πανε στο θρεντ τις διαγραφξς να δεις τι νεο ετοιμασα...μου ριξαν μπαν για τον γερο ρε φιλε αστα!του χωσα οντρα μπινελικια αλλα δεν τον πιανει τιποτα...τετοια αυτοεκτιμηση εχει!δεν ξηγιεσαι ομορφα..αφησες τον παππου σαπιοκοιλια γκαγκεμπιτη χωρις μπινελικια & εχει μαραζωσει το τυρογαριδακι του..μην γινεσαι τοσο ασπλαχνος επειδη σου την πεφτουν τα μπουγατσοτραβελια ξαφνικα..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
trans!!!!!!!!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Τι ειμαστε η φιονα παντως καιρου και με τις ωρες!!!!!!!ελεος!!!!!!!
γιατι εβρισα ασχημα εναν κομπλεξικο ψυχασθενη γερο που εχουμε εδω....στο σαιτ!τι να κανω δεν κρατηθηκα!δεν μου λες εσυ βρε psaxnw,,γιατι σε τιμωρησαν υα παιδια???????
μπα αρχισαν τα μαχαιρωματα????ρουφιανααααααααααΤι ειμαστε η φιονα παντως καιρου και με τις ωρες!!!!!!!ελεος!!!!!!!
ksekolo
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
με τετιο χιονι καλε? ψυχη δεν εχει εξω.....
μολις γυρισα.. ξερω τι σου λεω..
τι λεει φιλη,,γυρισες απ το πεδιο μαχης??? ποσα θυματα,,πολλα!!!!!
Τι ειμαστε η φιονα παντως καιρου και με τις ωρες!!!!!!!ελεος!!!!!!!
φιλη ειπαμε να σταματισουν αυτα μεταξι μας
δεν κραζουμε η μια την αλλη
αστουσ αλλουσ να βγαζουν συμπερασματα μονοιτουσ.
τι λεει φιλη,,γυρισες απ το πεδιο μαχης??? ποσα θυματα,,πολλα!!!!!
μαζι με χιονι φιλη... lol.....
ρε γιατι λετε για χιονι συνεχεια.....?χιονιζει εξω?μαζι με χιονι φιλη... lol.....
Επισκέπτης
μπαααααααααα..οπως μπορει να σας διαβεβαιωσει ο συνγαυρος psaxnw,δεν εχω καμμια σχεση με το συγκεκριμμενο σπορ & ουτε θελω να αποκτησω..η μονη μου επαφη με το κυκλωμα ηταν προ 25ετιας οταν "εφτιαχνα" καποιες "κοπελλες" στην πιατσα της συγγρου..θες και συ!!!!να σου την πεσουμε??? εε????
trans!!!!!!!!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Σιγα το κραξημο βρε φιλη!!!!!!!!!χιουμορ για μεταξυ μας!!!!!you know!!!!!!!φιλη ειπαμε να σταματισουν αυτα μεταξι μας
δεν κραζουμε η μια την αλλη
αστουσ αλλουσ να βγαζουν συμπερασματα μονοιτουσ.
μπαααααααααα..οπως μπορει να σας διαβεβαιωσει ο συνγαυρος psaxnw,δεν εχω καμμια σχεση με το συγκεκριμμενο σπορ & ουτε θελω να αποκτησω..η μονη μου επαφη με το κυκλωμα ηταν προ 25ετιας οταν "εφτιαχνα" καποιες "κοπελλες" στην πιατσα της συγγρου..
ααααααα
γιαυτο ι κακια..
μετα απο 25 χρονια τορα ουτε πελατη δεν σε θελουνε..
ετσι εξηγιτε...
τι να κανουμε περνουν τα χρονια...
χαχαχαχαχαχαχα
trans!!!!!!!!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
οχι βεβαια ειναι κωδικος για μεταξυ μας!!!!!!!ρε γιατι λετε για χιονι συνεχεια.....?χιονιζει εξω?
ksekolo
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
γιατι οχι??? αλλα εγω εχω αδυναμια στις χοντρες!!!!!!ξεκολο το χτενισμα τις φωτο ειναι καθολου σχετικο με το δικο σου στην πιατσα?
και κατι αλλο,θες να ρθω να κοιμηθουμε μαζι αποψε?μπουχαχαχαχαχααχ
Επισκέπτης
την κακια την βγαζεις εσυ σε στυλ χιουμορ,αλλα δεν θα ασχοληθω..εξαλλου στον συνγαυρο psaxnw μιλησα & εσυ πεταχτηκες σαν την ψωλη του κοκκορα να μου την πεις & καλα..δεν μασαω..παρε το κουβαδακι σου & βρες αλλον παραλια να παιξεις μαζι του..ααααααα
γιαυτο ι κακια..
μετα απο 25 χρονια τορα ουτε πελατη δεν σε θελουνε..
ετσι εξηγιτε...
τι να κανουμε περνουν τα χρονια...
χαχαχαχαχαχαχα
να οπως τωρα....δεν καταλαβαινω χριστο....γιατι οχι??? αλλα εγω εχω αδυναμια στις χοντρες!!!!!!
Επισκέπτης
εεεεεεεεεππππ..και σε σε ζελια ρε..καταρχας σε ζελια δηλαδη..μην το γαμαμε..οχι οχι...ο πλεζουρ τον δινει μονο δε χανουμια....σε τρανς ποτε!!!
την κακια την βγαζεις εσυ σε στυλ χιουμορ,αλλα δεν θα ασχοληθω..εξαλλου στον συνγαυρο psaxnw μιλησα & εσυ πεταχτηκες σαν την ψωλη του κοκκορα να μου την πεις & καλα..δεν μασαω..παρε το κουβαδακι σου & βρες αλλον παραλια να παιξεις μαζι του..
φαντασου να ηθελεσ να ασχοληθεις τι θα εγραφες...
ααααα
psaxno σιγα να μην μας βαλεις και τεστ ορθογραφιας τορα..
lol