Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Παιδιά, πολύ καλοφτιαγμένο και ενημερωτικό αυτό το καινούργιο τόπικ. Ιδιαίτερα εύσημα στον παράξενο.

Πάντως αν και το τόπικ είναι καλό, αυτό που παίζει στις πιάτσες είναι μια αποτυχία...

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Ρε Γιαννάκη,

Πού χάθηκες;

Τρέχεις τώρα με τις μηνύσεις, έ;

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
τις μαντρωσανε δεν θα πει τιποτα,θα κανουμε καιρο να δουμε μερικες απο αυτες,αφου για μια συγκεκριμενα εκρεμουσαν πανω απο 30 αποφασεις.τρελη επιχειρηση σκουπα απο τις αρχες λογω χριστουγεννων,σε λιγο θα ξαναδουμε τα γνωστα προσωπα (ελπιζω)αρκει να πληρωσουν οι νταβαδες τις ποινες....

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Ρε Γιαννάκη,

Πού χάθηκες;

Τρέχεις τώρα με τις μηνύσεις, έ;

Έπιξα στην δουλειά μετά τις γιορτές και έχω μείνει πίσω στις εξελίξεις... Όμως απ ότι βλέπω απ τα ποστ σας δεν έχω χάσει κάτι σημαντικό

halias

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2007
Like
25
Πόντοι
1
Ετσι για την ιστορια
Μετα απο συζυτηση μεταξύ σοβαρου και αστείου με τον father μου έμαθα πως οι πρωτες πιατσες εντος θεσσαλονικης ήταν στα στενα απέναντι απο τον λευκό πύργο και μετα από χρόνια υπήρχαν γκόμενες πίσω από τον σιδ. σταθμό οι οποίες είχαν ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΑ δηλαδη κατι αναμεσα σε γκομενα πιατσας και μπουρδέλο!!! Την φόρτωνες και την πηδούσες στο τροχόσπιτο.
ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Ετσι για την ιστορια
Μετα απο συζυτηση μεταξύ σοβαρου και αστείου με τον father μου έμαθα πως οι πρωτες πιατσες εντος θεσσαλονικης ήταν στα στενα απέναντι απο τον λευκό πύργο και μετα από χρόνια υπήρχαν γκόμενες πίσω από τον σιδ. σταθμό οι οποίες είχαν ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΑ δηλαδη κατι αναμεσα σε γκομενα πιατσας και μπουρδέλο!!! Την φόρτωνες και την πηδούσες στο τροχόσπιτο.
ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ
Σε πολλά προάστια μεγάλων ευρωπαικών πόλεων αυτό συμβαίνει ακόμη, εδώ σε λίγο βλέπω μόνο σε πλωτά μέσα να επιτρέπονται πλεον

SATYROS09

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
παπαρια μαγκες.χτες κατα τις 3(αργα ηταν?ειχα και μια σουρα :rockon:)τιποτα.νεκρα..μου φενεται παρακμη η φαση στις πιατσες

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
  :boobies: :boobies: :boobies:
μαγκες 9και40 γιαννιτσων μετωπο κτελ μετα το city gate πριν την αντιπροσωπεια nissan 3 ολοκαινουργια μωρακια βγηκαν σεργιανι απιστευτο αλλα δεν ειταν ουτε πρεζακια ουτε τσιγγανες και τα 3 μελαχροινα το ενα φουστιτσα με χοντρο μαυρο καλτσον καινουργιες φατσες αστερακια γυρω στα 20 ΕΠΑΘΑ ΤΡΕΕΛΛΛΑΑΑ ειμουν με φιλο καθως το δικο μου ειναι συνεργειο καναμε 2 κυκλους μετα απο παρακαλια και τα ειδα εκει στημενα και τα αμαξια πανικος τρεχατε να δουμε τι παιζει
:boobies: :boobies: :boobies: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
θελω αμαξι γαμωτη μου εχασα φασηηηηη!!!!!
οχι ρε πουστη μου οχι
οχι
οχι
οχι  :headbang: :headbang: :headbang:

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
μαγκες 9και40 γιαννιτσων μετωπο κτελ μετα το city gate πριν την αντιπροσωπεια nissan 3 ολοκαινουργια μωρακια βγηκαν σεργιανι απιστευτο αλλα δεν ειταν ουτε πρεζακια ουτε τσιγγανες και τα 3 μελαχροινα το ενα φουστιτσα με χοντρο μαυρο καλτσον καινουργιες φατσες αστερακια γυρω στα 20 ΕΠΑΘΑ ΤΡΕΕΛΛΛΑΑΑ ειμουν με φιλο καθως το δικο μου ειναι συνεργειο καναμε 2 κυκλους μετα απο παρακαλια και τα ειδα εκει στημενα και τα αμαξια πανικος τρεχατε να δουμε τι παιζει
οχι ρε πουστη μου οχι
οχι
οχι
οχι  :headbang: :headbang: :headbang:
πριν απο μια ωρα παντως δεν ηταν καμια απ αυτες που λες εκει!!!

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
φυγαν μαλλον,δεν γυρισα νωρις σπιτι ρε psaxnw 12και30 ποσταρα..χμμμ καθε μερα την ιδια ωρα περναω απο εκει δεν παιζει θα ξανακανω ρεπορταζ,αλλα κριμα,μακαρι να τις πετυχε κανενας και να ποσταρει να μας τα πει

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
μια κοντη μελαχρινη ψιλομπαζο ηταν εκει με φουστα και κατι σε κοκκινο χρωμα φωρουσε απο πανω...δεν πιστευω να ηταν καμια απ τις τρεις που λες....μπαζακι την εκοψα!

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
με τιποτα μιλαω για κοπελες η μια στην γωνια απο δεξια στο σημειο που στιβεις για να πας πισω απο τον οπαπ στα τραβελια εκει στη ταβερνα μπροστα καθοταν, η αλλη παλι δεξια εκει που αραζουν καμια φορα τα τραβελια επι της γιαννιτσων και η αλλη απεναντι στην παλια καβατζα τωρα εχει νεοκτιστη οικοδομη ακριβως μπροστα (αυτη με την φουστα) το κοβω να φευγουν νωρις πριν βγει η αστυνομια

Manosxexe

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Παίδες....
Έψαξα σε προηγούμενα post να βρω κάτι γι'αυτήν με το πράσινο Φερόζα (τύπου jeep) αλλά ή δεν υπάρχει κάτι ή δεν έψαξα καλά...
Γνωρίζει κάποιος καμμιά πληροφορία? Έστω και σε pm...

In our sky there is no limits...

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
psaxnw μετα το city gate προς τα κτελ μετωπο εχει ενα στενακι  που αραζουν τα τραβελια αριστερα  που στριβεις σε εκεινο το υψος του στενου επι της γιαννιτσων στο αριστερο μας χερι εχει μια γωνιακη ταβερνα που αραζουν καμια φωρα δυο πρεζουδες εκει λοιπον ειδα την μια....χθες παντως ιδια ωρα περασα και δεν ειχε ψυχη πουθενα

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
χθες ειδα μια χοντρουλα μελαχροινη κατα τις 11:30 στα αριστερα 100 μετρα πιο κατω απο κει που λες επι της γιαννιτσων

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
καινουργια φατσα? παντως αυτες που ειδα εγω μονο η μια ηταν λιγο παχουλη αλλα οχι πολυ,με πιασιματα μαυρο τζινακι γυρω στο 1΄60 καμια 20αρια χρονων

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
οχι βοδι...παχουλη λιγο οπως λες με κοντη φουστα,μελαχρινη ψιλομακρυ σπαστο μαλλι...γι αυτην που ειδα χθες λεω....κι εκει κοντα δυο μερες τωρα απ την απεναντι πλευρα βλεπω ενα τζανκι καστανοξανθο σιχαμενο με φουστιτσα....

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
οχι ρε πουστη μου οχι
οχι
οχι
οχι   :headbang: :headbang: :headbang:
και εγω περασα μια βολτα κατα τις 10 και δεν προσεξα κατι.
κατα τις 4 που επεστρεφα ψιλονεκρα στην 26ης.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom