Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

gatisios

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
:rockon:Απαντηση σε psaxnw
> αυτη με το (πεζο σκουρο μπλε) ειναι η ευριδικι (στην σταση) ειναι καλη ....αλλα με χαλασε λιγο με τα χερια της (λιγο ριχνω μπετα σε οικοδομη...)40$-60$
>αυτη με το (πολο μπλε) ειναι η σονια.Το καλλο με αυτην ειναι οτι παρολο που ειναι ψηλη δεν ειναι καθολου αρενωπη, αντιθετα (εχει λεπτα  χερια  πλατη  και  ποδια)  μεγαλο βυζι ντουρτουλο και πρωσοπο γκαβλε...για σκισιμο  , την αρεσουν τα προστυχα λογια και κανει κλαρινα .... απιστευτα αδερφε! 30$-50$
>αν μιλαμε για ομορφια  στο ιδιο μερος...  βλεπε  βαλερια(εχει και αλλα ονοματα) βγενει αργα , συνηθως  παρασκευη κ σαβατο , ωραιο κορμακι αδυνοτο ,ξανθο πολυ καλυτερη φαση απο την φιονα και την κελυ (λιγο ψωνιο ομως και καθολου καθαρη).Αν σε ενδιαφερει με τη συγκεκριμενη παιζει και....κοκα!!.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
δεν καταλαβα ποια ειναι η βαλερια κι αν θες απαντησε μου στο παραπανω ερωτημα για το τσινκουετσεντο στον οπαπ...
να σαι καλα!

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ενημερωση για χτες:
πσαχνω ελπιζω να μην εισαι ο ακας με το ιμπιζα που θα με σεντρερνε.
οπαπ: σμαρτ με πινακιδες εδεσσης,ειναι αυτη που εγραψα παραπανω, εβγαινε με αλλο αμαξι.
φραγκων:τιποτα,αλλα και να ειχε
26ης:την ωρα που εφευγα ειδα τη φιονα
καταθεση:ελενα, αυτη με το γκετζ, 40€.φιλε γατισιε πως επαιξε κωλαρακι;της το ζητησα μια φορα στο σπιτι της,το παιδευαμε πολυ ωρα, αλλα ανηθηκε κατηγορηματικα.γενικα, πολυ καλη,σπανια φευγεις παραπονεμενος.βασικο χαρακτηριστικο, το μεγαλο, με φυσικη αισθηση στηθος

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
:rockon:Αν ψαχνεται για ωραια τραβελια προτιμαται την πιατσα 26ς.
Αν πηγαινεται στην φρανκον το μονο σιγουρο ειναι οτι θα πεσεται σε μπαζα!
Καλη ειναι και αυτη στην αναγενησεως (παλια κυκλοφορουσαι με μερσεντες τωρα με γκετς) ψηλη νταρτανα μεγαλο βυζι .... και καθωτι τρανσεξουαλ.....παιζει γατακι..!  αλλα και κωλο αμα λαχει!
Στην πολειτεχνειου αξιζει μια στελλα (πεζο μπορντο) εντυπωσιακη ψηλη (μενει καλαμαρια)
  το κακο η και καλο ειναι οτι σε χρεωνη αναλογα με την καβλα της 30$ η 50$ η 100$ αναλογα πως θα σε κοψει.Βεβαια αμα γουσταρη ..παιζει και τζαμπα.Το ξενερωμα με αυτη ειναι το ανυπαρκτο βυζι και η πλατη λιγο.... νταλικιερη.
Μια αλλη καλη εντυπωσιακη με βυζο-σπεσιαλ ειναι στον οπαπ με ενα ΣΜΑΡΤ για ολλα το γουστα! , αλα πολυ ακριβη .. μονο στο σπιτι της (μοναστηριου) 100$       ... ε ..κοπελια μας Γαμισες....!
Παλι στον οπαπ μια τρανσεξουαλ με ενα φιατ τσικουετσεντο , μεγαλο βυζι ..ας πουμε καλλη ....λιγο χοντρη ομως.
Και τελλος πανω στη γιαννιτσων παιζει μια τρανσεξουαλ (κοντα στη νισσαν) βγαινει με ενα νταβαντζη που καθεται μεσα στο αυτοκινητο τς γκομενας (ενα σμαρτ)   και ειναι ωραια  εχει σωμα καλο  ειναι παντα καθαρη     παιζει ...ολλα    κλαρινο κωλο και γατακι...καλλες τιμες στο αμαξι 40$ ....και καμια φορα και 30$..

θα συμφωνησω για στελλα, στο σπιτι (αι γιαννης) επαιρνε 60 εως 80.μια φορα μου ζητησε 100 και απο τοτε ψιλοκαθιερωθηκε.κανα δυο φορες στην πιατσα τις ειπα οτι δεν ειχα τοσα  και πηγαμε στο σπιτι που εχει (μαλλον με την αντιγονη)πανω απο τη μοναστηριου. πολυ καλη πιπα, φοβερος κωλος.αρνητικα:καθολου στηθος, μια φορα στο σπιτι ηταν τελειως αβαφη,γαμησε τα.μου φαινεται δεν ειμαι καθολου καλος στα παζαρια.
αυτητ με το τσικουετσεντο, νομιζω λεγεται στελλα.εγχειρισμενη,με σπιτι κοντα στην καμαρα.της αρεσει να μιλαει για τον εαυτο της, ποσο ωραια "γυναικα" ειναι και της την πεφτουν οι αντρες (ακομη και στο γυμναστηριο).συμπαθητικη αλλα λιγο κουραστικη.ισως και να ξαναδοκιμαζα
αυτη στη γιαννιτσων, νισσαν, ειναι η σοφια;μελαχροινη, ωραιο στηθος και χειλια, ψιλομεγαλη;εχει σπιτι στη μοναστριου μετα το γιαννιρη.αν ειναι αυτη δεν εχω αντιληφει νταβα.εκει ειναι παντως ειναι και μια κοκκινο σιτροεν και αυτη που βγαινει πρωτη στη γωνια μετα τα φαναρια:μακρυα απο τη δευτερη , κανει τρελη αγγαρεια
σχεδον με επεισες να ξαναδοκιμασω με αυτη με το μπλε πολο,βγαινει και νωρις.ελπιζω να μην τον ξαναπεταξει εξω και με ρωτησει τι θελω να κανουμε

chef35

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα παιδες απο τι ωρα κσεκιναν να βγενουν πιατσα

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
11 και κατι στον οπαπ, 12 φραγκων -πολυτεχνειου, μετα τη 1:30 στην 26ης

chef35

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
πιο νορισ πεζι τιποτα πιατσεσ το μεσιμερι ιπαρχουν? κε αν κσερισ για σπιτια εκτοσ απο τα δικαστιρια απεναντι εχι πουθενα αλου?

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
ενημερωση για χτες:
πσαχνω ελπιζω να μην εισαι ο ακας με το ιμπιζα που θα με σεντρερνε.
οπαπ: σμαρτ με πινακιδες εδεσσης,ειναι αυτη που εγραψα παραπανω, εβγαινε με αλλο αμαξι.
φραγκων:τιποτα,αλλα και να ειχε
26ης:την ωρα που εφευγα ειδα τη φιονα
καταθεση:ελενα, αυτη με το γκετζ, 40€.φιλε γατισιε πως επαιξε κωλαρακι;της το ζητησα μια φορα στο σπιτι της,το παιδευαμε πολυ ωρα, αλλα ανηθηκε κατηγορηματικα.γενικα, πολυ καλη,σπανια φευγεις παραπονεμενος.βασικο χαρακτηριστικο, το μεγαλο, με φυσικη αισθηση στηθος
χαχαχααχχα οχι ρε δεν ημουν εγω...α ωστε εσυ ησουν πουλακι μου που την πηρε και χαθηκε για πολυ λιγη ωρα απ τη θεση της (γρηγορα τελειωσες..χαχχαχα πλακα κανω)
ρε πακαρα ετσι οπως τα περιγραφεις δεν καταλαβαινω χριστο ποια ειναι ποια...ισως φταιει το οτι δεν μπορω να συγκρατησω ονοματα..δδιαβαζω για τρανς πανω στη γιαννιτσων οπου δεν εχω δει ποτε καμια εκτος αυτος με το πορτοκαλι τσινκουε...
τεσπα...

gatisios

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
:rockon:Aπαντηση σε pakara για...... στελλα1(πολυτεχνιου πεζο) κ στελλα2(οπαπ τσινκουετσεντο) 
κ σονια(πολο μπλε 26ς)
>Στελλα 1- (ωραια ψηλη εντυπωσιακη) σιγουρα αξιζει αν ομως μπορει, σε χρεωνη ακριβα(απο οτι παιρνει συνηθως).Την εχω παρει και εγω στο σπιτι(με 60$) εχει και ενα κοπροσκυλο εκει και μαλιστα το σπιτι ειναι 2οροφο με εσωτερικη σκαλα. Βγαλαμε καλα γουστα αλλα και με εμενα εκανε το ιδιο
ξεβαφτικε δηλαδη....γκρρρ..Σιγουρα αξιζει τον κοπο, θα την ξαναπαρω (βυζι ομως δεν...)
>Στελλα 2- ΚΑΜΙΑ σχεση με την παραπανω.Αυτη τον εχει... κομενο ,δεν ειναι κουκλα σαν την αλλη ,πολλη φλυαρια ,καπως ψωνισμενη ,λιγο χοντρη αλλα βυζος σουπερ(χορτενεις κρεας)
>Σονια - επανγκελματιας.... οτι θελει ο πελατης ... χαλαρα.

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
συμφωνούμε για τη στέλλα1, και νομίζω ότι πρέπει να κάνουμε μέτωπο  κατά της ακρίβειας ( και με τον πσάχνω μαζί κάνουμε και κίνημα)
με  τη στέλλα 2 , αν και εγχειρισμένη και με παιχνιδιάρικη διάθεση, για κάποιο λόγο δεν ευχαριστήθηκα.Σκόπευα να ξαναδοκιμάσω αλλά έχει παχύνει αρκετά από το καλοκαίρι.
μαλλον έρχεται ξανά η ώρα της σόνιας και ελπίσω να σεβαστεί την επιθυμία του πελάτη

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
χαχαχααχχα οχι ρε δεν ημουν εγω...α ωστε εσυ ησουν πουλακι μου που την πηρε και χαθηκε για πολυ λιγη ωρα απ τη θεση της (γρηγορα τελειωσες..χαχχαχα πλακα κανω)
ρε πακαρα ετσι οπως τα περιγραφεις δεν καταλαβαινω χριστο ποια ειναι ποια...ισως φταιει το οτι δεν μπορω να συγκρατησω ονοματα..δδιαβαζω για τρανς πανω στη γιαννιτσων οπου δεν εχω δει ποτε καμια εκτος αυτος με το πορτοκαλι τσινκουε...
τεσπα...
δεν έχει και τίποτα να καταλάβεις.τρεις ήταν όλες και όλες.
Η περιβόητη φιόνα, αυτή με το σμάρτ ( έχει και ένα άλλο, νομίζω οτι ειναι rx8)είναι καθημερινά εκεί και αυτή μπροστά στο διατηρητέο στην ναγεννήσεως,.
Α, ξέχασα ότι πίσω από αυτήν ήταν και μια με ένα ασημί σπορ αμάξι( ίσως όπελ, δεν κατάλαβα), ξανθιά αλλά δεν την είδα καλά ούτε κατάλαβα αν ήταν τρας  ή όχι.
Μου φαίνεται ότι έχεις καιρό να συνεισφέρεις με κάποια εμπειρία σου ή μήπως όχι; τον τελευταίο καιρό όλο λάδι είσαι και από τηγανίτα....

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
δεν έχει και τίποτα να καταλάβεις.τρεις ήταν όλες και όλες.
Η περιβόητη φιόνα, αυτή με το σμάρτ ( έχει και ένα άλλο, νομίζω οτι ειναι rx8)είναι καθημερινά εκεί και αυτή μπροστά στο διατηρητέο στην ναγεννήσεως,.
Α, ξέχασα ότι πίσω από αυτήν ήταν και μια με ένα ασημί σπορ αμάξι( ίσως όπελ, δεν κατάλαβα), ξανθιά αλλά δεν την είδα καλά ούτε κατάλαβα αν ήταν τρας  ή όχι.
Μου φαίνεται ότι έχεις καιρό να συνεισφέρεις με κάποια εμπειρία σου ή μήπως όχι; τον τελευταίο καιρό όλο λάδι είσαι και από τηγανίτα....
ναι σωστα...ολο τσαρκα ειμαι και δεν τον βουταω...τελευταια φορα πηρα την Αλεκα με το slk...
απορια που ξεχασα να ρωτησω...πισω απο τη βιλκα κι αναμεσα σε βιλκα και ''ερως 16''(που δεν ξερω γιατι εκλεισε), ειδα ενα καινουριο μαγαζι με μοβ φωτισμους,φλογες κτλ ενα παρκινγκ μονιμως ανοιχτη πορτα και η ταμπελα γραφει ''La femme'' ξ κατι τετοιο...ξερει κανεις τι σκατα ειναι εκει?

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Παιδιά, πείτε καμία πληροφορία για αυτήν που βγαίνει στην προέκταση της πολυτεχνείου, περίπου στο ύψους του Παλιού Σταθμού. Είναι η βουλγάρα που λέτε, ή άλλη? πώς είναι γενικά? γυναίκα ή τρανς?

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
γυναικα ειναι και βγαινει στην ταβερνα παλιος σταθμος.ξεκινα και διαβασε το θεμα απ την αρχη και θα βρεις αναλυτικες info....αν βαριεσαι δεν μπορω να σε βοηθησω!

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ναι σωστα...ολο τσαρκα ειμαι και δεν τον βουταω...τελευταια φορα πηρα την Αλεκα με το slk...
στον οπαπ δεν είναι;τι λέει αυτή; εμφανισιακά πάντως δεν ενθουσιάζει.βούτηξες το πινέλο με καμιά από τις υπόλοιπες που να άξιζε;

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
στον οπαπ δεν είναι;τι λέει αυτή; εμφανισιακά πάντως δεν ενθουσιάζει.βούτηξες το πινέλο με καμιά από τις υπόλοιπες που να άξιζε;
τελευταια οχι...απο οπαπ μονο αυτην την αλεκα εχω παρει...ειναι καλο παιδι και σε κανει να νιωθεις ανετα πραγμα που το μετραω πολυ εγω...αν ειναι επαγγελματιας και με κομπλαρει εχω προβλημα...προτιμω να υστερει σε χαρακτηριστικα και να νιωθω ανετα παρα να ειναι τζιτζελονι και να με κομπλαρει!!

dorian69

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Πραγματικες και οχι κακοπροαιρετες αποριες προς pakara, psaxnw και αλλα παληκαρια κυνηγους και λατρεις των αγοριων που θα θελαν να ειναι και σε καποιες περιπτωσεις εγιναν κοριτσια.(τρανσ, τραβελια, πουστηδες)
- με γυναικες πηγαινετε? που και που? καμμια φορα?
- η περιπτωση σας πως ονομαζεται? μηπως ειναι καποιο ειδος κρυπτοομοφιλοφιλιας?
- και γιατι να προτιμαει καποιος τις τρανσ απο τις γυναικες?

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Πραγματικες και οχι κακοπροαιρετες αποριες προς pakara, psaxnw και αλλα παληκαρια κυνηγους και λατρεις των αγοριων που θα θελαν να ειναι και σε καποιες περιπτωσεις εγιναν κοριτσια.(τρανσ, τραβελια, πουστηδες)
η δικη σου περιπτωση πως ονομαζεται:
α)κρυπτοκομπλεξισμος
β)κρυπτομπουφισμος
γ)απλη καθημερινη μαλακια

φιλε πριν κανεις την "καλοπροαιρετη" κριτικη σου υπο τον μανδυα αποριας σκεψου τι λες. ξερεις κατι πουριτανοι σαν εσενα (οχι εσυ!) ειναι που ψωνιζουν τα ανηλικα αγορακια οταν τα φωτα χαμηλωσουν...
αν μου εκανες εμενα την ερωτηση που απηυθυνες στους αλλους φιλους θα ειχα εναν πολυ πρακτικο τροπο να σου απαντησω.
λυπαμαι γιατι σε ορισμενα θεματα σε εβρισκα σωστο διαβαζοντας τα posts σου

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6

Θα ήθελα να απαντήσω στον συνάδελφο dorian αλλά 1ον ανοίγει ένα μεγάλο θέμα που δεν ανήκει στο συγκεκριμένο topic και θα ξεφύγουμε απ το θέμα μας, θα μπορούσε δηλαδή να το θέσει σε διαφορετικό τόπικ, και 2ον για πραγματικές και μη κακοπροαίρετες ερωτήσεις, οι απορίες του είναι διατυπωμένες με προσβλητικό τρόπο ("κρυπτοομοφυλοφιλία").

Αν το θέσει σε διαφορετικό τόπικ και με πιο λογικό τρόπο, αφού το σκεφτεί λίγο καλύτερα τότε δεν έχω κανένα πρόβλημα να παραθέσω την άποψή μου φιλικά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom