κι η φιονα ποια διαολο ειναι...και το βιντεακι αν δεις εχει tags thessaloniki eptalofos..πως ειναι αθηνα φιλε μου?]αυτη με τον χοντρο νταβα-γκομενο ειναι η Ηλεκτρα ρε παιδια. μη μπερδευετε τον κοσμο. η Φιονα ποτε δε δουλευε με νταβα.
οσο για το βιντεακι ειναι αθηνα μεταξουργειο
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)
αααααααααααααααααααααααα η φιονα ειναι το κοκκαλο με το βυζι τουρλα??????δεν την παω αυτην...Χαιρετω την ομηγυρη
Για να διαλυθουν οι απορίες
Πρωτη πηγαινοντας προς το Μύλο στην 26ης η Φιόνα αδυνατη καστανό φουντωτό μαλλί
δευτερη αυτη με το μπλε πόλο εμενα δεν μου αρεσε μετα η ευρυδίκη με το πεζό στην συνεχεια μαζι με την Αντιγονη (νισσαν) στο ίδιο ύψος ειναι δυο τρανς μια κοκκινομαλλα ενιοτε καστανη (καλη αλλα μονο για παθητικό) και μια με κορμαρα ξανθια με τον bodygard απεναντι (πολυ όμορφη αλλα ψυχρα). Αυτά για την 26ης.
μπερδευομαστε με τα ονοματα μαλλον γιατι οτι θελουν λενε..ΕΥΡΙΔΙΚΗ???πρωτη φορα τ ακουω...παντα σε παθητικο αναφερομαι...ειμαι μονο δοτης!!!
dimwhoo
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 581
- Πόντοι
- 6.060
Συναγωνιστές μουκι η φιονα ποια διαολο ειναι...και το βιντεακι αν δεις εχει tags thessaloniki eptalofos..πως ειναι αθηνα φιλε μου?]
εχω παει με την Φιόνα πολλες φορές είναι αυτη που λεω εκτός και αν υπάρχει αλλη με το ίδιο όνομα
dimwhoo
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 581
- Πόντοι
- 6.060
Η Ευρυδίκη φοβερο σώμα πολυ γυμνασμενη και παθητικο και ενεργητικό οτι προτιμάςαααααααααααααααααααααααα η φιονα ειναι το κοκκαλο με το βυζι τουρλα??????δεν την παω αυτην...
μπερδευομαστε με τα ονοματα μαλλον γιατι οτι θελουν λενε..ΕΥΡΙΔΙΚΗ???πρωτη φορα τ ακουω...παντα σε παθητικο αναφερομαι...ειμαι μονο δοτης!!!
Σωστός.δεν θυμόμοουν το όνομα της.την είχα πάρει πριν χρόνια όταν άρχισα να πρωτοκυλάω στον αμαρτωλό δρόμο ή λεωφόρο των τρανς.Στην αρχη μαλιστα ειχε απιστευτα σφιχτό κωλαράκιαυτη με τον χοντρο νταβα-γκομενο ειναι η Ηλεκτρα ρε παιδια. μη μπερδευετε τον κοσμο. η Φιονα ποτε δε δουλευε με νταβα.
οσο για το βιντεακι ειναι αθηνα μεταξουργειο
οκ...τωρα μαλιστα....ξεκαθαρισαμε...τοτε δεν εχω παρει τη φιονα αλλά την ηλεκτρα...αυτη ηταν που εγραψα οτι καν δεν μου τον σηκωσε...Σωστός.δεν θυμόμοουν το όνομα της.την είχα πάρει πριν χρόνια όταν άρχισα να πρωτοκυλάω στον αμαρτωλό δρόμο ή λεωφόρο των τρανς.Στην αρχη μαλιστα ειχε απιστευτα σφιχτό κωλαράκι
μας την πεσανε.οπως έλεγα τότε που δουλευε ακόμη μόνη και στην πιατσα της γιαννιτσων ήταν μια σχετικά καλη εμπειρια.πλεον, και με αυτόν τον γορυλα που την συνοδευει, ο τυπος είναι τεραστιος, δε θα τη δοκιμαζα.χτες παντως ο τυπος συνοδευε την αλλη τρανς που βγαινουν μαζι, την κατια
φιλε ψαχνω, νομιζω ότι κανει την χειρότερη πιπα και ιδιως για τρανς.αμφιβαλω δηλαδη αν τον ακουμπουσε στο στομα της,μαλλον αυτο συνεβη και σε εσενα.
και σχετικη ενημερωση για χτες.Αφου γυρισα για λιγο και δεν βρηκα τιποτα αξιολογο( δεν ξερω βεβαια τι εννοω πλεον αξιολογο),στην πιατσα στην 26ης ηταν η Ηλεκτρα, η Κατια και αυτη με το μπλε πολο.την ωρα που ετοιμαζόμουν να κανω το λαθος και να παρω την τελευταια, δυστυχως ειχα πιει κανα δυο ποτακια, τελευταια στιγμη βλεπω την έλενα με το γκετζ.40€ στο αμαξι .Εχει πραγματικα φοβερο στηθος, δυσκολα βλεπεις τετοιο σε κανονικη γυναικα, πολυ καλη δουλεια ο γιατρος.Αν και η πιπα που κανει δεν με ξετρελαινει, αντιθετα με λουιζα(προεδρε)τελειωσα πριν προχωρησουμε παραπανω.Αν μη τι αλλο ετσι οπως είναι τα πραγματα και ειδικα απ ο,τι μου συμβαινει ακόμη και αυτό είναι σημαντικο.Σε μπουρδελα παλιοτερα που τα επισκεπτομουν το ποσοστό επιτυχία ηταν πολυ μικρό(αντε τελειωνε),σε τρανς τελευταια μεγαλυτερο αλλα και παλι όχι ικανοποιητικό
και σχετικη ενημερωση για χτες.Αφου γυρισα για λιγο και δεν βρηκα τιποτα αξιολογο( δεν ξερω βεβαια τι εννοω πλεον αξιολογο),στην πιατσα στην 26ης ηταν η Ηλεκτρα, η Κατια και αυτη με το μπλε πολο.την ωρα που ετοιμαζόμουν να κανω το λαθος και να παρω την τελευταια, δυστυχως ειχα πιει κανα δυο ποτακια, τελευταια στιγμη βλεπω την έλενα με το γκετζ.40€ στο αμαξι .Εχει πραγματικα φοβερο στηθος, δυσκολα βλεπεις τετοιο σε κανονικη γυναικα, πολυ καλη δουλεια ο γιατρος.Αν και η πιπα που κανει δεν με ξετρελαινει, αντιθετα με λουιζα(προεδρε)τελειωσα πριν προχωρησουμε παραπανω.Αν μη τι αλλο ετσι οπως είναι τα πραγματα και ειδικα απ ο,τι μου συμβαινει ακόμη και αυτό είναι σημαντικο.Σε μπουρδελα παλιοτερα που τα επισκεπτομουν το ποσοστό επιτυχία ηταν πολυ μικρό(αντε τελειωνε),σε τρανς τελευταια μεγαλυτερο αλλα και παλι όχι ικανοποιητικό
FILOXENOUMENOS
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 40
- Like
- 1.190
- Πόντοι
- 4.387
την Ευαμας την πεσανε.οπως έλεγα τότε που δουλευε ακόμη μόνη και στην πιατσα της γιαννιτσων ήταν μια σχετικά καλη εμπειρια.πλεον, και με αυτόν τον γορυλα που την συνοδευει, ο τυπος είναι τεραστιος, δε θα τη δοκιμαζα.χτες παντως ο τυπος συνοδευε την αλλη τρανς που βγαινουν μαζι, την κατια
νομίζω ότι ξεκαθαρίστηκε το μπλέξιμο. Εγώ πάντως αυτή που έχω πετύχει και μου φάνηκε εντυπωσιακή είναι η Φιόνα (έτσι νομίζω τουλάχιστον). Την Ηλέκτρα που λέτε δεν πρέπει να την έχω πετύχει ποτέ. Άρα οι άσχημες εντυπώσεις του psaxnw είναι για την Ηλέκτρα και όχι την Φιόνα, η Ηλέκτρα είναι αυτή με τον γκόμενο-νταβά με το γαλάζιο αμάξι, και η Φιόνα είναι αυτή με το διαμέρισμα στην παραλία. Καλά τα λέω;
Πάντως καταλήξαμε στο ότι αυτές είναι μάλλον οι πιο εντυπωσιακές, και ίσως γι αυτό να είναι χωρίς αμάξι ενώ όλες οι άλλες είναι με αμάξια.
