Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

braveheart_thess

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Like
6
Πόντοι
0
Συνάδερφοι, αυτές που έχουνε αγγελίες στον Αγγελιοχώρο αξίζουνε τίποτα; Είναι οι ίδιες με αυτές που βρίσκονται στις πιάτσες;

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Πραγματικες και οχι κακοπροαιρετες αποριες προς pakara, psaxnw και αλλα παληκαρια κυνηγους και λατρεις των αγοριων που θα θελαν να ειναι και σε καποιες περιπτωσεις εγιναν κοριτσια.(τρανσ, τραβελια, πουστηδες)
- με γυναικες πηγαινετε? που και που? καμμια φορα?
- η περιπτωση σας πως ονομαζεται? μηπως ειναι καποιο ειδος κρυπτοομοφιλοφιλιας?
- και γιατι να προτιμαει καποιος τις τρανσ απο τις γυναικες?
τωρα τα πιασαμε τα λεφτα μας. εγω ψιλογουσταρω και γυναικες με στραπ αλλα δισταζω γιατι μετα δε θα ξερω τι ταμπελα να βαλω

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Πραγματικες και οχι κακοπροαιρετες αποριες προς pakara, psaxnw και αλλα παληκαρια κυνηγους και λατρεις των αγοριων που θα θελαν να ειναι και σε καποιες περιπτωσεις εγιναν κοριτσια.(τρανσ, τραβελια, πουστηδες)
- με γυναικες πηγαινετε? που και που? καμμια φορα?
- η περιπτωση σας πως ονομαζεται? μηπως ειναι καποιο ειδος κρυπτοομοφιλοφιλιας?
- και γιατι να προτιμαει καποιος τις τρανσ απο τις γυναικες?
Ας απαντησω λοιπον εγω μιας και απευθηνθηκε σε μενα....
-Με γυναικες ναι πηγαινω σχεδον καθημερινα αλλα αν σου πω ποιες ειναι θα στεναχωρεθεις πολυ και δεν θελω...
-Η περιπτωση μας ειναι ιδιαιτερη μιας και δεν θα διστασουμε να πηδηξουμε απο τον κολο καποιο ''αντρακι'' που μας προσβαλε,εξαλλου ειπαμε το χουμε ξανακανει...
-Προτιμαει κανεις τις τρανς απ τις γυναικες γιατι οι τρανς ηταν καποτε ''αγορακια'' σαν εσενα τα οποια οπως προειπα μας αρεσει να γαμαμε...
κατι αλλο?σε καλυψα?

tiresias

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα παιδες απο τι ωρα κσεκιναν να βγενουν πιατσα
Καλησπέρα... παίδες!!! Ας καταργράψω κι εγώ τις εμπειριες μου μιας και εχω καιρό να γραψω.
1. Με αυτήν με το πεζό το κόκκινο το καμπριο έχω πάει δυο φορές. Πολύ εντυπωσιακή και όμορφη αν και πολύ ψηλή. Τα χαρακτηριστικαά της αρκετά θυληκα και καλη στο κρεβάτι. Την πρώτη μου άρεσε αλλά την δευτερη εφαγα αγριο ξενερωμα οταν την πηρα σπιτι. Και σε μενα ξεβάφτηκε και τοτε επαθα σοκ παιδες... Δεν την ξαναπήρα έσχως χωρις μπογες!!! Και βυζί άφαντο φυσικά... Και καθόλου καθαρή...
2. Αυτην με το τσικοετσετο την Στελλα μια φορα την πηρα και ξανα ποτεεεεεεεεε.
Βρωμιαρα χοντρη και βλαμμενη .
3. Για την Αλικη συμφωνο κι εγω έχω ακουση και απο φιλες της.
Πάντως ειναι απαράδεκτο να βγαίνουν ορισμένες για δουλεία και να ειναι βρώμικες.Και είναι πολλές αυτές. Εχω πάει σχεδόν με όλες και σταμπαρα ποιες ειναι αυτες και μακριαααα!
πάντως τιποτα  νεο δεν κινήτε..

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Καλησπέρα... παίδες!!! Ας καταργράψω κι εγώ τις εμπειριες μου μιας και εχω καιρό να γραψω.
1. Με αυτήν με το πεζό το κόκκινο το καμπριο έχω πάει δυο φορές. Πολύ εντυπωσιακή και όμορφη αν και πολύ ψηλή. Τα χαρακτηριστικαά της αρκετά θυληκα και καλη στο κρεβάτι. Την πρώτη μου άρεσε αλλά την δευτερη εφαγα αγριο ξενερωμα οταν την πηρα σπιτι. Και σε μενα ξεβάφτηκε και τοτε επαθα σοκ παιδες... Δεν την ξαναπήρα έσχως χωρις μπογες!!! Και βυζί άφαντο φυσικά... Και καθόλου καθαρή...
2. Αυτην με το τσικοετσετο την Στελλα μια φορα την πηρα και ξανα ποτεεεεεεεεε.
Βρωμιαρα χοντρη και βλαμμενη .
3. Για την Αλικη συμφωνο κι εγω έχω ακουση και απο φιλες της.
Πάντως ειναι απαράδεκτο να βγαίνουν ορισμένες για δουλεία και να ειναι βρώμικες.Και είναι πολλές αυτές. Εχω πάει σχεδόν με όλες και σταμπαρα ποιες ειναι αυτες και μακριαααα!
πάντως τιποτα  νεο δεν κινήτε..
εχεις παει με ολες αλλα ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ?
λυσε την απορια του dorian(day)69

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
η δικη μου απαντηση στον dorian δεν σε καλυψε ρε φιλοξενουμενε?
κανα νεο απ αυτες που ελεγες στον οτε ειχες ρε συ?

bigmac

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
καταρχην απο τον τιτλο πρεπει να βγει το πουτανες.αλλωστε απ οτι φαινεται δεν υπαρχουν.
παρακολουθω το θεμα και νομιζω οτι πλεον υπαρχουν πολι λιγες καλες επιλογες.
παλαοτερα υπηρχε μια αννα με ζ3 και στη συνεχεια με μερσεντες.εγχειρισμενη, πολυ καθαρη  και εξυπηρετικη ανετα την περνουσες για γυναικα.νομιζω ομως οτι σταματησε γιατι ερωτευτηκε :cheesy: :cheesy: :cheesy:.τι θυμαται κανενας φιλος

bigmac

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
η δικη μου απαντηση στον dorian δεν σε καλυψε ρε φιλοξενουμενε?
κανα νεο απ αυτες που ελεγες στον οτε ειχες ρε συ?
τις εψαξα και εγω αυτες αλλα κανενα ιχνος.ουτε καν καποια υποπτη κινηση στο σημειο

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
κιεγω οποτε περναω βλεπω κανεναν ταλαιπωρο να περνει τηλ και απο μακρια ψαρονω...μπα τιποτα γι αυτην που λες φιλε...αλλα ας μην αναφερομαστε συνεχεια σε παλιες χαμενες ατλαντιδες γιατι δεν βοηθιεται κανεις...το θεμα ειναι αν υπαρχει τιποτα καινουριο εδω μπας και δουμε φως...γυναικες οπως εχω γραψει εχει 2 στον νεο δρομο για στερ.......μια στην ταβερνα παλιος σταθμος και μια ειδα πριν 2-3 μερες λιγο πιο περα..

bigmac

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
εχει 2 στον νεο δρομο για στερ.......μια στην ταβερνα παλιος σταθμος και μια ειδα πριν 2-3 μερες λιγο πιο περα..
δεν ειναι και ασχημα, σε μια πολη 1000000 κατοικων καλα δεν ειναι.κανονικα θα επρεπε να κανουν χρυσες δουλειες και οι δυο

glykotsu

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
παιδες γεια ειμαι  καινουργιος  και  εχω  λιγο χα8ει αλλα 8ελω  να ρωτησω τον dorian69 γατι ρε φιλε μου δεν  ζητας απαντηση απο τον κα8θρεφτη σου και μας την λες?

glykotsu

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
φιλε bigmac εχω παει και εγω με την αννα  με  μερσεντα,εδω βρισκετε την εχει πεσει στην αγελλια και την βγαζει ετσι........

dorian69

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ας απαντησω λοιπον εγω μιας και απευθηνθηκε σε μενα....
-Με γυναικες ναι πηγαινω σχεδον καθημερινα αλλα αν σου πω ποιες ειναι θα στεναχωρεθεις πολυ και δεν θελω...
-Η περιπτωση μας ειναι ιδιαιτερη μιας και δεν θα διστασουμε να πηδηξουμε απο τον κολο καποιο ''αντρακι'' που μας προσβαλε,εξαλλου ειπαμε το χουμε ξανακανει...
-Προτιμαει κανεις τις τρανς απ τις γυναικες γιατι οι τρανς ηταν καποτε ''αγορακια'' σαν εσενα τα οποια οπως προειπα μας αρεσει να γαμαμε...
κατι αλλο?σε καλυψα?

εκανα μια ερωτηση αποριας, γιατι τρανς και οχι πουτανες ας πουμε. Χωρις σποντες ηθικης ή ανδρισμου. Ετσι απορια γιατι εχω παει μονο μια φορα με τραβεστω και δεν μου αρεσε.
ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΑΝΤΡΑΚΙΑ
ΠΟΥ ΓΑΜΑΝΕ ΚΟΛΑΡΑΚΙΑ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ
Αλλα το ψιλοκομπλεξ το χουμε σε σχεση με τον ανδρισμο μας.... ε psahnwandres?

dorian69

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
τωρα τα πιασαμε τα λεφτα μας. εγω ψιλογουσταρω και γυναικες με στραπ αλλα δισταζω γιατι μετα δε θα ξερω τι ταμπελα να βαλω

ενταξυ φιλαρα παραδεχομαι.... οτι εκανα λαθος διατυπωση....
ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡ ΣΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ

dorian69

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
η δικη σου περιπτωση πως ονομαζεται:
α)κρυπτοκομπλεξισμος
β)κρυπτομπουφισμος
γ)απλη καθημερινη μαλακια

φιλε πριν κανεις την "καλοπροαιρετη" κριτικη σου υπο τον μανδυα αποριας σκεψου τι λες. ξερεις κατι πουριτανοι σαν εσενα (οχι εσυ!) ειναι που ψωνιζουν τα ανηλικα αγορακια οταν τα φωτα χαμηλωσουν...
αν μου εκανες εμενα την ερωτηση που απηυθυνες στους αλλους φιλους θα ειχα εναν πολυ πρακτικο τροπο να σου απαντησω.
λυπαμαι γιατι σε ορισμενα θεματα σε εβρισκα σωστο διαβαζοντας τα posts σου

ΕΣΥ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΞΕΦΥΤΡΩΣΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΙΧΤΗΚΕΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ?
ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΑΡΕΣ, ΤΟ "ΚΡΥΠΤΟΟΜΟΦΙΛΟΦΙΛΙΑ" ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΠΕΙ.
ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ...
ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ "ΚΡΥΠΤΟΚΟΜΠΛΕΞΙΣΜΟΙ" ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ

Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΑΠΛΗ...
ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΜΑΝΙΑ, ΕΜΜΟΝΗ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΙ ΓΙΑ ΤΡΑΒΕΛΙΑ ΚΑΙ ΤΡΑΝΣ?
ΜΗΠΩΣ ΧΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ? ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ?
ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ Ο jhoonwho οτι επερεπε να διατυπωθει αλλιως και σε αλλο θρεντ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΛΑ FILOXENOYMENE KAI ΤΙΣ ΣΠΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΤΙΣ ΑΝΙΠΑΡΕΡΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ "ΟΧΙ ΕΣΥ"

glykotsu

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ρε εσυ dorian69 εχεισ  σαλταρη απο κατι?να  παλεπσης ηρ8ες?κουλ ρε κουλ!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom