Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
παντως το θεματακι ηρεμησε αποτομα...που ειναι ολα τα "κοριτσια"?

triares

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Like
8
Πόντοι
1
γεια σας καλη χρονια χρονια πολλα

SATYROS09

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ολοι μαζι εμφανιζεστε...συνενοημενοι ειστε?πως παει κοριτσια?περασατε καλα στις γιορτες?
οι μαχητες σιγουρα περασανε καλα!! :rockon:

Maximilianos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
Καλώς τες κι ας άργησαν.
Φίλε Παρτιζάν δεν παρεξηγήθηκα μαζί σου, όσο νόμιζες, απλά έχουμε αντίθετη άποψη για κάποια θέματα. Γι' αυτό υπάρχει και ο διάλογος. Αλλά όταν μου λες καληνύχτα, θα σου απαντήσω κι εγώ αναλόγως. Λογικό δεν είναι? 
Όποιος ξέρει ας πει αν αυτές τις ημέρες είχε κίνηση στην περιοχή και ποιες ήταν έξω.

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Καλώς τες κι ας άργησαν.
Φίλε Παρτιζάν δεν παρεξηγήθηκα μαζί σου, όσο νόμιζες, απλά έχουμε αντίθετη άποψη για κάποια θέματα. Γι' αυτό υπάρχει και ο διάλογος. Αλλά όταν μου λες καληνύχτα, θα σου απαντήσω κι εγώ αναλόγως. Λογικό δεν είναι? 
Όποιος ξέρει ας πει αν αυτές τις ημέρες είχε κίνηση στην περιοχή και ποιες ήταν έξω.
οκ φιλε μου.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
τι σκατα!
επρεπε να γραψω εγω για να βγουν απ τα καβουκια τους...
φιλοξενουμενε...σε λιγο ετοιμαζομαι για τσαρκα!!!χεχεεχεχεχεχ

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
τι σκατα!
επρεπε να γραψω εγω για να βγουν απ τα καβουκια τους...
φιλοξενουμενε...σε λιγο ετοιμαζομαι για τσαρκα!!!χεχεεχεχεχεχ
psaxnw : το ερωτικο αντικειμενο του ποθου των απανταχου τρανς!!!

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
λοιπον ανοιγω καινουργιο θεμα οπως εχουν για την αθηνα πολλα θεματα το ιδιο θελω να κανω και εγω. ειναι τρομερα κουραστικο να ψαχνω για κατι ενδιαφερων στο πιο πανω θεμα το οποιο πλεων εχει καταντησει ενα ειδος chat μεταξυ τραβεστι και ενδιαφερομενων.
ειτε γουσταρουν καποιοι ειτε οχι εγω θελω νεα απο την πιατσα και οχι να ψαχνω 100 σελ να βρω κατι η να πω κατι που δεν το δινει σημασια κανεις...

χθεσινη βολτα γιαννιτσων 1και30 μεχρι τις 3 βρηκα την κατια μια κοντουλα αδυνατη 35 μου ειπε αλλα συνεχισα τις γυρες μηπως βρω κατι αλλο δεδομενου οτι τις περισοτερες τις μαζεψαν μεσα,λεω μηπως βγει κατι νεο στην γυρα.ΤΣΟΥΠ σε ενα περασμα βλεπω ενα μαυροντυμενο τσατλακουδι εντελως αγνωστο 1,70 με σγουρο καστανο μαλλι το οποιο ψιλοκρυβοταν στις οικοδομες και πηγαινε πανω κατω για να μην καρφωθει μαλλον,δεν μασηξα και σταματησα να το μιλησω,μαρια το ονομα 40 μου ειπε αλλα κατεβηκα στα 30 γυρω στα 20 χρονων το εκοψα και την πηρα με πηγε σε μια νεα καβαντζα,πολυ καλη πιπα με νευρο ετσι οπως γουσταρω και μου λεει να το κανουμε οπως θελω χωρις γκρινιες κτλ στενουτσικο μουνακι πολυ υγρο μου αρεσε που μου λεει σιγα να μπω γιατι δεν ειναι και βαρκα το μουνι της  :2funny: πολυ καλη και χωρις βιασυνη..ελπιζω να την ξαναδω καθως μου ειπε οτι δεν πολυπαει στην πιατσα γιατι την κυνηγανε οι τσιγγανες, λιγο μετα συνεχιζωντας την γυρα ετσι για να δω τι παιζει βγηκε μια ακομα γνοστη αλλα πολυ χαλια φορουσε και ενα κοκκινο παντελονι σαν τον αι βασιλη ηταν :2funny: ηθελε και 40 ρε ουστ

Επισκέπτης
Mπράβο φίλε πολύ καλή ιδέα αυτό το θέμα,ούτε εγώ έβγαζα άκρη στο προηγούμενο θέμα, και πάλι μπράβο!
:rockon: :rockon: :rockon:

kapsouris

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα και απο μενα!χθες κατα τισ 4 στη γιαννιτσων πετυχα μια παλια γνωριμη τησ περιοχης τη βικτωρια!!φιλε παραξενε αυτη που πηρεσ σε ποιο σημειο τη βρηκες?

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
και κατι ακομα μαγκες πρωσοχη πολυ σε δυο πιτσιρικες που τελευταια φορα τις πετυχα δικαστηρια στην νησιδα με ανναγενησεως παρολο που η μια ειναι πολυ γιαβρακι,δυστηχως ειναι και 14 ΧΡΟΝΩΝ,μου το ειπε συνοριοφυλακας ωποτε να μην παμε μεσα για παιδεραστια ετσι? ΜΑΚΡΙΑ
απο τα μικρα σε λιγα χρονακια εδω ειμαστε μεχρι τοτε με καμια κουκλα να παιξουν και οχι με εμας.. :tickedoff:

kapsouris

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
να ρωτησω και κατι αλλο?αυτεσ οι 2-3 τρανς που ηταν στο αλλο τοπικ ξερετε που κανουν πιατσα?ποιεσ ειναι??ασ μου στειλει πμ καποιος!ευχαριστω

kapsouris

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
παραξενε αυτεσ οι πιτσιρικες η μια σου φαινοταν για τσιγγανακι??

Επισκέπτης
να ρωτησω και κατι αλλο?αυτεσ οι 2-3 τρανς που ηταν στο αλλο τοπικ ξερετε που κανουν πιατσα?ποιεσ ειναι??ασ μου στειλει πμ καποιος!ευχαριστω
Στείλε σε αυτές πμ η σε κάποιον συναγωνιστή στό άλλο topic που κάποιοι απο αυτούς που τις έχουν δοκιμάσει

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
kapsouris την βρηκα αγιων παντων με γιαννιτσων απεναντι απο το βενζιναδικο κρυβοταν και περιμενε να σταματησει κανεις,με ενα μαυρο μινι ηταν και μαυρο χοντρο μπουφαν,για πες πια αλλη ειδες τα χαρακτιριστικα της για να τις ξεχωριζουμε  :boobies:
α! μου εδωσε και τηλ αλλα μαλλον το εγραψα λαθος γιατι μου λεει οτι ο αριθμος δεν υπαρχει φτου μολλις την ξαναβρω θα το μαθουν αυτοι που πρεπει

ναι φιλε τσιγγανακια ειναι οι πιτσιρικες...το καλοκαιρι φωρουσε συνεχεια ενα μαυρο σορτσακι
παντως εγω τρελαινομαι για τσιγγανες γιατι εχουν στενο μουνι και μου αρεσει που ψιλοπονανε στο καρφομα  :rockon:
αλλα μακρια απο πιτσιρικια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom