You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
FILOXENOUMENOS
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 40
- Like
- 1.190
- Πόντοι
- 4.387
για την Αλεξια εχουμε γραψει στο θεμα: transexual.Μπορείς να περιγραψεις την Αλεξία και πού κάνει πιάτσα FILOXENOUMENOS ?
Ποιά από τις δυο προτημάς? Φιόνα ή Αλεξία?
ειναι που υποκειμενικη η ερωτηση σου. η καθεμια εχει τα υπερ και τα κατα. Η Αλεξια ειναι πολυ πολυ παιχνιδιαρα και το γουσταρει αυτο που κανει. και ειναι οπως ειπα εγχειρισμενη
Καλό μου ακούγεται. Αν μπορούσες να αναφερθείς και στην εμφάνηση και που βολτάρει...για την Αλεξια εχουμε γραψει στο θεμα: transexual.
ειναι που υποκειμενικη η ερωτηση σου. η καθεμια εχει τα υπερ και τα κατα. Η Αλεξια ειναι πολυ πολυ παιχνιδιαρα και το γουσταρει αυτο που κανει. και ειναι οπως ειπα εγχειρισμενη
THX Filoxenoumenos
FILOXENOUMENOS
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 40
- Like
- 1.190
- Πόντοι
- 4.387
ρε φιλε συγγνωμη, εχεις καποιο προβλημα στην οθονη σου??? για τριτη (3) φορα θα σου πω να δεις στο θεμα: transexual και θα παρεις ολες τις πληροφοριεςΚαλό μου ακούγεται. Αν μπορούσες να αναφερθείς και στην εμφάνηση και που βολτάρει...
THX Filoxenoumenos
Sorry φιλε! Δεν το ειχα βρεί...ρε φιλε συγγνωμη, εχεις καποιο προβλημα στην οθονη σου??? για τριτη (3) φορα θα σου πω να δεις στο θεμα: transexual και θα παρεις ολες τις πληροφοριες
Το βρήκα τελικά... thx!!!
H Φιονα μενει συνδικα με Παραλια (περιπου) και την πας με το αυτοκινητο . απο κει και περα μπορεις να κλεινεις νομιζω και ραντεβου μαζι της τηλεφωνικα ωστε να μη βαζεις χρονοδιακοπτη (01:00 με 05:00) στο ποτε θα εχεις ορεξεις. θα σου προτεινα αρχικα να δοκιμασεις με εγχειρισμενη. και σαν μακραν καλυτερη θεωρω την Αλεξια που εχω αναφερει προσφατα στο θεμα με τρανσεξουαλ. αυτη με το μπλε μεγκαν με πινακιδες βολου. να γινει η μεταβαση των επιλογων σου ομαλα ωστε να καμφθει ο οποιος πουριτανισμος σου σταδιακα.
Φιλοξενούμενε σ' ευχαριστώ για την συμβουλή και την πρόταση. Ωστόσο δεν ξέρω αν θα μου ήταν πιο εύκολο να δοκιμάσω εγχειρισμένη, γιατί για να το θέσω απλά, με απωθεί η ιδέα ενός εγχειρισμένου μουνιού πολύ περισσότερο από την ιδέα μιας πούτσας. Φαντάζομαι ότι αυτό έχει να κάνει με τα κολλήματα του κάθενός βέβαια, οπότε αυτό είναι η δική μου προτίμηση, ότι γουστάρει καθένας είναι δικό του θέμα εννοείται!
Οπότε καμία καλή (μη εγχειρισμένη) εναλλακτική εκτός της Φιόνας που να έχεις να προτείνεις;
Τέλος πάντων, ελπίζω να βρω χρόνο και διάθεση σύντομα για μία αναλυτική βόλτα στις πιάτσες για να ενημερώσω. Ίσως εκτός από τις τρανς να κυκλοφορεί και καμία καλή κοπελίτσα. Θέλει ψάξιμο το θέμα
Είπα να μη μιλήσω , αλλά θα τα πω. Απίστευτο να σκέφτονται κάποιοι trans επειδή δεν υπάρχει άλλη λύση.Τι κατάντια είναι αυτή για τη Θεσσαλονίκη; Λες και είναι κανένα χωριό δέκα χιλιάδων κατοίκων.Τι να πει κανείς
Καλά αυτό αν βγουν να το πουν στις ειδήσεις δε θα το πιστεύει κανείς
Καλά αυτό αν βγουν να το πουν στις ειδήσεις δε θα το πιστεύει κανείς
Συναγωνιστές, το μέλος JohnWoo που σκέφτεται να αλλάξει το nick του σε MegalosMalakas καταθέτει την αναφορά του.
Όπως έχω γράψει είχα τις πιάτσες σε πολύ χαμηλή εκτίμηση: τραγικά τραβέλια, γριες, γύφτισες, τζάνκια, μπάζα, και όλα αυτά σε ένα πολύ παρακμιακό περιβάλλον και μόνο σε συγκεκριμένες ώρες. Τουλάχιστον αυτά ήξερα από όσα άκουγα, τα όσα διάβαζα και τα όσα είχα δει τις φορές που πέρασα.
Μετά όμως από πράγματα που διάβασα εδώ στο σάιτ, ότι δηλαδή κυκλοφορούν και καλά κομμάτια στις πιάτσες και μάλιστα σε τιμή ευκαιρίας (αναφέρθηκε νομίζω μία κατερίνα που παίρνει 50 ευρώ), καθώς και ότι ανάμεσα στα τραβέλια (είτε ενδιαφέρουν αυτά κάποιους είτε όχι) κυκλοφορούν και κάτι φανταστικά κομμάτια που άνετα τα περνάς για γκόμενες αν δεν ξες τα κατατόπια, τότε μου δημιουργήθηκε περιέργεια και είπα ότι το θέμα αξίζει μια αναγνωριστική βόλτα. Σωστά;
Έλα όμως που ή βαριόμουν ή δεν μπορούσα να βρω βολική στιγμή για την βόλτα. Είπα λοιπόν σήμερα που είναι και κυριακή, δηλαδή ήσυχη μέρα με πιο χαμηλή κίνηση και χαλαρή και οικογενειακή "Εμείς κι εμείς" κατάσταση στους δρόμους ότι πρέπει για μία αναγνώριση.
Μπουχτισμένος απ τις μεταδόσεις για τις εκλογές και μετά το ευρωμπάσκετ λοιπόν, κάνω κι εγώ μία βόλτα προς την γνωστή περιοχή δράσης.
Νέκρα απόλυτη. Έκανα αρκετά περάσματα από όσες οδούς είχα ακούσει ότι έπαιζε κάτι στο σάιτ, χωρίς να θυμάμαι ακριβώς τι και που, βέβαια, αλλά την περιοχή την πέτυχα. Πέρασα λοιπόν από Πολυτεχνείου, Φράγκων, 28ης, Γιαννιτσών, αλλά και μπόλικους δρόμους τριγύρω και ενδιάμεσα. Και... ΤΙΠΟΤΑ! Στις άλλες οδούς δεν είχα παρατηρήσει κάτι ιδιαίτερο ποτέ ούτως ή άλλως, αλλά π.χ. στην Γιαννιτσών που έχω δει κάθε λίγο κάτι μυστήριες γκόμενες να κάνουν πιάτσα ή στην 28ης που είναι αμάξια σταματημένα στην σειρά, ή στα στενά κοντά σε σίτυ γκέητ και οπαπ δεν υπήρχε τίποτα απολύτως. Ούτε για δείγμα.
"Τι διάολο;" σκέφτηκα, "Βλέπουν το Ευρωμπάσκετ;" Μετά μόνο σκέφτηκα ότι ίσως λόγω εκλογών η κατάσταση να ήταν περίεργη, αλλά και πρόσεξα ότι στα δικαστήρια γινόταν (λόγω εκλογών προφανώς) ο χαμός από αμάξια, κόσμο αλλά και μπάτσους. Καθόλου καλές συνθήκες για να βγουν οι κοπέλες στους δρόμους.
Οπότε δεν ξέρω αν φταίνε οι εκλογές και η κινητικότητα στα δικαστήρια, αν γενικά η κυριακή είναι ψόφια μέρα, αν εγώ βγήκα νωρίς (αν και νόμιζα ότι μεταξύ 12 και 2 είναι καλή ώρα), αν υπήρχαν γκόμενες σε στενάκια που εγώ δεν τα ξέρω, ή ένας συνδυασμός όλων, αλλά το θέμα είναι ότι έμεινα μαλάκας. Δεν είδα τίποτα. Δεν με χαλάει τόσο, γιατί δεν πήγα με το σκεπτικό ότι θα βρω κάτι καλό να γαμήσω, κυρίως πήγα με το σκεπτικό του να δω τι παίζει και αν όντως υπάρχουν καλές περιπτώσεις και να ενημερώσω το σάιτ, αλλά δεν κατάφερα τίποτα...
Περιμένω την επόμενη ευκαιρία
Όπως έχω γράψει είχα τις πιάτσες σε πολύ χαμηλή εκτίμηση: τραγικά τραβέλια, γριες, γύφτισες, τζάνκια, μπάζα, και όλα αυτά σε ένα πολύ παρακμιακό περιβάλλον και μόνο σε συγκεκριμένες ώρες. Τουλάχιστον αυτά ήξερα από όσα άκουγα, τα όσα διάβαζα και τα όσα είχα δει τις φορές που πέρασα.
Μετά όμως από πράγματα που διάβασα εδώ στο σάιτ, ότι δηλαδή κυκλοφορούν και καλά κομμάτια στις πιάτσες και μάλιστα σε τιμή ευκαιρίας (αναφέρθηκε νομίζω μία κατερίνα που παίρνει 50 ευρώ), καθώς και ότι ανάμεσα στα τραβέλια (είτε ενδιαφέρουν αυτά κάποιους είτε όχι) κυκλοφορούν και κάτι φανταστικά κομμάτια που άνετα τα περνάς για γκόμενες αν δεν ξες τα κατατόπια, τότε μου δημιουργήθηκε περιέργεια και είπα ότι το θέμα αξίζει μια αναγνωριστική βόλτα. Σωστά;
Έλα όμως που ή βαριόμουν ή δεν μπορούσα να βρω βολική στιγμή για την βόλτα. Είπα λοιπόν σήμερα που είναι και κυριακή, δηλαδή ήσυχη μέρα με πιο χαμηλή κίνηση και χαλαρή και οικογενειακή "Εμείς κι εμείς" κατάσταση στους δρόμους ότι πρέπει για μία αναγνώριση.
Μπουχτισμένος απ τις μεταδόσεις για τις εκλογές και μετά το ευρωμπάσκετ λοιπόν, κάνω κι εγώ μία βόλτα προς την γνωστή περιοχή δράσης.
Νέκρα απόλυτη. Έκανα αρκετά περάσματα από όσες οδούς είχα ακούσει ότι έπαιζε κάτι στο σάιτ, χωρίς να θυμάμαι ακριβώς τι και που, βέβαια, αλλά την περιοχή την πέτυχα. Πέρασα λοιπόν από Πολυτεχνείου, Φράγκων, 28ης, Γιαννιτσών, αλλά και μπόλικους δρόμους τριγύρω και ενδιάμεσα. Και... ΤΙΠΟΤΑ! Στις άλλες οδούς δεν είχα παρατηρήσει κάτι ιδιαίτερο ποτέ ούτως ή άλλως, αλλά π.χ. στην Γιαννιτσών που έχω δει κάθε λίγο κάτι μυστήριες γκόμενες να κάνουν πιάτσα ή στην 28ης που είναι αμάξια σταματημένα στην σειρά, ή στα στενά κοντά σε σίτυ γκέητ και οπαπ δεν υπήρχε τίποτα απολύτως. Ούτε για δείγμα.
"Τι διάολο;" σκέφτηκα, "Βλέπουν το Ευρωμπάσκετ;" Μετά μόνο σκέφτηκα ότι ίσως λόγω εκλογών η κατάσταση να ήταν περίεργη, αλλά και πρόσεξα ότι στα δικαστήρια γινόταν (λόγω εκλογών προφανώς) ο χαμός από αμάξια, κόσμο αλλά και μπάτσους. Καθόλου καλές συνθήκες για να βγουν οι κοπέλες στους δρόμους.
Οπότε δεν ξέρω αν φταίνε οι εκλογές και η κινητικότητα στα δικαστήρια, αν γενικά η κυριακή είναι ψόφια μέρα, αν εγώ βγήκα νωρίς (αν και νόμιζα ότι μεταξύ 12 και 2 είναι καλή ώρα), αν υπήρχαν γκόμενες σε στενάκια που εγώ δεν τα ξέρω, ή ένας συνδυασμός όλων, αλλά το θέμα είναι ότι έμεινα μαλάκας. Δεν είδα τίποτα. Δεν με χαλάει τόσο, γιατί δεν πήγα με το σκεπτικό ότι θα βρω κάτι καλό να γαμήσω, κυρίως πήγα με το σκεπτικό του να δω τι παίζει και αν όντως υπάρχουν καλές περιπτώσεις και να ενημερώσω το σάιτ, αλλά δεν κατάφερα τίποτα...
FILOXENOUMENOS
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 40
- Like
- 1.190
- Πόντοι
- 4.387
Λαθος μερα( εκλογες) και λαθος ωρα (ειδικα για τρανς μετα τις 2-2,5).Συναγωνιστές, το μέλος JohnWoo που σκέφτεται να αλλάξει το nick του σε MegalosMalakas καταθέτει την αναφορά του.
καθε εμποδιο σε καλο παντως. καλη συνεχεια
greeklove27
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Συναγωνιστες, τελικά αυτές οι καινούριες κοπέλες (όχι τρανσ, γύφτισες, κλπ.) που κάνουν πιάτσα ακριβώς, και από τί ώρα?
δοκίμασε αυτην που σου είχα προτείνει με το ασημί swift(λουίζα),θα τη βρεις σίγουρα παρασκευη-σάββατο μετά τις 2:30, πιστεύω να ικανοποιηθείς.Χτες πάντως γύρω στις 10:30 στη γιαννιτσών, στο ύψος του παλιού αστυνομικού τμήματος είχε μια ξανθιά (γυναίκα) σχετικά εμφανίσημη, την έβλεπα πρώτη φορά, αλλά όταν γύρισα να δω τι παίζει την είχαν πάρει.Ενδεχομένως να ήταν αυτη η Στέλλα που έχει αναφερθεί και αλλού.Πέραν αυτής πολλά τζάνκια, εντελώς τελειωμένα παρακάτω στη ΓιαννιτσώνΦιλοξενούμενε σ' ευχαριστώ για την συμβουλή και την πρόταση. Ωστόσο δεν ξέρω αν θα μου ήταν πιο εύκολο να δοκιμάσω εγχειρισμένη, γιατί για να το θέσω απλά, με απωθεί η ιδέα ενός εγχειρισμένου μουνιού πολύ περισσότερο από την ιδέα μιας πούτσας. Φαντάζομαι ότι αυτό έχει να κάνει με τα κολλήματα του κάθενός βέβαια, οπότε αυτό είναι η δική μου προτίμηση, ότι γουστάρει καθένας είναι δικό του θέμα εννοείται!
Οπότε καμία καλή (μη εγχειρισμένη) εναλλακτική εκτός της Φιόνας που να έχεις να προτείνεις;
Τέλος πάντων, ελπίζω να βρω χρόνο και διάθεση σύντομα για μία αναλυτική βόλτα στις πιάτσες για να ενημερώσω. Ίσως εκτός από τις τρανς να κυκλοφορεί και καμία καλή κοπελίτσα. Θέλει ψάξιμο το θέμα
δοκίμασε αυτην που σου είχα προτείνει με το ασημί swift(λουίζα),θα τη βρεις σίγουρα παρασκευη-σάββατο μετά τις 2:30, πιστεύω να ικανοποιηθείς.Χτες πάντως γύρω στις 10:30 στη γιαννιτσών, στο ύψος του παλιού αστυνομικού τμήματος είχε μια ξανθιά (γυναίκα) σχετικά εμφανίσημη, την έβλεπα πρώτη φορά, αλλά όταν γύρισα να δω τι παίζει την είχαν πάρει.Ενδεχομένως να ήταν αυτη η Στέλλα που έχει αναφερθεί και αλλού.Πέραν αυτής πολλά τζάνκια, εντελώς τελειωμένα παρακάτω στη Γιαννιτσών
Εγώ πάντως ελπίζω να μην είναι αυτή η Στέλλα η μόνη γυναίκα στις πιάτσες που δεν είναι γριά, τζάνκυ, γύφτισσα ή μπάζο γιατί αλλιώς την έχουμε άσχημα. 20 άτομα γυρνάμε στις πιάτσες ψάχνοντας την Στέλλα. Ελπίζω ότι υπάρχουν και μερικά ακόμη καλά κομμάτια.
Οι άλλες που λες ήταν σίγουρα τζάνκια; Πολύ τελειωμένα; Ρωτάω γιατί όταν βγήκα για να κάνω την ερευνητική εξόρμηση στα "μπαρ γνωριμιών" (περισσότερες πληροφορίες στο σχετικό τόπικ) πήρε το μάτι μου 2-3 καλούτσικες περιπτώσεις, όπως π.χ. μία καστανή κοπέλα με μίνι και ψηλές μπότες
FILOXENOUMENOS
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 40
- Like
- 1.190
- Πόντοι
- 4.387
JohnWoo ακολουθησε τη συμβουλη του φιλου για τη Λουιζα. την ειχα ξεχασει εντελως...δοκίμασε αυτην που σου είχα προτείνει με το ασημί swift(λουίζα),θα τη βρεις σίγουρα παρασκευη-σάββατο μετά τις 2:30, πιστεύω να ικανοποιηθείς.Χτες πάντως γύρω στις 10:30 στη γιαννιτσών, στο ύψος του παλιού αστυνομικού τμήματος είχε μια ξανθιά (γυναίκα) σχετικά εμφανίσημη, την έβλεπα πρώτη φορά, αλλά όταν γύρισα να δω τι παίζει την είχαν πάρει.Ενδεχομένως να ήταν αυτη η Στέλλα που έχει αναφερθεί και αλλού.Πέραν αυτής πολλά τζάνκια, εντελώς τελειωμένα παρακάτω στη Γιαννιτσών
ειναι καταπληκτικη και φυσικα σου προτεινω σπιτι της. 300 μ απο την πλ. Βαρδαριου. δουλευει και με ραντεβου . παλιοτερα οταν ακομα ειχε το φορντ ka ειχε αγγελιες. το τηλεφωνο της τελειωνε σε 205. αν το εχει κανεις ας μου το στειλει
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
παιδιά πριν μερικά χρόνια (4-5) είχα πάρει στη Γιαννιτσών μία Στέλλα και μια Ζωή, πιτσιρίκες. Πολύ καλές θα έλεγα, ξανθιά η Στέλλα, η ζωή δεν θυμάμαι. Μου είχαν δώσει ένα κινητο το οποίο το έχω και σήμερα που πήρα είδα οτι χτυπάει. Μάλλον θα είναι η ίδια Στέλλα που λέτε και εσείς, οπότε το τηλ είναι διαθέσιμο σε όλους τους ΑΞΙΟΥΣ συναγωνιστές...
παιδιά πριν μερικά χρόνια (4-5) είχα πάρει στη Γιαννιτσών μία Στέλλα και μια Ζωή, πιτσιρίκες. Πολύ καλές θα έλεγα, ξανθιά η Στέλλα, η ζωή δεν θυμάμαι. Μου είχαν δώσει ένα κινητο το οποίο το έχω και σήμερα που πήρα είδα οτι χτυπάει. Μάλλον θα είναι η ίδια Στέλλα που λέτε και εσείς, οπότε το τηλ είναι διαθέσιμο σε όλους τους ΑΞΙΟΥΣ συναγωνιστές...
Αν είναι όντως αυτή και δεν έχει αλλάξει τηλέφωνο, κάνε ένα κόπο και στείλτο μου σε πμ και από μένα...αναλυτικό review!
Στέλλα ξανθιά και Ζωή μελαχρινή και πιο αδύνατη ?παιδιά πριν μερικά χρόνια (4-5) είχα πάρει στη Γιαννιτσών μία Στέλλα και μια Ζωή, πιτσιρίκες. Πολύ καλές θα έλεγα, ξανθιά η Στέλλα, η ζωή δεν θυμάμαι. Μου είχαν δώσει ένα κινητο το οποίο το έχω και σήμερα που πήρα είδα οτι χτυπάει. Μάλλον θα είναι η ίδια Στέλλα που λέτε και εσείς, οπότε το τηλ είναι διαθέσιμο σε όλους τους ΑΞΙΟΥΣ συναγωνιστές...
Αν δεν θυμάσαι δεν πειράζει. Εγώ τις θυμάμαι πριν από 3-4 χρόνια περίπου. Βέβαια σε όσες εξορμήσεις είχα κάνει την Στέλλα πετύχαινα πιο συχνά. Την άλλη 2-3 φορές. Η Στέλλα όντως δίνει εύκολα τηλεφώνάκι και παίζει και ραντεβου στο ξενοδοχείο με 100 ευρώπουλα...
που την είδες αυτήν που λες για να καταλάβω;μέρχρι τις 11:00 που γυρνούσα δεν πρόσεξα κάτι.¨οσο για τις άλλες περπατούσαν στη μέση του δρόμου
Δεν θυμάμαι ακριβώς σε ποιο ύψος, συνάδελφε. Νομίζω ότι ήταν καμία 100-200 μέτρα δυτικά του Σίτυ Γκέητ χωρίς να μαι σίγουρος. Περπατούσε στο πεζοδρόμιο αλλά προσέγγιζε τα αμάξια που σταματούσαν κοντά της.