Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
καλη δουλεια και...τα λεμε
συγγνωμη που παρεμβαινω στην ομορφη κουβεντα σας αλλα pakara μιλας σε οποιους κρυβονται πισω απο τα νεα nick  σαν να μιλας σε γκομενα που θελεις να ριξεις. τον κωλο σου να χτυπας κατω δεν προκειται να σου αποκαλυφθουν ειτε ειναι τρανς ειτε ειναι αντρες ειτε γυναικες ειτε ερμαφροδιτα. ξαφνικα το thread απο 1 ποστ την ημερα εκανε 100 σε 3 μερες επειδη καποιος-α παιζει με το μυαλο μερικων. οσο για τις απειλες οτι θα μιλησουν για πινακιδες και βιτσια πελατων ακομα και αν οντως ειναι αυτες που λενε και αν οντως μπορουν να πραγματοποιησουν τις "απειλες" τους ειναι γνωστο οτι ΚΑΘΕ post που ανεβαινει εδω, φιλτραρεται ως προς το περιεχομενο του. ετσι κι αλλιως αν συνεχιστει αυτη η ατερμονη ανταλλαγη υπονοουμενων απο τα νεα μελη καποια στιγμη μοιραια θα διαγραφουν γιατι δεν εξυπηρετει αυτη η σταση, τους σκοπους του site.

LOSTRE(1)

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Σιγά μην είστε τρανς...Τίποτα αργόσχολοι που βρήκατε αυτό το τόπικ και γράφετε για να σπασετε πλακα...
Πάντως δεν σας συμφέρει να βγάλετε στη φόρα αριθμούς πινακίδων...ο νοών νοείτο!Στο πεζοδρομιο είστε ΅κοπέλες* μου...για κατι που σας κηνηγούν οι κακοί με τα συμβατικά αυτοκίνητα...
Έτσι κομμένες οι απειλές και τα υπονούμενα..
Να σεβεστε τους πελάτες που σας δίνουν μεροκάματο και το σαιτ που σας δινει βημα να γραφετε...ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΙΣΤΕ ΤΡΑΝΣ!!

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
δεν ξερω αν διαβασες ο,τι γραφτηκε αλλα το ιδιο εγραψα και εγω αναφερομενος σε προηγουμενη επεμβαση των μοντ σε αλλο θρεντ.
προσωπικα για μενα πιστευω οτι εχω γραψει για καποιες εμπειριες μου με τρανς σε αντιθεση με πολλους αλλους και ως εκ τουτου εχω μια αλφα επαφη με καποιες απο συτες για να ξερω τι παιζει και να μην ειμαι τοσο χαζός ωστε να μιλαω απροσωπα με καποια που δεν ξερω καν τι ειναι σαν θελω να τη ριξω(;;;;αλλο παλι και αυτο, ημαρτον)
ρε συ πσαχνω ηταν ενα απο τα καλυτερα στοιχηματικα διημερα.πριν απο λιγο βγηκε και η ιντερ.οσο για το κερασμα που ξες μπορει και να το κανονισουμε.θελω και τον προεδρο μαζι , μην ειμαι μ ονος με εναν γαυρο, δεν ξερω πως θα αντιδρασω

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
δεν ξερω αν διαβασες ο,τι γραφτηκε αλλα το ιδιο εγραψα και εγω αναφερομενος σε προηγουμενη επεμβαση των μοντ σε αλλο θρεντ.
προσωπικα για μενα πιστευω οτι εχω γραψει για καποιες εμπειριες μου με τρανς σε αντιθεση με πολλους αλλους και ως εκ τουτου εχω μια αλφα επαφη με καποιες απο συτες για να ξερω τι παιζει και να μην ειμαι τοσο χαζός ωστε να μιλαω απροσωπα με καποια που δεν ξερω καν τι ειναι σαν θελω να τη ριξω(;;;;αλλο παλι και αυτο, ημαρτον)
ρε συ πσαχνω ηταν ενα απο τα καλυτερα στοιχηματικα διημερα.πριν απο λιγο βγηκε και η ιντερ.οσο για το κερασμα που ξες μπορει και να το κανονισουμε.θελω και τον προεδρο μαζι , μην ειμαι μ ονος με εναν γαυρο, δεν ξερω πως θα αντιδρασω
ποσα επεξες αδερφε?εγω ο μαλακας παλι δεν το παιξα...οσα πιστευω δεν τα παιζω και βγαινουν...οπως το 3-0 και τον στολτιδη σκορερ και το σημερινο...ποσα πηρες να σου πω αν θα κερασεις... :)

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
150€ στο 1.94. και διαφορα αλλα μικροποσα σε αλλα ματς που ως επι τι πλειστον βγηκαν
παντως αν περιμενεις να κερασω κανενα ct ξεχασε το.για καμια αχαρνων 104(καλα το ειπα;) μας βλεπω

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
150€ στο 1.94. και διαφορα αλλα μικροποσα σε αλλα ματς που ως επι τι πλειστον βγηκαν
παντως αν περιμενεις να κερασω κανενα ct ξεχασε το.για καμια αχαρνων 104(καλα το ειπα;) μας βλεπω
150Χ1,94=... ή 150 συνολο...
οχι για ct ρε....
χχαχαχα ναι αχαρνων 104 ή πιπινου με αριστοτελους...σε λιγες μερες εκει θα ειμαι μαν...

MEDUSA

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
:fart-in-bed:  Γεια σας .. αγορια!  ειμαι και εγω εδω ....μμμμμμμ  ναι αλλα    ποια      ειμαι ???
            ελα ρε ΠΑΚΑΡΑ    πεστο        .....ακομα μια ΤΡΑΝΣ  που να παρει ο διαολος!

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
:fart-in-bed:  Γεια σας .. αγορια!  ειμαι και εγω εδω ....μμμμμμμ  ναι αλλα    ποια      ειμαι ???
            ελα ρε ΠΑΚΑΡΑ    πεστο        .....ακομα μια ΤΡΑΝΣ  που να παρει ο διαολος!
Αντε παλι....σκατα στα μουτρα μας!Ενας ειναι και κανει πλακα...?μπαν μπαν μπαν!

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
:fart-in-bed:  Γεια σας .. αγορια!   ειμαι και εγω εδω ....μμμμμμμ   ναι αλλα    ποια       ειμαι ???
             ελα ρε ΠΑΚΑΡΑ    πεστο        .....ακομα μια ΤΡΑΝΣ   που να παρει ο διαολος!
το αβαταρ σου κατι μου λεει αλλα δεν ξερω τι  :helpplea: :helpplea:
καλως ηρθες και εσυ. τι γινεται , ολες οι τρανς αποφασισαν να ασχοληθουν με το ιντερνετ και το σαιτ; μαλλον αρκετοι-ες εχουν ορεξη για πλακα.τεσπα

ksekolo

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
:fart-in-bed:  Γεια σας .. αγορια!   ειμαι και εγω εδω ....μμμμμμμ   ναι αλλα    ποια       ειμαι ???
             ελα ρε ΠΑΚΑΡΑ    πεστο        .....ακομα μια ΤΡΑΝΣ   που να παρει ο διαολος!

γεια  στην νεα  φιλεναδα!!!!!κριμα που  ορισμενοι ακομη δεν πιστευουν οτι  ημαστε Τρανς!!!και  φωτο  μου  εβαλα  και παλι δεν  πειθονται.....δηλ.  τι  αλλο  πρεπει  να  κανω????????πως  και  ετσι  σπιτι  νωρις??? δεν  ειχε σημερα υπερωριες????? η ρεπαραμε?????  χμμμμ ο.κ lol

trans!!!!!!!!!

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Εμενα με ενοχλει ο πληθυντικος,δεν απειλησα κανεναν ουτε μιλισα ασχημα σε κανεναν και για κανεναν!!!!!!!

tsou_li

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Εμενα με ενοχλει ο πληθυντικος,δεν απειλησα κανεναν ουτε μιλισα ασχημα σε κανεναν και για κανεναν!!!!!!!
[/qu

γιατι φιλη εσθ τετιο παραπονο?
μασησες απο τις απειλες του αλλου... σιγα βρε πεστου φοβι8ηκαμε
τι 8α καναν καλε χωρισ εμας? που θα πανε?

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16

γιατι φιλη εσθ τετιο παραπονο?
μασησες απο τις απειλες του αλλου... σιγα βρε πεστου φοβι8ηκαμε
τι 8α καναν καλε χωρισ εμας? που θα πανε?
χαλαρωσε εσυ....που θα παμε...
εσεις πψς και δεν ειστε στιε πιατσες?λογω κρυου η εχετε pc  στα αμαξια....βαριεμαι να ντυνομαι τωρα αλλιως θα εβγαινα μια βολτα να τσεκαρω ποιος ειναι ποιος και που ειναι.....

trans!!!!!!!!!

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
εσεις πψς και δεν ειστε στιε πιατσες?λογω κρυου η εχετε pc  στα αμαξια....βαριεμαι να ντυνομαι τωρα αλλιως θα εβγαινα μια βολτα να τσεκαρω ποιος ειναι ποιος και που ειναι.....
Πλακα κανεις πσαχνω με τετοιο κρυο 1-2 ωρες και πισω.........

tsou_li

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1

με τετιο χιονι καλε? ψυχη δεν εχει εξω.....
μολις γυρισα.. ξερω τι σου λεω..

Επισκέπτης
δεν ξηγιεσαι ομορφα..αφησες τον παππου σαπιοκοιλια γκαγκεμπιτη χωρις μπινελικια & εχει μαραζωσει το τυρογαριδακι του..μην γινεσαι τοσο ασπλαχνος επειδη σου την πεφτουν τα μπουγατσοτραβελια ξαφνικα.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ksekolo

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
δεν ξηγιεσαι ομορφα..αφησες τον παππου σαπιοκοιλια γκαγκεμπιτη χωρις μπινελικια & εχει μαραζωσει το τυρογαριδακι του..μην γινεσαι τοσο ασπλαχνος επειδη σου την πεφτουν τα μπουγατσοτραβελια ξαφνικα.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

θες  και  συ!!!!να  σου  την  πεσουμε???  εε????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom