You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (1 μέλη και 28 επισκέπτες)
Maximilianos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 102
- Πόντοι
- 6
Από διασκέδαση αδερφέ είμαστε σούπερ εδώ πάνω! Μπορείς να πας σε μπουζούκια, σε καφέ-μπαρ, σε ρεστοράν!
την περιοχη την βαδιζω οπως ειπα σε καποιο αλλο τοπικ 2 με 2.5 χρονια..
αρα τα μεροι και τις πιατσες τις ξερω..
το site μολις βρηκα απλα τωρα!!
ε εκανα την αρχη πριν απο μερικα χρονια και μου αρεσε και σχεδον καθε μερα κανω και εγω το ρεπορταζ μου!!!
αρα τα μεροι και τις πιατσες τις ξερω..
το site μολις βρηκα απλα τωρα!!
ε εκανα την αρχη πριν απο μερικα χρονια και μου αρεσε και σχεδον καθε μερα κανω και εγω το ρεπορταζ μου!!!
Maximilianos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 102
- Πόντοι
- 6
Ρε φιλαράκο εννοείται οτι κατάλαβα τι ψάχνεις.δεν λεω για τετοια διασκεδαση.κανενα καλο κοριτσι να ερχετε στο δωματιο
Αν έψαχνες για φαγητό, μπουζούκι και ποτό δεν θα έμπαινες σ' αυτό το σάιτ....
Πλάκα σου έκανα για να δω αν παρεξηγηθείς. Για κορίτσι να έρχεται σε δωμάτιο, εγώ προσωπικά δεν μπορώ να βοηθήσω. Και αναλόγως τι είδους κορίτσι εννοείς.
Maximilianos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 102
- Πόντοι
- 6
Πες μας ρε simera. Και μην μπερδεύσαι φίλε μου. Άλλο νέος εδώ μέσα και άλλο νέος έξω.
κλασικα οι θεες βγαινουν μετα τις 11.00 στην 26ης και οι β' εθνικη αυτοκινητοβιες
η περιοχη του city δεν με ενεπνευσε ποτε...κοινος την φοβαμαι για "βρομια" πολυ πρεζακια και γυφτυσες και και
τα τραβελια μεσα στα στενα δεν αξιζουν και πολλα ειδικα εκεινη μετο μαυρο το slk ειναι σκετος κολωκοκτρονης, ψιλο καλη ειναι αυτη με το rx8 κανα δυο ακομα που εχω δει ξεμπαρκες
μια νεα εμφανιση.μαλλον νεο αυτοκινητο κανει μια με ενα smart
το αστειο τις υποθεσης ειναι η-ο καλυτερα "μιτσος" με το μπλε twingo...απαπαπα..
επισης γυρνα και ενας κολωγερος κατα εκει με ενα a4 και μαλλον κατι υποπτο πουλαει...και κακος δεν εχει μαζευτει ακομα.
επισης μια τσατσογρια με ενα παλαιο τοYota starlet γυρναει και ψαρευει και αυτη...
μετρια οσο αφορα την εμφανιση (δεν ξερω τι κανει στο κρεβ...αυτοκινητο ) ειναι αυτη που βγαινει τωρα τελευταια πανω στην γιαννιτσων (εφυγε απο το στενο? ) πριν τον θεοχαρακη με ενα c3
επισης μια απο τα ιδια η τυπισα με το 206to cc που παρκαρει και κοντρα στο πεζοδρομιο
ρουθ ρεπορτ συντομο λοιπον αυτο τις τελευταιες μερες...
θα ακουλουθει και ποιο καθημερινο!
αν δεν γινουμε αθηνα καηκαμε!!!
η περιοχη του city δεν με ενεπνευσε ποτε...κοινος την φοβαμαι για "βρομια" πολυ πρεζακια και γυφτυσες και και
τα τραβελια μεσα στα στενα δεν αξιζουν και πολλα ειδικα εκεινη μετο μαυρο το slk ειναι σκετος κολωκοκτρονης, ψιλο καλη ειναι αυτη με το rx8 κανα δυο ακομα που εχω δει ξεμπαρκες
μια νεα εμφανιση.μαλλον νεο αυτοκινητο κανει μια με ενα smart
το αστειο τις υποθεσης ειναι η-ο καλυτερα "μιτσος" με το μπλε twingo...απαπαπα..
επισης γυρνα και ενας κολωγερος κατα εκει με ενα a4 και μαλλον κατι υποπτο πουλαει...και κακος δεν εχει μαζευτει ακομα.
επισης μια τσατσογρια με ενα παλαιο τοYota starlet γυρναει και ψαρευει και αυτη...
