You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
Ρε Γιαννάκη,
Πού χάθηκες;
Τρέχεις τώρα με τις μηνύσεις, έ;
Πού χάθηκες;
τις μαντρωσανε δεν θα πει τιποτα,θα κανουμε καιρο να δουμε μερικες απο αυτες,αφου για μια συγκεκριμενα εκρεμουσαν πανω απο 30 αποφασεις.τρελη επιχειρηση σκουπα απο τις αρχες λογω χριστουγεννων,σε λιγο θα ξαναδουμε τα γνωστα προσωπα (ελπιζω)αρκει να πληρωσουν οι νταβαδες τις ποινες....
Ρε Γιαννάκη,
Πού χάθηκες;
Έπιξα στην δουλειά μετά τις γιορτές και έχω μείνει πίσω στις εξελίξεις... Όμως απ ότι βλέπω απ τα ποστ σας δεν έχω χάσει κάτι σημαντικό
Ετσι για την ιστορια
Μετα απο συζυτηση μεταξύ σοβαρου και αστείου με τον father μου έμαθα πως οι πρωτες πιατσες εντος θεσσαλονικης ήταν στα στενα απέναντι απο τον λευκό πύργο και μετα από χρόνια υπήρχαν γκόμενες πίσω από τον σιδ. σταθμό οι οποίες είχαν ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΑ δηλαδη κατι αναμεσα σε γκομενα πιατσας και μπουρδέλο!!! Την φόρτωνες και την πηδούσες στο τροχόσπιτο.
ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ
Μετα απο συζυτηση μεταξύ σοβαρου και αστείου με τον father μου έμαθα πως οι πρωτες πιατσες εντος θεσσαλονικης ήταν στα στενα απέναντι απο τον λευκό πύργο και μετα από χρόνια υπήρχαν γκόμενες πίσω από τον σιδ. σταθμό οι οποίες είχαν ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΑ δηλαδη κατι αναμεσα σε γκομενα πιατσας και μπουρδέλο!!! Την φόρτωνες και την πηδούσες στο τροχόσπιτο.
ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ
Σε πολλά προάστια μεγάλων ευρωπαικών πόλεων αυτό συμβαίνει ακόμη, εδώ σε λίγο βλέπω μόνο σε πλωτά μέσα να επιτρέπονται πλεονΕτσι για την ιστορια
ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
Την φόρτωνες και την πηδούσες στο τροχόσπιτο.
ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ
Δεν τις φόρτωνες
Αυτές σε φόρτωναν...
μαγκες 9και40 γιαννιτσων μετωπο κτελ μετα το city gate πριν την αντιπροσωπεια nissan 3 ολοκαινουργια μωρακια βγηκαν σεργιανι απιστευτο αλλα δεν ειταν ουτε πρεζακια ουτε τσιγγανες και τα 3 μελαχροινα το ενα φουστιτσα με χοντρο μαυρο καλτσον καινουργιες φατσες αστερακια γυρω στα 20 ΕΠΑΘΑ ΤΡΕΕΛΛΛΑΑΑ ειμουν με φιλο καθως το δικο μου ειναι συνεργειο καναμε 2 κυκλους μετα απο παρακαλια και τα ειδα εκει στημενα και τα αμαξια πανικος τρεχατε να δουμε τι παιζει
θελω αμαξι γαμωτη μου εχασα φασηηηηη!!!!!
οχι ρε πουστη μου οχι
οχι
οχι
οχι
πριν απο μια ωρα παντως δεν ηταν καμια απ αυτες που λες εκει!!!
μαγκες 9και40 γιαννιτσων μετωπο κτελ μετα το city gate πριν την αντιπροσωπεια nissan 3 ολοκαινουργια μωρακια βγηκαν σεργιανι απιστευτο αλλα δεν ειταν ουτε πρεζακια ουτε τσιγγανες και τα 3 μελαχροινα το ενα φουστιτσα με χοντρο μαυρο καλτσον καινουργιες φατσες αστερακια γυρω στα 20 ΕΠΑΘΑ ΤΡΕΕΛΛΛΑΑΑ ειμουν με φιλο καθως το δικο μου ειναι συνεργειο καναμε 2 κυκλους μετα απο παρακαλια και τα ειδα εκει στημενα και τα αμαξια πανικος τρεχατε να δουμε τι παιζει
οχι ρε πουστη μου οχι
οχι
οχι
οχι
με τιποτα μιλαω για κοπελες η μια στην γωνια απο δεξια στο σημειο που στιβεις για να πας πισω απο τον οπαπ στα τραβελια εκει στη ταβερνα μπροστα καθοταν, η αλλη παλι δεξια εκει που αραζουν καμια φορα τα τραβελια επι της γιαννιτσων και η αλλη απεναντι στην παλια καβατζα τωρα εχει νεοκτιστη οικοδομη ακριβως μπροστα (αυτη με την φουστα) το κοβω να φευγουν νωρις πριν βγει η αστυνομια
???????????????????????στην γωνια απο δεξια στο σημειο που στιβεις για να πας πισω απο τον οπαπ στα τραβελια εκει στη ταβερνα μπροστα καθοταν,
psaxnw μετα το city gate προς τα κτελ μετωπο εχει ενα στενακι που αραζουν τα τραβελια αριστερα που στριβεις σε εκεινο το υψος του στενου επι της γιαννιτσων στο αριστερο μας χερι εχει μια γωνιακη ταβερνα που αραζουν καμια φωρα δυο πρεζουδες εκει λοιπον ειδα την μια....χθες παντως ιδια ωρα περασα και δεν ειχε ψυχη πουθενα
οχι βοδι...παχουλη λιγο οπως λες με κοντη φουστα,μελαχρινη ψιλομακρυ σπαστο μαλλι...γι αυτην που ειδα χθες λεω....κι εκει κοντα δυο μερες τωρα απ την απεναντι πλευρα βλεπω ενα τζανκι καστανοξανθο σιχαμενο με φουστιτσα....
και εγω περασα μια βολτα κατα τις 10 και δεν προσεξα κατι.
οχι ρε πουστη μου οχι
οχι
οχι
οχι
κατα τις 4 που επεστρεφα ψιλονεκρα στην 26ης.