You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Αρκετά.Παλιότερα, μια καθημερινή ,δεν κυκλοφορούσε τίποτα, είχα πιει κιόλας και σταμάτησα να μιλήσω.Είναι αρκετά φιλική, όχι επιθετική όπως άλλες που αρπάζουν αμέσως αλλά....το κσλυτερο ειναι να μην την δεις?τοσο χαλια?
ποσο μεγαλη ρε παιδια?50?
αλλα ψιλομπαζο ε?ρε πακαρα τις πιο πολλεσ φορες οπυ πρες πιωμενος εισαι...εχε και το νου σου μη σου παρουν κανα διπλωμα οι μπατσοι εκει...Αρκετά.Παλιότερα, μια καθημερινή ,δεν κυκλοφορούσε τίποτα, είχα πιει κιόλας και σταμάτησα να μιλήσω.Είναι αρκετά φιλική, όχι επιθετική όπως άλλες που αρπάζουν αμέσως αλλά....
¨Οχι το απέφυγα.Σ'ημερα πάντως λεώ μετά από καιρό να ξανατιμήσω λουίζα.
Αρκετά παλιότερα( 4-5 χρόνια πριν) είχα πετύχει τρανς εγχειρισμένες από αθήνα. Πολύ εντυπωσιακές, σωστές επαγγελματίες και μάλλον επειδή έπαιζαν εκτός έδρας πολύ πιο χαλαρές και εξυπηρετικές. Βγαίνω έξω με την ελπίδα μήπως ξαναπετύχω κάτι αντίστοιχο. Ποιος ξέρει γιορτές είναι μπορεί να έχουν να δουν κανένα συγγενή.
Γαμώτο μου
Αρκετά παλιότερα( 4-5 χρόνια πριν) είχα πετύχει τρανς εγχειρισμένες από αθήνα. Πολύ εντυπωσιακές, σωστές επαγγελματίες και μάλλον επειδή έπαιζαν εκτός έδρας πολύ πιο χαλαρές και εξυπηρετικές. Βγαίνω έξω με την ελπίδα μήπως ξαναπετύχω κάτι αντίστοιχο. Ποιος ξέρει γιορτές είναι μπορεί να έχουν να δουν κανένα συγγενή.
Γαμώτο μου
είναι ένα θέμα αυτό. Μέχρι τώρα έχω σταθεί τυχερός και ικανός ( τι ταλιμπανίκια έχω κάνει;). Το πιο στικοπου μπλόκο είναι στην αρχή της γιανιτσών στο κτηνιατρείο, μόλις στρίψεις τους πετυχαίνεις φάτσα κάρτα.Πάντως βοηθάει κάπως να χαλαρώσεις και ιδίως αν είναι να δοκιμάσεις με κάποια τρανς που θέλει και άλλα πράγματα που αποφεύγεις.αλλα ψιλομπαζο ε?ρε πακαρα τις πιο πολλεσ φορες οπυ πρες πιωμενος εισαι...εχε και το νου σου μη σου παρουν κανα διπλωμα οι μπατσοι εκει...
Αν δεν έχω πιει κάτι προηγουμένως ξενερώνω αμέσως
και τιην κάνω (είχα γράψει σχετικά για τη σόνια)
εγω μαγκες δεν μπορω να βολταρω σημερα...εχβ τη γυναικα σπιτι...Η λουιζα ειπαμε ειναι αυτη ε το μπλε πεζο στην 26ης ε?¨Οχι το απέφυγα.Σ'ημερα πάντως λεώ μετά από καιρό να ξανατιμήσω λουίζα.
Γαμώτο μου
Σε καμιά ωρίτσα θα κάνω καμιά γύρα να δω τι παίζει.έχω καιρό να βγώ γύρα Πσκ, υποχρεώσειςπακαρα το σκέφτομαι και εγώ...να βολτάρω
ασημί σουίφτ. Είχε γράψει σχετικά ο πρόεδρος, εγώ είμαι φαν και δεν είμαι αντικειμενικόςεγω μαγκες δεν μπορω να βολταρω σημερα...εχβ τη γυναικα σπιτι...Η λουιζα ειπαμε ειναι αυτη ε το μπλε πεζο στην 26ης ε?
εκείνο μπορείς να το αποφύγεις και να πας από άλλους δρόμους ( ας μην τα λέμε και όλα on air)επίσης στην στροφή απο Καζαντζάκη για Γιαννιτσών πάλι φάτσα κάρτα και μονόδρομος !!!!
αδιάβαστος. Καινούργιο, επί της 26ης. Βγαίνει μόνοπαρασκευή και σάββατο, σπάνια άλλες μέρες. ο πρόεδρος δοκίμασε να την πα΄ρει σπίτι και συνάντησε δυσκολίες στην αρχή. Απ ότι έγραψε του φάνηκε μέτρια με εξαιρετικό μπουκιτσι