Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Παιδιά θα ήθελα να κανω κάποιες ερωτήσεις μιας και ειμαι μικρος και απειρος στον χωρο.
Βασικα θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματα για την αστυνομια. Εχω δει να περνανε με αμαξια αστυνομικοι μπροστα απ τα τραβελια στα αμαξια (στον δρομο προς τα μπουζουκια) και απο αλλες που καθονται διπλα στον δρομο και δεν κανουν τιποτα.
Τι είδους εφοδους κανουν και ποτε? Ποτε συλλαμβάνουν?Αμα σε πιασουν να κανεις σεξ στο αυτοκινητο?
Τι γινεται αν σε πιασουν? Πας μεσα? Συλλαμβανουν και τον πελατη ή μονο την κοπελα? Εχει συμβει κανενα περιστατικο οπου ειχατε μανουρες με την αστυνομια σε κανεναν σας?
Ευχαριστω πολυ παιδια προκαταβολικα .
Φίλε ντεσπεράντο και εγώ είχα νομίζω την ίδια απορία παλιότερα, αλλά απάντηση δεν πήρα.Ρε παιδια ενα τραβελι στο κεντρο διερχομενων με μπλε Nissan Micra την εχει παρει κανεις? Καλη ειναι ? Σορυ αν εχει ξαναφερθει .
Έλα ρε Προεδράρα! Που χάθηκες εσύ.. Καλά ρε αγορίνα δεν έχεις πάει ακόμα με τη Φιόνα και δεν έχεις δει την Ηλέκτρα πώς είναι εμφανισιακά???Ίσως πρέπει να προσπαθήσω να βρω την Φιόνα ή να κάνω καμία βόλτα να πετύχω την Ηλέκτρα επιτέλους! Η Ηλέκτρα τι λέει στο πρόσωπο; Είναι αρκετά εντυπωσιακή;
Συνάδελφε David, σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Οι απόψεις μου οκ, αλλά οι βόλτες μου, ειδικά αυτές στις πιάτσες, ήτανε τραγικές!!! Να κάνω κύκλους, να μην βρίσκω τίποτα και να ακούω Ραπτόπουλο...