ω ναι...φιλε ευτυχως μαλλον κοιμηθηκε ο σαπιος και συχασαμε λιγο...μου ειπε ο npap να κανονισουμε κανα μπυρακι στο ρεντ καφε με αλεξανδρο κι εσενα,να πουμε και ποδολαγνο...εεεεεεεεεππππ..και σε σε ζελια ρε..καταρχας σε ζελια δηλαδη..μην το γαμαμε..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
δεν μιλαω για ορθογραφια, αλλα τις πιο πολλες φορες τα γραφετε μονοκοπανια χωρις νοημα πχ:φαντασου να ηθελεσ να ασχοληθεις τι θα εγραφες...
ααααα
psaxno σιγα να μην μας βαλεις και τεστ ορθογραφιας τορα..
lol
τι κανεισ φιλι τωρα ξιπνισα και θα παω για δουλεια σημερα εχει κρυο!λολ φιλακια αστοθσ να λενε κακιες........
trans!!!!!!!!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ek της πρυτανιας!!!!!!!!!!δεν μιλαω για ορθογραφια, αλλα τις πιο πολλες φορες τα γραφετε μονοκοπανια χωρις νοημα πχ:
τι κανεισ φιλι τωρα ξιπνισα και θα παω για δουλεια σημερα εχει κρυο!λολ φιλακια αστοθσ να λενε κακιες........
δεν μιλαω για ορθογραφια, αλλα τις πιο πολλες φορες τα γραφετε μονοκοπανια χωρις νοημα πχ:
θεμα συνηθιας ειναι με τα geekenglish
πες μου οτι δεν το εχεις?
Επισκέπτης
ξεχασες τον μεγιστο mclein..εγω ειμαι μεσα οποτε θελετε..και στο red cafe & οπου αλλου σας κανει κεφι..ω ναι...φιλε ευτυχως μαλλον κοιμηθηκε ο σαπιος και συχασαμε λιγο...μου ειπε ο npap να κανονισουμε κανα μπυρακι στο ρεντ καφε με αλεξανδρο κι εσενα,να πουμε και ποδολαγνο...
Επισκέπτης
ελα ρε..μην τα ξενερωνεις τα "κοριτσια"..εξαλλου εσενα τι σε νοιαζει αν ξερουν & ποσα γραμματα???για γραμματεις σου τις θελεις η για να τις σουφρετοσουβλισεις???δεν μιλαω για ορθογραφια, αλλα τις πιο πολλες φορες τα γραφετε μονοκοπανια χωρις νοημα πχ:
trans!!!!!!!!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ε μα,το λου με λαμδα ,το πσ με ψ ,το κομμα ,η τελεια...........ενω αυτος που ξερει γραμματα καθεται στο μπουρδελα κομ.............και δεν παει στην χαρβαρντ!!!!!!!!
ρε δεν με νοιαζει αν ειναι του πανεπιστημιου, αλλα ωρες ωρες δεν βγαζω ακρη τι θελουν να πουν...
Ετσι κι αλλιως κι εμενα η τσαπου μου αγραμματη ειναι
παπαπααπαπαπα ντροπη βρεεεεε
την αφησες αγραμματη γιαυτο τα κανει αυτα...
lol
trans!!!!!!!!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
στο!!!!!!!!
ksekolo
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ρε δεν με νοιαζει αν ειναι του πανεπιστημιου, αλλα ωρες ωρες δεν βγαζω ακρη τι θελουν να πουν...
Ετσι κι αλλιως κι εμενα η τσαπου μου αγραμματη ειναι
γιατι μιλαμε με γριφους, αφτο ειναι πιστευω που σε ενοχλει ε????
Επισκέπτης
με ελαφρα πηδηματακια ξεχασες να προσθεσεις..Σιγα μην ενοχληθω ρε παιδια..cool...
χαβαλε κανουμε κι εσεις κι εμεις...σιγα μην σας παρω στα σοβαρα..αντε υπνο τωρα...μπροοοοοοοοοοοος!!!
με ελαφρα πηδηματακια ξεχασες να προσθεσεις..
μπα?
εσυ σταματησες να "φτιαχνεις" τι τρανς και τορα τις βαζεις για υπνο?
trans!!!!!!!!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Αν 8ελαμε σοβαρα 8α πηγαιναμε στο σιτε του paulo coelho!!!!!!!!bourdela com λεμε(οσο μπουπδελα δεν ηταν ποτε)Σιγα μην ενοχληθω ρε παιδια..cool...
χαβαλε κανουμε κι εσεις κι εμεις...σιγα μην σας παρω στα σοβαρα..αντε υπνο τωρα...μπροοοοοοοοοοοος!!!
Αν 8ελαμε σοβαρα 8α πηγαιναμε στο σιτε του paulo coelho!!!!!!!!bourdela com λεμε(οσο μπουπδελα δεν ηταν ποτε)
το τελευταιο του το διαβασες καλε?( του paulo βεβαια)
Επισκέπτης
οτι & να μου λες,ΔΕΝ ΣΕ ΓΑΜΑΩ..μπα?
εσυ σταματησες να "φτιαχνεις" τι τρανς και τορα τις βαζεις για υπνο?
trans!!!!!!!!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Τι μαγισσα του πορτομπλελο λες? οχι ακομα.Εναι στην σειρα μετα το οικογενεια της συμφορας που διαβαζω τωρα...το τελευταιο του το διαβασες καλε?( του paulo βεβαια)