You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)
Τα έχω πει τα επιχειρήματά μου ρε παιδιά, αλλά στην τελική έχω πει κι όλας ότι δεν έχω πρόβλημα ότι και να είστε, ο καθένας είναι ότι δηλώνει. Απλά το θέμα μου είναι γιατί γράφετε στο θρεντ αλλά δεν μας είπατε κάτι με ουσία μέχρι τώρα. Από μία τρανς που μπαίνει στο site αυτό περιμένουμε, να μας διαφωτίσει λίγο
τι βρηκες τι λουιζα σου εσυ? η την ψαχνεις ακομη?
αν κοβεσε τοσο πολυ θα σε βοηθησουμε
don't worry...
γιαυτο ειμαστε εδω...
lol
trans!!!!!!!!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ευγε νεα μου.Θελαν να μαθουν και λεπτομεριες.........αλλα μπαλα γιαννη.βρε βρε τα αγορια μας που μολισ ειδαν τρανσ στο θρεντ νιοσαν οτι απειλουνται ... ενο τοσο καιρο ακοθγαν κατι τρανς με nock αντρικα και χειροκροτουσαν...
cool boys.
καλησπερα... μολισ γυρισα.....
.
ksekolo
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Γει σας κοριτσια !! και αγορια!!!Ξεφτιλα.
Το topic πρέπει να κλειδωθεί και να φάνε ban όσοι το χρησιμοποιούν για να κάνουν chat, είτε ειναι συναδελφοι, είτε ειναι τραβέλια, είτε άσχετοι.
Προς τους συνάδελφους - Παιδιά μη πεφτετε στο επίπεδο των "trans" γιατί χαλάτε ενα πολύ ενδιαφέρο topic.Απλά αγνοήστε τες.
Προς υποτιθέμενες τρανς - Εχουμε κάθε δικαιωμα να γραφουμε τις εμπειρίες μας μαζί σας,για να ενημερώνεται ο κόσμος ποιες αξιζετε και ποιες οχι.
Εχετε καθε δικαιωμα να υπερασπιστείτε τις υπηρεσιες με ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ και ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ.Το site δεν ειναι για κάνετε chat kai flaming.
Προς admins+mods - Προτείνω προσωρινο ban σε όσους και οσες συμμετεχουν στο flaming μέχρι να ηρεμήσει η κατασταση.
εχουμε και λεμε λοιπον!!!!
Mr.toerador, και mr. JohnWood !!! Γιατι τοσο ενοχληση με τις σελιδες του Site? δεν το καταλαβαινω? τα σχολικα σας τετραδια γεμιζουμε, και αγχονεστε τοσο πολυ, βλαπτει την υγεια το αγχος!!!!
οπως ειπα ημαστε εδω μεσα για να προσφερουμε και μεις τις δικες μας πληροφοριες με καθε τροπο φυσικα διαφορετικο η καθεμια,πρωτον δεν μπηκαμε εδω για να αποκτησουμε πελατες, τους εχουμε ηδη προ πολλου,
εχω την εντυπωση οτι προσπαθειτε με καθε μεσο,η τροπο να φανερωθει η καθε τρανς που ειναι εδω μεσα, αυτο ειναι πολυ δυσκολο!!!!! προς το παρον,
θα το αποφασισουμε εμεις οταν ,και αν θα γινει,εφοσον και σεις αποφασισετε να γραψετε αυτα που εμεις γνωριζουμε......εννοω για τρεις πελατες απο εδω μεσα,
το εχουμε εξακριβωσει και ειναι δεδομενο με ταυτοποιηση και απο τις τεσσερις που ημαστε εδω, απο τα τηλ. που επικοινωνουμε
οποτε οι δυο, απο τους τρεις, ειναι εκεινοι που δεν γνωριζουν τη θα πει οδοντοπαστα και deodorant ασε και με τις σκουλικισιες μικρες τους πουτσεςπου νομιζεις οτι σε γαργαλανε τον κωλο αντι να σε γαμανε,,,μονο ο ενας αξιζει πραγματικα,και βαρβατο και καλος γαμιας!!!!
τι αλλα επιχειρηματα χρειαζεστε για να κατανοησετε οτι επιτελους ημαστε Τρανς, που εσεις ασχοληστε τοσο καιρο, και που θα ασχολουμαστε και μεις τωρα (παντα χωρις να θιξουμε υα προσωπικα σας δεδομενα) μαζι σας, μαλλον πειραξε μερικους το γεγονος να συνυπαρχουν και τρανς εδω μεσα........
Ειστε για καλαματα..αν εχω γαμησει καποια απο σας απλα λυπαμαι...
γιατι βρε? τοτε αλλα ελεγες σιγουρα
γι αυτο λυπαμαι...γιατι τοτε ελεγα σιγουρα αλλα!γιατι βρε? τοτε αλλα ελεγες σιγουρα
γι αυτο λυπαμαι...γιατι τοτε ελεγα σιγουρα αλλα!
αφου βρε κουτο μολις σε γαργαλιση λιγο το πουλι σου παλι σε μας 8α ερθης..
τι συνχηζεσε λοιπον και χαλιεσε ετσι?
ετσι νομιζεις?με γαργαλαει πολυ συχνοτερα απ οτι το δικο σου και την βρισκω την λυση...αφου βρε κουτο μολις σε γαργαλιση λιγο το πουλι σου παλι σε μας 8α ερθης..
τι συνχηζεσε λοιπον και χαλιεσε ετσι?
και το ξαναλεω,προσοχη σε τυχον αναφορες σας σε προσωπικα στοιχεια πελατων σας γιατι πατε για διαγραφη.προσωπικα δεν εχω κατι να κρυψω,αν θελετε δινουμε και ραντεβου για καφεδακι!
trans!!!!!!!!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Αλλο κρεπα αλλο χλεπα!!!!!!!ΕΥΓΕ και σε εσενα!!!!Τι σου ειναι το πτυχιο τελικα.Σαν εμενα που τοτε ημουν πουτσο λουσο και χορο.ΠΟ ΠΟ αφτοκριτικη!!!!!!!!χαχαχαχαχαχα!!!!!!!Γει σας κοριτσια !! και αγορια!!!
εχουμε και λεμε λοιπον!!!!
Mr.toerador, και mr. JohnWood !!! Γιατι τοσο ενοχληση με τις σελιδες του Site? δεν το καταλαβαινω? τα σχολικα σας τετραδια γεμιζουμε, και αγχονεστε τοσο πολυ, βλαπτει την υγεια το αγχος!!!!
οπως ειπα ημαστε εδω μεσα για να προσφερουμε και μεις τις δικες μας πληροφοριες με καθε τροπο φυσικα διαφορετικο η καθεμια,πρωτον δεν μπηκαμε εδω για να αποκτησουμε πελατες, τους εχουμε ηδη προ πολλου,
εχω την εντυπωση οτι προσπαθειτε με καθε μεσο,η τροπο να φανερωθει η καθε τρανς που ειναι εδω μεσα, αυτο ειναι πολυ δυσκολο!!!!! προς το παρον,
θα το αποφασισουμε εμεις οταν ,και αν θα γινει,εφοσον και σεις αποφασισετε να γραψετε αυτα που εμεις γνωριζουμε......εννοω για τρεις πελατες απο εδω μεσα,
το εχουμε εξακριβωσει και ειναι δεδομενο με ταυτοποιηση και απο τις τεσσερις που ημαστε εδω, απο τα τηλ. που επικοινωνουμε
οποτε οι δυο, απο τους τρεις, ειναι εκεινοι που δεν γνωριζουν τη θα πει οδοντοπαστα και deodorant ασε και με τις σκουλικισιες μικρες τους πουτσεςπου νομιζεις οτι σε γαργαλανε τον κωλο αντι να σε γαμανε,,,μονο ο ενας αξιζει πραγματικα,και βαρβατο και καλος γαμιας!!!!
τι αλλα επιχειρηματα χρειαζεστε για να κατανοησετε οτι επιτελους ημαστε Τρανς, που εσεις ασχοληστε τοσο καιρο, και που θα ασχολουμαστε και μεις τωρα (παντα χωρις να θιξουμε υα προσωπικα σας δεδομενα) μαζι σας, μαλλον πειραξε μερικους το γεγονος να συνυπαρχουν και τρανς εδω μεσα........
ετσι νομιζεις?με γαργαλαει πολυ συχνοτερα απ οτι το δικο σου και την βρισκω την λυση...
και το ξαναλεω,προσοχη σε τυχον αναφορες σας σε προσωπικα στοιχεια πελατων σας γιατι πατε για διαγραφη.προσωπικα δεν εχω κατι να κρυψω,αν θελετε δινουμε και ραντεβου για καφεδακι!
μη ταραζεσε βρε... coolllll
εξ'αλλου δε μηλαμε για καπιους ασχετους...
ολοι στις πιατσες ειμαστε
trans!!!!!!!!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
cool δεν ειπε(το λεει και η ιδια περι δεδομενων κλπ)χαλαρουιτα!!!!!!!!ξεκολο ην λες πολλα σχετικα με πρωσοπικα στοιχεια τυχον πελατων σας γιατι πας για διαγραφη!
trans!!!!!!!!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Να σου πω πσαχνω οτι ολες για καποιο λογο εχουμε φαντασιοση με εσενα).Αν και καποιες φορες ειρωνικος.κακοπροαιρετος,επιθετικος μας εισαι συμπαθης!!!!ετσι νομιζεις?με γαργαλαει πολυ συχνοτερα απ οτι το δικο σου και την βρισκω την λυση...
Στα τηλεφωνα αυτο λεμε ολες!!!!!!!
Το οτι χρησιμοποιειτε μεχρι τωρα αυτο το θρεντ για να κανετε chat και flame μεταξυ σας μας ενοχλησε.Αν θελετε πραγματικα να προσφερετε πληροφοριες και εξυπηρετηση μεσω του site, ουτε θα απειλουσατε για πινακιδες, ουτε σχολια για βρωμικες ανασες θα κανατε, ουτε θα κανατε ανουσια ποστ για να γεμιζουν οι σελιδες με μαλακιες.Θελετε να μας βοηθησετε?Αρχιστε να ποσταρετε πληροφοριες για που,πως,ποτε,ποσο κτλπ.
Σε αυτο το σαιτ γινεται σχολιασμος των υπηρεσιων σας, για να προστατευτει η υγεια μας,το πορτοφολι μας,και να περασουμε οσο το δυνατον καλυτερα.Δεν ειναι σκοπος του σαιτ να περασετε ΕΣΕΙΣ καλα.Ετσι καταλαβα τουλαχιστον.
Οταν πουλας το κορμι σου σε μενα δεν σε πολυπαιρνει να μιλας για το μικρο μου πουλι και την βρωμερη μου ανασα και τα 50 κιλα περιτου λιπος μου.ΣΕ πληρωνω για να ικανοποιηθω ΕΓΩ ΟΧΙ ΕΣΥ.
Οσο για το ποιοι πραγματικα ενοχληθηκαν και φοβηθηκαν:
Χαρη στα λιγα ατομα που μοιραζοντε εμπειριες και πληροφοριες σε αυτο το σαιτ αρχισε να ξεχωριζει που πραγματικα αξιζει να πας για αγοραιο ερωτα.Αυτο προσπαθειτε να ελεγξετε?.Λοιπον, με τη μεχρι τωρα συμπεριφορα σας το μονο σιγουρο ειναι οτι ΧΑΝΕΤΕ.
Σε αυτο το σαιτ γινεται σχολιασμος των υπηρεσιων σας, για να προστατευτει η υγεια μας,το πορτοφολι μας,και να περασουμε οσο το δυνατον καλυτερα.Δεν ειναι σκοπος του σαιτ να περασετε ΕΣΕΙΣ καλα.Ετσι καταλαβα τουλαχιστον.
Οταν πουλας το κορμι σου σε μενα δεν σε πολυπαιρνει να μιλας για το μικρο μου πουλι και την βρωμερη μου ανασα και τα 50 κιλα περιτου λιπος μου.ΣΕ πληρωνω για να ικανοποιηθω ΕΓΩ ΟΧΙ ΕΣΥ.
Χαρη στα λιγα ατομα που μοιραζοντε εμπειριες και πληροφοριες σε αυτο το σαιτ αρχισε να ξεχωριζει που πραγματικα αξιζει να πας για αγοραιο ερωτα.Αυτο προσπαθειτε να ελεγξετε?.Λοιπον, με τη μεχρι τωρα συμπεριφορα σας το μονο σιγουρο ειναι οτι ΧΑΝΕΤΕ.
κακοπροερετος ποτε...το ξερω οτι για μενα λετε στα τηλ,μου το ειπε ενας ρουφιανος που εχω στις εταιριες κινητης τηλεφωνιας...χοχοχοχοΝα σου πω πσαχνω οτι ολες για καποιο λογο εχουμε φαντασιοση με εσενα).Αν και καποιες φορες ειρωνικος.κακοπροαιρετος,επιθετικος μας εισαι συμπαθης!!!!
Στα τηλεφωνα αυτο λεμε ολες!!!!!!!
μην με φαντασιονεστε κοριτσια...σιγουρα σας εχω παρει...μπουχαχααχχα
Το οτι χρησιμοποιειτε μεχρι τωρα αυτο το θρεντ για να κανετε chat και flame μεταξυ σας μας ενοχλησε.Αν θελετε πραγματικα να προσφερετε πληροφοριες και εξυπηρετηση μεσω του site, ουτε θα απειλουσατε για πινακιδες, ουτε σχολια για βρωμικες ανασες θα κανατε, ουτε θα κανατε ανουσια ποστ για να γεμιζουν οι σελιδες με μαλακιες.Θελετε να μας βοηθησετε?Αρχιστε να ποσταρετε πληροφοριες για που,πως,ποτε,ποσο κτλπ.
το site αυτο φαλοκρατη
γραφει πουτανες τραβελια πιατσεςκτλ
δεν ειδα να γραφει ικανοποιουμε φαλοκρατικα γουρουνια και πως να περναμε καλα
ksekolo
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
εισαι τελικα πολυ ασχετος,οποιον γουσταρω παιρνω σαν πελατη, και οχι τον καθε πελατη χωρις επιλογη δικη μου!!!