μετρια οσο αφορα την εμφανιση (δεν ξερω τι κανει στο κρεβ...αυτοκινητο ) ειναι αυτη που βγαινει τωρα τελευταια πανω στην γιαννιτσων (εφυγε απο το στενο? ) πριν τον θεοχαρακη με ενα c3
επισης μια απο τα ιδια η τυπισα με το 206to cc που παρκαρει και κοντρα στο πεζοδρομιο
ρουθ ρεπορτ συντομο λοιπον αυτο τις τελευταιες μερες...
θα ακουλουθει και ποιο καθημερινο!
αν δεν γινουμε αθηνα καηκαμε!!!
1.η βουλγαρα πολυ καλη για τα ελληνικα εδαφη.2.κρητικε πες και εσυ για την κρητη μιας και την κανουμε και εμεις αρκετα συχνα για εκει(απο τις λιγες φορες που πηρα trans,ηταν στην κρητη).3 ο simera εκανε μια πολυ καλη αρχη για αναδιοργανωση του τοπικ.
λοπον αγορια θα ανοιξω ενα θεμα μονο με εμενα την ΗΛΕΚΤΡΑ το ψευδονημο το βλεπετε την φωτο επισης δεν ειναι σωστο να μιλατε μονο για εμενα υπαρχουν και αλλα κοριτσια στις πιατσες σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια και σας περιμενω ολους στην αγκαλια μου οσοι πιστοι προσελθετε σας αγαπωωωωω
Η ιεραρχια ακριβως αυτο επιβαλει....επειδη εισαι νεος να γραψεις καμια αναφορα κι οχι να περιμενεις απο αλλους που εχουν γραψει εκατο....Εγώ τον ξεναγό δεν τον κάνω, γιατί είμαι νέος εδώ μέσα και θα πρέπει να ακολουθήσουμε τους κανόνες της ιεραρχίας!
Καλησπέρα στους εκλεκτούς συναδέρφους παλιούς και νέους, επέστρεψα και εγώ οπότε σιγά σιγά να μπαίνουμε σε ρυθμούς ρουτίνας. Ρε ΠΡΟΕΔΡΕ κουφάλα μετά την 1η σου συνέβρεση με την Λουίζα έδωσες ανταπόκριση απο το μέτωπο - με την Τριάρες θυμάμε κανόνισες με συνθηματικά - αλλά ακόμη περιμένουμε το REPORT !!! --->
Πσάχνω άλλαξε απο " Πουτάνες στα κρεβάτια σας" σε " Πουτάνες στα κρεβάτια ΜΑΣ !!!!"
Πσάχνω άλλαξε απο " Πουτάνες στα κρεβάτια σας" σε " Πουτάνες στα κρεβάτια ΜΑΣ !!!!"
Maximilianos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 102
- Πόντοι
- 6
Εσύ πάλι ποιός είσαι??Η ιεραρχια ακριβως αυτο επιβαλει....επειδη εισαι νεος να γραψεις καμια αναφορα κι οχι να περιμενεις απο αλλους που εχουν γραψει εκατο....
Ααααααα ναι είσαι ο κύριος που κρίνεις τους πάντες και τα πάντα!
Οκ λοιπόν φίλος, εφόσον εκπροσωπείς τους παλιούς εδώ μέσα και μου την λες, αρχικά θα πρέπει να σε ευχαριστήσω για την υπόδειξη και κατόπιν να σου επισημάνω ότι φανταστικές αναφορές εγώ δεν γράφω.
Έχω να περάσω πάρα πολύ καιρό από τις πιάτσες, τώρα αν θέλεις να πω ντε και καλά κάτι Θα γράψω το εξής απλό, καθώς ήμουνα περαστικός:
- Την Παρακευή καθώς πήγαινα στο club "Hotel", γύρω στη 01:30 και περνώντας από την 26ης Οκτωβρίου μόλις κάποιος έπαιρνε την υπερεκτιμημένη Φιόνα, ενώ την ίδια ώρα και λίγο παρακάτω, ήταν οι γνωστές μέσα στο Polo και το νισάν μίκρα.
- Το Σάββατο καθώς πήγαινα στο Φιξ γύρω στις 00:15 είδα πάλι τις 2 ίδιες να περιμένουν πελάτες μέσα στο polo και το micra.
Και γαμώ τις αναφορές!!
Maximilianos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 102
- Πόντοι
- 6
Kαι να σε προλάβω σε κάτι φίλε psaxnw. Εγώ αν διαβάσεις τι γράφω εδώ μέσα, όταν κρίνω τα λεγόμενα κάποιων, πάντα κάνω χιούμορ και τους την λέω ευγενικά.
Ωστόσο εσύ δεν κάνεις χιούμορ, αλλά συνεχώς υποδείξεις. Αυτή είναι η διαφορά.
1ον)ποιον εκρινα ρε φιλε?πας καλα?Εσύ πάλι ποιός είσαι??
Ααααααα ναι είσαι ο κύριος που κρίνεις τους πάντες και τα πάντα!
Οκ λοιπόν φίλος, εφόσον εκπροσωπείς τους παλιούς εδώ μέσα και μου την λες, αρχικά θα πρέπει να σε ευχαριστήσω για την υπόδειξη και κατόπιν να σου επισημάνω ότι φανταστικές αναφορές εγώ δεν γράφω.
2ον)δεν εκπροσοπω κανεναν παρα μονο τον εαυτο μου...
3ον)δεν σου την λεω
4ον)κανεις δεν κανω φανταζομαι φανταστικες αναφορες
5ον)μια χαρα ειναι η αναφορα σου...απο το να μην γραφεις τιποτα και μονο να ζητας ειναι μια χαρα!
Εγω δεν εκρινα κανεναν....απλα ειπα τη γνωμη μου στο ποιος πρεπει να γραψει αναφορες...Kαι να σε προλάβω σε κάτι φίλε psaxnw. Εγώ αν διαβάσεις τι γράφω εδώ μέσα, όταν κρίνω τα λεγόμενα κάποιων, πάντα κάνω χιούμορ και τους την λέω ευγενικά.
εσυ μονος σου ειπες για σενα οτι κρινεις και την λες σε αλλους...εστω και ευγενικα και με χιουμορ...
οσο για το οτι κανω υποδειξεις...ουδεν σχολιο....
Maximilianos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 102
- Πόντοι
- 6
Έχω διαβάσει μηνύματά σου σε διάφορα θρεντ και αν δεν θυμάσαι να έχεις κρίνει άλλους και μάλιστα με τρόπο κυνικότατο τότε ξαναδιάβασε αυτά που γράφεις σε άλλα θρεντ, για να βγάλεις το συμπέρασμά σου. Πιάνεσαι από κάθε λέξη που γράφω και πρέπει να φάω μισή ώρα για να σου απαντήσω ανάλογα.
Φανταστική αναφορά θα έκανα αν έκανα άλλη αναφορά από αυτήν που έγραψα. Μάλλον δεν το πιασες... Η αναφορά για μένα πρέπει να έχει ουσία και όχι πέρασα είδα δύο και γεια σας. Η αναφορά μου ήταν τελείως ανούσια και την έγραψα μόνο για σένα.
Όσο για το αν μου την είπες και αν μου έκανες υπόδειξη ή όχι απλά αντιγράφω αυτό που μου έγραψες μήπως και καταλάβεις "Η ιεραρχια ακριβως αυτο επιβαλει....επειδη εισαι νεος να γραψεις καμια αναφορα κι οχι να περιμενεις απο αλλους που εχουν γραψει εκατο...." αυτές οι φράσεις δεν είναι άποψη αλλά υπόδειξη και στυλάκι "μάγκα". Και αυτά φίλος εγώ δεν τα σηκώνω.
Παίζεις πολύ με τις λέξεις και χάνεις όλη την ουσία. Λήξτο εδώ. Ότι θέλεις σε προσωπικό μήνυμα, να μην κουράζουμαι τους άλλους. Αλλά να θυμάσαι σε εμένα δεν θα ξανακάνεις υπόδειξη.
Φανταστική αναφορά θα έκανα αν έκανα άλλη αναφορά από αυτήν που έγραψα. Μάλλον δεν το πιασες... Η αναφορά για μένα πρέπει να έχει ουσία και όχι πέρασα είδα δύο και γεια σας. Η αναφορά μου ήταν τελείως ανούσια και την έγραψα μόνο για σένα.
Όσο για το αν μου την είπες και αν μου έκανες υπόδειξη ή όχι απλά αντιγράφω αυτό που μου έγραψες μήπως και καταλάβεις "Η ιεραρχια ακριβως αυτο επιβαλει....επειδη εισαι νεος να γραψεις καμια αναφορα κι οχι να περιμενεις απο αλλους που εχουν γραψει εκατο...." αυτές οι φράσεις δεν είναι άποψη αλλά υπόδειξη και στυλάκι "μάγκα". Και αυτά φίλος εγώ δεν τα σηκώνω.
Παίζεις πολύ με τις λέξεις και χάνεις όλη την ουσία. Λήξτο εδώ. Ότι θέλεις σε προσωπικό μήνυμα, να μην κουράζουμαι τους άλλους. Αλλά να θυμάσαι σε εμένα δεν θα ξανακάνεις υπόδειξη.