Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

thetdoc

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
αυτη ειναι η μαριαννα που λες με το κορμι χελι και τα δοντια τα περιεργα.την εχεις παρει?εντυπωσεις?
ειναι και ενα ακομα που βγαινει εκει,ξανθο αδυνατο μαλλον ειναι αυτη που μενει στο βαο που λες.πολυ μετρια.για την καλυ δεν ξερω ποια ειναι.δε λες ενα μπαζο θεοχοντρο ετσι?

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Λοιπόν αν είναι η Μαριάννα αν λέμε για αυτή ψιλή ξανθιά με κορμί χέλι αλλά λίγο στα δόντια μας τα χαλάει κάνει ή τουλάχιστον έχω πολύ καιρό να την δω λίγο παρακάτω από την Φιόνα, και πρέπει να είναι στα μαχαίρια με την Φιόνα για το πού κάνει πιάτσα δέν βγαίνει πάντα και είναι τύπος που βγαίνει και έξω την πέτυχα στο CASA παλιά...
μαλλον καταλαβα ποια λεμε,ξανθα ισια μακρια μαλλια,σχετικα μικρη σε ηλικια.αν δεν κανω λαθος ειναι απο δυτικες συνοικιες αλλα εχει σπιτι στο κεντρο,την βλεπω συχνα στην πλατεια ναυαρινου.εμφανιζεται στην πιατσα σε ασχετες ημερες και ωρες και συνηθως μιλαει σε κατι τυπους με παπακια(τιποτα παλιοι συμμαθητες θα ειναι).συμπαθητικη περιπτωση.αν ειναι αυτη που νομιζω παντως πριν χρονια οταν πρωτοβγηκε στην πιατσα μου ειχε παρει μια απιστευτη πιπα (deepthroat) χωρις προφυλακτικο,αξεχαστη πιπα

Manosxexe

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα παίδες...
Κάνω μια διπλή ερώτηση. Ξερεί κανεις τίποτα για μια μ'ένα Daihatsu Feroza (τύπου τζιπ) πράσινο που συναντιέται συνήθως στην Πολυτεχνείου, και από νωρίς σχετικά?
Επίσης ξέρετε για ένα μπλε σκούρο peugeot 206 (νομίζω) που έχει μέσα ένα -κάτι σαν- ζευγάρι, με μια κόπελα κι έναν -κάτι σαν- άντρα? Τι παίζει με δ'αύτους?

Μεταλλικούς χαιρετισμούς σε όλους...

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Φίλε Μάνοχεχε αν διαβάσεις προηγούμενα post θα σου λυθούν όλες οι απορίες....πάντως πιστεύω μπαρούφες και οι 2 περιπτώσεις που αναφέρεις τζάμπα λεφτά....

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Θυμήθηκα η ξανθιά που είναι ψιλό χάλια και κάνει πιάτσα στην 26ης χωρίς στήθος, και μένει στο γήπεδο του ΒΑΟ την λένε ΑΛΙΚΗ !!!! τελικά μνήμη καμήλας έχω αρχίζω να με φοβάμαι...

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Φίλε η Μαριάννα αξίζει τα λεφτά στο αμάξι μόνο και μόνο για το κορμί που γαμάς, νομίζω παλιότερα άφηνε να την βγάζεις και φωτογραφίες αλλά τώρα με τίποτα...λίγο ψιλά τον αμανέ έχει αλλά δυνατό κομμάτι

pouto

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
11
Κάποτε πριν από 3 χρόνια πήρα ένα τραβέλι ονόματι Νεφέλη,ψηλό γυμνασμένο κορμί σφικτό κολ.......κι και ωραία φάτσα,σπίτι στην Μοναστηρίου,ξέρει κανένας τίποτα για την τύχη του;

thetdoc

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
δεν ξερω αν λεμε την ιδια αλλα υπαρχει μια νεφελη ξανθια πολυ καλο κορμι και γενικα εντυπωσιακη που κανει πιατσα στη 26ης στη δευτερη σταση χωρις αμαξι.50 γιουρω στο αμαξι και νομιζω 100 σπιτι.δεν την εχω παρει σπιτι οποτε δεν ξερω που μενει.απο τα πολυ δυνατα της πολης

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Θυμήθηκα η ξανθιά που είναι ψιλό χάλια και κάνει πιάτσα στην 26ης χωρίς στήθος, και μένει στο γήπεδο του ΒΑΟ την λένε ΑΛΙΚΗ !!!! τελικά μνήμη καμήλας έχω αρχίζω να με φοβάμαι...

Φίλοι castelli και pakara, μακριά από αυτήν την Αλίκη,
την έχω πάρει 3-4 φορές και την ξέρω προσωπικά...Από τα χειρότερα πρεζάκια που υπάρχουν...Τελειωμένη εντελώς...Ισως κάποιοι την θυμούνται από παλιά που πήγενε και στα psychedelic τα party...Tελευταία φορά που την πήρα στο αμάξι, ανοίγει την τσάντα και βλέπω ένα σακουλάκι με καμιά 10αριά ecstasy μέσα, την κλώτσησα και την έδιξα εκείνη την στιγμή...

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Φίλοι castelli και pakara, μακριά από αυτήν την Αλίκη,
την έχω πάρει 3-4 φορές και την ξέρω προσωπικά...Από τα χειρότερα πρεζάκια που υπάρχουν...Τελειωμένη εντελώς...Ισως κάποιοι την θυμούνται από παλιά που πήγενε και στα psychedelic τα party...Tελευταία φορά που την πήρα στο αμάξι, ανοίγει την τσάντα και βλέπω ένα σακουλάκι με καμιά 10αριά ecstasy μέσα, την κλώτσησα και την έδιξα εκείνη την στιγμή...
δεν ξέρω καν για ποια μιλατε.η μοναδικη σιγουρα που ηταν συχνα φτιαγμενη ήταν μια μελαχροινη, πολύ ψηλή που είχε σπιτι σ ένα στενό στις αρχές της διοικητηρίου, αριστερά όπως ανεβαίνεις.Αν θυμάμαι καλά διαβαζα καπου ότι ισως και να μην ζει πλεον,πιθανόν από ναρκωτικά.την ειχα παρει μια φορα σπιτι και ηταν τόσο χαλια που της άφησα τα λεφτα και την έκανα αμέσως.

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
thanks teris3 αλλά νομίζω οτι φαίνεται από μακριά...και μιας και μιλάμε να σου πω την αλήθεια πάρα πολύ λίγες είναι αυτές που δε φτιάχνονται. Τώρα όπως έλεγε και ο Σιδηρόπουλος πρέζες υπάρχουν πολλές (χάπια, χόρτο κτλ κτλ) η ηρωίνη σκοτώνει...και πραγματικά άμα τρυπιέται τότε είναι που ανεβαίνει κατακόρυφα ο κίνδυνος. Χάπια και χόρτο δε μου λένε κάτι, παρα μόνο μπορείς να καταλάβεις με τι άτομο έχεις να κάνεις...και πως αντιλαμβάνεται τα πράγματα. Προσωπικά εγώ είμαι κατά σε κάθε μορφής πρέζας ακόμη και του τσιγάρου :)

gatisios

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
:rockon:ΑΠΑΝΤΗΣΗ σε thetdoc>
για να μην μπερδευεσαι θα σου δωσο τον 'χαρτη' της 26ς οκτοωριου, με την σειρα που βγαινουν τα τραβελια.
1.ΦΙΟΝΑ(η τζουντη) γνωστη για την καλη της εμφανιση, και λιγοτερο γνωστη για την.....βλακια που την δερνει ,καλο κοματι ομως....αξιζει.
2.ΚΕΛΥ(η λιανα)ξανθια αδυνατη μικροκαμομενη,οχι τοσο καθαρη οσο η φιονα, επισης
καλη...αξιζει.
3.ΒΑΛΕΡΙΑ(η βικυ)ΔΕΝ βγαινει συχνα και οταν βγαινει θα ειναι αργα μετα τις 3.00
αν την θελεις να προτιμας μερες οπως παρασκευη και σαβατο.
  ειναι ψηλη ξανθια πολυ αδυνατη(κοκακιας σιγουρο!) καλο κοματι,κατα τη γνωμη
μου πιο καλο απο φιονα ,δυστηχος ομως απλυτη!
4.ΠΟΛΟμπλε(Σονια) σκυλα και γλυκια, προστυχο γαμιση εμφανιση καλη, επαγελματιας
  διαλεγεις ενεργητικο η παθητικο ,σπεσιαλιτε...αυταρχικη κυρια! βυζι ντουρτουλο....αξιζει.
5.ΕΥΡΙΔΙΚΗ (πεζο σκουρο μπλε)καλη λιγο ακριβη,και λιγο μπεταζης στα χερια!
συνηθως....ενεργητικη!
    ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ
6.ΜΠΛΕ ΝΙΣΑΝ(αντιγονι)
7.ΗΛΕΚΤΡΑ & ΕΒΑ πολυ καλες και οι δυο, αδυνατες,επαγελματιες ....αλλα πολυ
ακριβες.....αξιζουν..αλλα  50$ αμαξι 100$ δωματιο ....

thetdoc

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
γατισιοσ...υπαρχει και η κατια που βγαινει απο τισ τελευταιες στην 26ης.Επισης μια απο αυτεσ τισ ξανθιες που λεσ στο τελος που βγαινουν μαζι εμενα προσωπικα μου εχει συστηθει σαν νεφελη

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
gatisios σε βρίσκω πολύ ενημερωμένο !!!!!! ;)

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Λοιπον μαγκες χθεσινοβραδινες αδιακοπες βολτες ανευ καταθεσεως στου σκοτεινουν δρομους της πολης...
Ωρα 12:30-2:00

1ον)26 οκτ οι γνωστες,φιωνα,μπλε πολο,μπλε πεζο,μπλε νισαν...
2ον)στο διατηριταιο μπροστα η εγχειριμενη με χιουνται...
3ον)στον οπαπ στην κατω πλευρα μια τρανς με σμαρτ! μια πεζη (ονοματα δεν ξερω) και μια με ενα τσινκουετσενκο....
4ον)στην Γιαννιτσων πρεξακια γυναικες και η τρανς με το πορτοκαλι τσινκουε...
5ον)Στον δρομο που παει για στερ (κατω παραλληλη απο γιανιτσων) 2 γυναικες πεζες,η μια εκ των οποιων η βουλγαρα...η αλλη μια ξανθια..εγω την εβλεπα 1η φορα....
6ον)στα στενα των μπουρδελων τιποτα....
7ον)στο πουστικο στενο που σε βγαζει στα διοικητικα δικαστηρια ο γνωστος πουστης με τον κολο εξω,στην πυλωτη και τα διο πουστο τραβελα με το αμαξι μπροστα στα ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ δικαστηρια...
8ον)Στο στενο καθετο στην Δωδεκανησου οι γνωστοι πουστηδες με περουκες με το πεζο 206 και πιο κατω εκει που βγαινεις πια πολυτεχνειου 3 τραβελοι μπετο στυλ....
9ον) Στην πολυτεχνειου αυτη με το πρασινο τζιπ....
Αυτα........

Υγ.Το κολοτρενο στις ραγες πισω απ το μυλο μας γαμισε με το περα δωθε...αισιχτηρ!!!

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
ρε ξυπνατεεεεεεεεεεεε
πειτε καμια κουβεντα...βοηθειστε την κατασταση ρε ετοιματζηδςςςςςςςςςς

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Λοιπον μαγκες χθεσινοβραδινες αδιακοπες βολτες ανευ καταθεσεως στου σκοτεινουν δρομους της πολης...
Ωρα 12:30-2:00

1ον)26 οκτ οι γνωστες,φιωνα,μπλε πολο,μπλε πεζο,μπλε νισαν...
2ον)στο διατηριταιο μπροστα η εγχειριμενη με χιουνται...
3ον)στον οπαπ στην κατω πλευρα μια τρανς με σμαρτ! μια πεζη (ονοματα δεν ξερω) και μια με ενα τσινκουετσενκο....
4ον)στην Γιαννιτσων πρεξακια γυναικες και η τρανς με το πορτοκαλι τσινκουε...
5ον)Στον δρομο που παει για στερ (κατω παραλληλη απο γιανιτσων) 2 γυναικες πεζες,η μια εκ των οποιων η βουλγαρα...η αλλη μια ξανθια..εγω την εβλεπα 1η φορα....
6ον)στα στενα των μπουρδελων τιποτα....
7ον)στο πουστικο στενο που σε βγαζει στα διοικητικα δικαστηρια ο γνωστος πουστης με τον κολο εξω,στην πυλωτη και τα διο πουστο τραβελα με το αμαξι μπροστα στα ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ δικαστηρια...
8ον)Στο στενο καθετο στην Δωδεκανησου οι γνωστοι πουστηδες με περουκες με το πεζο 206 και πιο κατω εκει που βγαινεις πια πολυτεχνειου 3 τραβελοι μπετο στυλ....
9ον) Στην πολυτεχνειου αυτη με το πρασινο τζιπ....
Αυτα........

Υγ.Το κολοτρενο στις ραγες πισω απ το μυλο μας γαμισε με το περα δωθε...αισιχτηρ!!!
μας υποχρέωσες :grin: :grin: ρε πσάχνω. Αυτή με το σμάρτ είναι αυτή με το rx8 ή αυτή με το slk. την είδα και εγώ ενα βράδυ και χάρηκα ότι είναι νέα παρουσία αλλα.... Αυτή η βουλγάρα που λες ποια είναι; Μάλλον θα υπάρχουν νέα και από μένα αύριο.αποφάσισα μετά από μέρες να κάνω καμιά βόλτα.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
μας υποχρέωσες :grin: :grin: ρε πσάχνω. Αυτή με το σμάρτ είναι αυτή με το rx8 ή αυτή με το slk. την είδα και εγώ ενα βράδυ και χάρηκα ότι είναι νέα παρουσία αλλα.... Αυτή η βουλγάρα που λες ποια είναι; Μάλλον θα υπάρχουν νέα και από μένα αύριο.αποφάσισα μετά από μέρες να κάνω καμιά βόλτα.
τι να κανω ρε μαν...δηλαδη να μην κανω ρεπορτ να αναφερω τι ειδα?
η βουλγαρα ειναι η γνωστη (οχι τρανς) που λεγαμε οτι ηταν στην ταβερνα....πιο περα ειχε και μια αλλη..οχι τρανς..εσυ ειχες πει για καποιες τρανς μπροστα στον οτε?καποιος το χε πει αλλα δεν θυμαμαι..πολυ μουφα πληροφορια...δεν υπαρχουν πουθενα τα τεμαχια...

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ρουμάνα έίναι .την πήρα ένα βραδυ ( ναι δεν παίρνω μόνο τρανς).ο λόγος που δεν μου άρεσε ολίγον γελοίος:μου έβγαλε κάτι το κομουνιστικό ( α ρε τσουσέσκου) και την λυπήθηκα την κοπέλα.στην πιατσ βλεπεις πλεον μονο τρανς, τζιγγανες και τζανκια.πάντως αρκετά φιλοτιμη. Για αυτές στον οτε έγραψε ο φιλοξενουμενος, σκοπευω να ξανατσεκάρω και σημερα, αλλά δεν ελπίζω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom