Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Συνάδερφοι, θα επιβεβαιώσω την απλυσιά αυτής με το ΠΕΖΟ, ανύπαρκτο βυζί ή μάλλον οι βάτες κάνουν δουλεία, ακόμη θυμάμαι όταν έβγαλε το σουτιέν και έμεινα να κοιτάω τις βάτες στο σουτιέν και το ανύπαρκτο στήθος της και τέλος τιμές ανάλογα με τα κέφια και πώς θα σε δει.... 
μιλας γι αυτην με το μπλε παζο?

και σιγα μην μασισω ρε αδερφε κουλ ειμαι....απλα δεν μπορω να ακουω το καθε κομπλεξικο ''ηθικο'' παιδαρελι να χει αποψη για κατι που δεν τον αφορα...
οσο για το αβαταρ τι να κανουμε αδερφε...αδηναμια μου ο θρυλος...σαν τις τρανς :)

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Tέλος το καλύτερο...το τραβέλι που βγαίνει στην διχάλα αναγ/σεως με Καζαντζάκη, ΞΕΡΩ psaxnw δε λέει και πολλά εμφανισιακά ΑΛΛΑ βγάζει γούστα !!! γουστάρει πουτσο-σκάμπιλα, βρισίδι, σφαλιάρες στο κώλο και γενικά ταπείνωση  :bottom: οφείλω να ομολογήσω ότι έβγαλα τον Γκουσγκούνη από μέσα μου και το καλύτερο το είπε αφού τελείωσα μετά έβγαλε την καπότα και μου τον γυάλισε...και λέει τις σκύλες σαν και εμένα πρέπει να τις χύνεις στην μάπα για να χορτάσουν  :new_shocked: !!!! HARD CORE !!!!      :thumbsup:

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Υπό αυτό το πρίσμα δεχτώ το avatar :)

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Οχι για αυτήν με το ασημί καμπριολέ στην πολυτεχνίου

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Tέλος το καλύτερο...το τραβέλι που βγαίνει στην διχάλα αναγ/σεως με Καζαντζάκη, ΞΕΡΩ psaxnw δε λέει και πολλά εμφανισιακά ΑΛΛΑ βγάζει γούστα !!! γουστάρει πουτσο-σκάμπιλα, βρισίδι, σφαλιάρες στο κώλο και γενικά ταπείνωση  :bottom: οφείλω να ομολογήσω ότι έβγαλα τον Γκουσγκούνη από μέσα μου και το καλύτερο το είπε αφού τελείωσα μετά έβγαλε την καπότα και μου τον γυάλισε...και λέει τις σκύλες σαν και εμένα πρέπει να τις χύνεις στην μάπα για να χορτάσουν  :new_shocked: !!!! HARD CORE !!!!      :thumbsup:
αυτην με το γκετζ λες την εγχειρησμενη?
ποιο ασημι καμπριολε στην πολυτεχνειου ρε μαν?

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
κατα διαστήματα βγαίνει και μία με ξανθιά με αυτοκίνητο στην πολυτεχνίου ένα ΠΕΖΟ 206cc

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
ΛΕΓΕ ΒΡΕΕΕΕΕΕ για αυτην με τογκεντζ λες οτι ειναι προστυχη?

και ποια ειναι αυτη με ασημι καμπριο στην πολυτεχνειου?τερμα στο στερ αριστερα?

αυτη με το πεζο καμπριο καταλαβα ποια λες εχει αναληθει εδω...

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
OXI OXI OXI (28h okt) ρε συ κάνει πιάτσα με πόδια ακριβός στην διχάλα είπα ... το στενάκι πριν το βενζινάδικο της BP που είναι μονόδρομος και βγάζει στην Σαπφούς 1ο στενό δεξιά μετά την διχάλα

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
μετά το διατηρητέο κτίριο είναι τα μηχανάκια μετά είναι τα ΚΤΕΛ ακριβώς εκεί στη γωνία μην περιμένεις πολλά εμφανισιακά ...

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
δεν την εχω δει ποτε...καθαρη?εγχειρησμενη?ταριφα?αυτη λες ηθελε να την χυσεις στη μαπα που λες?

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
καθαρή πάντα, δέν είναι εγχειρησμένη, 30.00Ε , σπίτι πολύ δύσκολα δίνεις κάτι παραπάνω πότε 40 πότε 50 βυζί μεγάλο αλλά σε βάζει να τρίβεις της ρόγες καθώς παίζει κλαρίνο φάτσα 5, έχουν περάσει τα χρόνια της σώμα όμως κρατάει καλά...πάντα προφυλάξεις οπότε αυτό είναι καλό

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Ξεκαθαρίζω δέν γουστάρει πάντα χύσιμο στη μάπα και με 30,00Ε πιστεύω ότι είναι καλά δεδομένου ότι με 40,00 γαμάς στην 26ης

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
τι προφυλαξεις αφου λες οτι στον γυαλισε μολις τελειωσες....?σορυ αν σε επριξα αλλα τι ωρες και μερες βγαινει?

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
συνήθως μετά τις 2.00 και κάθετε μέχρι αργά ...5-6 κάθε μέρα

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Λοιπόν άκου εγώ πάντα έχω υγρά πανάκια στο αυτοκίνητο οπότε πάντα το καθαρίζω τον πούτσο μου, το ίδιο είχα κάνει και με την Φιόνα και γυρνάει και μου λέει μπράβο !!!! δεν το περίμενα και μου πήρε πίπα έτσι μετά φυσικά σκουφάκι...φίλε είναι καλή συνήθεια (καθαριότητα πρίν και μετά)

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Η συγκεκριμένη στέκεται συνήθως στη γωνία, μέσα στο πεζοδρόμιο και όχι στην άκρη του δρόμου.Αν δεν πας συστημένος γι αυτήν το πιο πιθανόείναι να μην τη δεις.Ϊσως αυτό είναι και το καλύτερο, γιατί από εμφάνιση.....Είναι και αρκετά μεγάλη σε ηλικία ( για να μην παρεξηγηθούμε)

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
το κσλυτερο ειναι να μην την δεις?τοσο χαλια?
ποσο μεγαλη ρε παιδια?50?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom