Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

trans!!!!!!!!!

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
μωρη καριολα,σου ξαναλεω μηπως & το καταλαβεις πανω στην νταγκλα σου..ΔΕΝ ΣΕ ΓΑΜΑΩ..
καραφλα,κοτσιδα,ρουθουνισμα απο την μπακα..............κανα   σαπιο δοντη και η  οδοντοκρεμα μονο ντεκορ...........

Επισκέπτης
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
κοιτα τιν τσεπη σου!!!!!!!!!
η δικια μας γεμησε με σας
χαχαχαχαχαχαχα
μωρη αγαμητου & απαρτου γωνια..ξεκολλα ειπαμε..τις παπαριες σου σε αυτους που σου τα χωνουν..εγω ουτε καν ΔΩΡΕΑΝ δεν σε γαμαω-πιπωνω παλιοαξυριστη γαλοτσα..

tsou_li

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
μωρη αγαμητου & απαρτου γωνια..ξεκολλα ειπαμε..τις παπαριες σου σε αυτους που σου τα χωνουν..εγω ουτε καν ΔΩΡΕΑΝ δεν σε γαμαω-πιπωνω παλιοαξυριστη γαλοτσα..

ααααααα παρεξηγηξικε η μανταμ και πεταξε τα πουπουλα......
χαχχααχαχαχαχα
εισαι και χαζηηηηηηηηηηηη
ετσι μιλανε οι τρανσ χρυση μου....

Επισκέπτης
ααααααα παρεξηγηξικε η μανταμ και πεταξε τα πουπουλα......
χαχχααχαχαχαχα
εισαι και χαζηηηηηηηηηηηη
ετσι μιλανε οι τρανσ χρυση μου....
μωρη σιχαμενη χυσομαζευτρα δεν σου ειπα να πας για υπνο???ξου-ξου..αειντε χαζοξεκωλακι..τραβηξου κατα δικαστηρια μερια να μαζεψεις το νυχτοκαματο γιατι το πρωι θα περασει ο νταβας σου ο μπαοκτζης να στα παρει παλι.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tsou_li

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
μωρη σιχαμενη χυσομαζευτρα δεν σου ειπα να πας για υπνο???ξου-ξου..αειντε χαζοξεκωλακι..τραβηξου κατα δικαστηρια μερια να μαζεψεις το νυχτοκαματο γιατι το πρωι θα περασει ο νταβας σου ο μπαοκτζης να στα παρει παλι.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

και συ ζηλεψες χρυση μου?
χαχααχαχαχαχαχαχαχαχα

leonidas

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2005
Like
34
Πόντοι
1
mipos einai kapoios apo sykies 8esalonikis gia na rotiso kati ?

enoxlitikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
6
το επομενο θα ειναι BANaki εχε το νου σου λιγο...

Ναι να κάνεις ΒΑΝακι για να σε πηδήξουν τα τραβέλια που ψάχνεις... :dancing: :rockon: :rockon:

Να βάλεις και κλύσμα για να φύγουν οι...ακαθαρσίες από το βρωμόκωλο σου :dancing: :dancing: :dancing:

pouto

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
11
Ρε παιδιά,ρε ksekolo από την Παρασκευή σε παρακαλάω να μου στείλεις πμ να σε γνωρίσω και με γράφεις μαλάκας είσαι;πες τουλάχιστον δεν θέλω,το site γι΄αυτό είναι και όχι να γράφετε  όλα τα παραπάνω,τ΄έπεξα μέχρι να διαβάσω τα γραφόμενα του τριημέρου που έλειπα στην Ελβετία ρε εσείς.

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Ξαφνικά, από εκεί που αυτό το θρεντ τόσο καιρό προχωράει με υπερβολικά αργούς ρυθμούς, μέσα σε ώρες μας προέκυψαν 10 σελίδες με σκουπίδια και μ@λ@κιες μέσα στο συγκεκριμένο θρεντ. Προσωπικά δεν μπήκα ούτε καν στον κόπο να τις διαβάσω τις τελευταίες σελίδες
Χρειάζεται να συνεχιστεί για πολύ η μ@λ@κοσυζήτηση για να καταλάβουμε όλοι ότι δεν υπάρχει καμία τρανς εδώ μέσα; Τραβήξτε ρε μοντς ένα μπαν στο ΙΡ των 12χρονων που μπαίνουν εδώ μέσα για να σπάσουν πλάκα και μία διαγραφή των τελευταίων 10-12 σελίδων για να συνεχίσουμε το θρεντ μας σαν σωστοί bourdelόφιλοι!

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Ρε παιδιά,ρε ksekolo από την Παρασκευή σε παρακαλάω να μου στείλεις πμ να σε γνωρίσω και με γράφεις μαλάκας είσαι;πες τουλάχιστον δεν θέλω,το site γι΄αυτό είναι και όχι να γράφετε  όλα τα παραπάνω,τ΄έπεξα μέχρι να διαβάσω τα γραφόμενα του τριημέρου που έλειπα στην Ελβετία ρε εσείς.

Συνάδελφε puto, μην ασχολείσαι, είναι πλέον ξεκάθαρο ότι δεν είναι τρανς, κάτι 12χρονα θα είναι που θα μιλούσαν απ το MSN και το ένα βρήκε το σάιτ και είπε στα υπόλοιπα: "μπείτε όλοι μέσα να παίξουμε τα τραβέλια να σπάσουμε πλάκα με τους ξελιγωμένους τραβελογαμιάδες".
Η Νάντια δηλαδή πώς μπαίνει κανονικά και με τον νόμο στο αντίστοιχο τόπικ για Αθήνα; Αν υπήρχαν αληθινές τρανς εδώ θα έκαναν κάτι ανάλογο, δεν θα μ@λ@κιζόντουσ@ν!

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Ξαφνικά, από εκεί που αυτό το θρεντ τόσο καιρό προχωράει με υπερβολικά αργούς ρυθμούς, μέσα σε ώρες μας προέκυψαν 10 σελίδες με σκουπίδια και μ@λ@κιες μέσα στο συγκεκριμένο θρεντ. Προσωπικά δεν μπήκα ούτε καν στον κόπο να τις διαβάσω τις τελευταίες σελίδες
Χρειάζεται να συνεχιστεί για πολύ η μ@λ@κοσυζήτηση για να καταλάβουμε όλοι ότι δεν υπάρχει καμία τρανς εδώ μέσα; Τραβήξτε ρε μοντς ένα μπαν στο ΙΡ των 12χρονων που μπαίνουν εδώ μέσα για να σπάσουν πλάκα και μία διαγραφή των τελευταίων 10-12 σελίδων για να συνεχίσουμε το θρεντ μας σαν σωστοί bourdelόφιλοι!
Γεια σου ρε προεδρε!!Εισαι αρχων!!καλημερα!

pouto

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
11
Πρόεδρε καλημέρα,αν είναι έτσι τότε πάω πάσο,αλλά αν αυτά τα μπάστ.....α θέλουν από τώρα (12 ετών δηλαδή)να τζούζει κώλ...ς τους ας μας το πούνε,Παπάδες και Παπάδες γεμάτος ο τόπος,και ξέρεις τι ωραία κρύβονται κάτω από το ράσσο αυτά τα μικρά,δεν συμφωνείς φίλε Πρόεδρε μου;

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Πρόεδρε καλημέρα,αν είναι έτσι τότε πάω πάσο,αλλά αν αυτά τα μπάστ.....α θέλουν από τώρα (12 ετών δηλαδή)να τζούζει κώλ...ς τους ας μας το πούνε,Παπάδες και Παπάδες γεμάτος ο τόπος,και ξέρεις τι ωραία κρύβονται κάτω από το ράσσο αυτά τα μικρά,δεν συμφωνείς φίλε Πρόεδρε μου;

Έτσι είναι αγαπητέ συνάδελφε, πιστεύω είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για τίποτα παιδάκια γιατί είναι και πολλά. Αν ήταν ένας ο φαρσέρ θα έλεγα ότι μπορεί να πρόκειται για κανέναν 40άρη που είναι άνεργος και υπέρβαρος, μένει με την μάνα του, τραβάει 8 μαλακίες την ημέρα και την βρίσκει με το να κάνει φάρσες στο νετ. Πολλά άτομα όμως που να μην έχουν να κάνουν κάτι καλύτερο στην ζωή τους απ το να σπάνε πλάκα μαζί μας θα είναι στάνταρ τίποτα γυμνασιόπαιδα.
Τώρα για τα κίνητρά τους, που λες, δεν μπορώ να ξέρω. Δεν ξέρω αν το κάνουν αυτό καθαρά και μόνο για πλάκα ή αν πίσω απ την πλάκα θέλουν κι αυτά να ψαχτούν και μπορεί να καταλήξουν τρανς στο μέλλον, τώρα αυτό δεν το ξέρουμε.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί δεν μπανάρουν τα ΙΡ τους οι μοντς ώστε να τελειώνει η πλάκα...; Εμείς, σε αντίθεση με τα παιδάκια, έχουμε πιο σημαντικά πράγματα να κάνουμε στην ζωή μας.

trans!!!!!!!!!

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
χαχαχαχαχαχαχαχαχα!Nα ειστε καλα με το που ξυπνησα........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom