Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Λοιπόν, εγώ είμαι της ταπεινής άποψης ότι αν υπήρχαν τρανς στο σάιτ τότε το συμφέρον τους θα ήταν να κατονομαστούν για να σταυρώσουν και κανέναν πελάτη από εδώ.
Αν πάλι, καθώς φαίνεται, έχουμε να κάνουμε με άτομα που θέλουν να μ@λ@κιστούν, τότε προτείνω να μπείτε εδώ: ή εναλλακτικά μπείτε και εδώ: να μας πείτε και την γνώμη σας για την αθλητική επικαιρότητα, και αφήστε το θρεντ μας ήσυχο γιατί είναι αρκετά γ@μημένο και χωρίς την συμβολή σας

triares

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Like
8
Πόντοι
1
θα το αφησουμε σε σας οταν λετε την αληθεια και οχι ολα αυτα τα ψεματα που λετυε

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
ρε ουστ...κι αλλο φαντασμα προεκυψε ξαφνικα...ρε μοντς δεν τους τραβατε μια ομαδικη διαγραφη να τελειωνουμε!!!

ksekolo

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπόν, εγώ είμαι της ταπεινής άποψης ότι αν υπήρχαν τρανς στο σάιτ τότε το συμφέρον τους θα ήταν να κατονομαστούν για να σταυρώσουν και κανέναν πελάτη από εδώ.
Αν πάλι, καθώς φαίνεται, έχουμε να κάνουμε με άτομα που θέλουν να μ@λ@κιστούν, τότε προτείνω να μπείτε εδώ: ή εναλλακτικά μπείτε και εδώ: να μας πείτε και την γνώμη σας για την αθλητική επικαιρότητα, και αφήστε το θρεντ μας ήσυχο γιατί είναι αρκετά γ@μημένο και χωρίς την συμβολή σας

και  που  το  ξερεις  εσυ οτι δεν παιρνουμε πελατες  απο  εδω μεσα?? μας εκανες προταση και  δεν το  δεχτηκαμε???? το  σαιτ  ειναι  ελευθερο  για ολλους  και  ολλες  μιστερ τζων  γουτ!!!!

triares

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Like
8
Πόντοι
1
σωστα τοσα χρονια δεν περιμενουμε το σαιτ να παρουμε πελατες να μαστε καλα εμεις.γεια σου φιλη κσεκολο

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
μπα παναθεμα σας...εκει που σας ψαχναμε με τα κυαλια κατακλησατε τον κοσμο...μπουχαχαχαχα

triares

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Like
8
Πόντοι
1
και αν τα λεγατε σωστα αυτο δεν θα συνεβαινε εμεις μκηκαμε για να καταλαβουμε ποιες τρανσ λενε ασχημα λογια για τους συναδελφους της

triares

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Like
8
Πόντοι
1
καποιοι απο σας και καποιες απο μας χρησιμοποιουν πολυ ασχημα λογια για μας ντροπη πεστε οτι θελετε για την καθε μια την αληθεια ομως αν μπορειτε

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
καποιοι απο σας και καποιες απο μας χρησιμοποιουν πολυ ασχημα λογια για μας ντροπη πεστε οτι θελετε για την καθε μια την αληθεια ομως αν μπορειτε
να απευθυνεσαι σ αυτους που τα λενε...οτι κι αν εισαι!

triares

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Like
8
Πόντοι
1
δεν το λεω σε σενα το λεω γενικα δεν εχω κατι μαζι σου αυτοι που τα λενε καταλαβαν

trans!!!!!!!!!

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ΕΓΩ,ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ τριαρες μου,με το καλο να γινουμε 6αρες

grxn

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
163
Πόντοι
6
Ετσι πρεπει να και λιγη ζωντανια!!!!!!!
τρελα!!!
δεν λεει κανεισ ποσο αγχολυτυκο ρολο παιζουν.....

triares

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Like
8
Πόντοι
1
τι εγινε αγορια γιατι δεν μιλατε

Stories

Νέο!

Stories