You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
trans!!!!!!!!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Αυτα με το 8εμα και το ανα8εμα!!!!!!!!!!
Τι αλλα;
Τι αλλα;
σημερα εχουμε καλα νεα καθως εχουν βγει πο περισωτερες απο τις παλιες ξανα στην γυρα (ρε μπας και ειχαν παει για σκι η για ξεσκι σε κανα βουνο)
psaxnw την ιδια λεμε την πετυχα και σημερα και μαλλον αυτη ξεμεινε απο τις αλλες που ειδα...
psaxnw την ιδια λεμε την πετυχα και σημερα και μαλλον αυτη ξεμεινε απο τις αλλες που ειδα...
FILOXENOUMENOS
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 40
- Like
- 1.190
- Πόντοι
- 4.387
θυμαστε τη Βουλγαρα τρανς που ειχα πετυχει στον ΟΤΕ???
FILOXENOUMENOS
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 40
- Like
- 1.190
- Πόντοι
- 4.387
εγω δεν εκθετω δημοσιαεσυ μπορεις να πεις ποιος εισαι
FILOXENOUMENOS
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 40
- Like
- 1.190
- Πόντοι
- 4.387
τον εαυτο μου ουτε συναναστρεφομαι με αλλα μελημιλας εκ του ασφαλους γιατι κανενας δεν ξερει ποιος εισαι
trans!!!!!!!!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!
Τι μας λες;
Η κρυφη!!!!!!!
Τι μας λες;
Η κρυφη!!!!!!!
πλακα κανεις...θυμαστε τη Βουλγαρα τρανς που ειχα πετυχει στον ΟΤΕ???
ηταν αυτο το μωρο εδω?
οχι ρε πουστη μου..........
την θελω τωωρααααααα!!!
η κοντρα και ο ζυλοτυπος ανταγωνισμος ειναι ενα κακο χαρακτηριστικο των ελληνων και ειναι ενας απο τους λογους της δυστυχιας και της μιζεριας αυτου του τοπου. Το να αλλαξεις κατι που δεν σου αρεσει πανω σου αυτο ειναι που λενε μαγκια.Το συγκεκριμενο topic χαρακτιριζεται απο τα παραπανω.Ο λογος δημιουργιας του αρχικα πιστευω ηταν να ενημερωθουν οι ενδιαφερομενοι. Ειναι ομως μια μικρογραφια του ελληνικου χαρακτιρα.Σε πολλα posts διακρινεις οτι "οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια".Οι περισσοτεροι απο εδω μεσα δεν εχουν τον τροπο να πλησιασουν τα κοριτσια και καταληγουν να βγαζουν τον χειροτερο τους εαυτο προσβαλοντας την προσωπικοτητα των "κοριτσιων" με αποτελεσμα την κοντρα και στο να μην καταφερνουν τον σκοπο τους. Εχουν την εντυπωση οτι ειναι απλο και ευκολο αυτο που κανουν οι trans η τα κοριτσια που κανουν πιατσα?Ναι την εχουν.Γιατι προφανως καποιοι εχουν λεφτα και οχι καλο χαρακτηρα(δυστυχως πολλες φορες ετσι παει) και νομιζουν οτι μπορουν να μαμησουν οποτε και οταν θελουν. Η καλοσυνη και η συμπαθεια σ αυτην την χωρα για τον συνανθρωπο μας εχουν εκφυλιστει και εχουν γινει trevesti και οχι αυτες που νομιζουν.Αυτα
θα σε στεναχωρησω αλλα κι εσυ το ιδιο κανεις.....και γραφεις κι ανακριβειες...
τι θα πει δεν εχουν τροπο να πλησιασουν τα "κοριτσια"?
ποιος σου ειπε οτι εχει ορεξη ο καθενας να πλησιασει μια εκδιδομενη?
η προσωπικοτητα πολλων ανθρωπων προσβαλετε καταρχην απ τον ιδιο τον ανθρωπο και μετα απ τους αλλους...καταλαβαινεις τι θελω να πω...
τελος η καλοσυνη και η συμπαθεια κερδιζεται και δεν ειναι ντε φακτο...
τι θα πει δεν εχουν τροπο να πλησιασουν τα "κοριτσια"?
ποιος σου ειπε οτι εχει ορεξη ο καθενας να πλησιασει μια εκδιδομενη?
η προσωπικοτητα πολλων ανθρωπων προσβαλετε καταρχην απ τον ιδιο τον ανθρωπο και μετα απ τους αλλους...καταλαβαινεις τι θελω να πω...
τελος η καλοσυνη και η συμπαθεια κερδιζεται και δεν ειναι ντε φακτο...
με εστειλες ρε πσάχνω.
φοβερή η εισαγόμενη, πως δεν την πετύχαμε κανενα βράδυ;
Ασχετο: αν και προχτές έγραψα στο θέμα για το στοιχημα οτι δεν θα κεδίσετε, για αυριο κατι μου λεει ότι θα το παρετε (και με λίγο σμπρώξιμο).
Ασχετο: αν και προχτές έγραψα στο θέμα για το στοιχημα οτι δεν θα κεδίσετε, για αυριο κατι μου λεει ότι θα το παρετε (και με λίγο σμπρώξιμο).
αδερφε ο φιλοξενουμενος την εμφανισε την "κοπελια" οχι εγω.....αν την ειχα πετυχει θα την ειχα σπιτωσει....χαχααχχαχαμε εστειλες ρε πσάχνω.
οσο για το στοιχημα κι εγω νομιζω θα το παρουμε αλλα κανε οτι σε φωτισει ο θεος.... ;)
με φώτισε (;) ήδη.αδερφε ο φιλοξενουμενος την εμφανισε την "κοπελια" οχι εγω.....αν την ειχα πετυχει θα την ειχα σπιτωσει....χαχααχχαχα
οσο για το στοιχημα κι εγω νομιζω θα το παρουμε αλλα κανε οτι σε φωτισει ο θεος.... ;)
Κάθε μερα βαζω και από ένα 20€.
Και ενημερωση για παρασκευη:
Ψιλονέκρα, σε σύντομο περασμα ( σε καθε γωνια και ενα μπλόκο)έιδα στην 26ης μονο αυτην με το γκετζ, μια ξανθια με ένα γκρι πολυμορφικό και την κελυ.
trans!!!!!!!!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Tι να πει κανεις???!!!!!