Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (2 μέλη και 6 επισκέπτες)

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Λοιπον μαγκες Χυστες της Σαλονικης...Επεστρεψα απο ''περιπολια΄΄ με το αμαξι μολις...Συμπερασμα ΣΚΑΤΑ..μονο μπατσοι και νεκρα!
Ας τα παρουμε με τη σειρα...
που ήσουνα πάλι; ήμουν έξω από τη 1:00 μέχρι τις 2:00. Πήρα τελικά αυτη με το μπλε πόλο ( σόνια) .50€ στο σπίτι της κάπου δίπλα στη δεή. Δυστυχώς επιβεβαιώθηκε η αποψη που είχα για αυτή.
¨Οση ώρα μου έπαιρνε πίπα έβγαζε κάτι περίεργους ήχους, σαν να γρύλλιζε."πιασε μου το βυζί. ΌΛΟ , ναι όλο, όχι έτσι όλο". Μου ερχόταν να γελάσω αλλά έκλαιγα ηδη τα 50€. Τεσπα γύρισε και ανάποδα, όπου ενώ ήμουν αρκετά γκαυλομένος, κάτι βλακείες που είπε με ξενέρωσαν πάλι, και την έκανα άπρακτος. Οπότε μάλλον διαγράφεται οριστικά από τις καλές επιλογές

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
οχι χθες βραδυ πακαρα...η αναφορα μου ειναι για τεταρτη βραδυ προς πεμπτη...
ξερεις τιποτα γι αυτην με το κιτρινο που γραφω?

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
οχι χθες βραδυ πακαρα...η αναφορα μου ειναι για τεταρτη βραδυ προς πεμπτη...
ξερεις τιποτα γι αυτην με το κιτρινο που γραφω?
δεν  το πρόσεξα με συνεπήρε η κόντρα των δύο τρανς :grin: :grin: (των δύο φίλων ήθελα να πω). όχι δεν μου λέει κάτι . μήπως ήταν τίποτα άλλο;

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
δεν  το πρόσεξα με συνεπήρε η κόντρα των δύο τρανς :grin: :grin: (των δύο φίλων ήθελα να πω). όχι δεν μου λέει κάτι . μήπως ήταν τίποτα άλλο;
σαν τι αλλο?λες να ταν κανα διαστημοπλοιο και να μην το γνωρισα? :cheesy:

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
ρε παιδια ας με κατατοπισει καποιος

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Αν και μακρυά έχω μύτη ;)

pouto

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
11
ksekolo με ξέχασες;

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
sony μας πηραν στο ψιλο...αρχισαν να μαλακιζονται....το βλεπω να γαμιεται το θρεντ....εχε το το νου σου σε παρακαλω γιατι καποιος κανει πλακα εδω μεσα....Ξαφνικα γενιθηκαν δυο καινουριες τρανς στη Θεσσαλονικη...πιο πιθανο ειναι να πιασω το τζοκερ!!!

trans!!!!!!!!!

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
sony μας πηραν στο ψιλο...αρχισαν να μαλακιζονται....το βλεπω να γαμιεται το θρεντ....εχε το το νου σου σε παρακαλω γιατι καποιος κανει πλακα εδω μεσα....Ξαφνικα γενιθηκαν δυο καινουριες τρανς στη Θεσσαλονικη...πιο πιθανο ειναι να πιασω το τζοκερ!!!
οταν μας δεις τοτε  μας  λες αν παλιες οι καινουργιες,που μας  εχεις δει αλλα  εξω απο δω στις πιατσες.

trans!!!!!!!!!

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
τουλαχιστον 10ετια εγω.......η  αλλη 8α μας πει εκεινη αν 8ελει!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom