ζηλευεις?Κουκου!!!!!!Λογοπαιγνιο εκανα πσαχνω!!!!!!!!!Δες εσυ να βρεις τι βουλγαρα..........
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Maximilianos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 102
- Πόντοι
- 6
Πολύ παρεξηγιέσαι ρε Ηλέκτρα. Ξαναδιάβασε αυτά που έγραψα. Εδώ δεν μπήκατε για να κάνετε τους μπάτσους, ο καθένας λέει απλά την άποψή του χωρίς ναθίγει τον άλλον. Διάβασε προσεκτικά τα σχόλιά μου και κατάλαβε από το περιεχόμενό τους γιατι μπήκα εδώ.και δεν μου λες ρε david εσενα σε ενδιαφερει μονο τι κανει στο κρεβατι η θες να μαθεις και ποιος και γιατι την περνει απο πισω οταν παει με πελατη
trans!!!!!!!!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ναι μην χασω το κελεπουρι!!!!!!!!ζηλευεις?
Maximilianos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 102
- Πόντοι
- 6
Δεν είμαι τόσο περίεργος Ηλέκτρα για την φίλη σου. Αν ήθελα τόσ πολύ θα της τλεφωνούσα. Από άλλους εδώ μέσα ήθελα να ακούσω τη γνώμη τους για αυτήν.
Άλλωστε προτιμώ όταν γνωρίζω μια τρανς να τα ανακαλύπτω όλα μόνος μου
Άλλωστε προτιμώ όταν γνωρίζω μια τρανς να τα ανακαλύπτω όλα μόνος μου
Maximilianos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 102
- Πόντοι
- 6
Άντε πάλι...Ανοίγεις μεγάλη συζήτηση πάντως. Κοίταξε δεν έχω κανέναν απολύτως λόγο, ούτε να λεώ εδώ μέσα τα καλύτερα λόγια για σένα (που τα είπα), ούτε να σε γλύφω από πάνω μέχρι κάτω (μεταφορικά εννοώ). Μπορεί και να μην σε ξαναδώ ποτέ άλλωστε. Δεν είμαι καθόλου τακτικός πελάτης άλλωστε της πόλης μας. Την άποψή μου κατέθεσα και χωρίς να θέλω να σε θίξω, δεν είπα την άποψή μου για κανέναν άλλον. Λήξις σχετικά με το ζήτημα αυτό.
Desperanto
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Ξέρει κανεις παιδια μια Τζένη απο Θεσσαλονικη?
Βρηκα το κινητο της απο αγγελια (απο το www,aggelioxoros.gr) , την πηρα μου ειπε μενει κοντα στο γηπεδο του ΒΑΟ (το κλειστο) ,ειπε ειναι τραβεστι οχι ενχειρισμενη παθητικη .Ειχαμε κανονισει να παω σπιτι της αλλα τελικα δεν πηγα. Η φωνη της μου φανηκε καλουτσικη.
Την εχει παρει κανεις?Την ξέρει κανεις?Την έχει κανεις ακουστα?
Βρηκα το κινητο της απο αγγελια (απο το www,aggelioxoros.gr) , την πηρα μου ειπε μενει κοντα στο γηπεδο του ΒΑΟ (το κλειστο) ,ειπε ειναι τραβεστι οχι ενχειρισμενη παθητικη .Ειχαμε κανονισει να παω σπιτι της αλλα τελικα δεν πηγα. Η φωνη της μου φανηκε καλουτσικη.
Την εχει παρει κανεις?Την ξέρει κανεις?Την έχει κανεις ακουστα?
Μια ερωτηση για την καυλα την Ηλεκτρα. Ειμαι τακτικος πελατης σου και πιστευω οτι στο κρεββατι δεν παιζεσαι.
Ειμαι τακτικος και της φιλης σου. Ηθελα να ρωτησω ολοι μαζι μπορουμε να κανουμε τιποτα δυνατο στο κρεββατι? Αν θελεις στειλε pm να σου πω ποιος ειμαι.
Ειμαι τακτικος και της φιλης σου. Ηθελα να ρωτησω ολοι μαζι μπορουμε να κανουμε τιποτα δυνατο στο κρεββατι? Αν θελεις στειλε pm να σου πω ποιος ειμαι.
ρε παιδια αξιζουν εκει η γκομενες η σε πιανει αιδια με τα χαλια μερικων
παιρναω απο εκει 2 χρονια σχεδον και δεν εχω παρει ποτε καμοια πρ0τιμο των δρομο προς το λιμανι και τις κλασικες γκομενες που εχει εκει ,η ξανθια με τον χοντρο νταβα στο πολυμορφικο που ειναι κ αι γειτονισα ειναι η καλυτερη, παιζει και πολλες φορες να ειναι και με μια αλλη.
η κλασικη με το πολο ειναι ψιλο ξενερα, επισης αυτη με το Micra δεν την εχω δοκιμασει ακομα.
στο city και στην κολετη και γυρω παιζουν μονο τραβελια..λενε κατι..αξιζει?
στην γιαννιτσων παλι.....ρισκο πολυ ρισκο
οι ρουμανες στον "παλαιο σταθμο" μπουμπουκια αλλα 50 ευρω...πας στουντιο
παιρναω απο εκει 2 χρονια σχεδον και δεν εχω παρει ποτε καμοια πρ0τιμο των δρομο προς το λιμανι και τις κλασικες γκομενες που εχει εκει ,η ξανθια με τον χοντρο νταβα στο πολυμορφικο που ειναι κ αι γειτονισα ειναι η καλυτερη, παιζει και πολλες φορες να ειναι και με μια αλλη.
η κλασικη με το πολο ειναι ψιλο ξενερα, επισης αυτη με το Micra δεν την εχω δοκιμασει ακομα.
στο city και στην κολετη και γυρω παιζουν μονο τραβελια..λενε κατι..αξιζει?
στην γιαννιτσων παλι.....ρισκο πολυ ρισκο
οι ρουμανες στον "παλαιο σταθμο" μπουμπουκια αλλα 50 ευρω...πας στουντιο
Maximilianos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 102
- Πόντοι
- 6
Για να μην ξέρεις που μπορείς να βρεις την Ηλέκτρα και τις φίλες της, μάλλον δεν είσαι νέος μόνο στο θρεντ (σε αυτό είμαι και εγώ), αλλά είσαι νέος γενικότερα (σε αυτός πάντως δεν είμαι), διάβασε φίλε μου άλλες σελίδες αυτού του θρεντ για να κατατοπιστείς πλήρως. Το θέμα που άνοιξες έχει χιλιογραφτεί εδώ μέσα.
παιδιά το παλικάρι κάποιο (και μεγάλο μάλιστα) δίκιο το έχει. Να είναι ένα θρεντ που έχει πρωτοξεκινήσει και έχει καμιά δεκαριά σελίδες, εντάξει το καταλαβαίνω αλλά 105 σελίδες...105 σελιδες....δυσκολα
εαν μπορει καποιος μεσω π.μ καλος αν οχι δεν πειραζει
σιγα σιγα θα μαθουμε και εμεις οι "νεοι"
στο κάτω κάτω όπως λέει όλοι κάποτε νέοι ήμασταν. Αύριο μεθαύριο μπορεί ο σίμερα να βοηθήσει
Maximilianos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 102
- Πόντοι
- 6
Αχαχαχαχα! Όχι jammin καψώνι! Καψώνι! Μην του λες. Άλλωστε δες τι γράφει στο προφίλ του... "ΣΑΝ ΤΟ Μ.... ΔΕΝ ΕΧΕΙ". Αυτή η φράση δεν κολλάει..
zironvenom
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 487
- Πόντοι
- 6.045
καλο θα ηταν να ξαναγινει μια ανανεωση για τις πιατσες. εχει περασει πολυς καιρος που ειπωθηκαν οι τοποθεσιες και οι οποιες περιγραφες. οποιος εχει ορεξη και συμφωνει με αυτο, καλο θα ηταν μια υπενθυμιστικη ενημερωση.
μαλλον εχω παει και εγω με την ηλεκτρα και δεν το ηξερα..
οσο αφορα την υπογραφη θα τιβ τροποποιησουμε φιλη συναγωνιστες θα δωσουμε αλλο χαρακτηρισμο στην εννοια τρυπα
εαν ειναι αυτη που πηγα η ηλεκτρα ειναι πολυ καλη......τα τρελα γουστα βεβαια δεν τα εχω δοκιμασει ακομα ;)
οσο αφορα την υπογραφη θα τιβ τροποποιησουμε φιλη συναγωνιστες θα δωσουμε αλλο χαρακτηρισμο στην εννοια τρυπα
εαν ειναι αυτη που πηγα η ηλεκτρα ειναι πολυ καλη......τα τρελα γουστα βεβαια δεν τα εχω δοκιμασει ακομα ;)
Maximilianos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 102
- Πόντοι
- 6
Τάδε έφη (όχι η Σαρρή αχαχαχαχα) η Νεφέλη - Ηλέκτρα: "βγαινω στην 26 πιο κατω στην πρωτη αναστροφη διπλα στην κατια κοκκινομαλα και στην αντιγονη την αληθiνη οχι την ψευτικη".
Φίλε simera σου απάντησα και σε π.μ. για το electro-girl που μπορείς να την βρεις και αυτήν και την φίλη της τη Θεά. oχοχοχοχοχο!! Και οι 2 θεές είναι και ας δεν αρέσει αυτό σε μερικές μερικές εδώ μέσα, σε μερικούς μερικούς πάντως αρέσει. Και αυτή είναι όλη η ουσία.
Περιμένω από κάποιον χριστιανό και σύντεκνο να μας κάνει μία ξενάγηση στα άδυτα της πιάτσας, κατόπιν σχετικής παράκλησης του φίλου zironvenom, ο οποίος έχει απόλυτο δίκιο αναφορικά με το θέμα της ανανέωσης.
Εγώ τον ξεναγό δεν τον κάνω, γιατί είμαι νέος εδώ μέσα και θα πρέπει να ακολουθήσουμε τους κανόνες της ιεραρχίας!
Φίλε simera σου απάντησα και σε π.μ. για το electro-girl που μπορείς να την βρεις και αυτήν και την φίλη της τη Θεά. oχοχοχοχοχο!! Και οι 2 θεές είναι και ας δεν αρέσει αυτό σε μερικές μερικές εδώ μέσα, σε μερικούς μερικούς πάντως αρέσει. Και αυτή είναι όλη η ουσία.
Περιμένω από κάποιον χριστιανό και σύντεκνο να μας κάνει μία ξενάγηση στα άδυτα της πιάτσας, κατόπιν σχετικής παράκλησης του φίλου zironvenom, ο οποίος έχει απόλυτο δίκιο αναφορικά με το θέμα της ανανέωσης.
Εγώ τον ξεναγό δεν τον κάνω, γιατί είμαι νέος εδώ μέσα και θα πρέπει να ακολουθήσουμε τους κανόνες της ιεραρχίας!