Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (3 μέλη και 18 επισκέπτες)

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
ειδατε καμια με μποτες ρε μαγκες τελευταια?

κ κατι ακομη,αυτες στις πιατσες μονο αμα εχεις αμαξι τις γαμας?

being_wild

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Σημερα εξορμηση στην Γιαννιτσων κλπ για εξερευνηση!
Εντυπωση μ εκανε μια με πολυ κοντο φορεμα, τιγρε..και καφε-μπεζ μποτες...Καστανο μαλλι...περνώντας δεν μπορεσα να καταλαβω αν ηταν transaki η οχι...περισσοτερο με θυληκό μου εμοιασε!Οστοσο περνώντας απο εκει  αυτη γυρισε και ψιλο-σηκωσε το φορεμα!πολυ δυνατο κομματι....Οποιος ξερει ας μας πει για την κυρια/ο...

Υ.Γ.1 σε ενα 206 πηγαίνωντας για Βιλκα, τι εχουμε?
Υ.Γ.2 Σε αυτοκίνητο μονο πιπα...!

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ειδατε καμια με μποτες ρε μαγκες τελευταια?

κ κατι ακομη,αυτες στις πιατσες μονο αμα εχεις αμαξι τις γαμας?
Νομιζω πως έχω δει πολλούς πεζούς να πηγαίνουν με το αμάξι κάποιας τρανς κατά βάση. Δεν ξέρω βέβαια  αν δε σε ξέρει μήπως διστάσει.

tiresias

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
θα λεγα πως ειναι μοιρασμενες, σε 26ης και απεναντι απο city gate, που ειναι στην πιατσα απο πιο νωρις σε σχεση με 26ης (τελευταια καποιες απο αυτες την πεφτουν και στη γιαννιτσων μετα τα φαναρια.ενδεχομενως να υπαρχει προβλημα με το ροκ μπαρ που ανοιξε.παντως αυτες στην γιαννιτσων ξεχωριζουν απο μακρια και δεν υπαρχει κινδυνος να την πατησεις)
καμια πληροφορια για μια Μαριαννα με κιτρινο getz ενχειρησμένη?

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
αναγεννησεως μπροστα στο παλιο κτιριο μελαχρινη...
ελενα τη λενε.εχει μια μερσεντες.πολυ καλη και οικονομικη με 50€ στο σπιτι,30€ στοαμαξι .το ονομα  μαριανα  στο  ειπε η ιδια;

tiresias

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ελενα τη λενε.εχει μια μερσεντες.πολυ καλη και οικονομικη με 50€ στο σπιτι,30€ στοαμαξι .το ονομα  μαριανα  στο  ειπε η ιδια;
Να η ιδια μου το ειπε. αυτη ομως δεν φαινετε καθολου για τραβελι αφου δεν μπορεσα να τιν καταλαβω.

charlie24

Νέο Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά.τυχαία βρήκα αυτό το site και ομολογώ είναι γαμάτο.αλλά πιο γαμάτη είναι η παρέα έχετε φτιάξει!γι' αυτό γράφτηκα και εγώ να μπω στην παρέα σας και να προσφέρω όσο μπορώ με τις όποιες πληροφορίες έχω!

edit AssFiller :τροποποίηση greeklish σε ελληνικούς χαρακτήρες.

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Ενημερωση με καθυστερηση για παρασκευη βραδυ.
η βολτα ξεκινησε γυρω στις 11:30.Γιαννιτσων στο υψος της νισσαν,αναμεσα σε δυο τρια τρανς υοηρχε και μια που δε εμοιαζε με τρανς.Οντως δεν ηταν .Αλινα ή καπως ετσι απο γερμανια. Ωραιο σωμα κα;ι συμπαθητικο προσωπο, γενικα μια καθημερινη κοπελα70€ στο αμαξι,πολυ φιλικη, δοκιμασε διαφορες στασεις και ηρθε το επιτυχημενο αποτελεσμα.βαΣΙΚΟ μειονεκτημα οτι γνωριζει μονο γερμανικα.δε ρωτησα ποσο καιρο θα μεινει παντως.την ιδια ωρα ειδα στην ταβερνμα παλαιο σταθμος μαλλον τη ρουμανα που αναφερθηκε σε αλλο σημειο απο καποιους.συμπαθητικη εμφανιση αλλα δε ρωτησα κατι περισσοτερο γιατι την φορτωσαν

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
αυτες που ειναι κανονικες γυναικες κ οχι τρανς μονο σε αμαξι ψωνιζονται??

