μαλιστα...και το ονομα αυτης????τουλαχιστον 10ετια εγω.......η αλλη 8α μας πει εκεινη αν 8ελει!!!!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (2 μέλη και 7 επισκέπτες)
trans!!!!!!!!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
To ειπες και με μια σιγουρια(χαχαχα)εδω λεμε να αποσυρ8ουμε!!!!!!bad boy!!!!!!sony μας πηραν στο ψιλο...αρχισαν να μαλακιζονται....το βλεπω να γαμιεται το θρεντ....εχε το το νου σου σε παρακαλω γιατι καποιος κανει πλακα εδω μεσα....Ξαφνικα γενιθηκαν δυο καινουριες τρανς στη Θεσσαλονικη...πιο πιθανο ειναι να πιασω το τζοκερ!!!
trans!!!!!!!!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
σιγα βρε κακο νινι μην πω φορα παρτιδα ποια ειμαι,δεν τις ειδες ρινγκ το κανανε πριν καμια ωρα,εσυ παλι ψαχνεις και ολο τις ιδιες κανε κανα χιλιομετρο παραπανο!!!!!!!χαχαχα φιλακια.μαλιστα...και το ονομα αυτης????
trans!!!!!!!!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Αν με βρεις κερναω ολονυχτιο!!!!!!!μαλιστα...και το ονομα αυτης????
trans!!!!!!!!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Λεπτομερειες!!!!!!!!τι συμπερασμα εβγαλες απο αυτο δηλαδη?το μονο που εχω να σχολιασω απ οσα λες ειναι οτι το παραπανω γραφεται με "ω" κι οχι με "ο"..Φαντασου....
χαχααχχα σωστος!ωραια, σε λιγο θα βρισκουμε πιο πολλες τρανς στο θρεντ πιατσες θεσσαλονικης παρα στις ιδιες τις πιατσες.
το χλμ προς ποια κατευθυνση θα ειναι.ετσι πως εγινε η 26 απο σημερα...
Δεν ξερω μαν αν θα κερδισουμε,πιστευω πως ναι..Αυτο λεει η λογικη κι η αγωνιστικη κατασταση...ε σονυ?
αλλα ποτε δεν ξερεις..μπαλα ειναι!Εγω παντος δεν θα το παιξω...εδω δεν επαιξα τον στολτιδη που το πιστευα και τη νικη με την βερντερ!!!
εχω και μολις κατευθασε το "θυμα"...τα λεμε αδερφια!Εμένα η δικιά μου πήγε για ύπνο με τις κόρες!!! Δεν πειράζει να τρως αργά άμα έχεις καύσεις ;)
trans!!!!!!!!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
kαι σε αλλους δρομους εχει χιλιομετρα!!!!!!!ωραια, σε λιγο θα βρισκουμε πιο πολλες τρανς στο θρεντ πιατσες θεσσαλονικης παρα στις ιδιες τις πιατσες.
το χλμ προς ποια κατευθυνση θα ειναι.ετσι πως εγινε η 26 απο σημερα...
δε βοηθας και πολυkαι σε αλλους δρομους εχει χιλιομετρα!!!!!!!
ksekolo
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
δεν βρηκα τιποτα πολυ νεκρα τα κοριτσια κρυωσαν
οντως, εχεις δικιο!!!! πολυ κρυο.....ο καιρος μονο για δυο...................
trans!!!!!!!!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Γεματοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!τοσο τρανς!!!!!!!τρανς τρανς πολυ τρανς και παντου κατεκλυσαν τον κοσμο.