Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
στο χαβαλε το λεω ρε φιλε....εννοω γαματη ατακα...χαλαρωσε....στυλ παρειστικο....που θιχτηκες κι ολας.....

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
στο χαβαλε το λεω ρε φιλε....εννοω γαματη ατακα...χαλαρωσε....στυλ παρειστικο....που θιχτηκες κι ολας.....

Έτσι όπως το'γραψες είναι παρεξηγήσιμο δε νομίζεις;
Θίχτηκα γιατί έχω τα νεύρα μου σήμερα. Δεν έκανα κάμια τσάρκα βλέπεις.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
παμε παρεα τωρα?ψηνεσαι?πλακα κανω...πρεπει να κοιμηθουμε επιτελους!!!!

dimwhoo

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
581
Πόντοι
6.060
Ρε αυναγωνιστές ποια είναι αυτη η Λουιζα. Υπαρχει καποιος καλος σαμαριτης να μου περασει σε pm το τηλ. της.
thanks

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Λοιπόν πρόεδρε 2η επιλογή για την περίπτωση σου είναι η Φιόνα...άκου λοιπόν η Φιόνα ίσως είναι εμφανισιακά το απόλυτο αυτή τη στιγμή στην πόλη μας. Δε νομίζω ότι χρειάζεται να επεκταθώ στο θέμα πάντα ντυμένη άψογα, ζαρτιέρες δαντελένια εσώρουχα κοντές  κολλητές φούστες, ΜΠΟΤΕΣ για κάποιους που ενδιαφέρονται (μποτόφιλε για σένα) και γενικά ότι πιο πρόστυχο και προκλητικό υπάρχει το έχει φορέσει....συνήθως το στρινγκ να ξεχωρίζει πάνω απο την φούστα ή κοντή φούστα να αφήνουν την ζαρτιέρα να ξεχωρίζει. Αναλογίες ...απλά η καλύτερες, βυζί τούμπανο που στα πετάει κατευθείαν έξω και το διασκεδάζει !!! με το πως κοιτάμε...και πάμε σε λεπτομέρειες που λίγοι και εκλεκτοί του αθλήματος γνωρίζουν.
Ταρίφα νομίζω 60,00 - είναι η ακριβότερη
Σπίτι - 80,00 ή 100,00 εξαρτάτε πώς θα είναι τα κέφια
Το σπίτι είναι πράγματι πάνω στην παραλία κάπου εκεί που είναι η ΔΕΗ όπως έγραψε ένας φίλος, μιλάμε πολύ χρήμα μέσα και απίστευτη διαμερισματάρα...εκεί έχω επενδύσει και εγώ. Επαγγελματίας 100% ξέρει τη θέλεις απο την στιγμή που θα σε δεί, μιά φορά πήγα σπίτι και δεν ξέρω αλλά γούσταρε και μου πρότεινε να ανοίξει την ντουλάπα που έχει τα "παιχνίδια" μου είπε αλλά μάσησα και δεν ξέρω να σας πω σε τι αναφερότανε...πάντως απο ότι γνωρίζω τα υδραυλικά δουλεύουνε μια φορά είχε έπαρση σημαίας και επειδή την έκοψα θυμάμαι ξενέρωσε γκρίνιαξε ότι και καλά μας φτιάνχεις και μετά μου λες στήσου αλλά δεν είπε τίποτα άλλο.
Ακόμη την έχω πετύχει με τον γκόμενο της ? στο δρόμο - παίδες είναι ένα νταγλάρι σα νεοναζί μου έκανε...και αυτή μεσα στην τρελή χαρά στο δρόμο.
Φιλικότατη, αλλά κάτι ακόμη που θυμάμαι και μου έκανε εντύπωση ήταν πού όταν φτάσαμε πάτησε το κουδούνι και μας άνοιξαν την πόρτα !!! αλλά στο διαμέρισμα δέν ήταν κανείς !!!! ( ΔΕΝ ΞΕΡΩ !!!! )
ΑΛΛΑ ... είναι DIVA, τι θέλω να πώ...ήταν μία ακόμη απο Αθήνα νομίζω η οποία έχει τα προσόντα να συναγωνιστεί την ΦΙΟΝΑ στα ίσια και κάνει πιάτσα εκεί...το αποτέλεσμα βρίστηκαν και μάλωσαν θυμάμαι τη ΦΙΟΝΑ να της λέει να πάει πιο κάτω και την αλλή να της λέει ότι το πεζοδρόμιο δέν είναι δικό της (πάντως και οι 2 κουκλάρες - μιλάω για μιά ξανθιά ψιλή πιό σπάνια απο την Λουίζα χωρίς αυτοκίνητο) anyway το βράδυ εκείνο έκανα το λάθος και πήρα την ξανθιά που σας λέω (από εκεί και τα έμαθα όλα) και μαντέψτε !!! απο τότε η ΦΙΟΝΑ με αποφεύγει και μου είπε ότι δεν γουστάρει να ξαναπάμε μαζί !!!! οπότε καταλαβαίνεται πώς άμα μουλαρώσει άστα να πάνε. Κατα τα άλλα θυμάμαι πώς όση ώρα πηγαίναμε με το αυτοκίνητο για το σπίτι της ήταν φιλική και συζητήσιμη και ταυτόχρονα και παιχνιδιάρα...  άμα βρεις τηλ πρόεδρε απο την ΦΙΟΝΑ για το σπίτι την συνιστώ....αυτα......
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑααα ακούστε και το καλύτερο πώς με είχε συμπαθήσει ήταν καρναβάλια και είχαμε πάει στο αυτοκίνητο παρέα και την ρώτησα άν ντυνόταν τή θ ήθελε να γίνει και μου είχε πει κάτι για 16ο αιώνα με μεγάλα φορέματα και φρου φρου και γενικά κάτι σαν μαρκησία νομίζω ... και πετάω την ατάκα (πάντα πιάνει φτάνει να απαντήσει σωστα η γκόμενα) ότι εσώψυχα στα καρναβάλια βγάζουμε τον καταπιεσμένο μας εαυτο και θυμάμαι ότι είχε καραφτιαχτεί.... ΑΥΤΑααααα ουφφφφφ....πρόεδρε για την πάρτη σου κουφάλα γράφω

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
το σπιτι της ειναι καπου στην π.συνδικα;αν ειναι αυτη, γιατι εχω μια μικρη αμφιβολια,οπως εχω γραψει την ιδια αντιμετωπισει ειχα και εγω οταν με ειδε να κανω γυρους  ενω ηταν μονη της στην πιατσα και να μην σταματαω.οσο για τον φιλο της παλι καλα που δεν ανοιξε την ντουλαπα να βγει αυτος απο μεσα.πολλα γλεντια

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
η φιονα ειναι αυτη που νομιζω;συνηθως ειναι πρωτη στην 26ης.ακομη θα ετρεχες αν ανοιγε η ντουλαπα

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Συνάδελφοι, ήρθε η σειρά μου να κατατοπίσω κι εγώ με ένα review. Μετά από αρκετές προσπάθειες κατάφερα να βρω και να δοκιμάσω την Λουίζα. Η γενική μου εντύπωση ήτανε μέτρια αλλά σε κάθε περίπτωση θέλω να ευχαριστήσω τον συνάδελφο pakara για τις πληροφορίες που μου έδωσε αρχικά και τον συνάδελφο castell που ξανανέφερε την Λουίζα εδώ και με έψησε να συνεχίσω να δοκιμάζω να την βρω.
Γενικά δεν είμαι και πολύ αρμόδιος να σχολιάσω αφού από τρανς έχω ελάχιστες εμπειρίες. Ωστόσο βλέποντας ότι κυκλοφορούν μερικές εντυπωσιακές τρανς και επειδή όλες οι άλλες λύσεις (μασατζίδικα, city tours, αγγελίες κλπ.) με είχαν απογοητεύσει ψήθηκα να δοκιμάσω.
Εμφανησιακά με απογοήτευσε λίγο η Λουίζα, περίμενα κάτι πιο εντυπωσιακό. Δεν είναι και μπετατζής βέβαια αλλά ούτε και η περίπτωση που την βλέπεις στον δρόμο και την περνάς άνετα για γκόμενα. Ωστόσο ήταν ευγενική και εξυπηρετική. Το μεγάλο συν της υπόθεσης είναι ότι έκανε φοβερό τσιμπούκι. Έχω πάει με διάφορες πουτάνες και call girl κατά καιρούς αλλά τέτοιο τσιμπούκι δεν μου είχαν κάνει ποτέ, τρομερό ταλέντο... Για να ζητήσει "παραπάνω κόλπα" κλπ. που ανέφεραν οι συναγωνιστές ευτυχώς δεν μου συνέβη κάτι τέτοιο, μάλιστα ένα κακό ήταν ότι δεν την γάμησα τελικά, έμοιαζε να το αποφεύγει με τρόπο αλλά δεν πειράζει γιατί το τσιμπούκι της ήταν αριστοτεχνικό και με κάλυψε μία χαρά.
Ωστόσο δεν μπορώ να πω ότι θα ξαναπήγαινα εύκολα. Είπαμε, θεϊκό τσιμπούκι (το λέω και το ξαναλέω) αλλά με εμπνέει πιο πολύ η εμφάνιση οπότε με όσα γράφετε για την Φιόνα με ψήνετε πάρα πολύ αλλά με κάνετε και να χτυπιέμαι που δεν μπορώ να βρω το τηλ της.

dimwhoo

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
581
Πόντοι
6.060
Χαιρε JohnWoo
Για το τηλ της φιονα σου το στελνω σε pm. Εσυ μηπως εχεις αυτο της Λουιζα.

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Συνάδελφε, σου απάντησα στο pm σου με το τηλέφωνο της Λουίζας. Ωστόσο απ' ότι έχω καταλάβει το θέμα δεν είναι μόνο να βρεις το τηλ αλλά να σε ξέρουν κι όλας. Απ' ότι κατάλαβα είναι όλες τους πολύ διστακτικές και δύσκολα σε δέχονται αν δεν τις ξέρεις ήδη π.χ. αν δεν τις έχεις πετύχει στην πιάτσα

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
η φιονα φιλε τζον ειναι παρα πολυ συχνα στην 26ης δεν χρειαζεται να μπενεις σε διαδικασιες με τηλ...οπως λες πρεπει να τις εχεις ξαναπαρει και να σε ξερουν..και πιστεψε με...θυμουντε πολλες φατσες!!!

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
η φιονα φιλε τζον ειναι παρα πολυ συχνα στην 26ης δεν χρειαζεται να μπενεις σε διαδικασιες με τηλ...οπως λες πρεπει να τις εχεις ξαναπαρει και να σε ξερουν..και πιστεψε με...θυμουντε πολλες φατσες!!!

Δεν διαφωνώ, συνάδελφε, αλλά πριν καιρό που έκανα μερικές μαζεμένες βόλτες στις πιάτσες δεν την πέτυχα ποτέ. Ίσως να φταίει που πήγα και καθημερινές βέβαια.
Απ ότι έχω ακούσει εδώ η Φιόνα βγαίνει συγκεκριμένες μέρες και ώρες όμως, δηλαδή παρασκευοσάββατα και μετά από τις 3 το βράδυ αν θυμάμαι καλά, οπότε με περιορισμένες ώρες και τόσο υψηλή ζήτηση πρέπει να είμαι τυχερός για να την πετύχω και δεν θ μ άρεζε να κάνω συνέχεια κύκλους σαν τον μαλάκα.
Γι' αυτό και θα ήταν όλα πιο εύκολα αν γινόταν μέσω τηλεφώνου η δουλειά. Στην τελική όμως κρίνοντας από το πόσο δύσκολο ήταν να βρω την Λουίζα στο τηλέφωνο, ίσως καλύτερα να βγω στις πιάτσες και να κάνω υπομονή μέχρι να την πετύχω.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
εγω την εχω πετυχει τη φιονα καθημερινες και νωριτερα απ οτι λες...σχεδον ποτε δεν παο παρασκευη η σαββατο και την εχω πετυχει απειρες φορες...

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
εγω την εχω πετυχει τη φιονα καθημερινες και νωριτερα απ οτι λες...σχεδον ποτε δεν παο παρασκευη η σαββατο και την εχω πετυχει απειρες φορες...

Τότε λάθος μου και λάθος η πληροφόρηση που είχα. Θα ξαναδοκιμάσω με κάποια ευκαιρία. Στο γνωστό σημείο δεν είναι; Πρώτη-πρώτη στην 26ης; Τώρα που χειμώνιασε έχει και αμάξι ή την παλεύει με παλτό;

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
δεν ειναι πρωτη πρωτη...συνηθως στη δευτερη σταση η καπου αναμεσα στις δυο στασεις...με παλτο την παλευει...αμαξι εχει ο προστατης της που ΠΑΝΤΑ ειναι εκει κοντα και με ξενερωνει...ειναι παρκαρισμενος με ενα στατιον βαγκον θαλασσι(εχει και τηλεοραση μεσα) και αν την παρεις στο αμαξι ακολυθει μεχρι την καβαντζα αλλα παντα διακρητικα...γενικα ειναι επαγγελματικο δυδιμο...

dimwhoo

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
581
Πόντοι
6.060
Συναδελφοι επειδη οι "κοπελες" χρησιμοποιουν πολλα ονόματα ποια είναι η περιγραφη της Λουιζας. Κανει πιατσα κατω?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom