You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Λοιπόν, συνάδελφοι δεν θέλω να το παίζω moderator και καλά, αλλά ξαναλέω ότι απορίες σαν αυτές του dorian να τις συζητάμε σε άλλο τόπικ, και δεν το λέω για να την μπω σε κανέναν αλλά γιατί πιστεύω ότι έτσι ξεφεύγουμε από το θέμα μας και προσπερνάμε διάφορα σχετικά πράγματα. Θέσε ρε dorian αλλού τις απορίες σου πιο προσεκτικά και θα σου πω κι εγώ την γνώμη μας.
Και για να θίξω δύο ερωτήσεις που τέθηκαν εδώ και ίσως προσπεράστηκαν μέσα στην συζήτηση για άλλα θέματα έχω να πω:
στον braveheart thess: συνάδελφε, δεν μπορώ να είμαι και απόλυτος αλλά τις τρανς που έχουν αγγελίες σε εφημερίδες (απ ότι κατάλαβα γι αυτές ρωτάς) τις είχα ψάξει παλιότερα και με εξαίρεση 1 περίπτωση που δυστυχώς ψιλο-κώλοσα να την πάρω και μετά εξαφανίστηκε (λέω την τρανς που δεχόταν σε ένα διαμέρισκα κοντά στο διοικητήριο μαζί με μία "κανονική" κοπελίτσα) όλες οι άλλες που είδα ήτανε μπάζα και τρίμπαζα. Μιλάμε δηλαδή όχι για τρανς αλλά για tv νομίζω ότι είναι ο σωστός όρος αν θέλετε να είμαστε ακριβείς, δηλαδή για άντρες κανονικούς, αποτριχωμένους, με περούκα και με εμφάνιση μπετατζή ή κόφτη σε γυράδικο (όχι ότι έχω κάτι ενάντια σ' αυτά τα 2 επαγγέλματα). Μετά από μερικε΄ς τέτοιες επισκέψεις που κατέληξα να φεύγω τρέχοντας και σοκαρισμένος από τα χάλια που είδα σταμάτησα να ψάχνω και τον θέμα των τρανς, μέχρι που έμαθα ότι στις πιάτσες κυκλοφορούν και καλύτερες. Οπότε για να μην στα πολυλογώ, πιστεύω ότι από αγγελίες μόνο τέτοια χάλια θα βρεις και οι καλές κυκλοφορούν στις πιάτσες.
Στον συνάδελφο bigmac: όντως, κι εγώ πιστεύω ότι το "πουτάνες" θα πρεπε να φύγει απ τον τίτλο του θρεντ γιατί ελάχιστες τέτοιες κυκλοφορούν τελικά και απογοητεύονται οι συνάδελφοι που ψάχνουν μόνο για γυναίκες και όχι για τρανς
Α, και μία υποσημείωση στον psaxnw: καλά ρε φίλε, τι avatar είναι αυτό που έβαλες? δεν λέω, αν είσαι γαύρος οκ, αλλά πολύ άσχημα βαράει στο μάτι!
Και για να θίξω δύο ερωτήσεις που τέθηκαν εδώ και ίσως προσπεράστηκαν μέσα στην συζήτηση για άλλα θέματα έχω να πω:
στον braveheart thess: συνάδελφε, δεν μπορώ να είμαι και απόλυτος αλλά τις τρανς που έχουν αγγελίες σε εφημερίδες (απ ότι κατάλαβα γι αυτές ρωτάς) τις είχα ψάξει παλιότερα και με εξαίρεση 1 περίπτωση που δυστυχώς ψιλο-κώλοσα να την πάρω και μετά εξαφανίστηκε (λέω την τρανς που δεχόταν σε ένα διαμέρισκα κοντά στο διοικητήριο μαζί με μία "κανονική" κοπελίτσα) όλες οι άλλες που είδα ήτανε μπάζα και τρίμπαζα. Μιλάμε δηλαδή όχι για τρανς αλλά για tv νομίζω ότι είναι ο σωστός όρος αν θέλετε να είμαστε ακριβείς, δηλαδή για άντρες κανονικούς, αποτριχωμένους, με περούκα και με εμφάνιση μπετατζή ή κόφτη σε γυράδικο (όχι ότι έχω κάτι ενάντια σ' αυτά τα 2 επαγγέλματα). Μετά από μερικε΄ς τέτοιες επισκέψεις που κατέληξα να φεύγω τρέχοντας και σοκαρισμένος από τα χάλια που είδα σταμάτησα να ψάχνω και τον θέμα των τρανς, μέχρι που έμαθα ότι στις πιάτσες κυκλοφορούν και καλύτερες. Οπότε για να μην στα πολυλογώ, πιστεύω ότι από αγγελίες μόνο τέτοια χάλια θα βρεις και οι καλές κυκλοφορούν στις πιάτσες.
Στον συνάδελφο bigmac: όντως, κι εγώ πιστεύω ότι το "πουτάνες" θα πρεπε να φύγει απ τον τίτλο του θρεντ γιατί ελάχιστες τέτοιες κυκλοφορούν τελικά και απογοητεύονται οι συνάδελφοι που ψάχνουν μόνο για γυναίκες και όχι για τρανς
Α, και μία υποσημείωση στον psaxnw: καλά ρε φίλε, τι avatar είναι αυτό που έβαλες? δεν λέω, αν είσαι γαύρος οκ, αλλά πολύ άσχημα βαράει στο μάτι!
Μανγκες εχω φαει και εγω μεγαλη πουτσα σε αγκελιες με τραβελοπουστες.....
κατι πουσταρια με περουκες και ...τριχες!
Τα καλυτερα τραβελια ειναι στις πιατσες ...τσεκαρισμενο !
Για το τραβελακι ΣΤΕΛΑ (πολυτεχνιου πεζο μπορντο) γραφτηκε οτι ειναι βρωμιαρα και ...καλα
Ψεμα χοντρο! Το εχω σκισει πολλες φορες και εχω περασει σπεσιαλ.Ωραια εντυπωσιακη και ...ψηλα καπουλια! Αν χανει καπου ειναι στο βυζι κατα τα αλλα ....καλο κοματι...
Κατι... αλλο εχει πανω στην γιανιτσων στο υψος του καρεφουρ περιπου.Δεν θυμαμε ονομα , αλλα με ειχαι παει στο σπιτι της(μοναστιριου μεσα σε στενο ,καινουργια πολυκατικια)
Απο μουρη προσυχοφατσα... ωραιο σωμα , πολλυ καθαρη και καλη περιποιηση...Με αλλα λογια σκυλακι σπεσιαλ... , πρεπει να με γουσταρισε γιατι σε καποια φαση ....μου φιλουσε τα μπρατσα..χε χε χε!
Μαλον πρεπει να ειναι ξενη γιατι καποια στιγμη μου λεγε κατι ....πιπες γερμανικες ..νομιζω.
κατι πουσταρια με περουκες και ...τριχες!
Τα καλυτερα τραβελια ειναι στις πιατσες ...τσεκαρισμενο !
Για το τραβελακι ΣΤΕΛΑ (πολυτεχνιου πεζο μπορντο) γραφτηκε οτι ειναι βρωμιαρα και ...καλα
Ψεμα χοντρο! Το εχω σκισει πολλες φορες και εχω περασει σπεσιαλ.Ωραια εντυπωσιακη και ...ψηλα καπουλια! Αν χανει καπου ειναι στο βυζι κατα τα αλλα ....καλο κοματι...
Κατι... αλλο εχει πανω στην γιανιτσων στο υψος του καρεφουρ περιπου.Δεν θυμαμε ονομα , αλλα με ειχαι παει στο σπιτι της(μοναστιριου μεσα σε στενο ,καινουργια πολυκατικια)
Απο μουρη προσυχοφατσα... ωραιο σωμα , πολλυ καθαρη και καλη περιποιηση...Με αλλα λογια σκυλακι σπεσιαλ... , πρεπει να με γουσταρισε γιατι σε καποια φαση ....μου φιλουσε τα μπρατσα..χε χε χε!
Μαλον πρεπει να ειναι ξενη γιατι καποια στιγμη μου λεγε κατι ....πιπες γερμανικες ..νομιζω.
είσαι σίγουρος; τελευταία φορά την πέτυχα έξω από τον καλλιγούλα και φαινόταν ότι με κάποιο τρόπο συμμετείχε στα του μαγαζιού. έχω ακόμη ένα τηλ που χρησιμοποιούσε.δουλέυει δηλ ακόμη; να δοκιμάσω να την πάρω; για βοήθησε λίγο.φιλε bigmac εχω παει και εγω με την αννα με μερσεντα,εδω βρισκετε την εχει πεσει στην αγελλια και την βγαζει ετσι........
FILOXENOUMENOS
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 40
- Like
- 1.190
- Πόντοι
- 4.387
ηθελα απλα να σε αγνοησω αλλα εισαι ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΠΟΥΦΟΣ που κατι τετοιο ειναι αδυνατο. το να λες εσυ σε μενα οτι "ξεφυτρωσα" ειναι πολυ θρασυ τη στιγμη που εισαι στο site μολις 70 ημερες!!!
θα σου πω αυτο που σου ειπε και ο psaxnw με τροπο αλλα λογω βλακειας δεν το καταλαβες. αν σου πουμε με ποιες γυναικες παμε ισως στενοχωρηθεις μπουφακο. γιατι κανεις μας δε θελει να μαθαινει ΑΝ καποιοι πηδανε δικα μας προσωπα. μη συνεχιζεις αλλο και αν δε σου αρεσει εδω μεσα γυρνα πισω στο
θα σου πω αυτο που σου ειπε και ο psaxnw με τροπο αλλα λογω βλακειας δεν το καταλαβες. αν σου πουμε με ποιες γυναικες παμε ισως στενοχωρηθεις μπουφακο. γιατι κανεις μας δε θελει να μαθαινει ΑΝ καποιοι πηδανε δικα μας προσωπα. μη συνεχιζεις αλλο και αν δε σου αρεσει εδω μεσα γυρνα πισω στο
ενταξυ φιλαρα παραδεχομαι.... οτι εκανα λαθος διατυπωση....
ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡ ΣΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ
δεν θα το παίξω υπερασπιστής κανενός. ή ίδια πάνω κάτω συζήτηση έγινε και στο αντίστοιχο θέμα για την αθήνα και δεν οδήγησε σε κανένα συμπέρασμα, εκτός από αυτό της νάντιας4 ( ό,τι και αν είναι αυτή). η άποψη μου για τις ετικέτες ισχύει΄. να δεχτώ ότι δεν έθεσες σωστά το ερώτημα και να σου προτείνω να χαλαρώσεις λίγο και να δεις πραγματικά πως έχουν τα πράγματα. το να πάει κάποιος με μία τρανς και ιδίως αν περιοριστεί σε καθαρά ενεργητικό ρόλο είναι επιλογή του, η οποία νομίζω ότι δεν τον χαρακτηρίζει αναγκαστικά ως γκει, ομοφυλλόφιλο και σίγουρα δεν είναι κάτι για το οποίο πρέπει να απολογηθεί. κάτι οποίο εννοείται ότι δεν κάνω και εγώ τώρα.ΕΣΥ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΞΕΦΥΤΡΩΣΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΙΧΤΗΚΕΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ?
ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΑΡΕΣ, ΤΟ "ΚΡΥΠΤΟΟΜΟΦΙΛΟΦΙΛΙΑ" ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΠΕΙ.
ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ...
ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ "ΚΡΥΠΤΟΚΟΜΠΛΕΞΙΣΜΟΙ" ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ
Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΑΠΛΗ...
ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΜΑΝΙΑ, ΕΜΜΟΝΗ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΙ ΓΙΑ ΤΡΑΒΕΛΙΑ ΚΑΙ ΤΡΑΝΣ?
ΜΗΠΩΣ ΧΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ? ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ?
ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ Ο jhoonwho οτι επερεπε να διατυπωθει αλλιως και σε αλλο θρεντ
ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΛΑ FILOXENOYMENE KAI ΤΙΣ ΣΠΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΤΙΣ ΑΝΙΠΑΡΕΡΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ "ΟΧΙ ΕΣΥ"
Εσύ για παράδειγμα γιατί δοκίμασες; ήθελες μήπως να δει΄ς αν είσαι γκευ και δεν το ήξερες; ήθελες να δοκιμάσεις την "γυναικεία" πλευρά του εαυτόυ σου;ή μήπως νιώθεις περισσότερο άντρας τώρα επειδή δοκίμασες και δεν το ευχαριστήθηκες;
είσαι σίγουρος; τελευταία φορά την πέτυχα έξω από τον καλλιγούλα και φαινόταν ότι με κάποιο τρόπο συμμετείχε στα του μαγαζιού. έχω ακόμη ένα τηλ που χρησιμοποιούσε.δουλέυει δηλ ακόμη; να δοκιμάσω να την πάρω; για βοήθησε λίγο.
[/ quote] Ναι ειμαι σιγουρος οτι δουλευει αγγελια το ξερω απο αλλες τωρα για καλλιγουλα που λες θα σε γελασω ρε συ φιλε αλλα δεν νομιζω,απο τηλ της δεν εχω.......
Για την στέλα τα έχουμε ξαναπεί.Αν εξαιρέσουμε το θέμα της κυμαινόμενης ( υψηλής)τιμής. είναι καλή επιλογή.Για το τραβελακι ΣΤΕΛΑ (πολυτεχνιου πεζο μπορντο) γραφτηκε οτι ειναι βρωμιαρα και ...καλα
Η άλλη πάλι που λες ποια είναι; μήπως είναι μια γερμανίδα, όχι τρανς, για την οποία είχα γράψει παλιότερα; πολυ συμπαθητικη εμφάνιση, και αν λέμε για την ίδια , επειδή ήταν σχετικά άβγαλτη και αρκετά καλή στις υπηρεσίες της.
Καταρχην νεος μην γραφεις με κεφαλαια γιατι μας τα πρηξες....και για να ληξει το θεμα σου απαντω οτι εγω πηγα με τραβελο και μου αρεσε...αυτη ειναι η απαντηση.εσενα απλα δεν σου αρεσε και δεν ξαναπηγες...τι ρωτας αφου την εμπηρεια σου την εχεις....εκανα μια ερωτηση αποριας, γιατι τρανς και οχι πουτανες ας πουμε. Χωρις σποντες ηθικης ή ανδρισμου. Ετσι απορια γιατι εχω παει μονο μια φορα με τραβεστω και δεν μου αρεσε.
ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΑΝΤΡΑΚΙΑ
ΠΟΥ ΓΑΜΑΝΕ ΚΟΛΑΡΑΚΙΑ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ
Αλλα το ψιλοκομπλεξ το χουμε σε σχεση με τον ανδρισμο μας.... ε psahnwandres?
το προηγουμενο ποστ μου που σε εθιξε και μου ειπες οτι ψαχνωαντρες και μαλακιες ηταν απαντηση στον λανθασμενο τροπο (που μονος σου παραδεχτηκες) που εθεσες στην αρχη το θεμα...οκ?αν αμφιβαλεις για τον ανδρισμο μου προβλημα σου...δεν υπαρχει τροπος να στον αποδειξω τουλαχιστον απο εδω μεσα...
JohnWoo εισαι παοκι οκ φιλε αλλα τι αβαταρ ειναι αυτο που εχεις...νομιζεις χτυπαει καλυτερα απ το δικο μου
FILOXENOUMENOS
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 40
- Like
- 1.190
- Πόντοι
- 4.387
ηθελα απλα να σε αγνοησω αλλα εισαι ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΠΟΥΦΟΣ που αυτο ειναι αδυνατο.ΕΣΥ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΞΕΦΥΤΡΩΣΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΙΧΤΗΚΕΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ?
ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΑΡΕΣ, ΤΟ "ΚΡΥΠΤΟΟΜΟΦΙΛΟΦΙΛΙΑ" ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΠΕΙ.
ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ...
ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ "ΚΡΥΠΤΟΚΟΜΠΛΕΞΙΣΜΟΙ" ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ
Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΑΠΛΗ...
ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΜΑΝΙΑ, ΕΜΜΟΝΗ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΙ ΓΙΑ ΤΡΑΒΕΛΙΑ ΚΑΙ ΤΡΑΝΣ?
ΜΗΠΩΣ ΧΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ? ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ?
ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ Ο jhoonwho οτι επερεπε να διατυπωθει αλλιως και σε αλλο θρεντ
ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΛΑ FILOXENOYMENE KAI ΤΙΣ ΣΠΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΤΙΣ ΑΝΙΠΑΡΕΡΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ "ΟΧΙ ΕΣΥ"
εισαι το λιγοτερο θρασυς οταν λες οτι "ξεφυτρωσα" την στιγμη που στο site εισαι μολις 70 ημερες. και θα σου ξαναπω αυτο που σου ειπε και ο psaxnw αλλα λογω βλακειας δεν καταλαβες προφανως. αν σου πουμε με ποιες γυναικες παμε ισως στενοχωρηθεις. κανεις μας δε θελει πιστευω να μαθαινει αν του πηδαει καποιος δικα του ατομα. μπουφακο αν δε σου αρεσει εδω μεσα γυρνα πισω στο
δίκιο έχεις ρε συ psaxnw, αλλά το δικό μου άβαταρ έχει και την χιουμοριστική του πλευρά! Συν ότι δείχνει και τον μοναδικό πρόεδρο που μας έβγαλε champions league!
(καλός ο αυτοσαρκασμός, ε;)
Τώρα αφού απαντάμε στον dorian ας παραθέσω κι εγώ την άποψή μου:
Πάντως αν και δεν έχω την πείρα άλλων συναδέρφων στις τρανς και έχω κάνει απλά 1-2 δοκιμές και κυρίως προτιμούσα και προτιμάω τις γυναίκες, εγώ νομίζω ότι το θέμα των τρανς έχει γίνει πολύ mainstream τελευταία. Κάποτε δηλαδή το θεωρούσαμε όλοι τελείως ταμπού και ανώμαλο, αλλά πλέον αυξάνεται ο κόσμος που το δοκιμάζει. Να μην πω ότι κοντεύει να γίνει και τρέντυ, αφού και ο (βαρύς και άντρακλας) Κόλιν Φάρελ (που υποδυόταν τον Μέγα Αλέξανδρο στην ομώνυμη ταινία) έχει πάει με επώνυμη τρανς.
Για κάποιους το αν είσαι ομοφυλόφιλος ή "φυσιολογικός" κρίνεται ανάλογα με την φύση της ερωτικής πράξης. Π.χ. οι ιθαγενείς στο χωριό ενός φίλου μου θεωρούν ότι απ την στιγμή που εσύ γαμάς κάτι, είτε αυτό είναι γυναίκα, είτε τρανς, είτε άντρας, είτε κατσίκα, είτε ο σκύλος σου, είτε ο αλβανός που σου μαζεύει τις ντομάτες στο χωράφι τότε είσαι "φυσιολογικός" και άντρας. Αν σε γαμήσουν εσένα όμως τότε είσαι πούστης. Απ την άλλη κάποιοι άλλοι θεωρούν ότι την "φυσιολογικότητα" την καθορίζει το ερωτικό αντικείμενο, άρα αν γαμήσεις εσύ ακόμα και την πιο θυληπρεπή εγχειρισμένη τρανς τότε είσαι πουστάρα, ενώ αν σε γαμήσει μία γκόμενα με strap-on και σε ξεκωλιάσει τρελά τότε είσαι φυσιολογικός και straight. Άλλοι πάλι θεωρούν οτιδήποτε πέραν του "φυσιολογικού" διεστραμένο και ανώμαλο. Αυτά είναι γνωστά.
Προσωπικά δεν μου αρέσει να με γαμάνε. Όχι ότι το δοκίμασα κιόλας αλλά η ιδέα δεν με ενθουσιάζει καθόλου, και το ίδιο ισχύει και για άλλους που έχουν πάει με τρανς απ όσο ξέρω. Και επίσης δεν θεωρώ ότι επειδή έχω γαμήσει τρανς είμαι ομοφυλόφιλος.
Ακόμα, δεν νομίζω ότι προτιμάει κάποιος τις τρανς από γυναίκες γενικά, απλά απ ότι έχω καταλάβει πολλοί συναγωνιστές στρέφονται σ' αυτές γιατί προσφέρουν καλύτερες υπηρεσίες και πιο φτηνά από γυναίκες. Π.χ. την τρομερή deepthroat πίπα που μου έχει πάρει η Λουίζα (τρανς) δεν μου την έχει πάρει ποτέ καμία από τις πάρα πολλές call-girls που έχω δοκιμάσει. Και μάλιστα οι καλές call girl σπανίζουν στην θεσ/νίκη οπότε η λύση των τρανς φαντάζει ξαφνικά ενδιαφέρουσα.
Αυτά προς το παρόν για το θέμα.
(καλός ο αυτοσαρκασμός, ε;)
Τώρα αφού απαντάμε στον dorian ας παραθέσω κι εγώ την άποψή μου:
Πάντως αν και δεν έχω την πείρα άλλων συναδέρφων στις τρανς και έχω κάνει απλά 1-2 δοκιμές και κυρίως προτιμούσα και προτιμάω τις γυναίκες, εγώ νομίζω ότι το θέμα των τρανς έχει γίνει πολύ mainstream τελευταία. Κάποτε δηλαδή το θεωρούσαμε όλοι τελείως ταμπού και ανώμαλο, αλλά πλέον αυξάνεται ο κόσμος που το δοκιμάζει. Να μην πω ότι κοντεύει να γίνει και τρέντυ, αφού και ο (βαρύς και άντρακλας) Κόλιν Φάρελ (που υποδυόταν τον Μέγα Αλέξανδρο στην ομώνυμη ταινία) έχει πάει με επώνυμη τρανς.
Για κάποιους το αν είσαι ομοφυλόφιλος ή "φυσιολογικός" κρίνεται ανάλογα με την φύση της ερωτικής πράξης. Π.χ. οι ιθαγενείς στο χωριό ενός φίλου μου θεωρούν ότι απ την στιγμή που εσύ γαμάς κάτι, είτε αυτό είναι γυναίκα, είτε τρανς, είτε άντρας, είτε κατσίκα, είτε ο σκύλος σου, είτε ο αλβανός που σου μαζεύει τις ντομάτες στο χωράφι τότε είσαι "φυσιολογικός" και άντρας. Αν σε γαμήσουν εσένα όμως τότε είσαι πούστης. Απ την άλλη κάποιοι άλλοι θεωρούν ότι την "φυσιολογικότητα" την καθορίζει το ερωτικό αντικείμενο, άρα αν γαμήσεις εσύ ακόμα και την πιο θυληπρεπή εγχειρισμένη τρανς τότε είσαι πουστάρα, ενώ αν σε γαμήσει μία γκόμενα με strap-on και σε ξεκωλιάσει τρελά τότε είσαι φυσιολογικός και straight. Άλλοι πάλι θεωρούν οτιδήποτε πέραν του "φυσιολογικού" διεστραμένο και ανώμαλο. Αυτά είναι γνωστά.
Προσωπικά δεν μου αρέσει να με γαμάνε. Όχι ότι το δοκίμασα κιόλας αλλά η ιδέα δεν με ενθουσιάζει καθόλου, και το ίδιο ισχύει και για άλλους που έχουν πάει με τρανς απ όσο ξέρω. Και επίσης δεν θεωρώ ότι επειδή έχω γαμήσει τρανς είμαι ομοφυλόφιλος.
Ακόμα, δεν νομίζω ότι προτιμάει κάποιος τις τρανς από γυναίκες γενικά, απλά απ ότι έχω καταλάβει πολλοί συναγωνιστές στρέφονται σ' αυτές γιατί προσφέρουν καλύτερες υπηρεσίες και πιο φτηνά από γυναίκες. Π.χ. την τρομερή deepthroat πίπα που μου έχει πάρει η Λουίζα (τρανς) δεν μου την έχει πάρει ποτέ καμία από τις πάρα πολλές call-girls που έχω δοκιμάσει. Και μάλιστα οι καλές call girl σπανίζουν στην θεσ/νίκη οπότε η λύση των τρανς φαντάζει ξαφνικά ενδιαφέρουσα.
τα ειπες ολα αρχηγε...προσκυνω....Προσωπικά δεν μου αρέσει να με γαμάνε. Όχι ότι το δοκίμασα κιόλας αλλά η ιδέα δεν με ενθουσιάζει καθόλου, και το ίδιο ισχύει και για άλλους που έχουν πάει με τρανς απ όσο ξέρω. Και επίσης δεν θεωρώ ότι επειδή έχω γαμήσει τρανς είμαι ομοφυλόφιλος.
Λοιπόν καλησπέρα λίγες μέρες λόγο δουλειάς έλειψα και πήρε φωτιά το topic, πρόεδρε πιστεύω μας κάλυψες απο το προηγούμενο Post ότι δηλαδή θα πρέπει να έχουμε άλλο θέμα για τις ερωτήσεις που έβαλε ο συνάδερφος.
Πsaxno μη μασάς και μη τσιτώνεις πιστεύω ότι με ωραίο και ήρεμο τρόπο θα καταλάβει Ο Δόριαν και εσυ ρε Δόριαν δε ξέρω ρε αδερφέ αλλά δε με πείθει το καλοπροαίρετο των ερωτήσεων σου, για να μη μιλήσω για διατύπωση...και τέλος περι ορέξεως κολοκυθόπιτα, το ότι γουστάρει και τον φτιάχνει κάποιον δε σημαίνει ότι φτιάχνει και εσένα εγω γουστάρω μελαχρινές η κοκκινομάλλες πρέπει και εσύ να έχεις τα ίδια γούστα? Φίλε μακριά απο ταμπέλες το κόμπλεξ που μας διακατέχει δέν έχει προηγούμενο...Τέλος το καλύτερο που άκουσα όταν ρώτησα μία τρανς πώς και ... γυρίζει και μου λέει " ΓΟΥΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ, ΕΙΠΕ Η ΜΑΙΜΟΥ ΚΑΙ ΕΦΑΓΕ ΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΑ !!!! "
Πσάχνω μου γάμησες την ψυχολογία με το avatar...δε το περίμενα ποτέ αυτο απο σένα...πρόεδρε γερά πάλι με χρόνια με καιρούς....
Πsaxno μη μασάς και μη τσιτώνεις πιστεύω ότι με ωραίο και ήρεμο τρόπο θα καταλάβει Ο Δόριαν και εσυ ρε Δόριαν δε ξέρω ρε αδερφέ αλλά δε με πείθει το καλοπροαίρετο των ερωτήσεων σου, για να μη μιλήσω για διατύπωση...και τέλος περι ορέξεως κολοκυθόπιτα, το ότι γουστάρει και τον φτιάχνει κάποιον δε σημαίνει ότι φτιάχνει και εσένα εγω γουστάρω μελαχρινές η κοκκινομάλλες πρέπει και εσύ να έχεις τα ίδια γούστα? Φίλε μακριά απο ταμπέλες το κόμπλεξ που μας διακατέχει δέν έχει προηγούμενο...Τέλος το καλύτερο που άκουσα όταν ρώτησα μία τρανς πώς και ... γυρίζει και μου λέει " ΓΟΥΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ, ΕΙΠΕ Η ΜΑΙΜΟΥ ΚΑΙ ΕΦΑΓΕ ΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΑ !!!! "
Πσάχνω μου γάμησες την ψυχολογία με το avatar...δε το περίμενα ποτέ αυτο απο σένα...πρόεδρε γερά πάλι με χρόνια με καιρούς....
Συνάδερφοι, θα επιβεβαιώσω την απλυσιά αυτής με το ΠΕΖΟ, ανύπαρκτο βυζί ή μάλλον οι βάτες κάνουν δουλεία, ακόμη θυμάμαι όταν έβγαλε το σουτιέν και έμεινα να κοιτάω τις βάτες στο σουτιέν και το ανύπαρκτο στήθος της και τέλος τιμές ανάλογα με τα κέφια και πώς θα σε δει....