Λοιπόν πρόεδρε 2η επιλογή για την περίπτωση σου είναι η Φιόνα...άκου λοιπόν η Φιόνα ίσως είναι εμφανισιακά το απόλυτο αυτή τη στιγμή στην πόλη μας. Δε νομίζω ότι χρειάζεται να επεκταθώ στο θέμα πάντα ντυμένη άψογα, ζαρτιέρες δαντελένια εσώρουχα κοντές κολλητές φούστες, ΜΠΟΤΕΣ για κάποιους που ενδιαφέρονται (μποτόφιλε για σένα) και γενικά ότι πιο πρόστυχο και προκλητικό υπάρχει το έχει φορέσει....συνήθως το στρινγκ να ξεχωρίζει πάνω απο την φούστα ή κοντή φούστα να αφήνουν την ζαρτιέρα να ξεχωρίζει. Αναλογίες ...απλά η καλύτερες, βυζί τούμπανο που στα πετάει κατευθείαν έξω και το διασκεδάζει !!! με το πως κοιτάμε...και πάμε σε λεπτομέρειες που λίγοι και εκλεκτοί του αθλήματος γνωρίζουν.
Ταρίφα νομίζω 60,00 - είναι η ακριβότερη
Σπίτι - 80,00 ή 100,00 εξαρτάτε πώς θα είναι τα κέφια
Το σπίτι είναι πράγματι πάνω στην παραλία κάπου εκεί που είναι η ΔΕΗ όπως έγραψε ένας φίλος, μιλάμε πολύ χρήμα μέσα και απίστευτη διαμερισματάρα...εκεί έχω επενδύσει και εγώ. Επαγγελματίας 100% ξέρει τη θέλεις απο την στιγμή που θα σε δεί, μιά φορά πήγα σπίτι και δεν ξέρω αλλά γούσταρε και μου πρότεινε να ανοίξει την ντουλάπα που έχει τα "παιχνίδια" μου είπε αλλά μάσησα και δεν ξέρω να σας πω σε τι αναφερότανε...πάντως απο ότι γνωρίζω τα υδραυλικά δουλεύουνε μια φορά είχε έπαρση σημαίας και επειδή την έκοψα θυμάμαι ξενέρωσε γκρίνιαξε ότι και καλά μας φτιάνχεις και μετά μου λες στήσου αλλά δεν είπε τίποτα άλλο.
Ακόμη την έχω πετύχει με τον γκόμενο της ? στο δρόμο - παίδες είναι ένα νταγλάρι σα νεοναζί μου έκανε...και αυτή μεσα στην τρελή χαρά στο δρόμο.
Φιλικότατη, αλλά κάτι ακόμη που θυμάμαι και μου έκανε εντύπωση ήταν πού όταν φτάσαμε πάτησε το κουδούνι και μας άνοιξαν την πόρτα !!! αλλά στο διαμέρισμα δέν ήταν κανείς !!!! ( ΔΕΝ ΞΕΡΩ !!!! )
ΑΛΛΑ ... είναι DIVA, τι θέλω να πώ...ήταν μία ακόμη απο Αθήνα νομίζω η οποία έχει τα προσόντα να συναγωνιστεί την ΦΙΟΝΑ στα ίσια και κάνει πιάτσα εκεί...το αποτέλεσμα βρίστηκαν και μάλωσαν θυμάμαι τη ΦΙΟΝΑ να της λέει να πάει πιο κάτω και την αλλή να της λέει ότι το πεζοδρόμιο δέν είναι δικό της (πάντως και οι 2 κουκλάρες - μιλάω για μιά ξανθιά ψιλή πιό σπάνια απο την Λουίζα χωρίς αυτοκίνητο) anyway το βράδυ εκείνο έκανα το λάθος και πήρα την ξανθιά που σας λέω (από εκεί και τα έμαθα όλα) και μαντέψτε !!! απο τότε η ΦΙΟΝΑ με αποφεύγει και μου είπε ότι δεν γουστάρει να ξαναπάμε μαζί !!!! οπότε καταλαβαίνεται πώς άμα μουλαρώσει άστα να πάνε. Κατα τα άλλα θυμάμαι πώς όση ώρα πηγαίναμε με το αυτοκίνητο για το σπίτι της ήταν φιλική και συζητήσιμη και ταυτόχρονα και παιχνιδιάρα... άμα βρεις τηλ πρόεδρε απο την ΦΙΟΝΑ για το σπίτι την συνιστώ....αυτα......
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑααα ακούστε και το καλύτερο πώς με είχε συμπαθήσει ήταν καρναβάλια και είχαμε πάει στο αυτοκίνητο παρέα και την ρώτησα άν ντυνόταν τή θ ήθελε να γίνει και μου είχε πει κάτι για 16ο αιώνα με μεγάλα φορέματα και φρου φρου και γενικά κάτι σαν μαρκησία νομίζω ... και πετάω την ατάκα (πάντα πιάνει φτάνει να απαντήσει σωστα η γκόμενα) ότι εσώψυχα στα καρναβάλια βγάζουμε τον καταπιεσμένο μας εαυτο και θυμάμαι ότι είχε καραφτιαχτεί.... ΑΥΤΑααααα ουφφφφφ....πρόεδρε για την πάρτη σου κουφάλα γράφω