Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Φίλε pakara αυτήν την Ελενα την εχω πάρει κι εγω και ειναι πολυ καλη αλλα εμένα με πήρε με 40 ευρω. Τι παίζετε εδώ γιατί έτσι! Πρίν λίγες μέρες πήρα και την Φιόνα καλή κι αυτή αλλά παρατήρησα στο σώμα της κάτι σπειράκια και θορυβήθηκα λίγο από τοτέ δεν την έχω δει.
Όσο γι αυτήν με το clk που κάνει πιάτσα στον οπαπ στα φανάρια για τον φίλο που ρωτάει την έχω πάρει αλλά δεν έλεγε και πολλά άσε που έχει και πολύ αντρικά χαρακτηριστικά απο κοντά.
δικιο εχεις εγω μπερδευτηκα, 40€ εδωσα.προσπαθησα σημερα μηπως δω αυτη τη βουλγαρα τρανς στον οτε αλλα δεν ειδα κατι.την αλλη με το μπλε μεγκαν που εμφανιστηκε για λιγο καιρο στη γιαννιτσων την εχει πετυχει καποιος τελευταια;

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Λοιπό κατά αρχήν στέλνω του μαχητικούς χαιρετισμούς μου στους συναδέρφους...και συνεχίζω, θα ήθελα να αναφερθώ σχετικά με την Λουίζα με το ασημί SWIFT. Πιστεύω ότι εμφανισιακά είναι στο 7.5 το πολύ 8.5. Το δωράκι δεν το θυμάμαι ακριβός αλλά νομίζω 40,00Ε και 80,00Ε το σπιτικό. Άψογη σε συμπεριφορά σε έκανε να αισθάνεσαι άνετα και πολύ παιχνιδιάρα, ντυμένη όπως πρέπει δηλαδή πρόστυχα, μετράει πολύ για μένα, και επαγγελματίας. Πίπα, ισπανικό, πουτσοσκάμπιλα όλα μέσα στο πρόγραμμα σε κάποια στιγμή κατά την διάρκεια, μου είπε ευγενικά εάν ήθελα να συνεχίσει με τα χαμουρέματα μίας και θα είχε αρχίσει να γκαβλώνει και θα είχαμε άλλα !!!!! οπότε ήξερε πότε έπρεπε να σταματήσει, άλλαξε όσες στάσεις ήθελα και όλα με μεγάλη της ευχαρίστηση...στο τέλος μου έδωσε το τηλ. αλλά φυσικά κάπου το χάσαμε...όποιος το έχει ας το κάνει πάσα... μου είπε ότι δουλεύει μόνο Παρ και Σαβ και μετά τις 02.30 με 05.30 και ότι τις άλλες μέρες δουλεύει σπίτι και για αυτό πιστεύω ότι δίνει και το τηλ. της. Ο χώρος τίποτε το ιδιαίτερο κάπου στην Καραολή μέσα σε κάποιο στενό...αυτά
Γενικά θα γράψω άλλη φορά για την Φιόνα, για αυτή με την CLK, SKL το RX8, to Polo ...προσεχώς   

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Φίλε pakara αυτήν την Ελενα την εχω πάρει κι εγω και ειναι πολυ καλη αλλα εμένα με πήρε με 40 ευρω. Τι παίζετε εδώ γιατί έτσι! Πρίν λίγες μέρες πήρα και την Φιόνα καλή κι αυτή αλλά παρατήρησα στο σώμα της κάτι σπειράκια και θορυβήθηκα λίγο από τοτέ δεν την έχω δει.
Όσο γι αυτήν με το clk που κάνει πιάτσα στον οπαπ στα φανάρια για τον φίλο που ρωτάει την έχω πάρει αλλά δεν έλεγε και πολλά άσε που έχει και πολύ αντρικά χαρακτηριστικά απο κοντά.
αυτη με τη CLK ειναι με το ασημι που οταν μιλαει νομιζεις πως κοροιδευει?την αλλη με την την SKL την Αλεκα εγω την πηρα κι εμεινα ευχαριστημενος μαγκες...α τωρα που το θυμηθηκα..ενα βραδυ πετυχα μια με ενα τζιπ μεσα στα μπουρδελοστενα που ειχε κι εναν σκυλο μεσα..ρωτησα...μου ειπε 30 στο αμαξι αλλα ξενερωσα με το κοπροσκυλο και δεν καταλαβα αν ειναι εγχειρησμενη η οχι..λογικα δεν ειναι μιας κι εκανε λογο για ΄΄τσιμπουκακι κολαρακι''

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2007
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
6
Αυτη με το τζιπ αν ειναι μια μελαχροινη την λενε Γιωργια ,ειναι απο τις ποιο παλαιες τρανσ ,δεν ειναι εγχειρισμενη,πολυ καλη πιπα

aggelooos2000

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
1
αγγελικοι χαιρετισμοι!!!!!!! περαν της γιαννιτσων φραγκων κ μοναστηριου που αλλου την στηνουν ακριβως ρε καρντασια.απο καιρο εχω βαρεθει τα ιδια καμια καινουρια πιατσα λοιπον!!!

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Αυτη με το τζιπ αν ειναι μια μελαχροινη την λενε Γιωργια ,ειναι απο τις ποιο παλαιες τρανσ ,δεν ειναι εγχειρισμενη,πολυ καλη πιπα
ναι αλλα με το κοπροσκυλο που με ξενερωνει και σιχαινομαι τι γινεται....

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Λοιπόν έχουμε και λέμε, πιάτσα 26ης και το μπλε POLO. Ταρίφα 30.00Ε και 50.00Ε σπιτικό, μάγκες μεγάλη ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! όπως προανέφερε συνάδερφος σε προηγούμενο POST εκεί που όλα είναι μια χαρά σου ζητάει στην αρχή και πλαγίως να σου τον καρφώσει και αυτή οπότε κανονίζεται ανάλογα...γούστα είναι αυτά...διαφορετικά της λες να καθίσει φρόνιμα και κατά δική μου προτίμηση στα 4 να τελειώνετε και να φεύγεις με ελαφρά...προσωπικά εγώ ακολούθησα την 2η επιλογή οπότε ψιλό στράβωσε...σώμα έχει καλό χωρίς κυτταρίτιδες αλλά φέρνει ελαφρά σε μπετατζή με της πλάτες, βυζί μεγάλο και στρογγυλό 8.5, πίπα σε υψηλά επίπεδα 8.0 και πάνω ανάλογα με τα κέφια !!!! ΑΑΑΑ παρά λίγο να ξεχάσω το καλύτερο γουστάρει βρομόλογα, ξεκινάς χαλαρά και μετά του δίνει και καταλαβαίνει βέβαια ανταποδίδει αναλόγως οπότε εγώ σας προειδοποίησα....το σπιτικό λαμβάνει χώρο σε μια τρύπα πολύ ΧΑΛΙΑ σε μια οικοδομή στην ΑΙΣΟΠΟΥ στης αρχές, θυμάμαι πρέπει να ήταν στο ημιώροφο και για εξωτερική πόρτα είχε μια απλή ξύλινη όπως αυτές που έχουμε για εσωτερικές και αυτο που μου έκανε εντύπωση ήταν το κλειδί ήταν όπως από αυτές τις πόρτες...my advice ----> καλύτερα ξεπέτα 

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16

[/quote]
Λοιπόν έχουμε και λέμε, πιάτσα 26ης και το μπλε POLO. Ταρίφα 30.00Ε και 50.00Ε σπιτικό, μάγκες μεγάλη ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! όπως προανέφερε συνάδερφος σε προηγούμενο POST εκεί που όλα είναι μια χαρά σου ζητάει στην αρχή και πλαγίως να σου τον καρφώσει και αυτή οπότε κανονίζεται ανάλογα...γούστα είναι αυτά...διαφορετικά της λες να καθίσει φρόνιμα και κατά δική μου προτίμηση στα 4 να τελειώνετε και να φεύγεις με ελαφρά...προσωπικά εγώ ακολούθησα την 2η επιλογή οπότε ψιλό στράβωσε...σώμα έχει καλό χωρίς κυτταρίτιδες αλλά φέρνει ελαφρά σε μπετατζή με της πλάτες, βυζί μεγάλο και στρογγυλό 8.5, πίπα σε υψηλά επίπεδα 8.0 και πάνω ανάλογα με τα κέφια !!!! ΑΑΑΑ παρά λίγο να ξεχάσω το καλύτερο γουστάρει βρομόλογα, ξεκινάς χαλαρά και μετά του δίνει και καταλαβαίνει βέβαια ανταποδίδει αναλόγως οπότε εγώ σας προειδοποίησα....το σπιτικό λαμβάνει χώρο σε μια τρύπα πολύ ΧΑΛΙΑ σε μια οικοδομή στην ΑΙΣΟΠΟΥ στης αρχές, θυμάμαι πρέπει να ήταν στο ημιώροφο και για εξωτερική πόρτα είχε μια απλή ξύλινη όπως αυτές που έχουμε για εσωτερικές και αυτο που μου έκανε εντύπωση ήταν το κλειδί ήταν όπως από αυτές τις πόρτες...my advice ----> καλύτερα ξεπέτα  
την ιδια εμπειρια ειχα και εγω μαζι της πριν χρονια(δεν ξερω αν αναφερεσαι στο δικο μου σχολιο ή το ειπε και αλλος φιλος).την ιδια συμπεριφορα-αντιδρασεις ειχε και με μενα οποτε δεν ξαναδοκιμασα μαζι της.κριμα παντως γιατι ειναι στην νπιατσα καθε βραδυ και μαλιστα απο νωρις.τα ιδια πανω κατ ισχυουν και για αυτην με το φεροζα στην πολυτεχνειου.μια φορα, επεμενε να "ασχοληθω" με το οργανο της και καπου εκει ελληξε αδοξα

LOSTRE(1)

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Δηλαδή υπάρχουν τραβέλια που θέλουν κιόλας νά τον χώσουν;χαχαχχχα!!!!αστα να πάνε!Τρεχουμε να φύγουμε από τα μπάζα,τώρα και απο αυτες!!!

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
το κακο ομως ειναι οτι ειναι ποιο πιθανο να τρεχεις να ξεφυγεις απο καποιο μπαζο.οποτε με βαση και το νομο των πιθανοτητων προτιμω να τρεχω να ξεφυγω απο μια τρανς που εχει ορεξη για "¨διαφορετικα" παιχνιδια παρα να τα ακουμπαω σε καποιο κυκλωμα της πολης για απαραδεκτες υπηρεσιες.

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
το κακο ομως ειναι οτι ειναι ποιο πιθανο να τρεχεις να ξεφυγεις απο καποιο μπαζο.οποτε με βαση και το νομο των πιθανοτητων προτιμω να τρεχω να ξεφυγω απο μια τρανς που εχει ορεξη για "¨διαφορετικα" παιχνιδια παρα να τα ακουμπαω σε καποιο κυκλωμα της πολης για απαραδεκτες υπηρεσιες.

100% μαζί σου, συνάδελφε!

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
που χαθηκες προδρες;δοκιμασες τελικα  με λουιζα;

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
που χαθηκες προδρες;δοκιμασες τελικα  με λουιζα;

δυστυχώς όχι ρε συ. Όσες φορές πέρασα απ τις πιάτσες δεν την πέτυχα, αλλά λογικό, αφού όπως έγραψε ο συνάδελφος Castell κυκλοφορεί μόνο πολύ συγκεκριμένες μέρες και ώρες και δουλεύει κυρίως στο σπίτι.
Όμως και στο τηλέφωνο που την έψαξα τις δύο φορές που την βρήκα μου είπε να ξαναπάρω και τις υπόλοιπες ή δεν το σήκωνε ή το είχε κλειστό. Δεν ξέρω τα κάνει ούτως ή άλλως αυτά τα καψόνια ή απλά κανονίζει μόνο με όσους ξέρει ήδη από τις πιάτσες. Το αποτέλεσμα πάντως είναι ότι μετά από τόσες προσπάθειες βαρέθηκα να την ψάχνω μάταια, οπότε αν έχει καμία άλλη πρόταση, συνάδελφε, ευπρόσδεκτη!

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
hi everybody.........γαματο site !!! Νεος στο σαιτ ,παλιος στην πιατσα.......κ εχω πολλα να πω........διδασκων αει διδασκομενος.........

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
δυστυχώς όχι ρε συ. Όσες φορές πέρασα απ τις πιάτσες δεν την πέτυχα, αλλά λογικό, αφού όπως έγραψε ο συνάδελφος Castell κυκλοφορεί μόνο πολύ συγκεκριμένες μέρες και ώρες και δουλεύει κυρίως στο σπίτι.
Όμως και στο τηλέφωνο που την έψαξα τις δύο φορές που την βρήκα μου είπε να ξαναπάρω και τις υπόλοιπες ή δεν το σήκωνε ή το είχε κλειστό. Δεν ξέρω τα κάνει ούτως ή άλλως αυτά τα καψόνια ή απλά κανονίζει μόνο με όσους ξέρει ήδη από τις πιάτσες. Το αποτέλεσμα πάντως είναι ότι μετά από τόσες προσπάθειες βαρέθηκα να την ψάχνω μάταια, οπότε αν έχει καμία άλλη πρόταση, συνάδελφε, ευπρόσδεκτη!
δεν ξερω αν θα την ελεγα προταση ή μ..κία μου.παντως πριν μια εβδομαδα πηρα την κελυ(τρανς)στο σπιτι της.80€.φοβερη πιπα,τόσο φοβερη που ξεχασαμε να βαλουμε κατι.τελειωσα στο στομα της.ας απαντησει καποιος φιλος αν εχει τυχει  και σε καποιον αλλο ή μονο εγω ημουν ο "τυχερος"

thanos11

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
εμενα μου φανικε πολυ φιλικια αυτ με το clk... μια μερα θα τιν δοκιμασο... μ'αρεσει...

georgegrgr

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2002
Like
2
Πόντοι
0
Ρε παιδια στις ραγες ποτε ειναι τα κοριτσια?? ποτε δεν τις πετυχαινω....

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
παιδες ξερει κανενας αν παιζει κανενα σπιτακι με  trans; οποιος γνωριζει και δεν του ειναι κοπος, ας στειλει ενα pm με διευθυνσεις.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
παιδες ξερει κανενας αν παιζει κανενα σπιτακι με  trans; οποιος γνωριζει και δεν του ειναι κοπος, ας στειλει ενα pm με διευθυνσεις.
μακαρι να υπηρχε...εκει θα μουν καθε μερα...χαχαχαχα αθηνα μονο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom