Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
ρουμάνα έίναι .την πήρα ένα βραδυ ( ναι δεν παίρνω μόνο τρανς).ο λόγος που δεν μου άρεσε ολίγον γελοίος:μου έβγαλε κάτι το κομουνιστικό ( α ρε τσουσέσκου) και την λυπήθηκα την κοπέλα.στην πιατσ βλεπεις πλεον μονο τρανς, τζιγγανες και τζανκια.πάντως αρκετά φιλοτιμη. Για αυτές στον οτε έγραψε ο φιλοξενουμενος, σκοπευω να ξανατσεκάρω και σημερα, αλλά δεν ελπίζω
λες να αμοληθω κι εγω ρε συ?να σου πω κατι αλλο...εχεις παρει καμια απ αυτες στο στενο των διοικητικων δικαστηριων η τις αλλες τις νταρντανομπετατζουδες στην καθετο της δωσεκανησου?

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
πήρα μια ξανθια ένα βραδυ μπροστά από τα διοικητικα.ηταν μαζί με αυτή με το κόκκινο νομίζω νιισαν.πήγαμε στο σπίτι της που είναι κάπου  πιο πάνω από την φιλίπου (προς τη μεριά της παναγίας φανερωμένης). αν και είχα πιει αρκετα, είχε όρεξη για άλλου είδους παιχνίδια, που όπως έχω ήδη πει  δεν με ενθουσιάζουν.πολύ ωραίος κώλος, καλό στησιμο αλλά είχα ήδη ψιλοχαλαστεί. παντως είναι αρκετά καλή επιλογή αν θες και κατι παραπάνω

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
δεν σε πιανω μαν.πηγες και με τις 2 σπιτι της?λεφτα?καθαριοτητα (γιατι μου φενεται παραξενο που βγαινει εκει) αντρικη φατσα και σωμα η οκ?
και τι εννοεις αλλα παιχνιδια?ηθελε να σε καρφωσει?ουτε κι εγω πιανω σ αυτα..μακρυα απ τον κολο μας!

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ήθελαν και οι δύο αλλά πήρα μόνο αυτή.λεφτά δεν θυμάμαι, κλασικά είχα πιει και αρκετα, αλλά έχω την εντύπωση ότι έδωσα γύρω στα 60€, φυσιολογικά δη΄λαδή. ξεκίνησε να θέλει να "παίξω" μαζί της αλλά το ξ΄΄εκοψα αμέσως, αλλά είχα την εντύπωση ότι άνετα το προχωρούσε και παραπάνω.Αυτό το λέω γιατί οι πιο πολλές τρανς, κατά< την άποψη μου, είναι καταρχήν σε παθητικό ρόλο, τουλάχιστον επειδή και οι πιο πολλοί πελάτες θέλουν κάτι τέτοιο. αυτή εξ αρχής φαινόταν ότι ήθελε ¨κάτι άλλο¨". και κάτι έξτρα έχει πολύ ώραίο υδρόστρωμα

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
60?πολλα ειναι ρε συ...για αυτην την περιοχη...γι αυτο και σε ρωτησα για σωμα....κατι δεν μου καθετε καλα με τα τραβελια εκει και στην καθετη δωδεκανισου...δεν εχω παρει ποτε...μου κανει πολυ βρομαι η περιοχη...και πολυ αρενοπες καταστασεις..

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
τι εννοείς κάθετα στη δωδεκανήσου; στο στενό που κατεβαίνει δεξιά , υπάρχει κάποιο ιεκ εκει; παλιά είχε μια ξανθιά φοβερό κώλο και στήθος, φάτσα ξιλομπετατζή αλλά εξαφανίστηκε.είναι οι κλασικά μέσα σο αμάξι και άλλες δύο πιο κάτω πριν βγείς πολυτεχνείου.η μία(καστανοκόκκινα σπαστά μαλιά) την πήρα μια φορά που ήταν τόσο κόκκαλο που όταν σταματήσαμε σε περίπτερο για προφυτλακτικά της είπα ΄΄οτι κάτο έτυχε και έπρεπε να φύγω.αν λέμε για το ίδιο μέρος δεν αξίζει

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ξέχασα.αυτή που ΄πήρα ήταν σχετικά κοντή, και καθόλου αρενωπή. το αντίθετο μάλιστα και γι αυτό την πάτησα

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
τι εννοείς κάθετα στη δωδεκανήσου; στο στενό που κατεβαίνει δεξιά , υπάρχει κάποιο ιεκ εκει; παλιά είχε μια ξανθιά φοβερό κώλο και στήθος, φάτσα ξιλομπετατζή αλλά εξαφανίστηκε.είναι οι κλασικά μέσα σο αμάξι και άλλες δύο πιο κάτω πριν βγείς πολυτεχνείου.η μία(καστανοκόκκινα σπαστά μαλιά) την πήρα μια φορά που ήταν τόσο κόκκαλο που όταν σταματήσαμε σε περίπτερο για προφυτλακτικά της είπα ΄΄οτι κάτο έτυχε και έπρεπε να φύγω.αν λέμε για το ίδιο μέρος δεν αξίζει
εκει λεω ναι...παντως και χτες ειχε μια ξανθια ψηλη με καλο βυζι..πολυ ντερεκι και ψιλοσκυλοφατσα!

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
πακαρα λεω να παω να τσιμπησω κατι ελαφρυ κι ισως κανω καμια βολτιτσα..με εβαλε σε σκεψεις η κουβεντα μας...

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
δεν λέμε για την ίδια μάλλον γιατί αυτήν έχω να τη δώ τουλάχιστον 3 χρόνια.πρόσεξε πάντως γιατι οι πολλές εκεί έχουν άλλα χούγια

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
πακαρα λεω να παω να τσιμπησω κατι ελαφρυ κι ισως κανω καμια βολτιτσα..με εβαλε σε σκεψεις η κουβεντα μας...

Ένας μουσακάς ή κάνα παϊδι θα ήταν ότι πρέπει τώρα!!!!

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ή μήπως καμία μπουγάτσα με κυμά. ή καλύτερα ενα σουβλάκι καλαμάκι;
κατέβηκα προσφατα άθηνα ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΡΩΤΕ

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
τον "ΔΕΝ" τι έγινε; προβοκάτσια μου μυριζει, πάλι το κατεστημένο

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
πσάχνω τα λέμε έξω.σε κανά 10 λεπτό θα τριγυρίζω.οδηγάω ένα.....

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Ένας μουσακάς ή κάνα παϊδι θα ήταν ότι πρέπει τώρα!!!!
μπα...κρεπουλα σονυ....ψυχραιμα ωρα που ειναι..ειπαμε και να γαμησουμε....χοχοχοοχ

κανονισε πακαρα να βγω βολτα και να κοιταω τον καθε εναν μες τα ματια μπας και καρφωθει και καλα κι εισαι εσυ...μπουχχαχαχαχααχχα

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Μολις γυρισα απ την τσαρκα...τετοια νεκρα εχω πολυ καιρο να δω...
η ανταποκριση λεει οτι δεν υπηρχε πουθενα ουτε τριχα...
μονο ενας πουστακος με τραγιασκα στην δωδεκανησου με φραγκων
και η εγχειρισμενη με το χιουνται στην πολυτεχνειου...
τελος!

gatisios

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
:rockon:Απαντηση σε thetdoc για την ΚΑΤΙΑ
Στην 26ς οκτοβριου στην δευτερη σταση κανουν πιατσα μονο 3 τραβελακια
>αντιγονη (νισαν μπλε)
>ηλεκτρα ξανθια...σουπερ
>εβα ...πολη καλη ..και γνωστη ως Κατια!
Ελπιζω να ελυσα την απορια σου...
>>>> και τωρα τα ασχημα...
Οσο αφορα το θεμα ΑΛΙΚΗ...ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
Βγαινει στην αρχη τις 26ς η στην πρωτη σταση ,οταν βγαινει ,το σπιτι της ειναι στη νεαπολη στο
ΒΑΟ και οτι εχουν γραψει στο σιτε για αυτη ειναι αληθια και ...χειροτερα!
Δεν μιλαμε μονο για πρεζα για σαπιλα και ξυδια. ΜΑΚΡΙΑ αν αγαπατε την ζωη σας!
Ειναι Φορεας...ΑΡΩΣΤΙΑΣ  ...και ειναι καρα-διαπιστομενο!
Οσοι εχεται κανει μαζι τις ακαποτα ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ να κανεται εξετασεις ( και δεν ειναι καθολου τυχαιο οτι το ακαποτο το ζητησε αυτη..... η σε παρεσυρε για αυτο)
Σας χαλασα παιδες αλλα καλυτερα να ξερεται.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
μπραβο ρε γατισιε καλα εκανες..αν κι εγω δεν την εχω παρει...
ποια ειναι η εβα και ποια η ηλεκτρα δεν καταλαβα...δεν κανουν μονον αυτες ρε συ στην 26ης..ειναι και η αλλη με το μπλε πεζο και με το μπλε πολο...

gatisios

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
:rockon:Αν ψαχνεται για ωραια τραβελια προτιμαται την πιατσα 26ς.
Αν πηγαινεται στην φρανκον το μονο σιγουρο ειναι οτι θα πεσεται σε μπαζα!
Καλη ειναι και αυτη στην αναγενησεως (παλια κυκλοφορουσαι με μερσεντες τωρα με γκετς) ψηλη νταρτανα μεγαλο βυζι .... και καθωτι τρανσεξουαλ.....παιζει γατακι..!  αλλα και κωλο αμα λαχει!
Στην πολειτεχνειου αξιζει μια στελλα (πεζο μπορντο) εντυπωσιακη ψηλη (μενει καλαμαρια)
  το κακο η και καλο ειναι οτι σε χρεωνη αναλογα με την καβλα της 30$ η 50$ η 100$ αναλογα πως θα σε κοψει.Βεβαια αμα γουσταρη ..παιζει και τζαμπα.Το ξενερωμα με αυτη ειναι το ανυπαρκτο βυζι και η πλατη λιγο.... νταλικιερη.
Μια αλλη καλη εντυπωσιακη με βυζο-σπεσιαλ ειναι στον οπαπ με ενα ΣΜΑΡΤ για ολλα το γουστα! , αλα πολυ ακριβη .. μονο στο σπιτι της (μοναστηριου) 100$      ... ε ..κοπελια μας Γαμισες....!
Παλι στον οπαπ μια τρανσεξουαλ με ενα φιατ τσικουετσεντο , μεγαλο βυζι ..ας πουμε καλλη ....λιγο χοντρη ομως.
Και τελλος πανω στη γιαννιτσων παιζει μια τρανσεξουαλ (κοντα στη νισσαν) βγαινει με ενα νταβαντζη που καθεται μεσα στο αυτοκινητο τς γκομενας (ενα σμαρτ)  και ειναι ωραια  εχει σωμα καλο  ειναι παντα καθαρη    παιζει ...ολλα    κλαρινο κωλο και γατακι...καλλες τιμες στο αμαξι 40$ ....και καμια φορα και 30$..

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Παλι στον οπαπ μια τρανσεξουαλ με ενα φιατ τσικουετσεντο , μεγαλο βυζι ..ας πουμε καλλη ....λιγο χοντρη ομως.
αυτη την ειδα χτες.ξερεις ποσα περνει?ειναι με η χωρις μπαστουνι αναμεσα στα ποδια?πολυ χοντρη?την ειδα μεσα στο αμαξι μονο

παντως να σαι καλα ρε γατησιε εισαι γατος και κατατοπιστικοτατος....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom