τελειωσα...την αναγνωση!πολυ το κουσατε το θεμα νομιζω....οσο για καποιον που λεει για διαχορισμο,το θρεντ εχει τιτλο τραβελια,πουτανες...οσο οι πιατσες υπερτερουν σε τρανς θα μιλαμε για τρανς...Αν φιλε τις κατακλησεις απο γθναικες πουτανες τοτε θα λεμε και για γυναικες...μακαρι ρε κοριτσια να ειστε οντως τρανς και σας καλοσοριζω πρωτος στην παρεα μας!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)
μαλλον βρηκες και τον σκοπο του σαιτ.καλε ασε το διαβασμα και ελα να σε ζεστανουμε λιγο....
με τοσο κρυο θα σου κανει καλο
μα χαρα!που να ερθω?καλε ασε το διαβασμα και ελα να σε ζεστανουμε λιγο....
μα χαρα!που να ερθω?
Κουφαλίτσα μοναχοφαγά!!! ;)
trans!!!!!!!!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Να εισαι καλα πσαχνω,επιτελους,εχει για μενα καποιον η δεν προλαβα?χαχαχατελειωσα...την αναγνωση!πολυ το κουσατε το θεμα νομιζω....οσο για καποιον που λεει για διαχορισμο,το θρεντ εχει τιτλο τραβελια,πουτανες...οσο οι πιατσες υπερτερουν σε τρανς θα μιλαμε για τρανς...Αν φιλε τις κατακλησεις απο γθναικες πουτανες τοτε θα λεμε και για γυναικες...μακαρι ρε κοριτσια να ειστε οντως τρανς και σας καλοσοριζω πρωτος στην παρεα μας!
trans!!!!!!!!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ειμαι πολυ cool μαλλον φιλη και δεν με γαμαει αν8ρωπος......χαχαχα,τους τα εχωσες και οριστε!!!!!!!!!καλε ασε το διαβασμα και ελα να σε ζεστανουμε λιγο....
δεν το πιασα αυτο...ειμαι και λιγο χαζουλης!Να εισαι καλα πσαχνω,επιτελους,εχει για μενα καποιον η δεν προλαβα?χαχαχα
α ρε σονυ για τον μονο που στεναχορεθηκα που χασατε αποψε εισαι εσυ!αν ησουν εδω φιλε θα κερναγα τραβελοτσαρκα η μπουρδελοτσαρκα (αν δεν πιανεις στις τρανς) για παρηγοριαΚουφαλίτσα μοναχοφαγά!!! ;)
μα χαρα!που να ερθω?
ειναι δυνατον βρε μωρο να ρωτας?
λιγο πολυ ολο και κατι θα ξερεις μετα απο τοσα.
αντε σε περιμενουμε.
με αμαξι η χωρις ξερεις ποσο hot ειμαστε...
waiting for u bab,
και οχι μονο .....
αααααααααα
πακαρα αλαξε λιγο ροτα στις σκεψης σοθ και συ....
Κουφαλίτσα μοναχοφαγά!!! ;)
τον δρομο τον ξερεις και συ βρε μωρο.....
αντε οχι μωνο να με μαλωνεις για τα λατινικα μου...
μαλωσεμε και για κατι αλλο
o λυκος και αν εγερασε.... που να αλλαζω τωρα!!ειναι δυνατον βρε μωρο να ρωτας?
αντε σε περιμενουμε.
waiting for u bab,
και οχι μονο .....
αααααααααα
πανω που νομιζα οτι συννενοηθηκαμε
enoxlitikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 7
- Πόντοι
- 6
δεν το πιασα αυτο...ειμαι και λιγο χαζουλης!
Είναι θετικό που κάνεις αυτοκριτική!
στις προσκλησεις στο χωριο μου δεν βαζουμε τον αλλον να πληρωσει αρα το που θα σας βρω ειναι λιγο αστοχο...σκοπος ειναι να με καλεσεις σπιτι σου αφιλοκερδος...αυτο που κανεις εσυ στο χωριο μου το λενε της αλεπους το καλεσμα!ειναι δυνατον βρε μωρο να ρωτας?
αντε σε περιμενουμε.
waiting for u bab,
και οχι μονο .....
αααααααααα
το επομενο θα ειναι BANaki εχε το νου σου λιγο...Είναι θετικό που κάνεις αυτοκριτική!
στις προσκλησεις στο χωριο μου δεν βαζουμε τον αλλον να πληρωσει αρα το που θα σας βρω ειναι λιγο αστοχο...σκοπος ειναι να με καλεσεις σπιτι σου αφιλοκερδος...αυτο που κανεις εσυ στο χωριο μου το λενε της αλεπους το καλεσμα!
αααα μωρο εδω μου τα χαλας
τοσο καιρο δεν ακουσα παραπονα απο κανενα (για χρηματα μιλαω)
ελα μωρε 5 πανω 5 κατω δεν σωθηκε κανεις
στις προσκλησεις στο χωριο μου δεν βαζουμε τον αλλον να πληρωσει αρα το που θα σας βρω ειναι λιγο αστοχο...σκοπος ειναι να με καλεσεις σπιτι σου αφιλοκερδος...αυτο που κανεις εσυ στο χωριο μου το λενε της αλεπους το καλεσμα!
τζαμπατζη
καλη δουλεια και...τα λεμεαγορια μου καλη η κουβεντουλα δεν λεω αλλα εχουμε και ενα νυχτοκαματο να βγαλουμε
φιλια ..
τα λεμε τπ πρωι και με τις σικεσ μας εμπιριες τορα πια..( για οπιον ενδιαφρει anyway)
φιλια πολλα...