Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (3 μέλη και 7 επισκέπτες)

Maximilianos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
Το μόνο σίγουρο είναι ότι σε αυτό το σάιτ δεν ήμουν ο πρώτος με τον οποίον είχες πρόβλημα επικοινωνίας.
Εύχομαι να είμαι πάντως ο τελευταίος. Καλή συνέχεια. 

Επισκέπτης
psaxnw να ανεβασεις την δοση του grapsarhidine αμεσαααα..

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Το μόνο σίγουρο είναι ότι σε αυτό το σάιτ δεν ήμουν ο πρώτος με τον οποίον είχες πρόβλημα επικοινωνίας.
Εύχομαι να είμαι πάντως ο τελευταίος. Καλή συνέχεια. 
To μονο σιγουρο ειναι οτι το τελυταιο πραγμα που με νοιαζει ειναι αν εχω προβλημα επικοινωνιας μεσα απ το σαιτ...Μου αρκει η πραγματικη ζωη...
Ευχομαι να αρκει και σε σενα....Καλη συνεχεια.
Να σαι καλα!

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
psaxnw να ανεβασεις την δοση του grapsarhidine αμεσαααα..
την εχω ανεβασει φουλ πλεζουρ αλλα οφαρμακοποιος δεν μου δινει οποτε ζητησω...πρεπει να μου την γραψει ο γιατρος...και ξεμενω ωρες ωρες...
μπουχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Επισκέπτης
την εχω ανεβασει φουλ πλεζουρ αλλα οφαρμακοποιος δεν μου δινει οποτε ζητησω...πρεπει να μου την γραψει ο γιατρος...και ξεμενω ωρες ωρες...
μπουχαχαχαχαχαχαχαχαχα
εγω να δεις..εχω αρχισει & σπαω φαρμακεια το βραδυ.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Maximilianos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
To μονο σιγουρο ειναι οτι το τελυταιο πραγμα που με νοιαζει ειναι αν εχω προβλημα επικοινωνιας μεσα απ το σαιτ...Μου αρκει η πραγματικη ζωη...
Ευχομαι να αρκει και σε σενα....Καλη συνεχεια.
Να σαι καλα!

Τι σχέση έχει η πραγματική ζωή του καθενός? Στο σάιτ δεν είσαι τώρα? Μέσω αυτού δεν επικοινωνείς? Οπότε τι μου λες τώρα...  
Τα 3.230 μηνύματά σου σε αυτό το σάιτ προς απάντησή μου στο σχόλιό σου για το τι αρκεί σον καθένα μας.  
Κι εσύ να είσαι καλά.

Maximilianos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
Για αυτήν μέσα στο micra δεν ξερω ούτε εγώ φίλε simera και να σου πω την αλήθεια δεν την έχω δει ποτέ από κοντά, οποτε δεν ξέρω τι παίζει. Κάποιοι έχουν γράψει για αυτήν, αν δεν βαριούνται ας ξαναγράψουν.
Για την άλλη μέσα στο πόλο συμφωνώ μαζί σου, την είχα πάρει παλιότερα, καλή στο σεξ, αλλά με ξενερώνουν πολλά πάνω της. Γούστα είναι αυτά και οπότε δεν ξαναπήγα.
Αν δεν έχεις πάρει την Φιόνα πάρτην αξίζει τουλάχιστον για μία φορά, έχουν γραφεί στο άλλο θρεντ πάρα πολλά για αυτήν, αν και θα καταθέσω κάποια φορά με επιχειρήματα την γνώμη μου για την πρώην Τζούντη (Φιόνα).
Όσο για την Ηλέκτρα και την φίλη της, τιs θεωρώ top στην πόλη μας εμφανισιακά. Την πρώτη την έχω πάρει πριν πολύ καιρό και ήταν σούπερ στο σεξ, για τη φίλη της δεν ξέρω τι γούστα βγάζει, αλλά εμφανισιακά για τα δικά μου δεδομένα γαμεί σπίτια!
Η Στέλλα στην Πολυτεχνείου με το μπορντό πεζό φαίνεται καύλα, το μείον της είναι το βιδωτό βυζί!
Η άλλη στο Φερόζα έλεγε παλιά πολύ ειδικά σε γούστα και σώμα, αλλά τώρα δεν ξέρω.
Προς το σίτι γκέιτ η γκόμενα από Αλεξανδρούπολη μέσα στη μερσεντές έχει κορμάρα, αν αντέχεις την φωνή της πάνε έχει και τηλέφωνο δημοσιευμένο σε εφημερίδα της πόλης.
Προς σίτι γκέιτ πάλι εκείνη μέσα στο σμαρτ ίσως αξίζει, από όσα διάβασα, αλλά θα παρακαλούσα κάποιον να γράψει κάτι σχετικό με αυτήν γιατί δεν την έχω δει ποτέ.
Η Λουίζα τέλος ή όπως αλλιώς την λένε που το τηλ της τελειώνει σε 205 και βγαίνει με ένα σουίφτ είχε κορμάρα και ήταν κούκλα, τελευταία που την είχα πετύχει νομίζω χάλασε, ας γράψει κάποιος εντυπώσεις και από αυτήν. Οι δικές μου πάντως ήταν πολύ καλές. Έκανε πολύ καλό σεξ.
Μία φορά είχα πετύχει μία μετά τη Φιόνα, ξανθιά, κορμάρα (σχετικά αδύνατη με ωραίο στήθος) και καταπληκτικό πρόσωπο, όχι εκείνη με το κορμί σαν χέλι και τα άσχημα δόντια. Ενδεχομένως να ήταν από Αθήνα, γιατί από τότε δεν την ξαναείδα.
Άντε τώρα που πήρα φόρα να πω κα για δύο άλλες. Είχα πετύχει πριν 2 χρόνια στην 26ης δύο Αθηναίες γαμάτες. Η μία μέσα σε ένα μαύρο τζιπ ράνγκλερ με μεγάλα βυζιά και έφυλο πρόσωπο, ελαχροινή και μία άλλη ξανθιά με κορμί fit, piercing και πολύ όμορφη. Την πρώτη την έπαιρναν συνέχεια και βαρέθηκα να κάνω γύρες σαν το μαλάκα, η δεύτερη δεν είχε σπιτι και μου πρότεινε ξενοδοχείο ή αμάξι και δεν γούσταρα.
Ίσως θα έπρεπε να τα γραψω όλα αυτά στο άλλο θρεντ, αλλά δεν πειράζει αφού τα έγραψα τώρα ας τα διαβάσετε. Όποιος θέλει ας πει κάτι σχετικό με τα παραπάνω ή σε αυτό το θρντ ή στο άλλο.
Και γνώμη μου είναι ότι θα πρέπει να λέμε την γνώμη μας για όλες, απλά να μην προσβάλουμε. Άλλωστε η γνώμη του καθενός είνι υποκειμενική.
Και όχι επειδή μπήκαν εδώ μέσα οι τρανς να λέμε μόνο ποια είδαμε και ποια δεν είδαμε. 
Τα λέμε σύντεκνοι

priapikos

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια μια ερωτηση.Ημουν στην γιαννιτσων (στην αρχη της,που ειναι μονοδρομος).Ακριβως εκει που γινεται διπλης κατευθυνσης εστριψα αριστερα.Στο τελος του δρομου (ακριβως μπροστα στην ταβερνα "ο παλιος σταθμος") στο φαναρι,ήταν μια τυπισα η οποία...μου φανηκε...κάπως.Πέρασα μετα απο ενα τεταρτάκι και ήταν ακόμα εκεί.Ξαναπέρασα μετα απο ένα ακόμα τεταρτάκι και ήταν πάλι εκεί.Γνωρίζει κανείς τι ακριβώς παίζει?

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Παιδια μια ερωτηση.Ημουν στην γιαννιτσων (στην αρχη της,που ειναι μονοδρομος).Ακριβως εκει που γινεται διπλης κατευθυνσης εστριψα αριστερα.Στο τελος του δρομου (ακριβως μπροστα στην ταβερνα "ο παλιος σταθμος") στο φαναρι,ήταν μια τυπισα η οποία...μου φανηκε...κάπως.Πέρασα μετα απο ενα τεταρτάκι και ήταν ακόμα εκεί.Ξαναπέρασα μετα απο ένα ακόμα τεταρτάκι και ήταν πάλι εκεί.Γνωρίζει κανείς τι ακριβώς παίζει?
φιλε μου γυρνα καμποσες σελιδες πισω να διαβασεις αναλυτικα για την κοπελα...

(προς διαφορους περιεγους:ΔΕΝ κανω  υποδειξη,συμβουλη δινω στον φιλο πριαπικο για να μαθει τι παιζεται με την κοπελα)

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
David ειπες για αυτην απο Αλεξανδουπολη με τη μερσεντα...ειναι καλη?
εγω μια φορα που σταματησα κοντεψα να σκασω στα γελια με την φωνη της... οπως πολυ σωστα ειπες "αν αντεχεις τη φωνη της"...
εχει καλο κορμι?πρεπει να ναι γενικα ανετη και ενταξει...ετσι την εκοψα αλλα οπως σου ειπα η φωνη με εκανε να σπασω...

gothiam

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
πουτανακι απο τι ρουμανια ειναι πριαπικο πιο κατω αν πας εχει κ αλλο ενα

Maximilianos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
David ειπες για αυτην απο Αλεξανδουπολη με τη μερσεντα...ειναι καλη?
εγω μια φορα που σταματησα κοντεψα να σκασω στα γελια με την φωνη της... οπως πολυ σωστα ειπες "αν αντεχεις τη φωνη της"...
εχει καλο κορμι?πρεπει να ναι γενικα ανετη και ενταξει...ετσι την εκοψα αλλα οπως σου ειπα η φωνη με εκανε να σπασω...

Φίλε psaxnw πριν 4 χρονια είχε καλό σώμα. Τώρα δεν ξέρω...σου στέλνω σε πμ για τη συγκεκριμένη, μην φανταστείς πάντως κάτι το ιδιαίτερο. Ναχαμε να λέγαμε!!

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Α ρε κουφάλες, λείπει ο John Woo απ το site και χορεύτετε....

Που είσαι γιαννάκη, άρχοντα της πιάτσας και των τραβεστί;

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
εγω εξακολουθω να αποφευγω τις ερασιτεχνισες τις γιαννιτσων..
μην βρεθουμε και με κανενα dvd μερες που ειναι
επισης υπαρχει και πολυ βρωμια και πρεζα.
αλλα γουστα ειναι αυτα

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Α ρε κουφάλες, λείπει ο John Woo απ το site και χορεύτετε....

Που είσαι γιαννάκη, άρχοντα της πιάτσας και των τραβεστί;

Ε όχι και άρχοντας της πιάτσας και των τραβεστί, φίλε μου... Τραγικός είμαι. Μια δοκιμή έχω κάνει με την Λουίζα και σ' αυτή συστημένος πήγα. Στις πιάτσες τις 5-6 φορές που έκανα κύκλους άκουγα μετρόπολις 95.5 και έβριζα μόνος μου επειδή δεν έβρισκα τίποτα και έκανα κύκλους σαν τον μ@λ@κ@...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom