Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

trans!!!!!!!!!

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
κατι τελευταιο. μαλλον με μπερδευεις με καποιον αν κρινω απο αυτα που λες περι συνταγων κλπ κλπ. το εχω σπουδασει αλλα δεν το εξασκω το αντικειμενο. παντως σε αυτο με τις συνταγες εχεις δικιο. και μαλλον και εγω σε μπερδεψα με την Αλεξια απο Αθηνα αλλα μαλλον δεν εισαι. και παλι καλη συνεχεια
ρε αστα αφτα που πασ να το μπαλοσεις!!!!!!!!κοφτο και τελειοσαμε !!!!!

tsou_li

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
κατι τελευταιο. μαλλον με μπερδευεις με καποιον αν κρινω απο αυτα που λες περι συνταγων κλπ κλπ. το εχω σπουδασει αλλα δεν το εξασκω το αντικειμενο. παντως σε αυτο με τις συνταγες εχεις δικιο. και μαλλον και εγω σε μπερδεψα με την Αλεξια απο Αθηνα αλλα μαλλον δεν εισαι. και παλι καλη συνεχεια

τραβατε με και ας κλαιω εισαι και συ χρυση μου

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387

ksekolo

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
να με  και  γω παλι  μεσα,  τι  λεει  κοριτσια ?τι  γινεταιεδω,μονομαχια στο el bordel passo!!!

trans!!!!!!!!!

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
να με  και  γω παλι  μεσα,  τι  λεει  κοριτσια ?τι  γινεταιεδω,μονομαχια στο el bordel passo!!!
εκει που ειπαμε να ησυχασουμε μην ταλαιπορουν το αγορι μας(πσαχνω)αφρισε η χαζη μην τον παρουμε εμεις και αφτη μπουκαλα

tsou_li

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
μα τοσα μελη διαβαζουν...
γιτι δεν γραφει κανεις?
απορια.......

ksekolo

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
bye  bye φιλιδες!!! τα  λεμε  ισως  το  πρωι? μετα  τη  δουλεια.................

tsou_li

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ciao μελη του site εχουμε και δουλιτσα σημερα......
τρανσ καλη σθνεχια αν μεινης μεσα
orca wellcome!!!!!!!!!!!
kisses...........
xxxxxxxx

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Πραγματικά απορώ πώς καταφέρατε και κάνατε το θρέντ πραγματικό μπουρδέλο  :huh: ...πάντως θα παρακαλούσα τα νέα μέλη εάν πραγματικά είχαν νέες πληροφορίες να τις δημοσίευαν, επίσης ρε "κορίτσια" χωρίς παρεξήγηση πραγματικά δε διάβασα τίποτα γραμμένο από εσάς το οποίο θα μπορούσε να ήταν χρήσιμο  :think:(για να πω την αλήθεια κλαίω το χαμένο μου χρόνο)  :headbang: anyway πιστεύω ότι το θρέντ ξέφυγε και πραγματικά πιστεύω ότι εσείς είστε αυτές που μπορούν να το επαναφέρουν σε τροχιά ενημέρωσης. Δείξτε μας εσείς όπως λέτε τον τρόπο με τον οποίο θα έπρεπε κατά τη γνώμη σας να γράφονται τα πόστ και θα ακολουθήσουν και άλλοι, το να τσακώνεστε δε νομίζω ότι βγάζει κάπου...αυτά....

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Δείξτε μας εσείς όπως λέτε τον τρόπο με τον οποίο θα έπρεπε κατά τη γνώμη σας να γράφονται τα πόστ και θα ακολουθήσουν και άλλοι, το να τσακώνεστε δε νομίζω ότι βγάζει κάπου...αυτά....
τα ειπες ολα

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
:dancing:Αυτή μήπως την έχει πάρει κανείς? Την είδε κάποιος?

Συνημμένα

• 11.jpg
    11.jpg
    81 KB · Εμφανίσεις: 19

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31