Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

god_gr

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Like
4
Πόντοι
6
Προσπαθούσα καιρό να θυμηθώ και τώρα έφαγα μια φλασια και μου ήρθε!
ΜαριλέταΤο ξέρει κανείς αυτό το μωρό? το είχα φορτώσει πριν το πάσχα από τη γιαννιτσών. Μελαχρινή, Περίπου στο 1,65 ύψος, 50κιλά, βυζάκι μετρίου μεγέθους. Καινούρια στη δουλειά τότε (απ'ότι μου είπε) και φοιτήτρια στην καθημερινή της και πρωινή της ζωη!
50 ευρώπουλα στο αμάξι , με προφυλακτικό όμως. Και ήταν ανένδοτη για ακάποτο τσιμπουκάκι. Της ζήτησα το τηλ. λίγο πριν το τέλος της συνάντησης, αλλά μου έιπε κάποια άλλη φορα. Έχει πετύχει κανείς σας κάτι που να της μοιάζει πρόσφατα?

PS: Πρέπει να το βρούμε ξανά αυτό το άτακτο πορνίδιο και να το τιμωρήσουμς δεόντως !!! (κατά την πιτσιλιστικη διάλεκτο)

foyfoy

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπον Κλησπερα .Μολις γυρισα απο την πιατσα στη γιαννιτσων .Βρηκα στησς 9,30γεματουλα με ομορφο προσωπο γυρο στα 27 ξανθια ειχε και τραβελια .Στη καινουργια πατσα ειχε μια αδυνατη περιπου στα 30και μια βουλγαρα περιπου 45 ψηλο μπαζω με 15 ευρο μιλησα  μαζι της ειναι φοβισμενες σχεδον  ολες απο τους γυφτους  και την αστυνομια .
τελικα το προβλημα ειναι το πως θα περνουν τα χρηματα διχως να εχουν προβλημα .Παντως η καινουργια πιατσα ωσπου να ερθουν η γυφτοι ειναι ποιο ανετη δεν εχει κινηση και εχει λιγοτερα φωτα και λιγοτερο κοσμο να περνα και να ξανα περνα , ειδικα για εμας τους παντρεμενους  που δεν θελουμε αδιακριτα ματια....αυτα τα λιγα νωρις 9 εως 11 εχει καλυτερα κομματια..

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Λοιπον Κλησπερα .Μολις γυρισα απο την πιατσα στη γιαννιτσων .Βρηκα στησς 9,30γεματουλα με ομορφο προσωπο γυρο στα 27 ξανθια ειχε και τραβελια .Στη καινουργια πατσα ειχε μια αδυνατη περιπου στα 30και μια βουλγαρα περιπου 45 ψηλο μπαζω με 15 ευρο μιλησα  μαζι της ειναι φοβισμενες σχεδον  ολες απο τους γυφτους  και την αστυνομια .
τελικα το προβλημα ειναι το πως θα περνουν τα χρηματα διχως να εχουν προβλημα .Παντως η καινουργια πιατσα ωσπου να ερθουν η γυφτοι ειναι ποιο ανετη δεν εχει κινηση και εχει λιγοτερα φωτα και λιγοτερο κοσμο να περνα και να ξανα περνα , ειδικα για εμας τους παντρεμενους  που δεν θελουμε αδιακριτα ματια....αυτα τα λιγα νωρις 9 εως 11 εχει καλυτερα κομματια..
που ειναι αυτη η καινουργια πιατσα;

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Όντως, που εννοείς συνάδελφε; Στην γιαννιτσών; Εγώ πριν λίγο έτυχε να περάσω απ την περιοχή για άλλο λόγο και με την ευκαιρία έκανα έναν κύκλο για να τσεκάρω τι παίζει, αν και δεν είχα ούτε λεφτά ούτε διάθεση για να φορτώσω κάτι, εκτός βέβαια αν έβρισκα κάτι εξαιρετικό.
Γενικά πρέπει να πω ότι μου φάνηκε ότι είχε λίγη κίνηση. Εντυπωσιάζομαι που ο φίλος foyfoy λέει ότι πέτυχε κίνηση τόσο νωρίς! Νόμιζα ότι η ιδανική ώρα για πιάτσες ήταν προς 2-3 απ ότι έλεγαν οι εδώ συναγωνιστές.
Για να μην τα πολυλογώ, στην 26ης ήταν δύο τραβελια (προφανώς) σε αμάξια, μία με Peugeot 206 και μία μελαχρινή με VW Polo. Και οι δύο φαινόντουσαν καλές από απόσταση, αλλά δεν πλησίασα/σταμάτησα να τσεκάρω καλύτερα. Τις ξέρει κανείς;
Επί της γιαννιτσών πέτυχα μερικές κοπέλες αλλά κυρίως μπάζα. Μόνο μία καλή μου φάνηκε ότι είδα αλλά εκείνη την ώρα την φόρτωνε κάποιος οπότε δεν μπόρεσα να τσεκάρω καλύτερα. Μπήκα και σε μερικά στενάκια μπας και πετύχω καμία πιο ψαγμένη γωνία της πιάτσας αλλά τίποτα. Στον ΟΠΑΠ που είχα ακούσει παλιότερα ότι έπαιζε κίνηση ήταν η απόλυτη νέκρα.
Αυτά. Γενικά όσο το ψάχνω καταλαβαίνω ότι η πιάτσα θέλει τύχη και υπομονή, και δεν διαθέτω ούτε το ένα ούτε το άλλο οπότε πολύ δύσκολα θα βρω κάτι καλό απ' ότι καταλαβαίνω, ειδικά έτσι όπως δύσκολα με βολεύει να κυκλοφορήσω προς τα κει βραδυνές ώρες.

kontos23

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2007
Like
28
Πόντοι
1
τελικα η καινουργια πιατσα που ειναι?

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ειδικά έτσι όπως δύσκολα με βολεύει να κυκλοφορήσω προς τα κει βραδυνές ώρες.
Γιατι παντρεμενος εισαι;παντως νομιζω οτι στη γιαννιτσων υπαρχει κινηση λιγο μετα τις 10.Απλα ειναι θεμα ημερας.ειναι και το μοναδικο μερος που μπορει να τυχει να βρεις και εμφανισημες που δεν ειναι τρανς.Αυτη με το polo ( μπλε;)νομιζω οτι ειναι συχνα εκει απο νωρις.πρεπει να την ειχα παρει πριν καποια χρονια και ειχε ορεξη για αλλου ειδους παιχνιδια(πολυ πιο ενεργητικα) και την εκανα επιτοπου

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Όχι παντρεμένος, αλλά κατά κάποιον τρόπο δεσμευμένος, και άσε που πιάνω δουλειά νωρίς και δεν μου είναι εύκολο να κυκλοφορώ αργά, ειδικά καθημερινές. Πάντως πέρα απ το τι ώρα ξεκινάει η κίνηση, η ιδανική ώρα ποια είναι κατά την γνώμη σας;
Καλή αυτή με το Polo τουλάχιστον; Αλλά πώς γίνεται να έχει όρεξη για "άλλα παιχνίδια";! Εμείς πληρώνουμε οπότε εμείς διαλέγουμε και το πρόγραμμα. Τόσο μερακλού η κοπέλα που θέλει να τον βγάλει έξω και να στον καρφώσει με το ζόρι...; Τότε όντως μακριά!!!  :badair: :badair: :badair:

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Όχι παντρεμένος, αλλά κατά κάποιον τρόπο δεσμευμένος, και άσε που πιάνω δουλειά νωρίς και δεν μου είναι εύκολο να κυκλοφορώ αργά, ειδικά καθημερινές. Πάντως πέρα απ το τι ώρα ξεκινάει η κίνηση, η ιδανική ώρα ποια είναι κατά την γνώμη σας;
Καλή αυτή με το Polo τουλάχιστον; Αλλά πώς γίνεται να έχει όρεξη για "άλλα παιχνίδια";! Εμείς πληρώνουμε οπότε εμείς διαλέγουμε και το πρόγραμμα. Τόσο μερακλού η κοπέλα που θέλει να τον βγάλει έξω και να στον καρφώσει με το ζόρι...; Τότε όντως μακριά!!!  :badair: :badair: :badair:
οντως κατι τετοιο πηγε να κανει,ισως και  να φταιω και εγω που δεν ξεκαθαρισα απο την αρχη για ποιο λογο πληρωσα.παντως εβγαλε και ενα περιεργο λιπαντικο και καπου εκει την εκανα.γουστα ειναι αυτα

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
αυτη με το μπλε πολο ειναι βιαστικη κι εγω την εχω πετυχει και μαστουρωμενη...πριν 3 χρονια την καρφωσα μια χαρα και δεν ειχε καμια ορεξη για αλλα παιχνιδακια...παλι καλα...την ειχα παρει στ αμαξι κι ουτε δυμαμαι καν απο φραγκα τι εδωσα!!!ια μαθουμε περι καινουριας πιατσας????????

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Αναρωτιόμουν πάντως, αν η άλλη έχει αμάξι τι γίνεται; Την ακολουθείς εσύ μέχρι το σπίτι της; Ή το αφήνει και ανεβαίνει στο δικό σου;

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Αναρωτιόμουν πάντως, αν η άλλη έχει αμάξι τι γίνεται; Την ακολουθείς εσύ μέχρι το σπίτι της; Ή το αφήνει και ανεβαίνει στο δικό σου;
οι πιο πολλες εχουν αμαξι και τις ακολουθας.μου εχει ομως  καινα αφησω το δικο μου επειδη παρακατω ειχε μπλοκο και ειχα πιει

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Τελικά όμως που είναι και ποια είναι αυτή η λεγόμενη "νέα πιάτσα" που αναφέρθηκε;

foyfoy

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Καινουργια πιατσα  κανουμε δεξια απο το φαναρι για την δυτικη εξοδο που ειναι  κατω απο τον ΟΠΑΠ.και στο πρωτο  φαναρι στριβουμε αριστερα ειναι κατηφορα ο δρομος  στο αριστερο μασ χερι εχουμε την μεταφορικη ΑΙΟΛΟΣ λιγο πιο κατω ειναι η γραμμες του ΟΣΕεκει στο καμαρακη του ΟΣΕειναι παντα μια αδυνατη  και λιγο πιο κατω ειναι η βουλγαρα. Σε εκεινη την ευθεια  εχει παντα διαφορες κοπελες που της διοξαν η γυφτοι απο την πιατσα ΑΑΑΑ και κατι ακομα η γαμηστρο  καβαντζα πανω απο το σχολειο  χαλασε την σκαβουνε για οικοδομη

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Δεν κατάλαβα ακριβώς που εννοείς, συνάδελφε, επειδή δεν ξέρω την περιοχή καλά, ωστόσο θα το ψάξω την επόμενη φορά. Χρήσιμη πληροφορία, άντε να δούμε μπας και πετύχουμε κάτι καλό. Ευχαριστώ

halias

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2007
Like
25
Πόντοι
1
John οπως πηγαίνεις Γιαννιτσών μόλις περάσεις την κίτρινη καντίνα στρίβεις αριστερά και όοολο κάτω.Περνάς τα φανάρια και εκεί βρίσκεις τις γραμμές και τα κορίτσια.

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Δεν ξέρω την κίτρινη καντίνα αλλά κατάλαβα τι εννοείς, συνάδελφε Χάλια. Thanks!

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Μετά το μασάζ στη Βούλγαρη ( ανέφερα σχετικά) , ένα -δύο ποτάκια, δοκίμασα στη "νέα" πιάτσα στις γραμμές του Ο.Σ.Ε. Δεν είχε τίποτα, ωστόσο πέτυχα, την κλαούντια (νομίζω), Ρουμάνα, στο φανάρι κοντά στην ταβέρνα ο παλαιός σταθμός.50€ στο αμάξι. Καλή πίπα,δεν δοκίμασα κάτι άλλο αν και το πρόγραμμα περιείχε και άλλες υπηρεσίες .Σε γενικές γραμμές άξιζε τα χρήματα

baklavatzioglou

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
60
Πόντοι
6
ρε παιδιά να σας διειγιθω κάτι που έγινε βέβαια πέρυσι με ένα φίλο μου ..είχαμε κατεβεί για κάτι εξέτασής σε ένα γιατρό με τον φίλο μου και μετά πήγαμε για μπουρδελοτσαρκα στον βαρδάρη.σε ένα μπουρδέλο πριν μπούμε ηταν ένας ξανθός πιτσιρικάς γιρο στα 23 ετών..μας είπε ότι έβγαζε την γκόμενά του στο κλαρί μια ρουμανα κοντούλα με κοντό μαλη  μελαχρινή ..την πήρε τηλέφωνο και ήρθε ..από φατσα μέτρια αλλά είχε ένα σώμα δηλητήριο..μετά ο φίλος μου πήγε με την κοπέλα σε ένα hotel κοντά στο βαρδάρη σε ένα στενο πιο πανο απο τα μπουρδέλα ..έπαθε μουνοπλακα !! ακόμα το θιματε ..τετιο γαμήσι δεν έκανε ποτέ στην ζωή του..επιδι ανέφερε ο παοκαρα για ρουμανα για αυτό και το πα ..δεν ξέρω αν έχετε ακουστά για αυτην ..ο ξανθος ο πιτσιρικάς μας είχε πι ότι ήταν σερβος..μου προτινε να την πυροβολήσω και εγώ αλλά λόγο οικονομικής στενότης δεν έκανα τίποτα ..αν και το φιλαράκι μου μου δανιζε τα χρήματα ..τελικά το μετιανιοσα σαν το σκυλί που δεν τις τον έσπρωξα και εγω τιμή ..80 ευρώ..μας έδωσε και τηλέφωνο αλλά όταν πήραμε καπια άλλη φορά μας είπανε ότι πήραμε λάθος όνομα δεν θιμαμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom