You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Όντως είναι δύσκολο να βγάλεις άκρη μαζί τους, εχουν και δίκιο γιατί φοβούνται!εστειλα πμ στη μια και μου ειπε γιατι σ ενδιαφερει??
kapsouris σε απαντησα παραπανω για τα τσιγγανακια,παιδια ειτε ειναι τζανκια ειτε την ψιλοπινουνε δεν με ενδιαφερει απλα προσεχω και τελειωσε, αλλα πολλες απο αυτες ειναι και καλες κοπελες αυτο μου φτανει, απλα οταν ειναι χαλια κρυβουμε τα κινητα και τα φραγκα και ολα καλα..(πολλα χαπια φερνουν και κλεπτομανια και μετα δεν θυμουνται τιποτα) και οι καλυτερες στα ρδελα δεν ξερετε τι μπορει να κανουν απο θεμα drugs οποτε....
Καλησπέρα, χρόνια πολλά καλή χρονιά παίδες...και κούκλες, φίλε μου david θα μου επιτρέψεις να συμφωνήσω με τον φιλοξενούμενο...αναφορά για το ποιος είναι ο καθένας μας και τι ρόλο βαράει σαφώς και δε τους ενδιαφέρει αλλά έχει τύχη σε μένα να είμαι εκεί και να σκάσουν τα στρουμφς και απο ότι θυμάμαι έδινε πληροφορίες για το εάν είδε κανέναν μυστήριο τύπο ή έγινε κάτι που του κίνησε την περιέργια. Λογικό μιας και τα κορίτσια θέλουν να είναι ασφαλείς καθώς και τα ένστολα όργανα ξέρουν τι παίζει...χωρίς κόπο και χωρίς να δίνουν στόχο - μη μου πεις ότι ξέρεις κανένα που φτιάχνεται όταν τους σταματάνε όχι για αλκοτέστ (που είμαι μαζί τους σε αυτό το θέμα ) αλλά μπλόκο για εξακρίβωση στοιχείων.
Πάντως να πω τη αλήθεια και εμένα δε μου ακούστηκε καλά η απάντηση από τα κορίτσια...
Πάντως να πω τη αλήθεια και εμένα δε μου ακούστηκε καλά η απάντηση από τα κορίτσια...
...και κάτι τελευταίο σε γενικές γραμμές αυτά που γράφτηκαν εδώ είναι προσωπικές απόψεις του καθενός, το πώς διατυπώθηκαν ίσως και να συμφωνήσω ότι δε ήταν πάντα με τον σωστό τρόπο γραμμένα ΑΛΛΑαααα σε μεγάλο ποσοστό φίλε μου δηλαδή πάνω κάτω ήταν κοντά στην πραγματικότητα... ΝΑΙ νομίζει ότι είναι DIVA ... αλλά υπάρχουν και άλλες πορτοκαλιές εξίσου καλές ή και καλύτερες - κρίνοντας πάντα με τα γούστα του καθενός.
Φίλε μου Δαβίδ (ελληνιστή) ρε συ παλιό κουφάλα μήπως κατάφερες και αντί για πελάτης πέρασες στην κατηγορία boyfriend με καμία από τα κορίτσια... άν πάντως κατάφερες κάτι τέτοιο τότε το βλέπω το κακό να έρχεται θα πέσει σε κατάθλιψη ο Πσάχνω ...
΄Φίλε μου Δαβίδ (ελληνιστή) ρε συ παλιό κουφάλα μήπως κατάφερες και αντί για πελάτης πέρασες στην κατηγορία boyfriend με καμία από τα κορίτσια... άν πάντως κατάφερες κάτι τέτοιο τότε το βλέπω το κακό να έρχεται θα πέσει σε κατάθλιψη ο Πσάχνω ...
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
μπα εγω για κανενα κωλομπαρο ειμαι
Τελικά που πήγες; εκτός του control...
Maximilianos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 102
- Πόντοι
- 6
φίλε μου david θα μου επιτρέψεις να συμφωνήσω με τον φιλοξενούμενο...αναφορά για το ποιος είναι ο καθένας μας και τι ρόλο βαράει σαφώς και δε τους ενδιαφέρει αλλά έχει τύχη σε μένα να είμαι εκεί και να σκάσουν τα στρουμφς και απο ότι θυμάμαι έδινε πληροφορίες για το εάν είδε κανέναν μυστήριο τύπο ή έγινε κάτι που του κίνησε την περιέργια. Λογικό μιας και τα κορίτσια θέλουν να είναι ασφαλείς καθώς και τα ένστολα όργανα ξέρουν τι παίζει...χωρίς κόπο και χωρίς να δίνουν στόχο - μη μου πεις ότι ξέρεις κανένα που φτιάχνεται όταν τους σταματάνε όχι για αλκοτέστ (που είμαι μαζί τους σε αυτό το θέμα ) αλλά μπλόκο για εξακρίβωση στοιχείων.
Καλή χρονιά φίλε κάστελ.Με υγεία και πολλά τρελά γαμήσια! Αχαχαχα!
Ρε συ αγορίνα απλά εμένα η διαφορά μου με τον φίλτατο παρτιζάν(έτσι θα αποκαλώ εγώ τον φιλοξενούμενο) ήταν στη φερεγγυότητα-εχεμύθεια ή μη των τρανς. Εγώ απ'όσα έχω ζήσει θεωρώ ότι μεταξύ τους μπορεί να είναι τρελές κατίνες, αλλά δεν σε "δίνουν". Ξαναδιάβασε την άποψή μου αν θέλεις. Αναφορικά με το άνω περιστατικό του οποίου ήσουν μάρτυρας τα είπες όλα μόνος σου. Οι μπάτσοι ρώτησαν αν οι τρανς είδαν κάποιον περίεργο. Ε λογικό δεν είναι μετά από τα κρούσματα που συνέβησαν, όπως είπαν και άλλοι εδώ μέσα? ΄΄Αλλωστε και αυτοί κάνουν βόλτες, γιατί έτσι τέτοιες εντολές παίρνουν και να ξέρεις ότι μερικές ερωτήσεις των μπάτσων είναι καθαρά τυπικές, προκειμένου να πιάσουν κουβέντα, να δουν κανά πεταγμένο βυζί και γενικώς για καθαρά προσωπικούς τους λόγους...Τέλοσπάντων έκλεισε το θέμα. Δεν έχει πολύ σημασία, απλά οι τρανς "δεν δίνουν".Σε όλους τους κανόνες βέβαια υπάρχουν και εξαιρέσεις, ωστόσο εγώ μιλάω για την πλειοψηφία.
Maximilianos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 102
- Πόντοι
- 6
Ρε σεις ξεκολλάτε, το θέμα είναι ότι έγραψα μία φράση σε κενό-ατυχές σημείο , με αποτέλεσμα να παρερμηνευθεί η ουσία της υπόθεσης και να βγει λάθος συμπέρασμα. Η άποψή μου ήταν ότι όταν πας να γαμήσεις τότε θα πρέπει να είσαι καθαρός. Αυτό είναι όλο και όχι ότι ή θα σε έχουν στην ξεπέτα ή θα σε προσκυνάνε και θα τις πηδάς όποτε θες στο τζαμπέ. Και ούτε είπα αν είσαι ή χοντρός ή άσχημος ή βρωμιάρης ή φαλακρός κ.λ.π έγραψα επί λέξει "αν ο άλλος μιλάει ή κουνιέται και βρωμοκοπάει, είναι χοντρός, φαλακρός και άσχημος τι περιμένεις από την άλλη?" . Για να δώσω επεξήγηση γιατί είμαστε καλή παρέα εδώ μέσα και έτσι πρέπει να είμαστε, μέχρι να βαρεθούμε. Μίλησα για τον "τελειότερο" συνδυασμό, δηλαδή για πελάτη και βρωμερό και άσχημο και χοντρό και φαλακρό. Όλα αυτά μαζί. Ο χοντρός μπορεί να είναι όμορφος, ο φαλακρός επίσης, ο άσχημος δεν μπορεί και ο βρωμιάρης και να είναι όμορφος βρωμάει. Τώρα αν παίζετε με τις λέξεις παίζω κι εγώ και σας κουράζω. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε....και κάτι τελευταίο σε γενικές γραμμές αυτά που γράφτηκαν εδώ είναι προσωπικές απόψεις του καθενός, το πώς διατυπώθηκαν ίσως και να συμφωνήσω ότι δε ήταν πάντα με τον σωστό τρόπο γραμμένα ΑΛΛΑαααα σε μεγάλο ποσοστό φίλε μου δηλαδή πάνω κάτω ήταν κοντά στην πραγματικότητα... ΝΑΙ νομίζει ότι είναι DIVA ... αλλά υπάρχουν και άλλες πορτοκαλιές εξίσου καλές ή και καλύτερες - κρίνοντας πάντα με τα γούστα του καθενός.
Maximilianos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 102
- Πόντοι
- 6
Φίλε μου κάστελ δεν είναι κατόρθωμα το να βγάλεις γκόμενα τρανς ή να την πηδάς τσάμπα. Αυτές δηλαδή πώς θα ζήσουν μόνο με πελάτες? Δεν γίνεται. Όπως γνωρίζεις μια γκόμενα και σε γουστάρει έτσι και με αυτές συμβαίνει, στη φύση τους είναι.Φίλε μου Δαβίδ (ελληνιστή) ρε συ παλιό κουφάλα μήπως κατάφερες και αντί για πελάτης πέρασες στην κατηγορία boyfriend με καμία από τα κορίτσια... άν πάντως κατάφερες κάτι τέτοιο τότε το βλέπω το κακό να έρχεται θα πέσει σε κατάθλιψη ο Πσάχνω ...
Ποτέ δεν ήμουν ο γκόμενος κάποιας τρανς στη Θεσσαλονίκη. Να στο θέσω έτσι για να καταλάβεις και για να μην παρεξηγηθεί (πλάκα κάνω) ο κορυφαίος psaxnw. Άντε καλή συνέχεια αδέρφια.
καλη χρονια προεδρε.Καλή χρονιά σε όλους και όλες! Επιστρέφω ανανεωμένος και ψημένος να ψαχθώ για νέες τρελές τρανς περιπέτειες!!!
και καλο βολι
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
Καλή χρονιά σε όλους και όλες! Επιστρέφω ανανεωμένος και ψημένος να ψαχθώ για νέες τρελές τρανς περιπέτειες!!!
Και να προσέχεις πρόεδρε όταν είσαι από πίσω να μήν βάλεις χέρι από κάτω...
χθες πηγα μια τσαρκα νωρις να δω τι παιζει και εφαγα κλασικα ενα δυωρο να κανω βολτες...γιαννιτσων μετα την αγ.παντων δεξια στο περιπτερο μια παλια της πιατσας ξανθια κοντουλα που ηταν ωραιο γιαβρακι προτου κανει παιδι,τωρα ψιλοπαχυνε και δεν ειναι για τα γουστα μου,απο δαφνης στις γραμμες στο φυλακιο η κλασικη κοπελα που δεν εχω σταματησει ποτε να την μιλησω,ξερει κανεις για αυτην τι παιζει? μεχρι 12και30 μονο αυτες ειδα η πρωλαβα να δω γιατι ειχε πολυ δουλεια και δεν προλαβαινανε τους πελατες,που ειναι οι αλλες ωεο???
tasosedess
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
ωραιο thread..........Για μας που εχουμε χαθει απτην πιατσα.....που ειναι αυτα τα στεκια οπως αγ.παντων,περιπτερο,φυλακιο,γραμμες,δαφνης????