Σου υπόσχομαι φιλαράκο μου , στην επόμενη επίσκεψη μου στην Θεσσαλονίκη, να κάνω ένα review όχι μόνο γενικών αλλα και "ειδικών" πληροφοριών μετά από "test ride" με τα κομμάτια της πιάτσας..... Να είσαι σίγουρος!!!φυσικα πλακα κανω.άλλωστε αν δε βρεξεις τα ποδια πως θα ψαρεψεις;δωσε ομως με καμια χρησιμη πληροφορια απο πιατσα για μη τρανς
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)
mpotofilos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 13
- Like
- 200
- Πόντοι
- 6.055
παντως γενικα να διαχωριζετε τα τραβελια απο τις κανονικες ιεροδουλες γιατι καποιοι απο μας δε γουσταρουν τα τραβελια οπως κ να χει μην εχουμε κ ατυχηματα!
being_wild
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
μονο τραβελια παιζουν τις τελευταιες μερες....μονο μια ξανθια (που ειναι οπως στριβεις απο 26ης για να πας γιαννιτσων...) πρεπει να ειναι female original...και καποιος ανεφερε πως την λενε Ελσα αν δεν κανω λαθος...Μαπα και η καινουρια πιατσα...........Σκατα μαυρα τα πραγματα στην Θεσσαλονικη....Μονο αμα εχεις καλα κονε για cg μπορεις να περασεις καλα...Ωρες ωρες λεω....Τι στον Π...τσο!Σε ολοκληρη Συμπρωτευουσα ζουμε....Ελεος...
δεν καταλαβα οτι δεν εισαι απο τα μερη μας, παντως καθε βοηθεια ειναι ευπροσδεκτηΣου υπόσχομαι φιλαράκο μου , στην επόμενη επίσκεψη μου στην Θεσσαλονίκη, να κάνω ένα review όχι μόνο γενικών αλλα και "ειδικών" πληροφοριών μετά από "test ride" με τα κομμάτια της πιάτσας..... Να είσαι σίγουρος!!!
ενημερωση απο τη συντομη χθεσινη βολτα, γυρω στις 11:30.εκτός απο ταγνωστα τζανκια επι της γιαννιτσων, στο φαναρι στην ταβερνα ο παλαιος σταθμός βρισκόταν η κλαουντια (ρουμανα,οχι τρανς ,φιλε μποτοφιλε)που τεινει να εξελιχτεί σε σταθερη αξια.κατα τ αλλά νεκρα
greeklove27
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Πολύ έπεσε το θρεντ αυτό τον τελευταίο καιρό. Πήγε κανείς από την νέα πιάτσα? ως προς την γκόμενα στον παλιό σταθμό, την έψαξα κανα δυο φορές, δεν τη βρήκα. Εκεί συνεχίζει να κάνει πιάτσα?
Τελικά οι τίτλοι των threads είναι παραπλανητικοί.Εξηγούμαι: "Καλό sex στη Θεσσαλονίκη","Πιάτσες Θεσσαλονίκης" κλπ. Που είναι ρε παιδιά αυτά τα υπέροχα πράγματα; Σε άλλο μέρος ζω μάλλον.Καλώς υπάρχουν βέβαια για να ανταλλάσονται πληροφορίες , αλλά για εμένα (και γαι άλλους προφανώς) που δε θέλω trans δε μπορώ να θεωρήσω ότι υπάρχουν "πιάτσες" στη Θεσσαλονίκη. Θερμή παράκληση , όταν αναφέρεστε σε trans να το διευκρινίζετε.Μη μου δίνετε ψεύτικες ελπίδες , είναι πολύ σκληρό
greeklove27
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
και γω για γυναικες ρωτουσα, οχι για τρανσ
Στις πιατσες πολυ δυσκολα θα πετυχεις γυναικα ποσο,μαλλον που να αξιζει κιολας.μια απο τα ιδια και την προηγουμενη παρασκευη.μετα απο συντομη βολτα χωρις να εντοπισω κατι (εκτος απο τη ρουμανα στην ταβερνα παλαιος στταθμός)κανονισα και πηγα στο σπιτι της ελσας(τρανς).πολυ φιλικη,καλη πιπα,γενικα αξιζε τα 60€.Απο δευτερα νομιζω πως επιστρεφει η τρανς(εγχειρισμενη),με το μπλε μεγκαν με πινακιδες βολου
greeklove27
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Πιαδιά παίζει τίποτε καλό στη Θεσσαλονίκη, είτε σε πιάτσα είτε σε cg?
παρασκευη βραδυ, συντομη βολτα στις πιατσες(ελεω και μπλοκων),τα ιδια ψοφια πραγματα.τελικα πηρα την ελενα(εγχειρισμενη τρανς)με το κιτρινο γλετζ μπροστα στο διατηρητεο στην αναγεννησεως.30€ στο αμαξι.ακετα καλο τσιμπουκι και γαμησι.πολυ καλη περιπτωση και οικονομικη.κατι μου ειπε παντως για νεα εποθεση σε πιατσα.εχει γινει πλεον πολυ επικινδυνο το σπορ
Επιθεση... αναλογα που πηγαινουν σε ποια καβαντζα.. μα για αυτο φευγουν η ποιο πολλες γυναικες και δουλευουν με τηλεφωνα ....
υποθεση ...επιθεση...τι εννοεις?
χθες το βραδυ κατα τη 1.30 νεκρα παντου, εκτος από Γιαννιτσων μετα τ ο σιτι γκειτ όπου επαιζαν δυο-τρια τραβελια αλλα οχι κατι το ιδιαιτερο.η πιατσα που εχει αναφερθει στο σαιτ, η καινουργια μετα τις γραμμες ισχυει? γιατι ποτε δεν εχω πετυχει κατι
Επιθεση... αναλογα που πηγαινουν σε ποια καβαντζα.. μα για αυτο φευγουν η ποιο πολλες γυναικες και δουλευουν με τηλεφωνα ....
Ποιες όμως δουλεύουν με τηλέφωνα; Πρέπει να τις έχεις πετύχει μία φορά για να δώσουν τηλέφωνο κι εγώ δεν πέτυχα ποτέ κάτι καλό στις λίγες βόλτες που έκανα προς τα κει
Φίλε pakara αυτήν την Ελενα την εχω πάρει κι εγω και ειναι πολυ καλη αλλα εμένα με πήρε με 40 ευρω. Τι παίζετε εδώ γιατί έτσι! Πρίν λίγες μέρες πήρα και την Φιόνα καλή κι αυτή αλλά παρατήρησα στο σώμα της κάτι σπειράκια και θορυβήθηκα λίγο από τοτέ δεν την έχω δει.παρασκευη βραδυ, συντομη βολτα στις πιατσες(ελεω και μπλοκων),τα ιδια ψοφια πραγματα.τελικα πηρα την ελενα(εγχειρισμενη τρανς)με το κιτρινο γλετζ μπροστα στο διατηρητεο στην αναγεννησεως.30€ στο αμαξι.ακετα καλο τσιμπουκι και γαμησι.πολυ καλη περιπτωση και οικονομικη.κατι μου ειπε παντως για νεα εποθεση σε πιατσα.εχει γινει πλεον πολυ επικινδυνο το σπορ
Όσο γι αυτήν με το clk που κάνει πιάτσα στον οπαπ στα φανάρια για τον φίλο που ρωτάει την έχω πάρει αλλά δεν έλεγε και πολλά άσε που έχει και πολύ αντρικά χαρακτηριστικά απο κοντά.