λοιπον ανοιγω καινουργιο θεμα οπως εχουν για την αθηνα πολλα θεματα το ιδιο θελω να κανω και εγω. ειναι τρομερα κουραστικο να ψαχνω για κατι ενδιαφερων στο πιο πανω θεμα το οποιο πλεων εχει καταντησει ενα ειδος chat μεταξυ τραβεστι και ενδιαφερομενων.
ειτε γουσταρουν καποιοι ειτε οχι εγω θελω νεα απο την πιατσα και οχι να ψαχνω 100 σελ να βρω κατι η να πω κατι που δεν το δινει σημασια κανεις...
χθεσινη βολτα γιαννιτσων 1και30 μεχρι τις 3 βρηκα την κατια μια κοντουλα αδυνατη 35 μου ειπε αλλα συνεχισα τις γυρες μηπως βρω κατι αλλο δεδομενου οτι τις περισοτερες τις μαζεψαν μεσα,λεω μηπως βγει κατι νεο στην γυρα.ΤΣΟΥΠ σε ενα περασμα βλεπω ενα μαυροντυμενο τσατλακουδι εντελως αγνωστο 1,70 με σγουρο καστανο μαλλι το οποιο ψιλοκρυβοταν στις οικοδομες και πηγαινε πανω κατω για να μην καρφωθει μαλλον,δεν μασηξα και σταματησα να το μιλησω,μαρια το ονομα 40 μου ειπε αλλα κατεβηκα στα 30 γυρω στα 20 χρονων το εκοψα και την πηρα με πηγε σε μια νεα καβαντζα,πολυ καλη πιπα με νευρο ετσι οπως γουσταρω και μου λεει να το κανουμε οπως θελω χωρις γκρινιες κτλ στενουτσικο μουνακι πολυ υγρο μου αρεσε που μου λεει σιγα να μπω γιατι δεν ειναι και βαρκα το μουνι της
πολυ καλη και χωρις βιασυνη..ελπιζω να την ξαναδω καθως μου ειπε οτι δεν πολυπαει στην πιατσα γιατι την κυνηγανε οι τσιγγανες, λιγο μετα συνεχιζωντας την γυρα ετσι για να δω τι παιζει βγηκε μια ακομα γνοστη αλλα πολυ χαλια φορουσε και ενα κοκκινο παντελονι σαν τον αι βασιλη ηταν
ηθελε και 40 ρε ουστ