rastafari2008
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Φιλε guts στο δρομο και εγω απ οτι ξερω μονο το Ρουμανακι παιζει αλλιως βαρδαρη που πιστευω πως ειναι καλυτερα απο Μυλο.
Tίποτα δεν παίζει!!!παίδες με βάση τη ψηφοφορία εδω, επειδη δεν είμαι καθόλου γνώστης απο πιάτσες. τι παίζει στην αριστοτέλους με τσιμισκή; ποιες ώρες;
Ευχαριστώ
εγω στις τσαρκες ακουω ΕΡΑ Σπορ!!!1ον εχω την εντύπωση ότι οι τοπικές αρχές έχουν βαλθεί να μετατρέψουν αυτην την πόλη σε παράρτημα του βατικανού.δεν εξηγείτε αλλιώς το τρελό κυνηγητό που τρώνε οι κοπέλες 2ον σύντροφε john πιστεύεις ότι υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που και εγώ την βρίσκω να ακούω μετροπόλισ στις μάταιες αυτές πουτανοτσαρκέσ μου; 3ον σόρρυ αν εχω χαθεί λίγο,άλλα αυτό το τοπικ δεν υποτίθεται οτι αφορούσε μόνο γυναίκες και όχι τρανς;;αν κατάλαβα λάθος παρακαλώ διορθώστε μέ.οι κοπέλες που αναφέρετε μεσ'τα αυτοκίνητα τους,τρανς δεν είναι;απλά προσπαθώ να τα διαχωρίσω στο μυαλό μου για να μην παω για μαλλί και βγω κούρεμενοσ
1ον εχω την εντύπωση ότι οι τοπικές αρχές έχουν βαλθεί να μετατρέψουν αυτην την πόλη σε παράρτημα του βατικανού.δεν εξηγείτε αλλιώς το τρελό κυνηγητό που τρώνε οι κοπέλες 2ον σύντροφε john πιστεύεις ότι υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που και εγώ την βρίσκω να ακούω μετροπόλισ στις μάταιες αυτές πουτανοτσαρκέσ μου; 3ον σόρρυ αν εχω χαθεί λίγο,άλλα αυτό το τοπικ δεν υποτίθεται οτι αφορούσε μόνο γυναίκες και όχι τρανς;;αν κατάλαβα λάθος παρακαλώ διορθώστε μέ.οι κοπέλες που αναφέρετε μεσ'τα αυτοκίνητα τους,τρανς δεν είναι;απλά προσπαθώ να τα διαχωρίσω στο μυαλό μου για να μην παω για μαλλί και βγω κούρεμενοσ
φιλε συναθλητη ειναι ευκολο να εχω μια περιγραφει της εξωτερικης της εμφανισης μηπως και την πετυχω ανεβαινοντας συντομα στη Θεσ/νικη?τις δυο τελευταιες μερες και επιστεφοντας αργα απο το γραφειο εκανα μια περατζαδα απο γιαννιτσων και περιξ και
κλασικα το ρουμανακι μετα τις 9.00 ειναι στο σημειο του
στην γιαννιτσων μετα το θεοχαρακη εθεαθι ενα μωρο στα σκοτεινα πολυ ενδιαφερον αλλα φορτωθηκε αμεσως απο συναγωνιστη,,,,,που να χαθει η ευκαιρια και δεν προλαβα να κοψω ψατσα αλλα απο κορμι ηταν καλο
κλασικα τα τραβελακια ειναι εκει..για τους τολμηρους
και ψιλο νεκρα απο την πλευρα του city προς την εθνικη και την κτηνιατρικη,,,τι εγινε επεσε μαζεμα?
κοινος μετριοτητα στα περιξ....
φιλε συναθλητη ειναι ευκολο να εχω μια περιγραφει της εξωτερικης της εμφανισης μηπως και την πετυχω ανεβαινοντας συντομα στη Θεσ/νικη?
θα φτιαξω ενα ρεπορταζ για την πορνοντιζνεηλαντ της Σαλλονικας και θα ηθελα παραλληλα να τιμησω δεοντος αξια πορνιδια, ειτε απο πορνοχαουζ, ειτε απο περιξ πορνοδρομους.
δεκτες πληροφοριες και συντομα θα εχεται αναλυτικα την αποψη μου για την πορνοντιζνεηλαντ της θεσ/νικης.
φιλαρακια σας ευχαριστω εκ των προτερων,
Ο Συναθλητης σας!!!!....
ΦΙΛΕ Συναθλητη να εισαι καλα, σε ευχαριστω για τις πληροφοριες καιτην αμεσοτητα σου.την μονη περιγραφη που μπορω να σου δωσω ειναι για το ρουμανακι
μελαχρινη, αδυνατη με ωραια ποδια (ετσι φαινονται απο τα κολαν που φωραει τουλαχιστο) καλη φαστα, αν και λιγο ξυνισμενη μερικες φορες και ωραιο μικρο κολαρακι,πολες φορες φοραει φιλοτακουνες μαυρες μποτες και αυτα πως τα λεμε να κοντα μπουφαν...τελος παντον.
βυζακι πολυ πιθανο να εχει βαση τις αναλογια του βαρους τις, κατε εμε μικρο δηλαδη
το νεο φρουτο που εγω ειδα πρωτη φορα ειναι και αυτο με "αγωνιστικο" σωματακι και μαλι σκουρο τωρα χρωμα....δεν θυμαμαι γιατι ηταν και σκοτεινα.