Πάντως καταλήξαμε στο ότι αυτές είναι μάλλον οι πιο εντυπωσιακές, και ίσως γι αυτό να είναι χωρίς αμάξι ενώ όλες οι άλλες είναι με αμάξια.
καλησπερα παλικαρια
Πρωτο ποστ για μενα οποτε ελπιζω να μου δικαιολογηθουν ενδεχομενα λαθη και παραλειψεις εδω.Βλεπω πως υπαρχει μια συγχυση σχετικα με τα κοριτσια(??)στην 26ης,κατι που ειναι λογικο μια και πολλες φορες και οι ιδιες δινουν διαφορετικα ονοματα.Ενισχυω και εγω την αποψη πως η φιονα ειναι η πρωτη πρωτη στην 26ης με καστανα μαλλια αδυνατη και με βυζι τουμπανο.Κατα τη γνωμη μου ανεξαρτητα απο εμφανιση προκειται για πολυ βλαμμενο ατομο κυριολεκτικα,δε βγαζεις συννενοηση.Η ηλεκτρα ειναι παρακατω κοντα στη δευτερη σταση ξανθια εντυπωσιακη και για μενα το καλυτερο τρανσ με διαφορα στην πολη απο αποψη εμφανισης.Δεν ειναι με αυτοκινητο,εχει ενα cayenne και δεν το κυκλοφορει(λογικο ετσι...).
Μια ερωτηση ομως.Διαβασα με προσοχη οσα εχετε γραψει μεχρι τωρα και δεν ειδα κανενα σχολιο για καποια μαριαννα που βγαινει(σχετικα σπανια) και αυτη στην αρχη της 26ης πολυ κοντα στη φιονα.Ξανθια δυνατο κορμι ωραιο προσωπο αλλα ασχημα μαλλον δοντια,κανουν μπαμ.Δε μιλαω για ενα ξανθο αδυνατο που ειναι και αυτο συνηθως εκει αλλα για ενα πολυ δυνατο κομματι με βυζι πολυ πετυχημενο μοιαζει με γυναικειο.Κανενα σχολιο πανω σε αυτην?
Πρωτο ποστ για μενα οποτε ελπιζω να μου δικαιολογηθουν ενδεχομενα λαθη και παραλειψεις εδω.Βλεπω πως υπαρχει μια συγχυση σχετικα με τα κοριτσια(??)στην 26ης,κατι που ειναι λογικο μια και πολλες φορες και οι ιδιες δινουν διαφορετικα ονοματα.Ενισχυω και εγω την αποψη πως η φιονα ειναι η πρωτη πρωτη στην 26ης με καστανα μαλλια αδυνατη και με βυζι τουμπανο.Κατα τη γνωμη μου ανεξαρτητα απο εμφανιση προκειται για πολυ βλαμμενο ατομο κυριολεκτικα,δε βγαζεις συννενοηση.Η ηλεκτρα ειναι παρακατω κοντα στη δευτερη σταση ξανθια εντυπωσιακη και για μενα το καλυτερο τρανσ με διαφορα στην πολη απο αποψη εμφανισης.Δεν ειναι με αυτοκινητο,εχει ενα cayenne και δεν το κυκλοφορει(λογικο ετσι...).
Μια ερωτηση ομως.Διαβασα με προσοχη οσα εχετε γραψει μεχρι τωρα και δεν ειδα κανενα σχολιο για καποια μαριαννα που βγαινει(σχετικα σπανια) και αυτη στην αρχη της 26ης πολυ κοντα στη φιονα.Ξανθια δυνατο κορμι ωραιο προσωπο αλλα ασχημα μαλλον δοντια,κανουν μπαμ.Δε μιλαω για ενα ξανθο αδυνατο που ειναι και αυτο συνηθως εκει αλλα για ενα πολυ δυνατο κομματι με βυζι πολυ πετυχημενο μοιαζει με γυναικειο.Κανενα σχολιο πανω σε αυτην?
συμφωνο κι επαυξανο με το υπογραμισμενο...και για την αλλη που λες ξανασυμφωνο και δεν την εχω δοκιμασει λογο ακριβως των δοντιων!!!καλησπερα παλικαρια
....Γεια σας παιδες.γυρναω στις πιατσες πολλα χρονια και εχω παρει πολλα ....τραβελακια
διαβασα σχολια στο σιτε για πολλες.....αλλα επειδη τις εχω σπρωξει σχεδον ΟΛΛΕΣ να μου επιτρεψεται ...αδερφια να εχω αποψη !! με ακριβια....
και αρχιζω με>>>>
Λουιζα > σουζουκι ςουιφτ ασιμι 26ς οκτοβριου κοντα στην πρωτη σταση, εντυπωσιακο τραβελι πολλες πλαστικες (στα φωτα ασχημα τα πραματα-μην το ρισκαρις...) πολυ φαρπαλα και ντεμεκ για ενα πηδημα ,τιποτα το καταπληκτικο για να πεις....αμαν τι ηταν αυτο, ζηταει 60$ στο αμαξι και80$με100$
στο σπιτι,παντα βιαστικη και εχτρα χρεωση για κεινο και..το αλλο ,με λιγα λογια ..... κοροιδα ..ανοιξαμε ελατε να σας ..αρμεξουμε!
Φιονα > 26ς οκτοβριου ,ωραιο τραβελι ,προθυμια εξυπηρετηση καλοντυμενη,τιμες 50$-60$-100$ αναλογα
πως θα σε κοψει,ακριβη αλλα αξιζει...!
Αντιγονη> 26ς οκτοβριου Νισαν μπλε, στη δευτερη σταση ,φαινεται ωραια ...αλλα.. προσοχη πολη αδυνατισμενη απο πρεζα..ακαποτα...απλυσια..και μια φορα με ..λερωσε κιολας , καλυτερα μακρια..!
Ηλεκτρα και Εβα> 26ς οκτοβριου στη δευτερη σταση....σουπερ ....ακριβα κοματια ..αλλα αξιζουν !
ΠΟΛΟ μπλε> 26 οκτοβριου (το ονομα της ειναι Σονια!) βγαινει αμεσως μετα την φιονα....
..επανγελματιας! διαλεγεις και παιρνεις... (ενεργητικη η παθητικη) ,στοματικο αδερφια...αξεπεραστο! ,παντα προστυχη με... διχτια καλτες , γλυκια ... σκυλλα! ,βυζι μεγαλο .. στρογυλο σουπερ , την εχω παρει πολλες φορες και μου εχει βγαλει τα γουστα! , σαν εμφανιση ειναι απλα καλη ,αλλα στο κρεβατι απιθανι.. , μια διαφορετικη προταση ..σε προσιτες τιμες 30$ αμαξι 50$ σπιτι ....αξιζει!
διαβασα σχολια στο σιτε για πολλες.....αλλα επειδη τις εχω σπρωξει σχεδον ΟΛΛΕΣ να μου επιτρεψεται ...αδερφια να εχω αποψη !! με ακριβια....
και αρχιζω με>>>>
Λουιζα > σουζουκι ςουιφτ ασιμι 26ς οκτοβριου κοντα στην πρωτη σταση, εντυπωσιακο τραβελι πολλες πλαστικες (στα φωτα ασχημα τα πραματα-μην το ρισκαρις...) πολυ φαρπαλα και ντεμεκ για ενα πηδημα ,τιποτα το καταπληκτικο για να πεις....αμαν τι ηταν αυτο, ζηταει 60$ στο αμαξι και80$με100$
στο σπιτι,παντα βιαστικη και εχτρα χρεωση για κεινο και..το αλλο ,με λιγα λογια ..... κοροιδα ..ανοιξαμε ελατε να σας ..αρμεξουμε!
Φιονα > 26ς οκτοβριου ,ωραιο τραβελι ,προθυμια εξυπηρετηση καλοντυμενη,τιμες 50$-60$-100$ αναλογα
πως θα σε κοψει,ακριβη αλλα αξιζει...!
Αντιγονη> 26ς οκτοβριου Νισαν μπλε, στη δευτερη σταση ,φαινεται ωραια ...αλλα.. προσοχη πολη αδυνατισμενη απο πρεζα..ακαποτα...απλυσια..και μια φορα με ..λερωσε κιολας , καλυτερα μακρια..!
Ηλεκτρα και Εβα> 26ς οκτοβριου στη δευτερη σταση....σουπερ ....ακριβα κοματια ..αλλα αξιζουν !
ΠΟΛΟ μπλε> 26 οκτοβριου (το ονομα της ειναι Σονια!) βγαινει αμεσως μετα την φιονα....
..επανγελματιας! διαλεγεις και παιρνεις... (ενεργητικη η παθητικη) ,στοματικο αδερφια...αξεπεραστο! ,παντα προστυχη με... διχτια καλτες , γλυκια ... σκυλλα! ,βυζι μεγαλο .. στρογυλο σουπερ , την εχω παρει πολλες φορες και μου εχει βγαλει τα γουστα! , σαν εμφανιση ειναι απλα καλη ,αλλα στο κρεβατι απιθανι.. , μια διαφορετικη προταση ..σε προσιτες τιμες 30$ αμαξι 50$ σπιτι ....αξιζει!
φιλε gatisie σε κοβω ενημερωμενο οποτε θα σου κανω ξανα την ερωτηση για την μαριαννα.Την ξερεις εσυ,την εχεις παρει?Βγαινει χωρις αμαξι διπλα στη φιονα ειναι ξανθια εντυπωσιακη δυνατο σωμα αλλα ασχημα δοντια που ξεχωριζουν.Μπορει να την λενε αλλιως απλα σαν μαριαννα συστηνεται σε μενα.Δεν εμφανιζεται τακτικα οπως η φιονα.
georgegrgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2002
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Μια ερωτηση: Στις ραγες υπαρχουν ακομα εκεινα τα κοριτσια? Κ αν ναι ποτε κ ποιες περιπου?? Ελπιζω να μην ειναι τραβελια αυτες! Εχω ξαναρωτησειαλλα απαντηση δεν παιρνω!!
Λοιπόν αν είναι η Μαριάννα αν λέμε για αυτή ψιλή ξανθιά με κορμί χέλι αλλά λίγο στα δόντια μας τα χαλάει κάνει ή τουλάχιστον έχω πολύ καιρό να την δω λίγο παρακάτω από την Φιόνα, και πρέπει να είναι στα μαχαίρια με την Φιόνα για το πού κάνει πιάτσα δέν βγαίνει πάντα και είναι τύπος που βγαίνει και έξω την πέτυχα στο CASA παλιά...υπάρχει όμως και η Κέλλυ που είναι ξανθιά και κάνει και αυτη πιάτσα εκεί έχει σπίτι και αυτή κάπου στην παραλιακή δεν θυμάμαι καλά και της αρέσουν τα LATEX εσώρουχα, φούστες κτλ. Τέλος κατά καιρούς βγαίνει και ένα ακόμη τραβελάκι δε θυμάμαι όνομα ξανθιά χωρίς βυζί και έχει σπίτι λίγο πιο πάνω από το γήπεδο του ΒΑΟ αυτά....