Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

triares

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Like
8
Πόντοι
1
για να δουμε και τον δικο σου χαρακτηρα

triares

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Like
8
Πόντοι
1
καντε και πειτε οτι θελετε βαρεθηκα πια

trans!!!!!!!!!

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Αυτα  με  το  8εμα και  το  ανα8εμα!!!!!!!!!!
Τι  αλλα; :boobies:

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
σημερα εχουμε καλα νεα καθως εχουν βγει πο περισωτερες απο τις παλιες ξανα στην γυρα (ρε μπας και ειχαν παει για σκι η για ξεσκι σε κανα βουνο)
psaxnw την ιδια λεμε την πετυχα και σημερα και μαλλον αυτη ξεμεινε απο τις αλλες που ειδα...

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16

electricz

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
η κοντρα και ο ζυλοτυπος ανταγωνισμος ειναι ενα κακο χαρακτηριστικο των ελληνων και ειναι ενας απο τους λογους της δυστυχιας και της μιζεριας αυτου του τοπου. Το να αλλαξεις κατι που δεν σου αρεσει πανω σου αυτο ειναι που λενε μαγκια.Το συγκεκριμενο  topic χαρακτιριζεται απο τα παραπανω.Ο λογος δημιουργιας του αρχικα πιστευω ηταν να ενημερωθουν οι ενδιαφερομενοι. Ειναι ομως μια μικρογραφια του ελληνικου χαρακτιρα.Σε πολλα posts διακρινεις οτι "οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια".Οι περισσοτεροι απο εδω μεσα δεν εχουν τον τροπο να πλησιασουν τα κοριτσια και καταληγουν να βγαζουν τον χειροτερο τους εαυτο προσβαλοντας την προσωπικοτητα των "κοριτσιων" με αποτελεσμα την κοντρα και στο να μην καταφερνουν τον σκοπο τους. Εχουν την εντυπωση οτι ειναι απλο και ευκολο αυτο που κανουν οι trans η τα κοριτσια που κανουν πιατσα?Ναι την εχουν.Γιατι προφανως καποιοι εχουν λεφτα και οχι καλο χαρακτηρα(δυστυχως πολλες φορες ετσι παει) και νομιζουν οτι μπορουν να μαμησουν οποτε και οταν θελουν. Η καλοσυνη και η συμπαθεια σ αυτην την χωρα για τον συνανθρωπο μας εχουν εκφυλιστει και εχουν γινει trevesti και οχι αυτες που νομιζουν.Αυτα

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
θα σε στεναχωρησω αλλα κι εσυ το ιδιο κανεις.....και γραφεις κι ανακριβειες...
τι θα πει δεν εχουν τροπο να πλησιασουν τα "κοριτσια"?
ποιος σου ειπε οτι εχει ορεξη ο καθενας να πλησιασει μια εκδιδομενη?
η προσωπικοτητα πολλων ανθρωπων προσβαλετε καταρχην απ τον ιδιο τον ανθρωπο και μετα απ τους αλλους...καταλαβαινεις τι θελω να πω...
τελος η καλοσυνη και η συμπαθεια κερδιζεται και δεν ειναι ντε φακτο...

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
με εστειλες ρε πσάχνω.
φοβερή η εισαγόμενη, πως δεν την πετύχαμε κανενα βράδυ;
Ασχετο: αν και προχτές έγραψα στο θέμα για το στοιχημα οτι δεν θα κεδίσετε, για αυριο κατι μου λεει ότι θα το παρετε (και με λίγο σμπρώξιμο).

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
με εστειλες ρε πσάχνω.
φοβερή η εισαγόμενη, πως δεν την πετύχαμε κανενα βράδυ;
Ασχετο: αν και προχτές έγραψα στο θέμα για το στοιχημα οτι δεν θα κεδίσετε, για αυριο κατι μου λεει ότι θα το παρετε (και με λίγο σμπρώξιμο).
αδερφε ο φιλοξενουμενος την εμφανισε την "κοπελια" οχι εγω.....αν την ειχα πετυχει θα την ειχα σπιτωσει....χαχααχχαχα
οσο για το στοιχημα κι εγω νομιζω θα το παρουμε αλλα κανε οτι σε φωτισει ο θεος.... ;)

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
αδερφε ο φιλοξενουμενος την εμφανισε την "κοπελια" οχι εγω.....αν την ειχα πετυχει θα την ειχα σπιτωσει....χαχααχχαχα
οσο για το στοιχημα κι εγω νομιζω θα το παρουμε αλλα κανε οτι σε φωτισει ο θεος.... ;)
με φώτισε (;) ήδη.
Κάθε μερα βαζω και από ένα 20€.
Και ενημερωση για παρασκευη:
Ψιλονέκρα, σε σύντομο περασμα ( σε καθε γωνια και ενα μπλόκο)έιδα στην 26ης μονο αυτην με το γκετζ, μια ξανθια με ένα γκρι πολυμορφικό και την κελυ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom