Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
λεω να γραψεις εντυπωσεις απ αυτες που πηγες και ποιες ηταν...το αλλο που λες οκ το πιασα!!

grxn

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
163
Πόντοι
6
και που μπορω να την βρειι κανεις.......(Ηλεκτρα η αλλιως Νεφελη)??...............

grxn

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
163
Πόντοι
6
στείλε μνμ..

glykotsu

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
καποια αλλη στιγμη παιδες  8α γραψω την ιστορια μου χιχιχι τωρα εφυγα.............

karlos777

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
H Hλεκτρα βγαινει πιο κατω απο την Φιονα διπλα στην κοκκινομαλα Κατια εγω τισ εχω παρει ολες 5-6 εναι οι καλες αλλα σαν την Ηλεκτρα καμια

karlos777

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Η φιονα καλη αλλα πολυ βλαμενη στελλα με πεζο καμπριο τελεια χωρις βυζια κατια καλη αλλα σνομπ σοφια εγχειρησμενη πολυ καλη τελεια εξυπηρετηση αλλα μεγαλη λουιζα πολυ καλη αλλα κοιταει μονο να στα παρει και η ηλεκτρα που τα εχει ολα θεα τελειο στηθος τελειο κορμι πρωσοπο αριστουργημα και απο γουστα θα σε παει στον παραδεισο και στην κολαση μαζι εγω αυτες παιρνω η επιλογη δικη σας

glykotsu

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Η φιονα καλη αλλα πολυ βλαμενη στελλα με πεζο καμπριο τελεια χωρις βυζια κατια καλη αλλα σνομπ σοφια εγχειρησμενη πολυ καλη τελεια εξυπηρετηση αλλα μεγαλη λουιζα πολυ καλη αλλα κοιταει μονο να στα παρει και η ηλεκτρα που τα εχει ολα θεα τελειο στηθος τελειο κορμι πρωσοπο αριστουργημα και απο γουστα θα σε παει στον παραδεισο και στην κολαση μαζι εγω αυτες παιρνω η επιλογη δικη σας
Ωπα ηλεκτρα πολλα ειπες και καρφονεσε εχει και αλλες καλες!!!!!!!!!

glykotsu

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
οποτε εγω  πηδαω  οτι μου γουσταρει , αν δεν μου κανει μια δευτερη ευκαιρια και δεν τροω το τι μας  σερβιρουν εδω....................αφτοδιαφημηζοντε τα μωρακια!!!!!!!!!!!

glykotsu

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
και που μπορω να την βρειι κανεις.......(Ηλεκτρα η αλλιως Νεφελη)??...............
Εσυ παλι αμεσως τσιμπισες!!!!!!!!!πως το βλεπεις  ολοκληρη 8εσσαλινικι μια νεφελη εχει!!!!!!!ελεος ρε φιλε!!!!!!!καλη ειναι εχω παει και εγω αλλα ........δεν ειναι η μονη

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Λοιπον μαγκες Χυστες της Σαλονικης...Επεστρεψα απο ''περιπολια΄΄ με το αμαξι μολις...Συμπερασμα ΣΚΑΤΑ..μονο μπατσοι και νεκρα!
Ας τα παρουμε με τη σειρα...
Στον οπαπ ουτε ρουθουνι...ΤΙΠΟΤΑ ΛΕΜΕ
Στην Μοναστηριου το πορτοκαλι τσινκο με αλλον εναν ''μουστακαλη'' παρεα..
26ης,παλι καλα που εσκασε φιωνα και μπλε πολο στο φιναλε κι εφεξε λιγο η περιοχη...
Για μια που λεγατε στο στενο μετα τα μηχανακια,τιποτα δεν υπηρχε εκει...
Η εκπληξη της βραδιας ηρθε απο το σιχαμενο καθετο στενακι που ενονει την πολυτεχνειου με την δωδεκανησου...
Εκει λοιπον σε ενα κιτρινο αμαξακι,μαρκα δεν θυμαμαι,υπηρχε μια ''τυπισα'' ονοματι ΝΙΝΑ...
Λοιπον οι πουτανο-τραβελοτσαρκες που εχω κανει στη ζωη μου ειναι απειρες αλλα αυτη τη φορα ακρη δεν εβγαλα...Η εν λογο τυπισα ή ηταν πολυ αρρενωπη γυναικα ή πολυ θυλικος αντρας...κλεινω προς το δευτερο...
Δεν την πηρα μιας και μου τα λεγε περιεργα...
Με ρωτησε αν ειμαι μπατσος και της ειπα οχι...
Την ρωτησα ποσο παει μου λεει οτι εχεις ευχαριστηση...
Την ρωτησα αν βγαινει καιρο κι οτι πρωτη φορα την βλεπω και μου απαντησε καινουρια...
Την ρωτησα αν βγαινει συχνα και μου πε οτι απλα κανει την καυλα της ενω παραλληλαα δουλευει και βγαινει 2-3 φορες το μηνα..εκει πονηρευτικα..'Η 2-3 φορες το μηνα θα βγαινεις κυρα μου ή εισαι καινουρια..Αυτο σε συνδιασμο με το ''οτι εχεις ευχαριστηση'' με εκαναν να διστασω...Το μυαλο μου η αληθεια πηγε σε καποιον φιλο που ελεγε κατι για αρρωστιες και δεν το συνεχισα...ουτε κι αυτη επεμεινε ομως πραγμα που με πονηρευσε παλι για το αναποδο αυτη τη φορα...
Τελος παντων αν καποιος ξερει αν ειναι καθαρη κτλ και τι σκατα ειναι ας ενημερωσει...
Υγ ειχε και τηλεοραση μεσα στ αμαξι που εβλεπε τσοντες η ανωμαλιαρα!!!
Αυτα!

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
το κσλυτερο ειναι να μην την δεις?τοσο χαλια?
ποσο μεγαλη ρε παιδια?50?

Eίναι μεγάλη, θα έλεγα standar καμιά 40άρα , κρατιέται καλά όμως και φαίνεται ότι στα νιάτα της θα ήταν καλή (καλός)
Παίρνει πίπα ακάπωτη και μου ζήτησε να μου γλείψει την κωλοτρυπίδα....

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
γεια σας παιδια. λεω να δοκιμασω να παρω trans (1η φορα). και σκεφτομαι την ηλεκτρα. γι αυτο θα ηθελα μια κατατοπιστικη ενημερωση γι αυτην (ακριβης πιατσα, εμφανιση, τιμη, υπηρεσιες που προσφερει) οποιοσ ξερει ας απαντησει please.

karlos777

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
τελικα γλυκοτσου δεν εισαι αντρας ποια τραβεστι εισαι εγω παντος η ηλεκτρα δεν ειμαι η τασμπυ η λολα η δαφνη

karlos777

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
πολλες τραβεστι παντος εδω μεσα πισω απο αντρικα οναματα

karlos777

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
και να περνεται μονο την φιονα γιατι αυτην υποστιριζουν εδω μεσα επειδη τα κανει ξεσκουφοτα οι αλλες ειναι επαγγελματιες και χαλια και ειδικα η ηλεκτρα εχει το κακο τις το χαλι

triares

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Like
8
Πόντοι
1
πολυ φασαρια ρε παιδια παρτε ο καθενας οποια  γουσταρει παρνει ητε την ηλεκτρα ητε την φιονα ητε την στελλα οποια σας γκαβλωνει πιο πολυ αυτην παρτε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom