You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (4 μέλη και 18 επισκέπτες)
trans!!!!!!!!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Γιουουουουουουουπιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!Ετσι πρεπει να και λιγη ζωντανια!!!!!!!
τρελα!!!
δεν λεει κανεισ ποσο αγχολυτυκο ρολο παιζουν.....
στρουθοκαμηλος...χωνει το κεφαλι του συνεχεια στις τρυπες!!!τις στενες!Αετος η σπουργιτη?
ksekolo
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
στρουθοκαμηλος...χωνει το κεφαλι του συνεχεια στις τρυπες!!!τις στενες!
πω πω πουλαρα!!!!!!!! το θελω................
ενοικιαζεται...πω πω πουλαρα!!!!!!!! το θελω................
φαε εσυ το παστο....και το νερο θα το βρουμε!για να χωρεσει τετοιο κεφαλι μονο στενη δεν ειναι αυτη ητρυπα πιγαδι ειναι
trans!!!!!!!!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Το γερανο στο λιμανι!!!!!!!!!!!χαχαχαεγς παντως εφαγα τοσο κρυο σημερα που δεν σηκωνεται με τιποτα ......
εχει κανεις να προτεινει τιποτα?
ο τροπος που τα ελεγε ηταν πολυ αστειος.και πραγματικα εβγαζε κατι υποκωφα γρυλλιτα,Ρε συ pakara, γιατί τόσο χάλια η Σόνια; Δεν σε έχω καταλάβει 100%. Έκανε τίποτα περίεργο; Ή απλά έλεγε μαλακίες τύπου "πιάσε μου το βυζί" "σκίσε μου τον κώλο" και τέτοια που σε ξενέρωσαν; Από εμφάνιση καλή;
ksekolo
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
μπραβο κοριτσια το κατακτησαμε και αυτο ο ιος τρανς εξαπλωνεται στο διαδυκτιο
ναι ο ιος worm φιλη!!!!
trans!!!!!!!!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Υπσηλο το ενοικιο?χαχαενοικιαζεται...
το αμαξι οντως ειναι μικρο, ευτραφουλης παντως δεν ειμαι. αν οντως εισαι τρανς και επειδη ριχνεις αδεια..., δωσε καποιο στοιχειο για να καταλαβουμε οσοι τυχόν εχουμε παει μαζι σου ( και με πμ) ποια εισαι.pakara εισαι ακομη ετσι ευτραφουλης, το αμαξι εκεινο το μικρουλη?τωρα που ειμαστε και εμεις εδω και αφου εσεις λετε τι κανουμε εμεις στο σεξ καιρος να λεμε και εμεις τι κανετε εσεις,πως τι βλεπεις την ιδεα?
εχω γραψει κατι για σενα, οποια και αν εισαι, που δεν ανταποκρινεται στην αληθεια;
θα μας κανεις βουκινο δηλαδη για τις επιδοσεις μας; ή οποιον τουλαχιστον νομιζεις οτι εχεις ταυτοποιησει;
trans!!!!!!!!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
κριμα χασαμε την στρουθοκαμηλο!!!!!!γκαντεμια!!!!!!ενα @ κατακτησατε αλλα τελος παντων...