Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
psaxnw  μετά την εμφάνιση των κοριτσιών οφείλω να ομολογήσω ότι έχεις καιρό να δώσεις ανταπόκριση... :)και εγώ περίμενα ότι μετά το 1-0 θα πεταγόσουν να πανηγυρίσεις.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
δεν ειμαι στα πολυ καλα μου ψυχολογικα τελευταια κατσελ και δεν γουσταρω τις τσαρκες!

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
συγνώμη ρε πσάχνω αλά με τις @@ εδω μέσα ο πρόεδρος την έκανε άμα πέσεις και εσύ που κρατούσες θα χάσουμε κάθε ενδιαφέρον.... ΠΡΟΕΔΡΕ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΗΣ @@ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Filoxenoumenos  τα πήρες και εσύ στο κρανίο με την όλη φάση?

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
συγνώμη ρε πσάχνω αλά με τις @@ εδω μέσα ο πρόεδρος την έκανε άμα πέσεις και εσύ που κρατούσες θα χάσουμε κάθε ενδιαφέρον.... ΠΡΟΕΔΡΕ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΗΣ @@ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ
δεν ειμαι πεσμενος λογω του σαιτ ρε συ..προσωπικα...αλλιμονω αν επεφτα απ τις μαλακιες που διαβαζω εδω μεσα!

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Μήπως δεν τρως καλά τα βράδυα?????

:cheesy: :cheesy:

Για να διαβασουμε τι νεα απο Θεσσαλονικη εδω μεσα.Θα ανεβω για να επισκεφτω 2 φιλες τον Γεναρη..

Καλο ομως ειναι να ξερουμε και τι παιζει απο πορνες και ct.. ;)

triares

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Like
8
Πόντοι
1
να σας δωσω και καποιες πληροφοριες καλη δουλεια για τις τρανς πολλες βγηκαν αποψε αγορια

triares

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Like
8
Πόντοι
1
και παρτε μια ενημερωση για τισ πιατσες απο μια τρανς

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Μέχρι και λαγούς με πετραχήλια θα βρεις εδώ μέσα τις τελευταίες μέρες :)

triares

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Like
8
Πόντοι
1
ξεκιναμε στη φραγκων πολυτεχνειου υπαρχουν 1 τρανσ 2 γυναικες στην 26 υπαρχουν 3 με4 τρανς γιανιτσων εχει 4 με5 πουτανες 3 με4 τρανς επανω στη γιανιτσων και αλλες 3 μεσα στον απαπ

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ---  ΤΡΙΑΡΕΣ ---  Πραγματικά απορώ πώς καταφέρατε και κάνατε το θρέντ πραγματικό μπουρδέλο  Huh? ...πάντως θα παρακαλούσα τα νέα μέλη εάν πραγματικά είχαν νέες πληροφορίες να τις δημοσίευαν, επίσης ρε "κορίτσια" χωρίς παρεξήγηση πραγματικά δε διάβασα τίποτα γραμμένο από εσάς το οποίο θα μπορούσε να ήταν χρήσιμο  Hmmm....(για να πω την αλήθεια κλαίω το χαμένο μου χρόνο)  Banging Head Against a Wall anyway πιστεύω ότι το θρέντ ξέφυγε και πραγματικά πιστεύω ότι εσείς είστε αυτές που μπορούν να το επαναφέρουν σε τροχιά ενημέρωσης. Δείξτε μας εσείς όπως λέτε τον τρόπο με τον οποίο θα έπρεπε κατά τη γνώμη σας να γράφονται τα πόστ και θα ακολουθήσουν και άλλοι, το να τσακώνεστε δε νομίζω ότι βγάζει κάπου...αυτά....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom