Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
τεκνον βρουτε πακαρα κι αυτην την εχεις τιμησει? :)

grxn

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
163
Πόντοι
6
παίζει τιποτα καλο τετοια ωρα?

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
το κσλυτερο ειναι να μην την δεις?τοσο χαλια?
ποσο μεγαλη ρε παιδια?50?
Αρκετά.Παλιότερα, μια καθημερινή ,δεν κυκλοφορούσε τίποτα, είχα πιει κιόλας και σταμάτησα να μιλήσω.Είναι αρκετά φιλική, όχι επιθετική όπως άλλες που αρπάζουν αμέσως αλλά....

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
Αρκετά.Παλιότερα, μια καθημερινή ,δεν κυκλοφορούσε τίποτα, είχα πιει κιόλας και σταμάτησα να μιλήσω.Είναι αρκετά φιλική, όχι επιθετική όπως άλλες που αρπάζουν αμέσως αλλά....
αλλα ψιλομπαζο ε?ρε πακαρα τις πιο πολλεσ φορες οπυ πρες πιωμενος εισαι...εχε και το νου σου μη σου παρουν κανα διπλωμα οι μπατσοι εκει...

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
¨Οχι το απέφυγα.Σ'ημερα πάντως λεώ μετά από καιρό να ξανατιμήσω λουίζα.
Αρκετά παλιότερα( 4-5 χρόνια πριν) είχα πετύχει τρανς εγχειρισμένες από αθήνα. Πολύ εντυπωσιακές, σωστές επαγγελματίες και μάλλον επειδή έπαιζαν εκτός έδρας πολύ πιο χαλαρές και εξυπηρετικές. Βγαίνω έξω με την ελπίδα μήπως ξαναπετύχω κάτι αντίστοιχο. Ποιος ξέρει γιορτές είναι μπορεί να έχουν να δουν κανένα συγγενή.
Γαμώτο μου

grxn

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
163
Πόντοι
6
τηλ απο την κέλλυ?
κανεις?

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
πακαρα το σκέφτομαι και εγώ...να βολτάρω

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
αλλα ψιλομπαζο ε?ρε πακαρα τις πιο πολλεσ φορες οπυ πρες πιωμενος εισαι...εχε και το νου σου μη σου παρουν κανα διπλωμα οι μπατσοι εκει...
είναι ένα θέμα αυτό. Μέχρι τώρα έχω σταθεί τυχερός και ικανός ( τι ταλιμπανίκια έχω κάνει;). Το πιο στικοπου μπλόκο είναι στην αρχή της γιανιτσών στο κτηνιατρείο, μόλις στρίψεις τους πετυχαίνεις φάτσα κάρτα.Πάντως βοηθάει κάπως να χαλαρώσεις και ιδίως αν είναι να δοκιμάσεις με κάποια τρανς που θέλει και άλλα πράγματα που αποφεύγεις.
Αν δεν έχω πιει κάτι προηγουμένως ξενερώνω αμέσως
και τιην κάνω (είχα γράψει σχετικά για τη σόνια)

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
¨Οχι το απέφυγα.Σ'ημερα πάντως λεώ μετά από καιρό να ξανατιμήσω λουίζα.
Αρκετά παλιότερα( 4-5 χρόνια πριν) είχα πετύχει τρανς εγχειρισμένες από αθήνα. Πολύ εντυπωσιακές, σωστές επαγγελματίες και μάλλον επειδή έπαιζαν εκτός έδρας πολύ πιο χαλαρές και εξυπηρετικές. Βγαίνω έξω με την ελπίδα μήπως ξαναπετύχω κάτι αντίστοιχο. Ποιος ξέρει γιορτές είναι μπορεί να έχουν να δουν κανένα συγγενή.
Γαμώτο μου
εγω μαγκες δεν μπορω να βολταρω σημερα...εχβ τη γυναικα σπιτι...Η λουιζα ειπαμε ειναι αυτη ε το μπλε πεζο στην 26ης ε?

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
επίσης στην στροφή απο Καζαντζάκη για Γιαννιτσών πάλι φάτσα κάρτα και μονόδρομος !!!!

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
εγω μαγκες δεν μπορω να βολταρω σημερα...εχβ τη γυναικα σπιτι...Η λουιζα ειπαμε ειναι αυτη ε το μπλε πεζο στην 26ης ε?
ασημί σουίφτ. Είχε γράψει σχετικά ο πρόεδρος, εγώ είμαι φαν και δεν είμαι αντικειμενικός

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
εγώ την κάνω τώρα μη πέσει και κίνηση τα λέμε .... :dancing:

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
επίσης στην στροφή απο Καζαντζάκη για Γιαννιτσών πάλι φάτσα κάρτα και μονόδρομος !!!!
εκείνο μπορείς να το αποφύγεις και να πας από άλλους δρόμους ( ας μην τα λέμε και όλα on air)

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
ασημι σουιφτ και που περιοχη?εγχειρισμενη αυτη ε?καλα εχω κολομπερδευτει με τα ονοματα γαμω το ξεσταυρι μου...σουιφτ παλιο η το καινουριο τρ γαμωτο...

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
αδιάβαστος. Καινούργιο, επί της 26ης. Βγαίνει μόνοπαρασκευή και σάββατο, σπάνια άλλες μέρες. ο πρόεδρος δοκίμασε να την πα΄ρει σπίτι και συνάντησε δυσκολίες στην αρχή. Απ ότι έγραψε του φάνηκε μέτρια με εξαιρετικό μπουκιτσι

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Μπά δεν είναι εγχειρισμένη, αλλά ευτυχώς είναι φρόνιμη

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
πσκ ειμαι με τη δικια μου ρε γι αυτο δν το χω...αντε καληνυχτα..λεω να τηβ ξυπνησω να της ριξω κανα..........χεχεχχεεχε καλο βολι ρε

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
δεν ξέρω τι έκανες εσύ φίλε πσάχνω αλλά εγώ ετοιμάζομαι να δοκιμάσω έξω.Σκέφτομαι μάλιστα για αλλαγή να πάω σε καποιο από αυτά στο μύλο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom