Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)

trans!!!!!!!!!

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ο μονος τροπος θα ηταν να πας στο χωρο καποιας.  Δεν μπορουν ολοι και δεν θελουν αλλοι....

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Sorry  αλλά έχω πρόβλημα με την DSL...  ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ σχετικά με τον φίλο μου ¨-- > Δεν μίλησα ποτέ για τιμωρία, πιστεύω όμως ότι αυτό που δίνεις προς τους άλλους ή ο τρόπους που τους φέρεσαι έτσι θα έπρεπε να περιμένεις να σου φερθούν...και συνεχίζω αυτά τα έγραψα καθώς το μόνο αρνητικό που γράφτηκε για την Φιόνα είναι ο χαρακτήρας της συμφωνείς ???????

trans!!!!!!!!!

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Sorry  αλλά έχω πρόβλημα με την DSL...  ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ σχετικά με τον φίλο μου ¨-- > Δεν μίλησα ποτέ για τιμωρία, πιστεύω όμως ότι αυτό που δίνεις προς τους άλλους ή ο τρόπους που τους φέρεσαι έτσι θα έπρεπε να περιμένεις να σου φερθούν...και συνεχίζω αυτά τα έγραψα καθώς το μόνο αρνητικό που γράφτηκε για την Φιόνα είναι ο χαρακτήρας της συμφωνείς ???????
Ναι!!!!Ολα τα αλλα ειναι οπως τα εγραψαν........αλλα τα ματια του λαγου ομως αλλα τις κουκουβαγιας.Το σιγουρο ειναι οτι δεν ειναι η μονη καλη και ομορφη.

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Είδες λοιπόν που δεν είμαστε πολύ μακριά για να μη πω ότι ταυτίζονται οι απόψεις μας ? θες να πεις εσύ για κάποια άλλη κοπέλα εξίσου καλή μιας και μου δίνεις πάσα για να προχωρήσουμε την κουβέντα μας? Σου έχω πολλές ερωτήσεις :)

trans!!!!!!!!!

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Είδες λοιπόν που δεν είμαστε πολύ μακριά για να μη πω ότι ταυτίζονται οι απόψεις μας ? θες να πεις εσύ για κάποια άλλη κοπέλα εξίσου καλή μιας και μου δίνεις πάσα για να προχωρήσουμε την κουβέντα μας? Σου έχω πολλές ερωτήσεις :)
Οπα δεν ειναι μονο η φιονα που γραψαν λενε και για αλλες πραγματα που δεν ειναι ετσι(μη σαν τα προβατα οπου το ενα και τα αλλα)

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Ακόμη απλές συμβουλές...διάβασε την συνέντευξη της ιερόδουλης στην αρχική σελίδα σε κάποιο σημείο την ρωτάει σε κάποιο σημείο πώς ξεχωρίζεις ένα καλό πελάτη? Και απαντάει ... αμα έρθει με χαμόγελο...!!!!! παρακάτω δεν με πειράζουν τόσο οι ηλικίες όσο το να είναι καθαροί...άμα δε βαριέσαι διάβασε την και να θυμάσαι ότι η κοπέλα είναι Ρωσίδα οπότε και προβλήματα με την γλώσσα θα είχε και και πολλά άλλα που δεν έχετε εσείς και φυσικά μετράνε υπέρ σας...

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Περιμένω ακόμη να μου πεις ένα όνομα και πολύ ευχαρίστως να το συζητήσουμε πάντα πολιτισμένα και με επιχειρήματα

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Η αν θέλεις σκέψου ότι εγώ είμαι νέος γουστάρω να δοκιμάσω με τρανς (ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕ) και θα μου έδινες πληροφορίες για κάποια...τί θα έγραφες?

trans!!!!!!!!!

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ακόμη απλές συμβουλές...διάβασε την συνέντευξη της ιερόδουλης στην αρχική σελίδα σε κάποιο σημείο την ρωτάει σε κάποιο σημείο πώς ξεχωρίζεις ένα καλό πελάτη? Και απαντάει ... αμα έρθει με χαμόγελο...!!!!! παρακάτω δεν με πειράζουν τόσο οι ηλικίες όσο το να είναι καθαροί...άμα δε βαριέσαι διάβασε την και να θυμάσαι ότι η κοπέλα είναι Ρωσίδα οπότε και προβλήματα με την γλώσσα θα είχε και και πολλά άλλα που δεν έχετε εσείς και φυσικά μετράνε υπέρ σας...
Ετσι καθαρο και με  χαμογελο(καποιοσ ταδε νικ ναιμ)σημερα ,μοθ ειπε οτι αφου περνω λεφτα πρεπει να δεχομαι τον καθενα οπως ειναι (η ανα σα αισχος κλπ).Το να  ερχεται ο αλλος καθαρος πανω απο ολα ειναι σεβασμος στον εαυτο του.Το να ερχεται με χαμογελο μας κανει και εμας να ειμαστε ποιο ευχαριστες απο οτι σε καποιον που μουγγριζη μεσα απο τα δοντια.

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Ναι αλλά μη ξεχνάς ότι στην τελική εσύ διαλέγεις πελάτες, θα προχωρήσουμε την συζήτηση μας με άλλο όνομα?

trans!!!!!!!!!

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ναι αλλά μη ξεχνάς ότι στην τελική εσύ διαλέγεις πελάτες, θα προχωρήσουμε την συζήτηση μας με άλλο όνομα?
Δεν τους κατεβαζω το παντελονι πριν...αλλα σε εμενα ποθ
υ το λες μπορει να παω με 6-7 και τελικα να παρω τους 4 αν ειναι για χοιροστασιο.Αλλο δεν ειμαι φρεσκος απο μπανιο και αλλο ....η φρικη.

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
όχι ρε συ...δε με ενδιαφέρουν τα ονόματα η πληροφόρηση με νοιάζει π.χ. Ο Προεδρος ήταν καινούργιος και του είπα κάποια εναλλακτική (Λουίζα - που προσωπικά για εμένα άμα τα βάλεις όλα στο ζύγι εξυπηρέτηση - υπηρεσίες κτλ είναι καλύτερη) εσύ ποια θα του έλεγες? φυσικά περιμένω τεκμηριωμένη απάντηση με επιχειρήματα, εμφάνιση, υπηρεσίες, φιλικότητα συμπεριφορά, καθαρή ...κτλ ????

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Αν και νομίζω ότι μετά απο αυτά που γράφτηκαν εδώ τον χάσατε τον πρόεδρο απο πελάτη :)

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
δε απαντάς .... δεν απαντάς στη ουσία  :)

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Δε βγάζουν όμως όλα τα πηγάδια πόσιμο νερό... κάποια καλά είναι να αποφεύγονται

trans!!!!!!!!!

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
όχι ρε συ...δε με ενδιαφέρουν τα ονόματα η πληροφόρηση με νοιάζει π.χ. Ο Προεδρος ήταν καινούργιος και του είπα κάποια εναλλακτική (Λουίζα - που προσωπικά για εμένα άμα τα βάλεις όλα στο ζύγι εξυπηρέτηση - υπηρεσίες κτλ είναι καλύτερη) εσύ ποια θα του έλεγες? φυσικά περιμένω τεκμηριωμένη απάντηση με επιχειρήματα, εμφάνιση, υπηρεσίες, φιλικότητα συμπεριφορά, καθαρή ...κτλ ????
Κατι στο τσιμπουκι ειχε ενα θεμα ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ(αν θυμαμαι καλα).Αυτα που μου ζητας σορρυ αλλα πως να τα ξερω εγω ειναι αδυνατον.Αυτα καποιος που πηγε μαζι της(βλεπε ΠΡΟΕΔΡΟΣ).Εσυ εχεις παει με ολες αυτες που αναφερονται εδω μεσα?Το καθαρη ελεος ολες καθαρες ειναι......Εχεις καποιο παραδειγμα απο καποια ποθ πηρες?

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Διάβασε στο ποστ και θα μάθεις ποια ΔΕΝ είναι καθαρή αναφέρει κάποιος φίλος σχετικά με απλυσιά, όσο για τον πρόεδρο το πόστ του δε νομίζω να είχε κάτι το μεμπτό, ίσα ίσα που είπε ότι τέτοια πίπα ήταν πρωτόγνωρη για την πάρτη του και ο πρόεδρος είναι φαν κυρίως των κολλ-γκερλ anyway θα χαρώ να μου πεις ένα όνομα και να συζητήσουμε αρχικά της δικές μου απόψεις σχετικά με την κοπέλα και εν συνεχεία και τα άλλα μέλη του φόρουμ και μέσα από εδώ να πεις και εσύ τον αντίλογο (που ορθά για μένα) διεκδικείται εσύ και οι φίλες σου πάντα όμως με επιχειρήματα...περιμένω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom