μην τον παρεξηγεις τον πσαχνω, με αυτα που εγιναν στο σεφ.ε?δεν σ επιασα...
α να κι ενας εξυπνος...
τρια τριποντα στη ληξη περιοδων,καμια 15 συνολικα....
δεν τον βλεπω καλα το δρακο.
τι εγινε ειχαμε καινουργια εισοδο;
μην τον παρεξηγεις τον πσαχνω, με αυτα που εγιναν στο σεφ.ε?δεν σ επιασα...
α να κι ενας εξυπνος...
κυριολεκτικα το λεω...πολλοι μαλακες προφανως μπαινουν με γυναικειο ονομα εδω για δικους τους λογους που μου ειναι αγνωστοι.εξαλλου οπως και να το δεις αλλιως γραφουμε εμεις αλλιως αυτες,καποια πραματα ξεχωριζουν.για την κοπελια δεν ξερω βεβαια,μακαρι να ναι σκετη καβλα να μας στειλει και καμμια φωτοε?δεν σ επιασα...
ναι αλλα δε μας μιλαει...μην τον παρεξηγεις τον πσαχνω, με αυτα που εγιναν στο σεφ.
τρια τριποντα στη ληξη περιοδων,καμια 15 συνολικα....
δεν τον βλεπω καλα το δρακο.
τι εγινε ειχαμε καινουργια εισοδο;
θα μιλησει.ναι αλλα δε μας μιλαει...
ναι μωρε τωρα απλως τσεκαρει τι λεμε για να βρει να πει κατι εξυπνο.θα μιλησει.
τι να μπηκε να κανει αλλιως;
με τετοιο καιρο παντου νεκρα...γουσταρα να πεταχτω στη φυλης παντως,αλλα υπαρχει ο κινδυνος να παγωσω πριν φτασωουτως ή αλλως στις πιατσες θα εχει νεκρα και σημερα.
δεν εννοουσα αυτο ρε μαν....εννοουσα οτι μπορει να ειναι τρανς...κυριολεκτικα το λεω...πολλοι μαλακες προφανως μπαινουν με γυναικειο ονομα εδω για δικους τους λογους που μου ειναι αγνωστοι.εξαλλου οπως και να το δεις αλλιως γραφουμε εμεις αλλιως αυτες,καποια πραματα ξεχωριζουν.για την κοπελια δεν ξερω βεβαια,μακαρι να ναι σκετη καβλα να μας στειλει και καμμια φωτο
ε και τι εγινε,μου το εξηγησες τωρα τι εννοουσες.δεν αναιρει ομως αυτο που ειπα πρινδεν εννοουσα αυτο ρε μαν....εννοουσα οτι μπορει να ειναι τρανς...
σορρυ ρε φιλεναδα δεν το ειπα με κακια προθεση,απλα τελευταια οσες "θυλικες"παρουσιες μπηκαν εδω ηταν τρανς...ψαχνω εισαι για τα πανυγιρια! κυριολεκτικα ομως!!!
ειμαι κοπελα μικρε ! τωρα αν εσυ ψαχνεσε στο νετ δικο σου θεμα.
εγω τα ακουμπαω για να παιρνω εσενα ομως... φυσικα και ειμαι χαλαρος,αλιμονοΝαι μια πραγματικη σκυλα ειδες? τουλαχιστο εγω τα περνω εσυ τα ακουμπας
απλα χαλαρωσε και κανε fun .δεν εχουμε ολοι αποθυμενα!!
διασκεδασε!!!!
ρωτα ελευθερα....δεν παρεξηγουμε...εσυ μας παρεξηγησες....anyway ειμαι θεσσαλονικια! ηθελα να ρωτησω κατι αλλα φοβαμαι πως θα με πειτε κακια και τετοια.!!!!!
μα τι λες...λατρευουμε τις θεσσαλονικιες,για ρωταanyway ειμαι θεσσαλονικια! ηθελα να ρωτησω κατι αλλα φοβαμαι πως θα με πειτε κακια και τετοια.!!!!!
εμεις επιτρεπεται να σε ρωτησουμε;anyway ειμαι θεσσαλονικια! ηθελα να ρωτησω κατι αλλα φοβαμαι πως θα με πειτε κακια και τετοια.!!!!!