πες μου λιγο τορα και σε μενα..
ποιος μας αφαιρη το δικαιομα να σχολιαζουμαι τους πελατες μας μεσα σε ενα site ετσι ωστε να μην εχουν προβλημα τα κοριτσια το βραδυ. να ξερουν δλδ με τι εχουν να κανουν και να το κανουν αφοβα. ειναι το ιδιο σκεπτικο με το δικο σας.
το ιδιο δεν κανετε και σεις? εσεις εδω μεσα μονο διευθηνση και αριθμο δεν δωσατε ακομα...(για να δεις οτι ειμαι καλα διαβασμενη) αφτο σε πειραξε?
καλημερα κοριτσια... ξυπνισα......
κανεις ενα λαθος. το συγκεκριμενο φορουμ όπως και καθε φορουμ απευθυνεται σε ατομα αγνωστα μεταξυ τους προκειμενου το ενα να δωσει πληροφοριες στο αλλο. αν καποια τρανς ειχε αντιμετωπισει προβλημα με καποιο πελατη της δε νομιζω οτι οι αλλες θα περιμεναν να το μαθουν μεσω ενος σαιτ.εχω αδικο;
αλλωστε δικαιολογω τη γεγονος ότι μπορει να κρατατε καποιες πινακιδες για λογους ασφαλειας.
οσο για καποια στοιχεια σας που δοθηκαν μεσω του σαιτ: ηταν αναγκαιο κακό για να μπορεσει καποιιος να αντιληφθει για ποια μιλας.ολες οι αναφορες των μελων ηταν κατανοητες μονο σε ατομα που ειχαν προηγουμενη επαφη μαζι σας.το αναφερει πχ καποιος οτι η ταδε εχει σπιτι στην μοναστηριου δε νομιζω οτι δημιουργει προβλημα σε αυτην.
Στο αντιστοιχο θεμα για τους οικους ανοχης αναφερονται πολυ περισσοτερες λεπτομερειες.
οσο για τα δικα μου ποσταρισματα (τα οποια καλα εκανες και διαβασες) δε νομιζω οτι εθιξα καποια, ουτε ανεφερα οτι μενει στην οδο χψ.
Ανακεφαλαιωνοντας: το γεγονος οτι καποιες απο εσας βρισκονται στην πιατσα, με αυτοκινητο ή μη, εχει σχεση με την επαγγελματικη σας ζωη, η οποια ειναι αναγκαστικα δημοσια.
αντιθετα ο χ πελατης σας, τον οποιο νομιζετε οτι εντοπισατε στο σαιτ, ερχεται σε επαφη μαζι σας στα πλαισια της προσωπικης του ζωης , η οποια οπως και η δικη σας παραμενει ιδιωτικη (δε νομιζω οτι καποις απο εμας υπεισηλθε σε αυτην).
Κουραστικα.
Δε βλεπω καποια να απανταει για τη σταση των 3-4 "επωνυμων" τρανς απο την αθηνα