κ τελος 8α κανω μια ερωτηση που ισως κουραζει αλλα νιωθω την αναγκη να την κανω!
αυτες οι κανονικες κοπελες μηπως φορανε μποτες?

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
αυτες που ειναι κανονικες γυναικες κ οχι τρανς μονο σε αμαξι ψωνιζονται??

κ τελος 8α κανω μια ερωτηση που ισως κουραζει αλλα νιωθω την αναγκη να την κανω!
αυτες οι κανονικες κοπελες μηπως φορανε μποτες?
προσωπικα ειχα πολυ καιρο να παρω "κανονικη" γυναικα στο αμαξι πολυ απλα γιατι δεν υπαρχουν , με εξαιρεση ισως αυτη τη Στελλα που δεν την εχω πετυχει ποτε.νομιζω ομως οτι αν  προτεινεις  να πατε σε ξενοδοχειο δε θα αρνηθει.τωρα σχετικα με το αλλο ερωτημα σου ουτε που προσεξα,ειχα τοσο καιρο να δω εμφανησιμη κοπελα στη πιατσα που θα την επαιρνα ακόμη και με σαγιοναρες

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Για να συνεχισω την περιηγηση:Μετα απο αρκετά ποτά επεστρεψα κατα τις 2:30. Στη Γιαννιτσών εκεινη την ωρα οπως συνηθως συμβαινει η μονη αξιόλογη ηταν μια εγχειρισμενη τρανς(σοφια), μελαχρινη, χωρις αυτοκινητο, στο υψος της Νισσαν.Προσοχή επειδη την πατησα μια φορα μακρια από την τρανς που βρισκεται συνηθως μετα τα φαναρια του καρφουρ πρωτη.Μελαχρινη, με ωραιο σωμα.Μακρια.Βιαστικη οσο δεν παει, αθλιες υπηρεσιες.Συνεχιζω σε 26ης και πετυχαινω τη λουιζα με το ασημι σουιφτ.70€ στο σπιτι(το ανεβασε) αλλα αξιζει τα λεφτα(προεδρε δοκιμασες), φοβερο τσιμπουκι οπως παντα.
Μου ανεφερε παντως οτι χτυπησαν μια τρανς σε μερος στα μπουρδελα ενω ηταν με πελατη.Αυτον αν καταλαβα καλα δεν τον πειραξαν.

god_gr

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Like
4
Πόντοι
6
αυτή η λουίζα πρέπει όντως να είναι πολύ καλή περίπτωση. τσιμπουκάκι ακάποτο ?

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
εσύ δεν γουστάρεις ή αυτή δεν κάνει ?
αυτη δεν κανει σιγουρα.της το ζητησα μια φορα σε φαση που δεν τελειωνα με τιποτα αν και οπως εχεω πει κανει απιστευτο τσιμπουκι αλλα δε δεχθηκε.και εγω παντως πρωτη φορα ζητησα κατι τετοιο αλλα εκεινη τη στιγμη κοντευα να εκραγω

god_gr

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Like
4
Πόντοι
6
thanxxx για την πληροφορία. Πάντως σε γενικές γραμμές η πιάτσα είναι χάλια το τελευταίο διάστημα. Όλο τα ίδια και τα ίδια και τίποτα της προκοπής.

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
thanxxx για την πληροφορία. Πάντως σε γενικές γραμμές η πιάτσα είναι χάλια το τελευταίο διάστημα. Όλο τα ίδια και τα ίδια και τίποτα της προκοπής.
γιατι ποτε δεν ηταν χαλια;πριν απο 8 περιπου χρονια γυρναω με αδεια απο στρατο.κανω μια βολτα απο φραγκων και πετυχαινω μια τυπισσα, αστερι, που δεν εβγαινε με τα λεφτα της πρωινης δουλειας.καλη εμπειρια.τωρα....

god_gr

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Like
4
Πόντοι
6
που ειναι αυτά τα τυχερά σήμερα!
τραβελάκια και δόξα ο θεός !!!

Stories

Νέο!