Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (2 μέλη και 6 επισκέπτες)

trans!!!!!!!!!

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
τελικα γλυκοτσου δεν εισαι αντρας ποια τραβεστι εισαι εγω παντος η ηλεκτρα δεν ειμαι η τασμπυ η λολα η δαφνη
karlos777 εγω που ειμαι τρανς 8α σου πω οτι τα ονοματα που ειπες τα λεμε μεταξυ μας εκτος απο ενα,για να τα ξερεις αρα...............?????Απλα μια ερωτηση.

gothiam

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
ρε τρανσ γραψε τι εχεις να γραψεις σ ενα post

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
μαλλον καποιες δεν δουλεψαν χτες ή καποιοι απλως μας δουλευουν μεσα στο σάιτ.

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Πω ρε παιδιά.... ΈΛΕΟΣ!!! Κάθε φορά που μπαίνω να κοιτάξω αυτό το θρεντ όλο και κάτι γίνεται εδώ πέρα... Αρχίζουμε τα καραγκιοζλίκια και δεν μπορούμε να βγάλουμε άκρη και χρήσιμες πληροφορίες.

Το site μπορεί να λέγεται bourdela.com αλλά αυτό δεν είναι λόγος για να καταντήσει και μπουρδέλο!!! Πολύ spamming πέφτει εδώ μέσα. Χρειάζεται λίγο ξεκαθάρισμα από τους μοντς μου φαίνεται. Όσοι χρήστες έχουν μπει εδώ για να κάνουν πλάκα και να λένε μ******ς θέλουν προειδοποίηση και μπανάρισμα!

Απ' την άλλη ΑΝ υπάρχουν τρανς που μπαίνουν εδώ παριστάνοντας τους άντρες "πελάτες" νομίζω ότι θα ήταν πολύ καλύτερο να μπουνε με κανονικά names και να παραδεχτούν ποιες είναι. Μόνο καλό θα τους κάνει. Στο συγκεκριμένο τόπικ υπάρχει μία ελίτ από παλιά μέλη που χαίρουν της εμπιστοσύνης όλων (χαρακτηριστικά αναφέρω τους pakara και psaxnw ως ιδανικά παραδείγματα). Οπότε ΑΝ όντως υπάρχουν τρανς εδώ μέσα (και όχι ιντερνετόβιοι που δεν έχουν τι να κάνουν και θέλουν απλά να κάνουν λίγη χαζή πλάκα) θα βγουν πολύ κερδισμένες με το να αποκαλυφθούν και να προσφέρουν τα κάλλη τους στους εκλεκτούς χρήστες μας καθώς η είδηση μετά θα κυκλοφορήσει με ταχύτητα και εγκυρότητα, και ως αποτέλεσμα θα ενδιαφερθούν ιδιαίτερα κάποιοι (όπως εγώ) που δεν τους βολεύει να βολτάρουνε στις πιάτσες. Ξαναλέω λοιπόν ότι ΑΝ υπάρχουν τρανς εδώ, μια τέτοια προσέγγιση θα τις βολέψει πολύ περισσότερο από το να σκορπάνε απλά φήμες εναντίον του ανταγωνισμού. Έτσι θα ξεχωρίσουν κιόλας απ όσους είναι απλά εδώ για να κάνουν χαβαλέ. Νομίζω πως όλοι συμφωνούμε σ' αυτό

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Ρε συ pakara, γιατί τόσο χάλια η Σόνια; Δεν σε έχω καταλάβει 100%. Έκανε τίποτα περίεργο; Ή απλά έλεγε μαλακίες τύπου "πιάσε μου το βυζί" "σκίσε μου τον κώλο" και τέτοια που σε ξενέρωσαν; Από εμφάνιση καλή;

trans!!!!!!!!!

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
μαλλον καποιες δεν δουλεψαν χτες ή καποιοι απλως μας δουλευουν μεσα στο σάιτ.
pakara εισαι ακομη ετσι ευτραφουλης, το αμαξι εκεινο το μικρουλη?τωρα που ειμαστε και εμεις εδω και αφου εσεις λετε τι κανουμε εμεις στο σεξ καιρος να λεμε και εμεις τι κανετε εσεις,πως τι βλεπεις την ιδεα?

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
pakara εισαι ακομη ετσι ευτραφουλης, το αμαξι εκεινο το μικρουλη?τωρα που ειμαστε και εμεις εδω και αφου εσεις λετε τι κανουμε εμεις στο σεξ καιρος να λεμε και εμεις τι κανετε εσεις,πως τι βλεπεις την ιδεα?

Εγώ δεν έχω αντίρηση στο να κυκλοφορούν τρανς εδώ μέσα στο θρεντ, εφόσον είναι όντως τρανς και όχι τίποτα τυπάδες που σπάνε πλάκα.

Βέβαια, έχοντας κάθε σεβασμό στις τρανς πρέπει να πω ότι δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αφού εμείς είμαστε το καταναλωτικό κοινό και οι τρανς προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, το λογικό είναι εμείς να ενημερώνουμε αλλήλους για τις τρανς και όχι το αντίστροφο, έτσι; Εκτός αν θέλουν οι τρανς να ψάχνουν και να πληρώνουν εμάς, οπότε το πράγμα αλλάζει και ευχαρίστως να δεχτώ κριτική  :cheesy:

trans!!!!!!!!!

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ δεν έχω αντίρηση στο να κυκλοφορούν τρανς εδώ μέσα στο θρεντ, εφόσον είναι όντως τρανς και όχι τίποτα τυπάδες που σπάνε πλάκα.

Βέβαια, έχοντας κάθε σεβασμό στις τρανς πρέπει να πω ότι δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αφού εμείς είμαστε το καταναλωτικό κοινό και οι τρανς προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, το λογικό είναι εμείς να ενημερώνουμε αλλήλους για τις τρανς και όχι το αντίστροφο, έτσι; Εκτός αν θέλουν οι τρανς να ψάχνουν και να πληρώνουν εμάς, οπότε το πράγμα αλλάζει και ευχαρίστως να δεχτώ κριτική  :cheesy:
Ναι ετσι ειναι,εγω που ειμαι τρανς λοιπον εχω δει εδω ιστοριες επιστημονικης φαντασιας,απο που 8α βγει συμπερασμα λοιπον  οταν οι μισες ειναι τρανς(με αντρικα νικ νεημ)?τελος παντων ολα οκ!!!!

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Ναι ετσι ειναι,εγω που ειμαι τρανς λοιπον εχω δει εδω ιστοριες επιστημονικης φαντασιας,απο που 8α βγει συμπερασμα λοιπον  οταν οι μισες ειναι τρανς(με αντρικα νικ νεημ)?τελος παντων ολα οκ!!!!

θες να πεις δηλαδή ότι οι περιγραφές των συναδέλφων εδώ στο site για κάποιες τρανς είναι τελείως ανακριβείς; Και ακόμη περισσότερο, λες ότι είναι ανακριβείς όχι λόγω γούστου (γιατί μην ξεχνάμε ότι η χημεία του κάθε ενός με την κάθε τρανς διαφέρει, όπως και το γούστο) αλλά από πρόθεση; Δεν πιστεύω να υπάρχει εδώ κανείς που να θάβει επίτηδες συγκεκριμένες τρανς, απλά δεν θα του έχει κάτσει καλά μία φάση και θα έχει αποκτήσει άσχημη εντύπωση.

Και ακόμη, σε πειράζει να μας πεις ΠΟΙΑ είσαι; Απλά για να ξέρουμε λέω

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
θες να πεις δηλαδή ότι οι περιγραφές των συναδέλφων εδώ στο site για κάποιες τρανς είναι τελείως ανακριβείς; Και ακόμη περισσότερο, λες ότι είναι ανακριβείς όχι λόγω γούστου (γιατί μην ξεχνάμε ότι η χημεία του κάθε ενός με την κάθε τρανς διαφέρει, όπως και το γούστο) αλλά από πρόθεση; Δεν πιστεύω να υπάρχει εδώ κανείς που να θάβει επίτηδες συγκεκριμένες τρανς, απλά δεν θα του έχει κάτσει καλά μία φάση και θα έχει αποκτήσει άσχημη εντύπωση.

Και ακόμη, σε πειράζει να μας πεις ΠΟΙΑ είσαι; Απλά για να ξέρουμε λέω
Αγαπητε ιστορικε προεδρε των απανταχου παοκτζηδων αφου σε ευχαριστισω για τα καλα σου λογια να σου πω οτι ειναι απο παρα πολυ δυσκολο εως απιθανο το νεοεισελθεν μελος στο σαιτ να ειναι πραγματι καποια τρανς απο τις πιατσες (και γενικα τρανς)...Αστην(αστον) να μιλαει για χιλιομετρα περα απ την 26ης....
Την καλημερα μου!

ksekolo

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Αγαπητε ιστορικε προεδρε των απανταχου παοκτζηδων αφου σε ευχαριστισω για τα καλα σου λογια να σου πω οτι ειναι απο παρα πολυ δυσκολο εως απιθανο το νεοεισελθεν μελος στο σαιτ να ειναι πραγματι καποια τρανς απο τις πιατσες (και γενικα τρανς)...Αστην(αστον) να μιλαει για χιλιομετρα περα απ την 26ης....
Την καλημερα μου!
Γεια!!!!ειμαι  Τρανς!!!ονοματα  δεν  λεμε......κ  σιγουρα εσυ οπως, και  οι  υπολοιποι απο  εδω  μεσα,θα εχετε παει και μαζι μου........εγινα  μελος,απλα  γιατι μου αρεσε το  SITE..... Γιατι,  εμεις  ως Τρανς (και  οχι τραβεστι)καταλαβαινεις  τι  εννοω, να μην  μπορουμε  να  εκφρασουμε τις δικες μας  αποψεις,χωρις  φυσικα  να θιξουμε καποιον  απο  δω μεσα,,,,,,, πειραζει??? δεν  νομιζω???

trans!!!!!!!!!

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Γεια!!!!ειμαι  Τρανς!!!ονοματα  δεν  λεμε......κ  σιγουρα εσυ οπως, και  οι  υπολοιποι απο  εδω  μεσα,θα εχετε παει και μαζι μου........εγινα  μελος,απλα  γιατι μου αρεσε το   SITE..... Γιατι,  εμεις  ως Τρανς (και  οχι τραβεστι)καταλαβαινεις  τι  εννοω, να μην  μπορουμε  να  εκφρασουμε τις δικες μας  αποψεις,χωρις  φυσικα  να θιξουμε καποιον  απο  δω μεσα,,,,,,, πειραζει??? δεν  νομιζω???
φιλια  ksekolo(παρα τριχα 8α εγραφα το ονομα)!!!!!!!!

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
Γεια!!!!ειμαι  Τρανς!!!ονοματα  δεν  λεμε......κ  σιγουρα εσυ οπως, και  οι  υπολοιποι απο  εδω  μεσα,θα εχετε παει και μαζι μου........εγινα  μελος,απλα  γιατι μου αρεσε το  SITE..... Γιατι,  εμεις  ως Τρανς (και  οχι τραβεστι)καταλαβαινεις  τι  εννοω, να μην  μπορουμε  να  εκφρασουμε τις δικες μας  αποψεις,χωρις  φυσικα  να θιξουμε καποιον  απο  δω μεσα,,,,,,, πειραζει??? δεν  νομιζω???
αν οντως ησουν δεν θα εμπενες με τετοιο ονομα...το ονομα σου παραπεμπει σε καζουρα....

ksekolo

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
αν οντως ησουν δεν θα εμπενες με τετοιο ονομα...το ονομα σου παραπεμπει σε καζουρα....
χμμμμ........οτι  και  να  πεις για να με  προκαλεσεις,,,δεν προκειται να  σου  πουμε ποιες  ειμαστε!!! το σιγουρο ειναι  οτι  ειμαστε  Τρανς!!!!μιστερ ψαχνω.....ποιος  ο  λογος  να εμπαινα  εδω  μεσα σαν  Τρανς,  αν  δεν  ημουν  Τρανς ???

Επισκέπτης
χμμμμ........οτι  και  να  πεις για να με  προκαλεσεις,,,δεν προκειται να  σου  πουμε ποιες  ειμαστε!!! το σιγουρο ειναι  οτι  ειμαστε  Τρανς!!!!μιστερ ψαχνω.....ποιος  ο  λογος  να εμπαινα  εδω  μεσα σαν  Τρανς,  αν  δεν  ημουν  Τρανς ???
κορίτσια καρντάσια είστε από σαλόνικα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom