Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
οχι βοδι...παχουλη λιγο οπως λες με κοντη φουστα,μελαχρινη ψιλομακρυ σπαστο μαλλι...γι αυτην που ειδα χθες λεω....κι εκει κοντα δυο μερες τωρα απ την απεναντι πλευρα βλεπω ενα τζανκι καστανοξανθο σιχαμενο με φουστιτσα....
μαλλον για την ιδια λεμε απλα εγω περασα 2 φωρες σφαιρατος με ξενο αμαξι συνοδηγος ο συναδερφος μου δεν γουσταρει παρε δωσε με τετοια,αν ειναι θα φανει αυτο αφου ολο και καποιος θα τις σκαλωσει εκει γυρω...αυριο παντως θα βγω στανταρ για ρεπορταζ και θα δουμε τι παιζει,παντος περαστικες δεν ητανε 100%

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
μαλλον για την ιδια λεμε απλα εγω περασα 2 φωρες σφαιρατος με ξενο αμαξι συνοδηγος ο συναδερφος μου δεν γουσταρει παρε δωσε με τετοια,αν ειναι θα φανει αυτο αφου ολο και καποιος θα τις σκαλωσει εκει γυρω...αυριο παντως θα βγω στανταρ για ρεπορταζ και θα δουμε τι παιζει,παντος περαστικες δεν ητανε 100%
οχι ρε τι περαστικες...αφου ηταν εκει πανω απο μισαωρο....που περασα εγω και ξαναπερασα μετα απο λιγο...

Maximilianos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
Παίδες....
Έψαξα σε προηγούμενα post να βρω κάτι γι'αυτήν με το πράσινο Φερόζα (τύπου jeep) αλλά ή δεν υπάρχει κάτι ή δεν έψαξα καλά...
Γνωρίζει κάποιος καμμιά πληροφορία?

Φιλαράκο Μάνο η συγκεκριμένη είνα αδερφή της γνωστής τρανς Αφροδίτης (αν την θυμάσαι παλιότερα ήταν και προσκεκλημένη του Τράγκα σε μία εκμπομπή).
Τα τελευταία χρόνια που την έχω δει έχει ελαφρώς "χαλάσει". Παλιότερα την είχα πάρει, είχε πολύ καλό κορμί, να έχεις υπόψη σου όμως ότι τρελαίνεται για ενεργητικό  :birdman: Καθόλου βιαστική, καθαρή και πρόστυχη.
Σαν την Ηλέκτρα φίλος και την φίλη της, (με το μεγάλο τατού στον ώμο Έύα νομίζω λέγεται αλλά δεν είμαι σίγουρος), δεν υπάρχουν τρανς στην πόλη. Την δεύτερη δεν είχα την τιμή ακόμη να την δοκιμασω, την πρώτη (Ηλέκτρα) ναι πριν χρόνια και ήταν άψογη εντελώς, είναι έτσι απλά μία Θεά. Δεν κάνει για την πόλη μας.
Anyway άλλα ρώτησες και άλλα σου είπα.  :headbang:
H rate παίζει ανάλογα.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Φιλαράκο Μάνο η συγκεκριμένη είνα αδερφή της γνωστής τρανς Αφροδίτης.....
α ρε ο καημενος ο πατερας τους θα φρικαρε ο ανθρωπος...χαρα που θα εκανε οταν γεννηθηκαν οι δυο γιοι του...τωρα γαμησε τα θα ειναι ο ανθρωπος!!!

cena

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1

Εγω παντως ξερω οτι οι κορες φροντιζουν τους πατεραδες . Οποτε , ποτε δεν ξες ... Μπορει τωρα να ειναι πιο χαρουμενος ...

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
α ρε ο καημενος ο πατερας τους θα φρικαρε ο ανθρωπος...χαρα που θα εκανε οταν γεννηθηκαν οι δυο γιοι του...τωρα γαμησε τα θα ειναι ο ανθρωπος!!!
psaxnw μη σκας...
τα κοριτσια δεν εχουν πατερα. 2 μαμαδες εχουν
το μηλο κατω απο τη μηλια ( ή μηπως κατω απο τη συκια???)

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387

Σαν την Ηλέκτρα φίλος και την φίλη της, (με το μεγάλο τατού στον ώμο Έύα νομίζω λέγεται αλλά δεν είμαι σίγουρος), δεν υπάρχουν τρανς στην πόλη. Την δεύτερη δεν είχα την τιμή ακόμη να την δοκιμασω, την πρώτη (Ηλέκτρα) ναι πριν χρόνια και ήταν άψογη εντελώς, είναι έτσι απλά μία Θεά. Δεν κάνει για την πόλη μας.
  :headbang:
H rate παίζει ανάλογα.
φιλε θα πω κατι και ξερω οτι η Ηλεκτρα θα αντιδρασει μολις το διαβασει...
μπορει να ειναι πολυ ομορφη και να κανει πολυ καλο κρεββατι εντος και εκτος δουλειας αλλα ειναι ενα φοβερα κακοψυχο και ζηλοφθονο ατομο.
το σωμα αλλαζει, ο χαρακτηρας οχι...
Sorry Ηλεκτρα.

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
λεγε βρε ευγενη...σοβαρα το εγραψες η πλακα?αν ειναι αληθεια τι να πω ρε γαμωτο...χαχχαχαχ
πλακα κανω, αλλα αν η περιπτωση τους ειναι λογω χρωμοσωμικης ανωμαλιας δεν το αποκλειω

Maximilianos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
φιλε θα πω κατι και ξερω οτι η Ηλεκτρα θα αντιδρασει μολις το διαβασει...
μπορει να ειναι πολυ ομορφη και να κανει πολυ καλο κρεββατι εντος και εκτος δουλειας αλλα ειναι ενα φοβερα κακοψυχο και ζηλοφθονο ατομο.
το σωμα αλλαζει, ο χαρακτηρας οχι...
Sorry Ηλεκτρα.

Φίλε Παρτιζάν το μόνο που δεν με απασχολεί είναι ο χαρκτήρας της, εγώ ένα ξέρω ότι η Ηλέκτρα είναι Θεά. Ούτε για φίλη την θέλω, ούτε να την γνωρίσω στην μάνα μου. Το σεξ που κάνει είναι σούπερ, κάνει τα πάντα, το σώμα της άψογο και η φάτσα της απίστευτη... Το μόνο που με χάλασε και δεν την έχω ξαναπάρει είναι η όλη ιστορία με το νταγλάρι τον γκόμενό της (δεν ξέρω αν τελικά παντρεύτηκαν στο Άμστερνταμ). Και εκείνο που με χάλασε στην όλη ιστορία είναι σαν να σε παρακολουθεί κάποιος..Όποιος κατάλαβε κατάλαβε..Όσο για τον χαρακτήρα της για να το λες κάτι παραπάνω θε ξέρεις και θα έχεις δίκιο.
Όποιος αό τους σύντεκνους γνωρίζει κάτι για την φίλη της Ηλέκτρας (νομίζω την λένε Εύα, με ένα τατού στον ώμο και βγαίνουν πάντα δίπλα-δίπλα) ας γράψει εντυπώσεις.

triares

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Like
8
Πόντοι
1
εδω μεσα κρινεται το τι κανουν τα κοριτςια στις πιατσες οχι ο χαρακτηρας που και παλι δεν εχω προβληνα για το τι λετε για να σας εξηγησω για τον χαρακτηρα μου πουστης τρανς καλος καλη δεν υπαρχει μιλαω εκ πειρας γιατι ετσι μας κανει η ζωη αλλωστε αν κατσω και ασχοληθω με τον χαρακτηρα των πελατων ουτε εγω λεω τα καλυτερα ισα ισα και εμεις μεταξυ μας ξερετε τι λεμε για σας τα χειροτερα πειτε οτι θελετε

• Like
Αντιδράσεις: paki29

triares

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Like
8
Πόντοι
1
οσο αφορα φιλε david γι αυτον που εχω μαζι ειναι το λιγοτερο που μπορω να κανω για την ασφαλεια μου οταν εκτειθομαι στην πιατσα αλλοι δεν τους ενοχλει καθολου σε αλλους πολυ τι να κανω προεχει η ασφαλεια μου αλλωστε δεν νομιζω να ενοχλησε καποιον πελατη τι ωρα που ειμουν μαζι του αλλα θα πειρξει οποιον παει να με πειραξει

triares

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Like
8
Πόντοι
1
και τι να κανουμε δεν γινεται να τους ικανοποιω ολους αλλοι με θελουν πολυ αλλοι καθολου εγω σας αγαπω ολους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

triares

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Like
8
Πόντοι
1
αλλωστε εγω δεν εχω να ζυλεψω τιποτα απο καμια και κανεναν αλλοι και αλλες με ζυλευουνε. Διοτι ζηλοφθονος ειναι αυτος που γραφει κακιες για αλλους με ειδατε ποτε να γραψω κατι κακο για καποιον εδω μεσα αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι μολις καποιος πει κατι καλο για μενα αμεσως καποιοι ενοχλουντε

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
αλλωστε εγω δεν εχω να ζυλεψω τιποτα απο καμια και κανεναν αλλοι και αλλες με ζυλευουνε. Διοτι ζηλοφθονος ειναι αυτος που γραφει κακιες για αλλους με ειδατε ποτε να γραψω κατι κακο για καποιον εδω μεσα αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι μολις καποιος πει κατι καλο για μενα αμεσως καποιοι ενοχλουντε
κανεις δεν ενοχλειται Ηλεκτρα. συμφωνησα με τον david για τις επιδοσεις σου αλλα εκανα και ενα προσωπικο σχολιο ζητωντας εκ των προτερων συγνωμη. και ειμαι σιγουρος οτι αν δεν ειχες αυτοαποκαλυφθει η αντιδραση σου θα ηταν λιγοτερο πολιτισμενη. οσο για το ποιος ειναι ζηλοφθονος αστο καλυτερα. καλη καρδια

triares

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Like
8
Πόντοι
1
μιλας εκ του ασφαλους γιατι κανενας δεν ξερει ποιος εισαι

Stories

Νέο!

Stories