Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (2 μέλη και 4 επισκέπτες)

dimwhoo

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
581
Πόντοι
6.060
Τότε λάθος μου και λάθος η πληροφόρηση που είχα. Θα ξαναδοκιμάσω με κάποια ευκαιρία. Στο γνωστό σημείο δεν είναι; Πρώτη-πρώτη στην 26ης; Τώρα που χειμώνιασε έχει και αμάξι ή την παλεύει με παλτό;
Σωστα μιλησες αυτη είναι. Αλλη είναι αυτη που λεεί ο συναγωνιστης psaxnw δεν θυμαμαι το όνομα της

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
νομίζω ότι και οι δύο στην φιόνα αναφέρεστε. Πόσες ξανθιές τρανς με αυτή την περιγραφή (σωματάρα και βυζί τούμπανο) κυκλοφορούν στην ίδια ακριβώς περιοχή; Απλά φαντάζομαι ότι δεν είναι στο ίδιο ακριβώς σημείο κάθε φορά. Τώρα για προστάτη δεν ήξερα τίποτα αλλά λογικό είναι απ την στιγμή που ακούμε για τρελάρες και για γύφτους με τσεκούρια και για επαγγελματικούς καυγάδες και μαλλιοτραβήγματα τότε καλά κάνει και προσέχει.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
νομίζω ότι και οι δύο στην φιόνα αναφέρεστε. Πόσες ξανθιές τρανς με αυτή την περιγραφή (σωματάρα και βυζί τούμπανο) κυκλοφορούν στην ίδια ακριβώς περιοχή; Απλά φαντάζομαι ότι δεν είναι στο ίδιο ακριβώς σημείο κάθε φορά. Τώρα για προστάτη δεν ήξερα τίποτα αλλά λογικό είναι απ την στιγμή που ακούμε για τρελάρες και για γύφτους με τσεκούρια και για επαγγελματικούς καυγάδες και μαλλιοτραβήγματα τότε καλά κάνει και προσέχει.
ο προστατης ειναι τουλαχιστον 3 χρονια μαζι της μιας και 3 χρονια πριν που την ειχα παρει εγω ηταν ο ιδιος που εξακολουθω και σημερα να βλεπω..παντως η φιωνα τουμπανο ξετουμπανο ηταν η μονη τρανς που σχεδον δεν καταφερε να μου τον σηκωσει με την πιπα...κατι με ξενερωνε και πηγε τσαμπα το τοτε 30ευρο...

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
μηπως ξερει καποιος που στον πουτσο ειναι αυτη η περιοχη?

[youtube=425,350]
]
πως διαλο μπενει απ ευθειας το βιντεο εδω.....?
βγηκε ρε παιδια το βιντεο?σε μενα παντως οχι

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
ή αυτη?

[youtube=425,350]
]
βγηκαν ρε παιδια τα βίντεο?σε μενα παντως οχι

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
ο προστατης ειναι τουλαχιστον 3 χρονια μαζι της μιας και 3 χρονια πριν που την ειχα παρει εγω ηταν ο ιδιος που εξακολουθω και σημερα να βλεπω..παντως η φιωνα τουμπανο ξετουμπανο ηταν η μονη τρανς που σχεδον δεν καταφερε να μου τον σηκωσει με την πιπα...κατι με ξενερωνε και πηγε τσαμπα το τοτε 30ευρο...

μάλλον εννοείς την ψυχρότητα και τον επαγγελματισμό που λένε και άλλοι συνάδελφοι, δηλαδή ότι δεν συμμετέχει και είναι απόμακρη και ότι κάνει το κάνει ψυχρά. Εκτός και αν εννοείς ότι κάνει και μέτρια πίπα. Αν είναι έτσι τίθεται ένα ζήτημα εδώ. Τι προτιμάει κανείς; Μια ευχάριστη και φιλική τρανς (βλέπε Λουίζα) με μέτρια προς καλή εμφάνιση αλλά που κάνει την πιο απίστευτη και τρομερή πίπα που σας έκαναν ποτέ ή μία θεά (βλέπε Φιόνα) με τρομερή εμφάνιση αλλά ψυχρή και με πιο μέτριες υπηρεσίες (απ' ότι λέτε εσείς πάντα, εγώ δεν δοκίμασα την Φιόνα ακόμα);
Αν μιλούσαμε για συμβατικά cg πάντα προτιμάω μία μέτρια ή καλή με φοβερές υπηρεσίες απ ότι μία θεά με μέτριες υπηρεσίες. Εφόσον μιλάμε για τρανς όμως κλείνω προς το δεύτερο αλλά επιφυλάσσομαι γιατί δεν δοκίμασα ακόμα την Φιόνα. Αν την δοκιμάσω και με αφήσει κι εμένα αδιάφορο τότε θα συμφωνήσω μαζί σου

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
μάλλον εννοείς την ψυχρότητα και τον επαγγελματισμό που λένε και άλλοι συνάδελφοι, δηλαδή ότι δεν συμμετέχει και είναι απόμακρη και ότι κάνει το κάνει ψυχρά. Εκτός και αν εννοείς ότι κάνει και μέτρια πίπα. Αν είναι έτσι τίθεται ένα ζήτημα εδώ. Τι προτιμάει κανείς; Μια ευχάριστη και φιλική τρανς (βλέπε Λουίζα) με μέτρια προς καλή εμφάνιση αλλά που κάνει την πιο απίστευτη και τρομερή πίπα που σας έκαναν ποτέ ή μία θεά (βλέπε Φιόνα) με τρομερή εμφάνιση αλλά ψυχρή και με πιο μέτριες υπηρεσίες (απ' ότι λέτε εσείς πάντα, εγώ δεν δοκίμασα την Φιόνα ακόμα);
Αν μιλούσαμε για συμβατικά cg πάντα προτιμάω μία μέτρια ή καλή με φοβερές υπηρεσίες απ ότι μία θεά με μέτριες υπηρεσίες. Εφόσον μιλάμε για τρανς όμως κλείνω προς το δεύτερο αλλά επιφυλάσσομαι γιατί δεν δοκίμασα ακόμα την Φιόνα. Αν την δοκιμάσω και με αφήσει κι εμένα αδιάφορο τότε θα συμφωνήσω μαζί σου
εγω προτιμω την πρωτη περιπτωση παντως..θελω να νιωθω ανετα κι οχι μειωνεκτικα ωστα να μην μπορω να αποδωσω...και στις τρανς και στα cg

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
αν έχεις ανεβάσει φώτο δεν μπορώ να τις δω... Πάντως το βιντεάκι δεν μου θυμίζει κάτι η περιοχή, αλλά εγώ έχω γυρίσει ελάχιστα τις πιάτσες της θεσσαλονίκης, πόσο μάλλον της αθήνας, ώστε να αναγνωρίζω δρόμους. Ίσως κάποιος συναγωνιστής να ξέρει

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
εγω προτιμω την πρωτη περιπτωση παντως..θελω να νιωθω ανετα κι οχι μειωνεκτικα ωστα να μην μπορω να αποδωσω...και στις τρανς και στα cg

Δεν διαφωνώ, γούστα είναι αυτά. Κι εγώ κάπου ανάμεσα είμαι, ανάλογα πώς τα ζυγίζει κανείς. Τώρα για την συγκεκριμένη περίπτωση αν δοκιμάσω την Φιόνα για να κάνω την σύγκριση τότε θα σου πω κι εγώ αναλυτικά τι προτιμάω

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
αν έχεις ανεβάσει φώτο δεν μπορώ να τις δω... Πάντως το βιντεάκι δεν μου θυμίζει κάτι η περιοχή, αλλά εγώ έχω γυρίσει ελάχιστα τις πιάτσες της θεσσαλονίκης, πόσο μάλλον της αθήνας, ώστε να αναγνωρίζω δρόμους. Ίσως κάποιος συναγωνιστής να ξέρει
εδω σαλονικα ειναι...κατι για επταλοφο λεει...ισως ξερει ο pakara....θα δουμε οταν μπει

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
δεν μπορώ να το ανοίξω και άλλωστε ειμαι από ανατολικά οπότε μαλλον δε θα ξέρω.Αυτη που είναι πάντ πρώτη στην 26ης, καστανα σγουρά μαλιά δεν είναι η φιόνα; την άλλη την ξανθιά με τον νταβατζη με το πολυμορφικό την ξέρω.πολύ ξενέρωτη με αστεία φωνή.βγαίνει συνήθως μαζί με την κάτια(πολύ ωραίο σώμα,και πρόσωπο, αλλά σχετικά βαριεστημένη)

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
λέω να βγω μηπω ςπετύχω τις βουλγάρες στο ΟΤΕ. Δοκίμασα να βρω στο τηλ αυτή με το μεγκάν απο Αθήνα- Βόλο αλλά δεν το σηκώνει.Ενα τηλ από αγγελιοφόρο που μου έδωσαν  μιλαει συνεχως (αν ενεργοποίησε φραγή τι σήμα θα έδινε;)Πίκρα

hantok

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Αυτη που είναι πάντα πρώτη στην 26ης, καστανα σγουρά μαλιά δεν είναι η φιόνα;μια με πολι μικρο εργαλιο ?

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
δεν μπορώ να το ανοίξω και άλλωστε ειμαι από ανατολικά οπότε μαλλον δε θα ξέρω.Αυτη που είναι πάντ πρώτη στην 26ης, καστανα σγουρά μαλιά δεν είναι η φιόνα; την άλλη την ξανθιά με τον νταβατζη με το πολυμορφικό την ξέρω.πολύ ξενέρωτη με αστεία φωνή.βγαίνει συνήθως μαζί με την κάτια(πολύ ωραίο σώμα,και πρόσωπο, αλλά σχετικά βαριεστημένη)
με εχεις κολομπερδεψει ρε πακαρα...
λοιπον...δεν λεω οτι η φιωνα ειναι αυτη με τα σγουρα μαλια η πρωτη
η φιονα δεν ειναι αυτη με τον νταβαμε το πολημορφικο που λες?

t4444

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
δυστηχως ο ενας γραφει πανω στον αλλο και ετσι μπερδευομαστε και χανεται η ενημερωση.εγω παντος επειδη γυρναω αρκετο καιρο 26ης οκτωμβριου πρωτη ειναι παντα μια μελαχρινη με vw golf μετα μια με ενα μπλε vw polo και μετα μια με ενα μπλε μικρο (δεν ξερω μαρκα)η αντιγωνη μα αθηναικες πινακιδες.αλλη δεν εχω ξαναδει.για ωρες απο 12 εως και 2 μιλαμε τη νυχτα.για αυτην την φιονα που λετε μπορειτε να με ενημερωσετε που κανει πιατσα και τι ωρες συνηθως βγαινει?και τι loοκ εχει?διαβασα τα προηγουμενα αλλα ακρη δεν εβγαλα.thanks

georgegrgr

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2002
Like
2
Πόντοι
0
Ρε παιδια, στις ραγες ποτε ειναι τα κοριτσια? κ ποιες ωρες?? Α! μια με μπεζ μερσεντεζ απεναντι απο city gate πανω στον κεντρικο δρομο μια μελαχρινη ποια ειναι? Μου ειχε πει 40 αμαξι κ 60 σπιτι

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
δυστηχως ο ενας γραφει πανω στον αλλο και ετσι μπερδευομαστε και χανεται η ενημερωση.εγω παντος επειδη γυρναω αρκετο καιρο 26ης οκτωμβριου πρωτη ειναι παντα μια μελαχρινη με vw golf μετα μια με ενα μπλε vw polo και μετα μια με ενα μπλε μικρο (δεν ξερω μαρκα)η αντιγωνη μα αθηναικες πινακιδες.αλλη δεν εχω ξαναδει.για ωρες απο 12 εως και 2 μιλαμε τη νυχτα.για αυτην την φιονα που λετε μπορειτε να με ενημερωσετε που κανει πιατσα και τι ωρες συνηθως βγαινει?και τι loοκ εχει?διαβασα τα προηγουμενα αλλα ακρη δεν εβγαλα.thanks
αυτη με το μπλε μικρο νισαν μικρα ειναι η αντιγονη κι εχει σπιτι σε καθετο της μποτσαρη πολυ καλο παιδι και σερβις την ειχα παρει πριν 3-4 χρονια....η φιονα αν ειναι αυτη που νομιζω εγω βγαινει πεζη αναμεσα στις 2 στασεις της 26 οκτ η στην δευτερη...μετριο αναστημα πσιλοκαρε καστανοξανθο μαλλι συνηθως φοραει γουνα...με το πολο την εχω παρει αλλα ξενερωσα,ειναι μαστουρι...για γκολφ προτη φορα διαβαζω,ισως μπερδευεσαι με το μπλα πεζο...

Ρε παιδια, στις ραγες ποτε ειναι τα κοριτσια? κ ποιες ωρες?? Α! μια με μπεζ μερσεντεζ απεναντι απο city gate πανω στον κεντρικο δρομο μια μελαχρινη ποια ειναι? Μου ειχε πει 40 αμαξι κ 60 σπιτι
η μερσεντα ειναι ασημενια κι οχι μπεζ και με ξενερωνει και μονο που ακουω την ηλιθεια φωνη της...

αυτα!

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
με εχεις κολομπερδεψει ρε πακαρα...
λοιπον...δεν λεω οτι η φιωνα ειναι αυτη με τα σγουρα μαλια η πρωτη
η φιονα δεν ειναι αυτη με τον νταβαμε το πολημορφικο που λες?
αυτη με τον χοντρο νταβα-γκομενο ειναι η Ηλεκτρα ρε παιδια. μη μπερδευετε τον κοσμο. η Φιονα ποτε δε δουλευε με νταβα.

οσο για το βιντεακι ειναι αθηνα μεταξουργειο

dimwhoo

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
581
Πόντοι
6.060
Χαιρετω την ομηγυρη
Για να διαλυθουν οι απορίες
Πρωτη πηγαινοντας προς το Μύλο στην 26ης η Φιόνα αδυνατη καστανό φουντωτό μαλλί
δευτερη αυτη με το μπλε πόλο εμενα δεν μου αρεσε μετα η ευρυδίκη με το πεζό στην συνεχεια μαζι με την Αντιγονη (νισσαν) στο ίδιο ύψος ειναι δυο τρανς μια κοκκινομαλλα ενιοτε καστανη (καλη αλλα μονο για παθητικό) και μια με κορμαρα ξανθια  με τον bodygard απεναντι (πολυ όμορφη αλλα ψυχρα). Αυτά για την 26ης.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom