Για αυτήν μέσα στο micra δεν ξερω ούτε εγώ φίλε simera και να σου πω την αλήθεια δεν την έχω δει ποτέ από κοντά, οποτε δεν ξέρω τι παίζει. Κάποιοι έχουν γράψει για αυτήν, αν δεν βαριούνται ας ξαναγράψουν.
Για την άλλη μέσα στο πόλο συμφωνώ μαζί σου, την είχα πάρει παλιότερα, καλή στο σεξ, αλλά με ξενερώνουν πολλά πάνω της. Γούστα είναι αυτά και οπότε δεν ξαναπήγα.
Αν δεν έχεις πάρει την Φιόνα πάρτην αξίζει τουλάχιστον για μία φορά, έχουν γραφεί στο άλλο θρεντ πάρα πολλά για αυτήν, αν και θα καταθέσω κάποια φορά με επιχειρήματα την γνώμη μου για την πρώην Τζούντη (Φιόνα).
Όσο για την Ηλέκτρα και την φίλη της, τιs θεωρώ top στην πόλη μας εμφανισιακά. Την πρώτη την έχω πάρει πριν πολύ καιρό και ήταν σούπερ στο σεξ, για τη φίλη της δεν ξέρω τι γούστα βγάζει, αλλά εμφανισιακά για τα δικά μου δεδομένα γαμεί σπίτια!
Η Στέλλα στην Πολυτεχνείου με το μπορντό πεζό φαίνεται καύλα, το μείον της είναι το βιδωτό βυζί!
Η άλλη στο Φερόζα έλεγε παλιά πολύ ειδικά σε γούστα και σώμα, αλλά τώρα δεν ξέρω.
Προς το σίτι γκέιτ η γκόμενα από Αλεξανδρούπολη μέσα στη μερσεντές έχει κορμάρα, αν αντέχεις την φωνή της πάνε έχει και τηλέφωνο δημοσιευμένο σε εφημερίδα της πόλης.
Προς σίτι γκέιτ πάλι εκείνη μέσα στο σμαρτ ίσως αξίζει, από όσα διάβασα, αλλά θα παρακαλούσα κάποιον να γράψει κάτι σχετικό με αυτήν γιατί δεν την έχω δει ποτέ.
Η Λουίζα τέλος ή όπως αλλιώς την λένε που το τηλ της τελειώνει σε 205 και βγαίνει με ένα σουίφτ είχε κορμάρα και ήταν κούκλα, τελευταία που την είχα πετύχει νομίζω χάλασε, ας γράψει κάποιος εντυπώσεις και από αυτήν. Οι δικές μου πάντως ήταν πολύ καλές. Έκανε πολύ καλό σεξ.
Μία φορά είχα πετύχει μία μετά τη Φιόνα, ξανθιά, κορμάρα (σχετικά αδύνατη με ωραίο στήθος) και καταπληκτικό πρόσωπο, όχι εκείνη με το κορμί σαν χέλι και τα άσχημα δόντια. Ενδεχομένως να ήταν από Αθήνα, γιατί από τότε δεν την ξαναείδα.
Άντε τώρα που πήρα φόρα να πω κα για δύο άλλες. Είχα πετύχει πριν 2 χρόνια στην 26ης δύο Αθηναίες γαμάτες. Η μία μέσα σε ένα μαύρο τζιπ ράνγκλερ με μεγάλα βυζιά και έφυλο πρόσωπο, ελαχροινή και μία άλλη ξανθιά με κορμί fit, piercing και πολύ όμορφη. Την πρώτη την έπαιρναν συνέχεια και βαρέθηκα να κάνω γύρες σαν το μαλάκα, η δεύτερη δεν είχε σπιτι και μου πρότεινε ξενοδοχείο ή αμάξι και δεν γούσταρα.
Ίσως θα έπρεπε να τα γραψω όλα αυτά στο άλλο θρεντ, αλλά δεν πειράζει αφού τα έγραψα τώρα ας τα διαβάσετε. Όποιος θέλει ας πει κάτι σχετικό με τα παραπάνω ή σε αυτό το θρντ ή στο άλλο.
Και γνώμη μου είναι ότι θα πρέπει να λέμε την γνώμη μας για όλες, απλά να μην προσβάλουμε. Άλλωστε η γνώμη του καθενός είνι υποκειμενική.
Και όχι επειδή μπήκαν εδώ μέσα οι τρανς να λέμε μόνο ποια είδαμε και ποια δεν είδαμε.
Τα λέμε σύντεκνοι