Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (4 μέλη και 10 επισκέπτες)

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
φωτο απ το δρομο?πρωτη φορα τ ακουω αυτο....
οσον αφορα στη διαφορα νοοτροπιας με την Αθηνα αδερφε αυτος ειναι κι ο λογος που πιστευω λενε τους σαλονικιους βουλγαρους...για την νοοτροπια και τον κομπλεξισμο κι οχι τηνγεωγραφικη θεση..

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
στο σχετικο θεμα αναφερομαι που απαγορευτηκε να δημοσιευονται ερασιτεχνικες φωτογραφιες , ως προσωπικα δεδομενα. αντιστοιχη περιπτωση ειναι και αυτη.
για το αλλο το σχολιο σου θα διαφωνησω.
ειναι ενας χαρακτηρισμος που τον χρησιμοποιειτε ελαφρα τη καρδια αλλα δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα.
κομπλεξ υπαρχει α;λλα σε μεγαλο βαθμο δικαιολογημενος. απ οτι λες τον τελευταιο καιρο ζεις στη θεσκη και αντιλαμβανεσαι ποσο πισω εχει μεινει στις υποδομες.
καθε φορα που κατεβαινω αθηνα παθαινω και νεα πλακα με καποιο μεγαλο καινουργιο εργο.ενω εδω;;

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
που ειναι το κακο σε αυτο;
δες πως αντιμετωπιστηκε η αντιστοιχη κατασταση στο θεμα για την αθηνα.
ποσες ειναι αυτες οι υπολοιπες , 4 με 5 μαζι με τις μη φανερες;
αν αυτο σε παρηγορει εγω που ειμαι από τους γνωστους φαν των τρανς δεν μπορεσα να σε προσδιορισω, με μια μικρη υποψια

trans!!!!!!!!!

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Το θεμα ειναι αδερφε οτι απο τις "τρανς" των τελευταιων ημερων το πολυ μια να ειναι αληθινη και αν...Κι αν οντως ειναι ξερεις και ξερω ποσο κομπλεξαρες ειναι πολλες απ αυτες...

Υγ η Φωτο στο αβαταρ της "μιας" κατι μου θυμισε κι εμενα..απο msn...
Tα συνμπλεγτατα ειναι σε αν8ρωπο οχι σε ιδιαιτεροτητες

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ο φιλος πσαχνω προβλεπεται οτι θα απαντησει σε κανενα 45λεπτο.μεχρι τοτε εχει αλλο θεμα να ασχοληθει.
βαλτο ρε γκαλετι να πληρωθουμε

tsou_li

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
συμφωνω μαζι σου, η αντιδραση της ειναι καπως τραβηγμενη.αν εχει καποια τρανς προβλημα με κατι που γραφτηκε γι αυτην ας το γραψει ανοιχτα.
π.χ. στο αντιστοιχο θρεντ της αθηνας για τη ναντια και τι δε γραφτηκε, ακομη και οτι ειναι αντρας με περουκα.
βγηκε ομως και αντεκρουσε και υποστηριξε τη θεση της.
εδω δεν νομιζω οτι γραφτηκε καποια μεφαλη αναληθεια και αυτες που γραφτηκαν οι ιδιες που συστηθηκαν ως τρανς ειπαν οτι γραφτηκαν απο αλλες με αντρικα νικ

πες μου λιγο τορα και σε μενα..
ποιος μας αφαιρη το δικαιομα να σχολιαζουμαι τους πελατες μας μεσα σε ενα site ετσι ωστε να μην εχουν προβλημα τα κοριτσια το βραδυ. να ξερουν δλδ με τι εχουν να κανουν και να το κανουν αφοβα. ειναι το ιδιο σκεπτικο με το δικο σας.
το ιδιο δεν κανετε και σεις? εσεις εδω μεσα μονο διευθηνση και αριθμο δεν δωσατε ακομα...(για να δεις οτι ειμαι καλα διαβασμενη) αφτο σε πειραξε?
καλημερα κοριτσια... ξυπνισα......

ksekolo

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ποιος μας αφαιρη το δικαιομα να σχολιαζουμαι τους πελατες μας μεσα σε ενα site ετσι ωστε να μην εχουν προβλημα τα κοριτσια το βραδυ. να ξερουν δλδ με τι εχουν να κανουν και να το κανουν αφοβα. ειναι το ιδιο σκεπτικο με το δικο σας.
το ιδιο δεν κανετε και σεις? εσεις εδω μεσα μονο διευθηνση και αριθμο δεν δωσατε ακομα...(για να δεις οτι ειμαι καλα διαβασμενη) αφτο σε πειραξε?
καλως τη  φιλη!!!!

trans!!!!!!!!!

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ηι!!!!!γλυκια μου!!!!

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
κανεις ενα λαθος. το συγκεκριμενο φορουμ όπως και καθε φορουμ απευθυνεται σε ατομα αγνωστα μεταξυ τους προκειμενου το ενα να δωσει πληροφοριες στο αλλο. αν καποια τρανς ειχε αντιμετωπισει προβλημα με καποιο πελατη της δε νομιζω οτι οι αλλες θα περιμεναν να το μαθουν μεσω ενος σαιτ.εχω αδικο;
αλλωστε δικαιολογω τη γεγονος ότι μπορει να κρατατε καποιες πινακιδες για λογους ασφαλειας.
οσο για καποια στοιχεια σας που δοθηκαν μεσω του σαιτ: ηταν αναγκαιο κακό για να μπορεσει καποιιος να αντιληφθει για ποια μιλας.ολες οι αναφορες των μελων ηταν κατανοητες μονο σε ατομα που ειχαν προηγουμενη επαφη μαζι σας.το αναφερει πχ καποιος οτι η ταδε εχει σπιτι στην μοναστηριου δε νομιζω οτι δημιουργει προβλημα σε αυτην.
Στο αντιστοιχο θεμα για τους οικους ανοχης αναφερονται πολυ περισσοτερες λεπτομερειες.
οσο για τα δικα μου ποσταρισματα (τα οποια καλα εκανες και διαβασες) δε νομιζω οτι εθιξα καποια, ουτε ανεφερα οτι μενει στην οδο χψ.
Ανακεφαλαιωνοντας: το γεγονος οτι καποιες απο εσας βρισκονται στην πιατσα, με αυτοκινητο ή μη, εχει σχεση με την επαγγελματικη σας ζωη, η οποια ειναι αναγκαστικα δημοσια.
αντιθετα ο χ πελατης σας, τον οποιο νομιζετε οτι εντοπισατε στο σαιτ, ερχεται σε επαφη μαζι σας στα πλαισια της προσωπικης του ζωης , η οποια οπως και η δικη σας παραμενει ιδιωτικη (δε νομιζω οτι καποις απο εμας υπεισηλθε σε αυτην).
Κουραστικα.
Δε βλεπω καποια να απανταει για τη σταση των 3-4 "επωνυμων" τρανς απο την αθηνα

trans!!!!!!!!!

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
κανεις ενα λαθος. το συγκεκριμενο φορουμ όπως και καθε φορουμ απευθυνεται σε ατομα αγνωστα μεταξυ τους προκειμενου το ενα να δωσει πληροφοριες στο αλλο. αν καποια τρανς ειχε αντιμετωπισει προβλημα με καποιο πελατη της δε νομιζω οτι οι αλλες θα περιμεναν να το μαθουν μεσω ενος σαιτ.εχω αδικο;
αλλωστε δικαιολογω τη γεγονος ότι μπορει να κρατατε καποιες πινακιδες για λογους ασφαλειας.
οσο για καποια στοιχεια σας που δοθηκαν μεσω του σαιτ: ηταν αναγκαιο κακό για να μπορεσει καποιιος να αντιληφθει για ποια μιλας.ολες οι αναφορες των μελων ηταν κατανοητες μονο σε ατομα που ειχαν προηγουμενη επαφη μαζι σας.το αναφερει πχ καποιος οτι η ταδε εχει σπιτι στην μοναστηριου δε νομιζω οτι δημιουργει προβλημα σε αυτην.
Στο αντιστοιχο θεμα για τους οικους ανοχης αναφερονται πολυ περισσοτερες λεπτομερειες.
οσο για τα δικα μου ποσταρισματα (τα οποια καλα εκανες και διαβασες) δε νομιζω οτι εθιξα καποια, ουτε ανεφερα οτι μενει στην οδο χψ.
Ανακεφαλαιωνοντας: το γεγονος οτι καποιες απο εσας βρισκονται στην πιατσα, με αυτοκινητο ή μη, εχει σχεση με την επαγγελματικη σας ζωη, η οποια ειναι αναγκαστικα δημοσια.
αντιθετα ο χ πελατης σας, τον οποιο νομιζετε οτι εντοπισατε στο σαιτ, ερχεται σε επαφη μαζι σας στα πλαισια της προσωπικης του ζωης , η οποια οπως και η δικη σας παραμενει ιδιωτικη (δε νομιζω οτι καποις απο εμας υπεισηλθε σε αυτην).
Κουραστικα.
Δε βλεπω καποια να απανταει για τη σταση των 3-4 "επωνυμων" τρανς απο την αθηνα
Ειναι κυριες!!!!!!!Ησυχασες τωρα?

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
το θεμα "βι" το εξαντλησανε στο θεμα της αθηνας, χωρις εννοειται κοινη συνισταμενη, οποτε παλι δευτεροι θα ερθουμε.
Ας μην το ξεκινησουμε και εδω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom