Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
μαλλον πρεπει να δοκιμασουμε και αυτο για να εχουμε report...

Maximilianos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
Όλες διαβάζουν τα χετικά θρεντ φίλε κάστελ.
Και δίνουν μεγάλη βαρύτητα στο τι λέμε.
Χαλαρά πιστεύω αρκετές είναι ήδη και μέλη,
αλλά χωρίς να το ξέρουμε..
Ο Πρόεδρος είναι Θεός, αυτό έλειπε να μην
ετύγχανε ειδικής μεταχείρισης κλαρίνου από την Λουίζα! :dancing:
Πρόεδρε εμένα προσωπικά μου έλειψαν οι βόλτες σου και
οι απόψεις σου!

pantos45

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2007
Like
4
Πόντοι
0
το δευτερο το ρουμανακι δεν θα το δειτε τωρα στα γρηγορα.εφυγε ιταλια.και ηταν καλο!!!!
τωρα για το πρωτο την κλαουντια,ειναι ξεπετα.εγω την εχω παρει πανω απο δυο φορες και με το που τον βαζεις μεσα μετα απο 2-3 λεπτα αρχιζει και ρωταει τελειωσες, τελειωσες???

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
ε..να αυτες ειναι οι μαλακιες τους...
εχει δικο τις χωρο η Only αμαξι?

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Τι κάνετε, εκλεκτοί συνάδελφοι; Ρίχνω ματιές στο site που και που, αλλά έχουν απογοητευτεί πολύ και δεν έχω να πω κάτι ουσιαστικό, οπότε προσπαθώ να συγκρατούμαι και να μην ποστάρω μ@λ@κίες!

Καλά τα λέει ο Castell, η Λουίζα τρελό κλαρίνο, Σαλέας και βάλε, μιλάμε για πίπες επιπέδου! Τόσα CG που έχω δοκιμάσει δεν μου έχουν κάνει τέτοιο πράγμα. Δεν ξέρω αν είναι θέμα τρανς ή της συγκεκριμένης ειδικά! Πήγα και δεύτερη φορά και με τρέλανε πάλι, αλλά με χαλάνε δύο πράγματα: 1ον καλό το κλαρίνο, αλλά το παρακάνει με την πίπα και αποφεύγει την "συνέχεια"!!! 2ον, θέλω κάτι πιο εντυπωσιακό σε εμφάνιση για να με φτιάξει, κάτι σε στυλ Φιόνας. Ίσως πρέπει να προσπαθήσω να βρω την Φιόνα ή να κάνω καμία βόλτα να πετύχω την Ηλέκτρα επιτέλους! Η Ηλέκτρα τι λέει στο πρόσωπο; Είναι αρκετά εντυπωσιακή;

Συνάδελφε David, σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Οι απόψεις μου οκ, αλλά οι βόλτες μου, ειδικά αυτές στις πιάτσες, ήτανε τραγικές!!! Να κάνω κύκλους, να μην βρίσκω τίποτα και να ακούω Ραπτόπουλο...

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
προεδρε η ηλεκτρα λεει απο φατσα αλλα δεν πιστευω να σου κανει το κλαρινο που σου εκανε η αλλη ;)
οσο αφορα την κατασταση ειναι οντος ψιλο τραγικη..και εγω σχεδον καθε μερα περναω και δεν βλεπω τιποτα αξιολογο..........
για αυτο και δεν γραφω...
βεβαια ειναι και το κρυο στην μεση και ο χειμωνας αλλα οχι και τοσο νεκρα..

netronios

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
1
Eκανα βόλτα προχτες το βράδυ(Τρίτη) σύντροφοι. Πάνω στηνΓιαννιτσών δύο άθλιες γύφτισες. Στον σταθμό το πολύ καλό Ρουμανάκι.Αυτή είναι αρκετα εμφανίσμη ρε γαμωτο.Αλλα 50 στο αυτοκινητο πολλά δεν είναι? Όχι για την εμφανιση αλλα γαι το αυτοκινητο.Χθες, νωρίς κατά τις 10.30 νέκρα παντου. Που βγαίνουν οι καινούργιες στην Γιαννιτσών?

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
ακριβως οπως το λες συναγωνιστη
50 ευρω και στο αυτοκινητο με το ρουμανακι ειναι ΔΑΝΕΙΟ :2funny:

Desperanto

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
0
Ρε παιδια ενα τραβελι στο κεντρο διερχομενων με μπλε Nissan Micra την εχει παρει κανεις? Καλη ειναι ? Σορυ αν εχει ξαναφερθει .

Desperanto

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
0
Παιδιά θα ήθελα να κανω κάποιες ερωτήσεις μιας και ειμαι μικρος και απειρος στον χωρο. :uglystupid:
Βασικα θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματα για την αστυνομια. Εχω δει να περνανε με αμαξια αστυνομικοι μπροστα απ τα τραβελια στα αμαξια (στον δρομο προς τα μπουζουκια) και απο αλλες που καθονται διπλα στον δρομο και δεν κανουν τιποτα.
Τι είδους εφοδους κανουν και ποτε? Ποτε συλλαμβάνουν?Αμα σε πιασουν να κανεις σεξ στο αυτοκινητο?
Τι γινεται αν σε πιασουν? Πας μεσα? Συλλαμβανουν και τον πελατη ή μονο την κοπελα? Εχει συμβει κανενα περιστατικο οπου ειχατε μανουρες με την αστυνομια σε κανεναν σας?

Ευχαριστω πολυ παιδια προκαταβολικα .  :boobies:

gothiam

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
τι το ψαχνεις και ανοιγεις τετοιες συζητησεις εδω μεσα...αστο

rastafari2008

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
Αυτη με το μπλε το polo(Σονια) μουφα 30 ευρο μεν αλλα δεν λεει.

rastafari2008

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
Μπορει να γραψει καποιος για αυτην με το CLK(ασημι) που την εχει παρει.Ειχα διαβασει κατι αλλα οχι πολυ αναλυτικα....

Born

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
λοιπόν...τη καλησπέρα μου guys.Καινούργιος στο site αλλα αρκετό καιρό στους γνωστούς σε μας δρόμους ;)!.προσπάθησα αρκετές φορες να γίνω μέλος αλλα είχα πρόβλημα με το hotmail(όπως αρκετοί φαντάζομαι).Τέλος πάντων είμαι χαρούμενος που είμαι στη παρέα σας :grin: και ελπίζω να βοηθήσω και γω με το τρόπο μου!   

y.p. μέχρι στιγμής είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με ότι έχει υπόθεη σχετικά με τις σεξοκαταστασεις!!! ΚΑΛΉ ΣΥΝΕΧΕΙΑ :)

edit_antisthenis: Γράφε με ελληνικούς χαρακτήρες - όχι greeklish

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Παιδιά θα ήθελα να κανω κάποιες ερωτήσεις μιας και ειμαι μικρος και απειρος στον χωρο. :uglystupid:
Βασικα θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματα για την αστυνομια. Εχω δει να περνανε με αμαξια αστυνομικοι μπροστα απ τα τραβελια στα αμαξια (στον δρομο προς τα μπουζουκια) και απο αλλες που καθονται διπλα στον δρομο και δεν κανουν τιποτα.
Τι είδους εφοδους κανουν και ποτε? Ποτε συλλαμβάνουν?Αμα σε πιασουν να κανεις σεξ στο αυτοκινητο?
Τι γινεται αν σε πιασουν? Πας μεσα? Συλλαμβανουν και τον πελατη ή μονο την κοπελα? Εχει συμβει κανενα περιστατικο οπου ειχατε μανουρες με την αστυνομια σε κανεναν σας?

Ευχαριστω πολυ παιδια προκαταβολικα .  :boobies:

Maximilianos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
Καλώς ήρθες φίλος.
Χρειάζεται νέο αίμα το θρεντ και περιμένω να διαβάσω κάτι νέο από σένα.

Χτες πέρασα γύρω στις 3:10 από Πολυτεχνείου και ήταν στο μπορντώ πεζό
η Στέλλα....... ή κάποια που την έμοιαζε...ή κάποια που δανείστηκε το βουβού της! :dancing:
Οκ πλάκα κάνω, απλά την συγκεκριμένη μάλλον έχω να την δω πολύ καιρό, σαν να άλλαξε μου φάνηκε....
Στην ελίτ πιάτσα της 26ης ήταν η γνωστή μέσα στο πόλο και καμία άλλη. :headbang:
Να ναι γερές να έχουν δουλίτσα.
Καλή διασκέδαση σε όλα τα μέλη και μη που τυχόν βγουν σήμερα.

Σημείωση: Δεν έχω πάρει ποτέ στη ζωή μου τρανς Σάββατο και ούτε πρόκειται!!

Maximilianos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
Ρε παιδια ενα τραβελι στο κεντρο διερχομενων με μπλε Nissan Micra την εχει παρει κανεις? Καλη ειναι ? Σορυ αν εχει ξαναφερθει .
Φίλε ντεσπεράντο και εγώ είχα νομίζω την ίδια απορία παλιότερα, αλλά απάντηση δεν πήρα.
Αν ανατρέξεις σε κάποιες προηγούμενες σελίδες του θρεντ σίγουρα θα βρεις κάτι.
Ίσως ψάξω κι εγώ τώρα, αλλά βαριέμαι.......

Maximilianos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
Μην τις λέτε τραβέλια ρε παιδιά!
Ήμαρτον!!!!!
Σαν να είνα πράγμα ακούγεται

Maximilianos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
Ίσως πρέπει να προσπαθήσω να βρω την Φιόνα ή να κάνω καμία βόλτα να πετύχω την Ηλέκτρα επιτέλους! Η Ηλέκτρα τι λέει στο πρόσωπο; Είναι αρκετά εντυπωσιακή;

Συνάδελφε David, σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Οι απόψεις μου οκ, αλλά οι βόλτες μου, ειδικά αυτές στις πιάτσες, ήτανε τραγικές!!! Να κάνω κύκλους, να μην βρίσκω τίποτα και να ακούω Ραπτόπουλο...
Έλα ρε Προεδράρα! Που χάθηκες εσύ.. Καλά ρε αγορίνα δεν έχεις πάει ακόμα με τη Φιόνα και δεν έχεις δει την Ηλέκτρα πώς είναι εμφανισιακά??? :headbang:
Πρόεδρε πρέπει να ξεκινήσεις τις εξορμήσεις. Δεν πάει άλλο!!
Ξεκίνα με το τρένο τη Φιόνα για τα πιο λάιτ και μετά πάνε προς μεριά Ηλέκτρα, εγώ θα σου πρότεινα και την φίλη της, χωρίς να την έχω πάρει ακόμα, αλλά φαίνεται σούπερ!
Όλοι τα ίδια τραβάμε με σένα, όποτε κάνουμε βόλτες. Δεν είσαι ο μοναδικός πίστεψέ με.
Θέλει υπομονή και καρτέρι το κηνύγι αρχηγέ....  :dancing:
αλλά ποιος αντέχει να κάνει γύρες....  :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom