Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
εεεεεεεεεππππ..και σε σε ζελια ρε..καταρχας σε ζελια δηλαδη..μην το γαμαμε..
ω ναι...φιλε ευτυχως μαλλον κοιμηθηκε ο σαπιος και συχασαμε λιγο...μου ειπε ο npap να κανονισουμε κανα μπυρακι στο ρεντ καφε με αλεξανδρο κι εσενα,να πουμε και ποδολαγνο...

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
φαντασου να ηθελεσ να ασχοληθεις τι θα εγραφες...
ααααα
psaxno σιγα να μην μας βαλεις και τεστ ορθογραφιας τορα..
lol
δεν μιλαω για ορθογραφια, αλλα τις πιο πολλες φορες τα γραφετε μονοκοπανια χωρις νοημα πχ:
τι κανεισ φιλι τωρα ξιπνισα και θα παω για δουλεια σημερα εχει κρυο!λολ φιλακια αστοθσ να λενε κακιες........

trans!!!!!!!!!

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
δεν μιλαω για ορθογραφια, αλλα τις πιο πολλες φορες τα γραφετε μονοκοπανια χωρις νοημα πχ:
τι κανεισ φιλι τωρα ξιπνισα και θα παω για δουλεια σημερα εχει κρυο!λολ φιλακια αστοθσ να λενε κακιες........
Ek της πρυτανιας!!!!!!!!!!

tsou_li

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1

θεμα συνηθιας ειναι με τα geekenglish
πες μου οτι δεν το εχεις?

Επισκέπτης
ω ναι...φιλε ευτυχως μαλλον κοιμηθηκε ο σαπιος και συχασαμε λιγο...μου ειπε ο npap να κανονισουμε κανα μπυρακι στο ρεντ καφε με αλεξανδρο κι εσενα,να πουμε και ποδολαγνο...
ξεχασες τον μεγιστο mclein..εγω ειμαι μεσα οποτε θελετε..και στο red cafe & οπου αλλου σας κανει κεφι..

Επισκέπτης
ελα ρε..μην τα ξενερωνεις τα "κοριτσια"..εξαλλου εσενα τι σε νοιαζει αν ξερουν & ποσα γραμματα???για γραμματεις σου τις θελεις η για να τις σουφρετοσουβλισεις???

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
ρε δεν με νοιαζει αν ειναι του πανεπιστημιου, αλλα ωρες ωρες δεν βγαζω ακρη τι θελουν να πουν...
Ετσι κι αλλιως κι εμενα η τσαπου μου αγραμματη ειναι  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

trans!!!!!!!!!

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ε μα,το λου με λαμδα ,το πσ με ψ ,το κομμα ,η τελεια...........ενω αυτος που ξερει γραμματα καθεται στο μπουρδελα κομ.............και δεν παει στην χαρβαρντ!!!!!!!!

tsou_li

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ρε δεν με νοιαζει αν ειναι του πανεπιστημιου, αλλα ωρες ωρες δεν βγαζω ακρη τι θελουν να πουν...
Ετσι κι αλλιως κι εμενα η τσαπου μου αγραμματη ειναι  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

παπαπααπαπαπα ντροπη βρεεεεε
την αφησες αγραμματη γιαυτο τα κανει αυτα...
lol

ksekolo

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0

γιατι  μιλαμε  με  γριφους,  αφτο  ειναι  πιστευω  που  σε  ενοχλει  ε????

tsou_li

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
lol... psaxno σημερα ειμαστε πολλες εδω μεσα....
χαβαλες να γινετε

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Σιγα μην ενοχληθω ρε παιδια..cool...
χαβαλε κανουμε κι εσεις κι εμεις...σιγα μην σας παρω στα σοβαρα..αντε υπνο τωρα...μπροοοοοοοοοοοος!!!

trans!!!!!!!!!

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Σιγα μην ενοχληθω ρε παιδια..cool...
χαβαλε κανουμε κι εσεις κι εμεις...σιγα μην σας παρω στα σοβαρα..αντε υπνο τωρα...μπροοοοοοοοοοοος!!!
Αν 8ελαμε σοβαρα 8α πηγαιναμε στο σιτε του paulo coelho!!!!!!!!bourdela com λεμε(οσο μπουπδελα δεν ηταν ποτε)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom