You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)
λεω και εγω τι "βρωμαει", τι "βρωμαει";εγαμηθη και ψωφισε και αυτο το θεμα..
δεν ειμαι πεσμενος λογω του σαιτ ρε συ..προσωπικα...αλλιμονω αν επεφτα απ τις μαλακιες που διαβαζω εδω μεσα!συγνώμη ρε πσάχνω αλά με τις @@ εδω μέσα ο πρόεδρος την έκανε άμα πέσεις και εσύ που κρατούσες θα χάσουμε κάθε ενδιαφέρον.... ΠΡΟΕΔΡΕ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΗΣ @@ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ
δεν ειμαι πεσμενος λογω του σαιτ ρε συ..προσωπικα...αλλιμονω αν επεφτα απ τις μαλακιες που διαβαζω εδω μεσα!
Μήπως δεν τρως καλά τα βράδυα?????
οπου να ναι θα παω μαν αν και...σκατα!Μήπως δεν τρως καλά τα βράδυα?????
Μήπως δεν τρως καλά τα βράδυα?????
Για να διαβασουμε τι νεα απο Θεσσαλονικη εδω μεσα.Θα ανεβω για να επισκεφτω 2 φιλες τον Γεναρη..
Καλο ομως ειναι να ξερουμε και τι παιζει απο πορνες και ct.. ;)
ηρθα υπαρχει καμια τρανς μεσα
Πορνες γυναικες υπαρχουν εδω μεσα?
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ --- ΤΡΙΑΡΕΣ --- Πραγματικά απορώ πώς καταφέρατε και κάνατε το θρέντ πραγματικό μπουρδέλο Huh? ...πάντως θα παρακαλούσα τα νέα μέλη εάν πραγματικά είχαν νέες πληροφορίες να τις δημοσίευαν, επίσης ρε "κορίτσια" χωρίς παρεξήγηση πραγματικά δε διάβασα τίποτα γραμμένο από εσάς το οποίο θα μπορούσε να ήταν χρήσιμο Hmmm....(για να πω την αλήθεια κλαίω το χαμένο μου χρόνο) Banging Head Against a Wall anyway πιστεύω ότι το θρέντ ξέφυγε και πραγματικά πιστεύω ότι εσείς είστε αυτές που μπορούν να το επαναφέρουν σε τροχιά ενημέρωσης. Δείξτε μας εσείς όπως λέτε τον τρόπο με τον οποίο θα έπρεπε κατά τη γνώμη σας να γράφονται τα πόστ και θα ακολουθήσουν και άλλοι, το να τσακώνεστε δε νομίζω ότι βγάζει κάπου...αυτά....