You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
trans!!!!!!!!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Εσεις λετε εδω ποια οταν την γαμαν βγαζει κραυγες μουκριτα κλπ και το εχεται για ενημερωση αφτο!!!!!Τα έχω πει τα επιχειρήματά μου ρε παιδιά, αλλά στην τελική έχω πει κι όλας ότι δεν έχω πρόβλημα ότι και να είστε, ο καθένας είναι ότι δηλώνει. Απλά το θέμα μου είναι γιατί γράφετε στο θρεντ αλλά δεν μας είπατε κάτι με ουσία μέχρι τώρα. Από μία τρανς που μπαίνει στο site αυτό περιμένουμε, να μας διαφωτίσει λίγο
Δεν το ηξερα να σε βρω να μοθ πεις τι θα κανω και πως 8α αντιδρω οταν μου καρφωνουν τον πατο!!!!!!!ε μα
Παντως "κοριτσια" εχει ψιλοξεφτιλιστει το θεμα...
Αν θελετε να συμβαλεται επικοδομητικα στο σαιτ,μπορειτε να δωσετε καποιες πληροφοριες,πχ:
Για τις επιθεσεις στις γαμηστρονες-καβαντζες που εχουν αναφερθει και ποσο ειναι αληθεια...
Για τυχον κοπελες με ασθενειες κατα ποσο ειναι αληθεια
Για νεα σημεια οπου στεκεστε μιας και "καποια" το ειπε οτι υπαρχουν κι αλλου πιατσες αλλα δεν λεει που..
Ολα αυτα θα βοηθησουαν και εσας και εμας..πχ εγω απο τοτε που διαβασα για αρρωστιες και επιθεσεις εχω κοψει τις πολλες τσαρκες....
Αν θελετε να συμβαλεται επικοδομητικα στο σαιτ,μπορειτε να δωσετε καποιες πληροφοριες,πχ:
Για τις επιθεσεις στις γαμηστρονες-καβαντζες που εχουν αναφερθει και ποσο ειναι αληθεια...
Για νεα σημεια οπου στεκεστε μιας και "καποια" το ειπε οτι υπαρχουν κι αλλου πιατσες αλλα δεν λεει που..
Ολα αυτα θα βοηθησουαν και εσας και εμας..πχ εγω απο τοτε που διαβασα για αρρωστιες και επιθεσεις εχω κοψει τις πολλες τσαρκες....
trans!!!!!!!!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
απο φορουμ σε φορουμ και αργοσχολους σορρυ αλλα ετσι τα 12χρονα ακομα χειροτερα.............Α, και για το άλλο είπαμε: είμαι αργόσχολος υπάλληλος, όπως και όλοι οι έλληνες, οπότε κάθομαι και γράφω στο σάιτ
FILOXENOUMENOS
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 40
- Like
- 1.190
- Πόντοι
- 4.387
psaxnw απορω γιατι ασχολεισαι ακομα...
τo thread αλλοιωθηκε.
εμεις ειμαστε αργοσχολοι και ανωριμοι οπως ειπανε.
το ξαναειπα. ειτε ειναι τρανς ειτε οχι παιζουν με το μυαλο σας. σας εχουν κανει ανω κατω τις τελευταιες μερες και προσπαθειτε να βρειτε ακρη.
τo thread αλλοιωθηκε.
το ξαναειπα. ειτε ειναι τρανς ειτε οχι παιζουν με το μυαλο σας. σας εχουν κανει ανω κατω τις τελευταιες μερες και προσπαθειτε να βρειτε ακρη.
εχεις δικιο αδερφε αλλα δεν γαμιεται....psaxnw απορω γιατι ασχολεισαι ακομα...
τo thread αλλοιωθηκε.
δειξε μας κι εσυ με επιχειρηματα οτι ειστε!Η απο που τοσο σιγουρος οτι δεν ειμαστε τρανσ(τα επειχηρηματα σου)
trans!!!!!!!!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Αυτα που εχουν γραφει για καποιες τα αισχρα, βοηθεια και σε εμας το ειδες?(πσαχνω)....για ρωτα και αυτες.......!!!!!!Παντως "κοριτσια" εχει ψιλοξεφτιλιστει το θεμα...
FILOXENOUMENOS
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 40
- Like
- 1.190
- Πόντοι
- 4.387
ΘΑ με ειρωνευτεις και εμενα προφανως αλλα αυτος που μιλησε για συνταξη των μηνυματων ειχε καποιο δικιο. διαβασε τι εγραψες και μετα πες μας τι εννοειςΑυτα ποθ εχουν γραφει για καποιες τα αισχρα βοηθεια και σε εμας το ειδες....για ρωτα και αυτες.......!!!!!!
αυτο εννουσα εχτες οτι δεν καταλαβαινω τι γραφετε...τωρα εσυ βγαζεις ακρη με αυτο?ο γρταπτος λογος δεν ειναι πρωφορικος,οπου μπορεις να καταλαβεις τον αλλο απο τον τονο της φωνης...τελως παντων!απαντησες εμμεσα τι εισαι...Αυτα ποθ εχουν γραφει για καποιες τα αισχρα βοηθεια και σε εμας το ειδες....για ρωτα και αυτες.......!!!!!!
εγω το ειπα αδερφε και με προλαβες με το ποστ σου...δεν βγαζει κανεις ακρη!ΘΑ με ειρωνευτεις και εμενα προφανως αλλα αυτος που μιλησε για συνταξη των μηνυματων ειχε καποιο δικιο. διαβασε τι εγραψες και μετα πες μας τι εννοεις
trans!!!!!!!!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
για δειτε τωρα το ποστ! αν δεν βγει ακρη,παμε παλι
να βγουν και να τα αντικρουσουν!σοβαρα και με επιχειρηματα κι οχι με φωτοβολιδες...Αυτα που εχουν γραφει για καποιες τα αισχρα, βοηθεια και σε εμας το ειδες?(πσαχνω)....για ρωτα και αυτες.......!!!!!!
βοηθεια προς εσας θα ειναι το να αποκατασταθει η αληθεια και να μην αιωρουντε διαφορες,ισως και ψευδης δηλωσεις!!!
trans!!!!!!!!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ok τωρα κατι παει να γινει.Μολις γυρισω απο το σαλλουν ντε κουαθαφιρ λεμε και τα υπολοιπα.να βγουν και να τα αντικρουσουν!σοβαρα και με επιχειρηματα κι οχι με φωτοβολιδες...
βοηθεια προς εσας θα ειναι το να αποκατασταθει η αληθεια και να μην αιωρουντε διαφορες,ισως και ψευδης δηλωσεις!!!
Ξεφτιλα.
Το topic πρέπει να κλειδωθεί και να φάνε ban όσοι το χρησιμοποιούν για να κάνουν chat, είτε ειναι συναδελφοι, είτε ειναι τραβέλια, είτε άσχετοι.
Προς τους συνάδελφους - Παιδιά μη πεφτετε στο επίπεδο των "trans" γιατί χαλάτε ενα πολύ ενδιαφέρο topic.Απλά αγνοήστε τες.
Προς υποτιθέμενες τρανς - Εχουμε κάθε δικαιωμα να γραφουμε τις εμπειρίες μας μαζί σας,για να ενημερώνεται ο κόσμος ποιες αξιζετε και ποιες οχι.
Εχετε καθε δικαιωμα να υπερασπιστείτε τις υπηρεσιες με ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ και ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ.Το site δεν ειναι για κάνετε chat kai flaming.
Προς admins+mods - Προτείνω προσωρινο ban σε όσους και οσες συμμετεχουν στο flaming μέχρι να ηρεμήσει η κατασταση.
Το topic πρέπει να κλειδωθεί και να φάνε ban όσοι το χρησιμοποιούν για να κάνουν chat, είτε ειναι συναδελφοι, είτε ειναι τραβέλια, είτε άσχετοι.
Προς τους συνάδελφους - Παιδιά μη πεφτετε στο επίπεδο των "trans" γιατί χαλάτε ενα πολύ ενδιαφέρο topic.Απλά αγνοήστε τες.
Προς υποτιθέμενες τρανς - Εχουμε κάθε δικαιωμα να γραφουμε τις εμπειρίες μας μαζί σας,για να ενημερώνεται ο κόσμος ποιες αξιζετε και ποιες οχι.
Εχετε καθε δικαιωμα να υπερασπιστείτε τις υπηρεσιες με ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ και ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ.Το site δεν ειναι για κάνετε chat kai flaming.
Προς admins+mods - Προτείνω προσωρινο ban σε όσους και οσες συμμετεχουν στο flaming μέχρι να ηρεμήσει η κατασταση.
δηλαδη προτεινεις να φαμε μπαν κι εμεις που προσπαθουμε να διευκρινησουμε το τι γινεται τελευταια εδω μεσα?Ξεφτιλα.
Ρε δεν πας καμια τσαρκα λεω γω να μας γραψεις καμια αναφορα σου εδω απο το να κανεις κριτικη....?πρωτα θα συμβαλεις εδω μεσα και μετα θα κρινεις...Επειδη εισαι και παλιος θα επρεπε να ξερεις οτι συνησφερουμε και λιγο εδω και δεν αντλουμαι συνεχεια πληροφοριες...το πιασες μικρε?
Σε σεβομαι απολυτα psaxnw και δικαιως θυμωνεις,αλλά η κατασταση ξεφυγε και το ξέρεις καλά.Προσωρινό ban προτινα σε οσους και οσες εκαναν flame.Δεν αναφερθηκα σε συγκεκριμενα ατομα.
Εξαλλου πιστεύω οτι οταν θες να επιτεθεις σε καποιο συγκεκριμενο προσωπο η να του ασκησεις κριτικη η να συζητησετε κτλπ καλό ειναι να επικοινωνεις με PM.Δε χρειαζεται να γεμιζει ενα topic με τετοιες συζητησεις.
Εξαλλου πιστεύω οτι οταν θες να επιτεθεις σε καποιο συγκεκριμενο προσωπο η να του ασκησεις κριτικη η να συζητησετε κτλπ καλό ειναι να επικοινωνεις με PM.Δε χρειαζεται να γεμιζει ενα topic με τετοιες συζητησεις.
δεν τα ξερω εγω αυτα τα flame...απο χωριο ειμαι...αυτο που ξερω ειναι οτι δεν εχεις ουτε μια αναφορα εδω απ το "μετωπο" και βγεικες να κανεις κριτικη οτι "χαλασε" το θρεντ...ας το εφτιαχνες εσυ με τη συμβολη σου εδω και καταθετοντας εμπειριες απ τις πιατσες..εχω βαρεθει να προσφερουμε εδω 3-4 ατομα κι οι υπολοιποι απλα να ρουφατε και να αξιοπιειτε τις πληροφοριες που εμεις σας δινουμε!τελος!να σαι καλα!
FILOXENOUMENOS
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 40
- Like
- 1.190
- Πόντοι
- 4.387
psaxnw εχει δικιο ο φιλος. βαλτε εσεις οι παλιοι ενα τελος και αγνοειστε τα νεα μελη τρανς και μηΣε σεβομαι απολυτα psaxnw και δικαιως θυμωνεις,αλλά η κατασταση ξεφυγε και το ξέρεις καλά.Προσωρινό ban προτινα σε οσους και οσες εκαναν flame.Δεν αναφερθηκα σε συγκεκριμενα ατομα.
δεν τρεχει τιποτα..τα ειπαμε σε πμ με τον φιλο...δικιο εχει αλλα οχι απολυτο...δεν ειναι λυση το να αγνωεις καποιον!!!!psaxnw εχει δικιο ο φιλος. βαλτε εσεις οι παλιοι ενα τελος και αγνοειστε τα νεα μελη τρανς και μη
trans!!!!!!!!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
τα παραπονα στον μπαπμπαγιαννη αυτος ειπε για αργοσχολουςpsaxnw απορω γιατι ασχολεισαι ακομα...
τo thread αλλοιωθηκε.