You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)
αυτη την καριολα με το καμπριο δεν την εχω παρει ρε γαμωτο..νομιζω πολλα τα 100...πολυ καλη σπιτι με 50 ειναι και η αντιγωνη?με το μπλε νισαν μικρα..καποτε που την πηρα εμενε μποτσαρη...απο την εμπειρια μου.οι πιο πολλες ειναι 60 με 70 στο σπιτι.εχει και με 50 που ειναι μαλιστα κατα τη γνωμη μου και απο τις καλυτερες.100 νομιζω παιρνει μονο αυτη με το κοκκινο πεζω καμπριο στην πολυτεχνειου.οσο για το αλλο δεν το ηξερα οτι υπαρχει τετοια επιλογη.
+1100 νομιζω παιρνει μονο αυτη με το κοκκινο πεζω καμπριο στην πολυτεχνειου.
Είναι μια ξανθιά και λέγεται Στέλλα. Όντως 100 παίρνει και μένει Καλαμαριά.
εχω παει κανα δυο φορες.αρκετα καλη.καθολου βιαστικη, δε σε αγχωνει καθολου.επισης(μαλλον καλο ως γεγονος)τη μια φορα που αργουσα να τελειωσω,της ζητησα πιπα χωρις και αρνηθηκε, λεγοντας οτι δεν κανει.εχω φαει κολλημα και δεν την πετυχαινω αυτην με το μπλε μεγκαν στη γιαννιτσων.ξερει κανεις μηπως εφυγε τελικα απο θεσ/κη;
μπλε με αθηναικες πινακιδες,βρισκεται στις πρωτες γραμμες του τρενου;αν ειναι η ιδια δεν με ενθουσιασε,μια φορα σπιτι και μια στο αμαξι.νομιζα οτι παιρνει παραπανω στο σπιτι.πρεπει να μοιραζεται και μια γκαρσονιερα(ισως και αλλα πραγματα;γνωριζει καποιοιος κατι παραπανω;) με τη στελλα(στον αγιο ιωαννη εχει σπιτι) πανω απο τη μοναστηριου
ναι .απλα οταν κανω παραθεση αργει να φωρτωσει τη σελιδα και βαριεμαι να περιμενω.η αντιγονη ειναι αυτη που περιγραφω με το μπλε μικρα με αθηναικες πινακιδες;αν ναι τοτε αυτο που εγραψα ισχυει.πρεπει να ειναι πολυ κοντινη....φιλη με τη στελα.και ρωταω μηπως δοκιμασε κανεις κατι περισσοτερο.οσο για την αλλη με το μεγκαν εμφανιστηκε προσφατα ΣΤΗΝ ΠΟΛη και εξαφανιστηκε αν και μου ειχε πει οτι εψαχνε σπιτι να νοικιασει.ενδεχομενως να την εδιωξαν απο τις πιατσες τα "αστερια" που φοβηθηκαν τον ανταγωνισμοδεν καταλαβα τιποτα!απαντας σε μενα για αυτην με το μικρα?ρωτας κατι για καποια με μεγκαν?μου τα μπερδεψες ολα μαζι...
Όντως. Αυτή με το μπλε micra έχει πάνω από 6 χρόνια αυτή η ιστορία.
Για την άλλη με τα 100ευρώ (αν ρωτάς εμένα) δεν την έχω πάρει μιας και δεν είμαι λάτρης του είδους των trans. Απλά εγκυκλοπαιδικά και μόνο κάνω βόλτες και συλλέγω πληροφορίες! Γενικα και αυτή δεν είναι από τις πιο τακτικές στην πιάτσα αλλά είναι από τις καλύτερες εμφανισιακά.
Για την άλλη με τα 100ευρώ (αν ρωτάς εμένα) δεν την έχω πάρει μιας και δεν είμαι λάτρης του είδους των trans. Απλά εγκυκλοπαιδικά και μόνο κάνω βόλτες και συλλέγω πληροφορίες! Γενικα και αυτή δεν είναι από τις πιο τακτικές στην πιάτσα αλλά είναι από τις καλύτερες εμφανισιακά.
Τελικά, συνάδελφοι, αυτές που ανέφερα εγώ απ την τελευταία βόλτα σας λένε τίποτα; Όχι ότι ήμουν πολύ συγκεκριμένος κιόλας, αλλά αν σας λένε κάτι...
Εκείνη η κοπέλα πάνω στην γιαννιτσών; Με σγουρό καστανό μαλλί. Δεν μπορεί να κυκλοφορούν πολλά καλά κομμάτια στην γιαννιτσών, οπότε θα την έχετε πετύχει λογικά.
Όσο για τις τρανς, αναφέρατε κι εσείς αυτήν με το μπλε μίκρα. Είναι καλή; Αυτή με το μαύρο 206 που είναι κάθε φορά που πέρασα εκεί καλή είναι; Ή μήπως είναι πολύ συχνά εκεί επειδή είναι μπάζο;
Και επιπλέον ρε παιδιά, η γνωστή φιόνα υπάρχει ακόμα; Όλες τις τελευταίες φορές που πέρασα απ τις πιάτσες δεν ήταν εκεί... Ούτε η Λουίζα που συνιστούσε ο φίλος pakara.
Εκείνη η κοπέλα πάνω στην γιαννιτσών; Με σγουρό καστανό μαλλί. Δεν μπορεί να κυκλοφορούν πολλά καλά κομμάτια στην γιαννιτσών, οπότε θα την έχετε πετύχει λογικά.
Όσο για τις τρανς, αναφέρατε κι εσείς αυτήν με το μπλε μίκρα. Είναι καλή; Αυτή με το μαύρο 206 που είναι κάθε φορά που πέρασα εκεί καλή είναι; Ή μήπως είναι πολύ συχνά εκεί επειδή είναι μπάζο;
Και επιπλέον ρε παιδιά, η γνωστή φιόνα υπάρχει ακόμα; Όλες τις τελευταίες φορές που πέρασα απ τις πιάτσες δεν ήταν εκεί... Ούτε η Λουίζα που συνιστούσε ο φίλος pakara.
τη στελλα με το κοκκινο καμπριο την εχω παρει και σπιτι και αμαξι.την τελευταια βεβαια φορα στο σπιτι της που πηγα , η ιδια με πηρε αργα επειδη αρχικά δεν μου ειχε απαντησει και μου ειπε οτι αμα θελω να περασω από το σπιτι.πηγα κατα τις 3 και εχοντας καλη εμπειρια απο την προηγουμενη φορα.πολυ καλη πιπα μεγαλης διαρκειας και γαμησακι.στα μειον:Ηταν εντελως αβαφη και ενω στην πιατσα δειχνει πολυ εντυπωσιακη τρανς, το προσωπο ηταν καπως
φιλε προεδρε για τη λουιζα οπως σου ειπα βγαινει σιγουρα μονο παρασκευη και σαββατο μετα τις 2:30.πολυ σπανια πεμπτη και κυριακη.μαζι με τη φιονα ξεχωριζει σε εμφανιση στη σταση.αν περασεις θα την καταλαβεις:ξανθια,πολυ ωραιο κωλο και στηθος και χειλαρες.απλα επιεδη δε βγαινει τοσο συχνα, προσφερει καλες υπηρεσιες(απ οσο ξερω)και λογω εμφανισεις την παιρνουν αμεσως απο την πιατσα
Φίλε JohnWoo εντάξει μην τα κάνεις και τραγικά!!!!! Δεν τις φορτώνουν για αποκλειστική χρήση "εις αεί" !!! Τις "δανείζονται" για κανένα 20λεπτο και μετά τις επιστρέφουν. Έτσι, με 2-3 περάσματα από την πιάτσα θα έχει την ευκαιρία να την δέις ή/και να την φορτώσεις αν σου γυαλίσει...ευχαριστώ, pakara. Κατάλαβα, οι καλές εξαφανίζονται και μένουν τα μπάζα. Πίκρα...
εκτός αν βλεπεις πολλά αμαξια στην πιατσα με διαφορους περιεργους που απλα ειναι εκει για να μαζευουν πληροφοριες ( οχι , οχι δεν το λεω για εσενα)Φίλε JohnWoo εντάξει μην τα κάνεις και τραγικά!!!!! Δεν τις φορτώνουν για αποκλειστική χρήση "εις αεί" !!! Τις "δανείζονται" για κανένα 20λεπτο και μετά τις επιστρέφουν. Έτσι, με 2-3 περάσματα από την πιάτσα θα έχει την ευκαιρία να την δέις ή/και να την φορτώσεις αν σου γυαλίσει...
Διακρίνω ειρωνία ή κάνω λάθος ???εκτός αν βλεπεις πολλά αμαξια στην πιατσα με διαφορους περιεργους που απλα ειναι εκει για να μαζευουν πληροφοριες ( οχι , οχι δεν το λεω για εσενα)
Φιλικά.
χεχε, πάντως εγώ είμαι σίγουρα μέσα στους περίεργους που μαζεύουν πληροφορίες, ίσως θα πρεπε να βάλω και αυτοκόλλητο "ρεπόρτερ του bourdela.com" στο αμάξι μου...!
Δεν τα κάνω τραγικά, απλά η εντύπωση που μου δόθηκε και εμένα από τα 2-3 περάσματα που έκανα πρόσφατα είναι ότι οι καλές είναι δυσεύρετες και οι μέτριες είναι που είναι διαθέσιμες εύκολα.
Δεν τα κάνω τραγικά, απλά η εντύπωση που μου δόθηκε και εμένα από τα 2-3 περάσματα που έκανα πρόσφατα είναι ότι οι καλές είναι δυσεύρετες και οι μέτριες είναι που είναι διαθέσιμες εύκολα.