Επισκέπτης
εγώ ρωτάω έτσι εγκυκλοπαιδικά δεν έχω κάτι πρόβλημα μαζί τους ο κάθε άνθρωπος μπορεί να διαχειρίζεται τον εαυτό του όπως αυτός θέλει.θειο με ακολουθεις?
εγώ ρωτάω έτσι εγκυκλοπαιδικά δεν έχω κάτι πρόβλημα μαζί τους ο κάθε άνθρωπος μπορεί να διαχειρίζεται τον εαυτό του όπως αυτός θέλει.θειο με ακολουθεις?
εννοειται ρε θειο...εγώ ρωτάω έτσι εγκυκλοπαιδικά δεν έχω κάτι πρόβλημα μαζί τους ο κάθε άνθρωπος μπορεί να διαχειρίζεται τον εαυτό του όπως αυτός θέλει.
κορίτσια καρντάσια είστε από σαλόνικα?
Λοιπόν, εγώ είμαι της ταπεινής άποψης ότι αν υπήρχαν τρανς στο σάιτ τότε το συμφέρον τους θα ήταν να κατονομαστούν για να σταυρώσουν και κανέναν πελάτη από εδώ.
Αν πάλι, καθώς φαίνεται, έχουμε να κάνουμε με άτομα που θέλουν να μ@λ@κιστούν, τότε προτείνω να μπείτε εδώ: ή εναλλακτικά μπείτε και εδώ: να μας πείτε και την γνώμη σας για την αθλητική επικαιρότητα, και αφήστε το θρεντ μας ήσυχο γιατί είναι αρκετά γ@μημένο και χωρίς την συμβολή σας
να απευθυνεσαι σ αυτους που τα λενε...οτι κι αν εισαι!καποιοι απο σας και καποιες απο μας χρησιμοποιουν πολυ ασχημα λογια για μας ντροπη πεστε οτι θελετε για την καθε μια την αληθεια ομως αν μπορειτε
ΕΓΩ,ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ τριαρες μου,με το καλο να γινουμε 6αρεςκαποιοι απο σας και καποιες απο μας χρησιμοποιουν πολυ ασχημα λογια για μας ντροπη πεστε οτι θελετε για την καθε μια την αληθεια ομως αν μπορειτε
εγω παιζω το πουλι μου τωρα και δεν μπορω....τι εγινε αγορια γιατι δεν μιλατε
Αετος η σπουργιτη?εγω παιζω το πουλι μου τωρα και δεν μπορω....