Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Ρε παιδια ΠΡΟΣΟΧΗ  το μεγαλυτερο ποσοστο των κοριτσιων εκει ειναι τιγκα στην πρεζα που ενοειτε και τιγκα στις αρωστιες....,ασε απο γυφτια ειναι σε ολο το μεγαλειο της.Ειναι πολυ παρακμη δυστυχως εκει η φαση,εκτος και εξεραισεων αν πετυχεις καμια καινουργια περαστικη κλπ  γενικα πιστευω οτι λιγα κοριτσια αξιζουν να τα παρεις.
θελει ομως ΠΡΟΣΟΧΗ γενικοτερα
απολυτα σωστος!!!
αν σημειωσεις και με ενα κοκκινο Χ τα σημεια με τα μπλοκα της τροχαιας!!
χαχαχααχχαχα δεν παιζεσαι ρε πουστη....

Δ

Διαγραμμένο μέλος 36125

Επισκέπτης
jimmys77 φιλε μεγαλο δικιο εχεις αλλα ειπαμε οτι για καμια δεν πρεπει να ειμαστε σιγουροι ειτε ειναι της πιατσας ειτε ειναι των ρδελων.

το εμβολιο ειναι πολυ καλη λυση και αναγκαιο αφου εμπλεκομαστε σε τετοιου ειδους περιπέτειες (γουσταρω περιπέτειες)
Το θεμα ειναι οτι τα πρεζακια στην πλειοψηφια τους εκτος απο την Β εχουν και την C για την οποια δεν υπαρχει εμβολιο.Στα ρδελα περνανε απο ελεγχο ανα 15 μερες(χωρις αυτο να σημαινει οτι ειναι καθαρες... τελειως).
Εμβολια χρειαζονται ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ δεν το συζηταμε,απο κει και περα καθε ενας κανει οτι γουσταρει.

netronios

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
1
παρεξενε, εισαι αρχηγός!σ'αυτές τις γραμμες εχω περάσει τόσες φορές και δεν εχω πετύχει ποτέ καμια. επίσης στον παλιο σταθμό είναι δύο οι ρουμάνες ή μια. Εγω έχω πάρει κλαουντια(νομιζω. Βγαινουν εναλλαξ ή μαζι?

halias

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2007
Like
25
Πόντοι
1
Paraxene καλημερα και συγχαρητηρια για το topic σου.

Αν και ιδρυτης του ανταγωνιστικου thread συμφωνω μαζί σου πως εχει καταντησει αηδία διότι πρώτον δόθηκε πολύ βάση στα τραβέλια-trans και παραγκωνήστηκε πλέον τελείως το θέμα των κοριτσιών και δεύτερον μπήκαν και οι τσουπρες στην συζήτηση και εχει γαμηθεί τελείως ο τομέας της πληροφόρησης που ήταν και ο προταρχικός λόγος ύπαρξης του εν λόγω Thread.

Τέλος προς πληροφόρησην σας to nick μου μπορεί να είναι πλέον halias αλλά έκανα την αρχή μου στον τουτο εδώ άγιο παραδισένιο τόπο με το ψευδόνυμο algi.Η σιγκεκριμένη αλλαγη οφείλετε σε ενα total ban που έφαγα λόγω κάποιου διαξιφισμου που είχα με κάποιον οπαδό του άρη και τον πολύ άσχημο εξιβρισμό του, πράγμα για το οποίο ζητησα δημόσια συγνώμη σε κεντρικότατα threads.

well done again paraxene.

ps:Οι βόλτες μου πλέον έχουν περιοριστεί οικτρά λόγω ότι απο τον Οκτωβριο μοιράζομαι το ίδιο σπίτι με την κοπέλα μου...ξέρω τι σκέφτεστε.....ναι ..ναι ....ναι...παντόφλα...ναι...ξέρω....έτσι είναι ρε μάγκες..πολύ παμντόφλα το κέρατο μου

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
netronios τις εχω πετυχει αρκετες φορες μαζι,αλλα η κλαουντια ειναι η πιο τακτικη και να ξερεις οτι ειναι κολητες φιλες αρα μπορεις να την ρωτησεις και να μαθεις ποτε θα ειναι μαζι (για την αλλη λεω που δεν παει συχνα) οσο για την αλλη στις γραμμες πατα λιγο φρενο και κοιτα το ντουβαρακι απο το φυλακιο εκει την πεφτει αλλα παιρνει καναδυο πελατες και φευγει αρα ειναι και λιγο τυχη να την βρεις..πανε κατα τις 10 οχι πιο αργα..
φιλε halias εσυ εκανες την αρχη με το τρομερο θρεντ σου εμεις απλα ακολουθουμε τα χναρια σου....και εγω θελω παντοφλα ααααχχ θα ερθει και η σειρα μου... τα 33 πατησαμε σε λιγο το βλεπω και εγω το στορυ...

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
απολυτα σωστος!!!χαχαχααχχαχα δεν παιζεσαι ρε πουστη....
ετσι ειναι ο καθενας με τον πονο του.
Και εγω νομιζα οτι θα ειχες ηδη ερθει για το διπλό.
παλι μας πληρωσατε (κοντευω να γινω κρυφογαυρος.Αμα το διαβασει και ο warhol...)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ρε,ποιος χρησιμοποιεί εδώ μέσα την γκόμενά μου ως αβάταr του;;; :tickedoff:

grxn

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
163
Πόντοι
6
χρονια πολλα σε ολους και ολες!!!

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Ρε κορίτσια νομίζω ότι κάποιες είχαν υποσχεθεί να κάνουν upload καινούργιες και πιο σεξουλιάρικες φωτογραφίες ακόμη περιμένουμε....

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Δε μιλάω για πρόσωπο αλλά πάρτε παράδειγμα το θέμα με την Ευα στην Αθήνα και δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε το κορίτσι...απλά ΑΠΑΙΧΤΕΣ...
« Απάντηση #263 στις: 20/12/07, 10:10 »
« Απάντηση #260 στις: 20/12/07, 09:09 »
« Απάντηση #259 στις: 20/12/07, 09:09 »

και με την ευκαιρία την καλησπέρα μου :)

SATYROS09

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
:rockon:καλησπερα και απο εμενα..ειδα προχτες κυριακη στην γιανιτσων  μια με τιγρε γουνακι ξανθια(καπνιζε και ηταν μεσ την βροχη) μου φανηκε και ψιλοmilf(+35).ξερει κανεις κατι γιαυτην?μετα το citygate οπως ερχομαστε απο κτελ.. :rockon:

SATYROS09

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
καλησπερα και απο εμενα..ειδα προχτες κυριακη στην γιανιτσων  μια με τιγρε γουνακι ξανθια(καπνιζε και ηταν μεσ την βροχη) μου φανηκε και ψιλοmilf(+35).ξερει κανεις κατι γιαυτην?μετα το citygate οπως ερχομαστε απο κτελ..

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
δεν την εχω δει παντος εγω,μαλλον βρηκαν ευκαιρια που ειναι μεσα οι αλλες και σκασανε μυτη να δουλεψουν οι καινουργιες,μακαρι να βγει σε καλο αυτο γιατι οι παλιες πιασαν τα ποστα και δεν αφηνανε καμια καινουργια να δουλεψει,για λιγο καιρο εγω θα ειμαι εκτος δρασης γιατι πρωχθες βγηκα για "ρεπορταζ" και με τρακαρανε ασχημα στο σταθμο μπροστα,φτου μου και ειχα λιγα φραγκα στην ακρη για να κανω το "χομπυ" μου

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
κανενα ρεπορταζ απο κανενα δεν εχει αυτες τις μερες???
ρε με τα ποδια θα παω

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
μολις γυρισα απ τα στεκια....!
παραξενε τις εχουν μαντρωσει?ειχε μια καινουρια φατσα (για μενα) στο επομενο στενο απ το φαναρι του σιτυ γκειτ προς δυτικα...ξανθια,ψιλοβρομα μου φανηκε!
και μαλλον αυτην που λετε με το γουνακι μετα το σιτυ προς ανατολικα.....
επισης ενα τραβελι στη γιανιτσον πολυ μετα το σιτυ προς δυτικα με βυσινη c3 citroen....
και η αλλη γκομενα μετα την ταβερνα παλιος σταθμος προς δυτικα....
τελος η αντιγονη (μπλε μικρα) και η εγχειρισμενη (γκετζ) στις θεσεις τους!!
αυτα!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom