Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (2 μέλη και 4 επισκέπτες)

julian13

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0

sorry! τα link δεν δουλευουν. Την φωτογραφία ενωούσα.
Εμενα μου μοιάζει πολύ φιόνα.

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    343,8 KB · Εμφανίσεις: 66

gothiam

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
δε καταλαβα ρε φιλος τι θελεις να πεις με αυτα σου τα λινκ εδω....

rikimaru

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα! Είμαι από Θεσλονίκη και θα ήθελα σας παρακαλώ να μου δώσετε σε pm κανένα νούμερο ( γυναίκες όχι τραβέλια ). Υπάρχει καμιά που να γνωρίζετε να δέχεται για παρτούζα ( να μπορεί να φέρει και άλλη μία ) αλλά να μιλάμε για πάνω από 1 ώρα.. Θα περιμένω απάντηση! Ευχαριστώ.

gothiam

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
αυτη που θα φερει θελεις να ειναι ξανθια, μελαχροινη ή δε σε νοιαζει?

foyfoy

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
πω  πω μολις γυρισα απο την πιατσα η καλυτερεσ κυριες βρηκαν ευκαιρια αστυνομια στα εκλογικα
και αυτες στο κρασπεδο οποιος προλαβε τον κυριο ειδε.. απο τα λεγομενα της δασκαλα ηθελε να δοκιμαση τα δοκιμασε ολα........ τελικα απο αυτα που καταλαβα η καλυτερες πουτανες στα μπαρακια κυκλοφορουν....παω για υπνο

thessal

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Like
18
Πόντοι
1
φιλε φουφου  σημερα ειχε καταστασης καλες εως απιθανες αν λεμε την ιδια  1,70μεζ μαλια ειχε τσαντα καφε φορουσε φορεμα σκουρο και εκανε πιπα ακαποτη ,,, ειναι αστεριαλλα πολλες ερωτησεις μου εκανε γιατι με αρεση γιατι δεν εχω κατι σταθερο και τετοια

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Καλησπερα! Είμαι από Θεσλονίκη και θα ήθελα σας παρακαλώ να μου δώσετε σε pm κανένα νούμερο ( γυναίκες όχι τραβέλια ). Υπάρχει καμιά που να γνωρίζετε να δέχεται για παρτούζα ( να μπορεί να φέρει και άλλη μία ) αλλά να μιλάμε για πάνω από 1 ώρα.. Θα περιμένω απάντηση! Ευχαριστώ.

Φίλε μου, δεν νομίζω να έχει κανείς πρόβλημα να βοηθήσει τα νέα μέλη, κι αυτά από κάπου πρέπει να ξεκινήσουν, αλλά όταν κάνεις τέτοιες ερωτήσεις που αγνοούν την δυσκολία που υπάρχει στον "κλάδο" που μας ενδιαφέρει όλους είναι αναπόφευκτο να σε πάρει στο ψιλό ο κόσμος...
Σου προτείνω να διαβάσεις προσεκτικά όλα τα τόπικ για θεσσαλονίκη ώστε να καταλάβεις τι παίζει, και μετά ρώτα κάτι πιο συγκεκριμένο και ευχαρίστως να βοηθήσουμε

god_gr

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Like
4
Πόντοι
6
φιλε φουφου  σημερα ειχε καταστασης καλες εως απιθανες αν λεμε την ιδια  1,70μεζ μαλια ειχε τσαντα καφε φορουσε φορεμα σκουρο και εκανε πιπα ακαποτη ,,, ειναι αστεριαλλα πολλες ερωτησεις μου εκανε γιατι με αρεση γιατι δεν εχω κατι σταθερο και τετοια

Αδερφέ για δώσε καμιά πληροφορία ακόμα. Που έλαβε χώρα η συνάντησή σας ? Τιμή? Σερβις? τηλεφωνάκι ? κλπ...

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
sorry! τα link δεν δουλευουν. Την φωτογραφία ενωούσα.
Εμενα μου μοιάζει πολύ φιόνα.

Παιδιά θα με τρελάνετε όλοι με τις αναφορές στην Φιόνα. Εδώ και λίγο καιρό παλεύω με τον πουριτανισμό μου (δεν έχω δοκιμάσει τρανς ακόμα) και την βαριεστημάρα μου να γυρνάω στις πιάτσες, αλλά ψήνομαι να την δοκιμάσω. Τρανς ή όχι, το να γαμήσεις τέτοια γκομενάρα με 50 ευρώ μοιάζει ευκαιρία όπως και να το δεις. Ωστόσο από άλλους άκουσα ότι το σέρβις της είναι μάλλον ψυχρό και μέτριο.

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Παιδιά θα με τρελάνετε όλοι με τις αναφορές στην Φιόνα. Εδώ και λίγο καιρό παλεύω με τον πουριτανισμό μου (δεν έχω δοκιμάσει τρανς ακόμα) και την βαριεστημάρα μου να γυρνάω στις πιάτσες, αλλά ψήνομαι να την δοκιμάσω. Τρανς ή όχι, το να γαμήσεις τέτοια γκομενάρα με 50 ευρώ μοιάζει ευκαιρία όπως και να το δεις. Ωστόσο από άλλους άκουσα ότι το σέρβις της είναι μάλλον ψυχρό και μέτριο.
φιλε η Φιονα ή θα σε ξενερωσει με το σερβις της ή θα σε ενθουσιάσει. Εξαρταται από τα κέφια της αλλα και απο εσενα. Θα σου πω και κατι ακομα για να σε βοηθησω στην παλη με τον πουριτανισμο σου. Η Φιονα αισθανεται  100% θηλυκό και ειναι παθητικότατη. Δεξου την οπως ειναι και ολα θα πανε καλα. και καλυτερα δωσε κατι παραπανω και πηγαινε σπιτι της

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
φιλε η Φιονα ή θα σε ξενερωσει με το σερβις της ή θα σε ενθουσιάσει. Εξαρταται από τα κέφια της αλλα και απο εσενα. Θα σου πω και κατι ακομα για να σε βοηθησω στην παλη με τον πουριτανισμο σου. Η Φιονα αισθανεται  100% θηλυκό και ειναι παθητικότατη. Δεξου την οπως ειναι και ολα θα πανε καλα. και καλυτερα δωσε κατι παραπανω και πηγαινε σπιτι της

Σ' ευχαριστώ για τις καλοπροαίρετες πληροφορίες σου. Είναι λογικό σε οποιαδήποτε κοπέλα όπου και να την πετύχεις το σέρβις να είναι σε έναν βαθμό θέμα διάθεσης και χημείας, αυτό το κατανοώ.
Όσο για το άλλο, εννοείται ότι σε κάθε περίπτωση που ψώνιζα από πιάτσα θα προτιμούσα φυσικά να γίνει η δουλειά σε σπίτι παρά στο αυτοκίνητο. Και την καλύτερη και πιο εξυπηρετική κοπέλα να πετύχεις στο αυτοκίνητο θα είναι εκ φύσεως ξεπέτα, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, συνάδελφε

DEXERW

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Like
49
Πόντοι
0
Κι εγω το σκεφτομαι εδώ κ πάρα πολυ καιρό να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό κ με αυτή την Φιόνα άρχισα πραγματικά να ψήνομαι. Προχθες την είδα έτσι στα γρήγορα κ πραγματικά ειναι το κάτι άλλο. Πόσα παίρνει για το σπίτι αλήθεια κ με ποιό τρόπο πας ως εκεί?

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Φίλε απ ότι έχω διαβάσει στο παρόν τόπικ νομίζω ότι η ταρίφα της για το σπίτι είναι 70 ή 80, χωρίς να μαι σίγουρος. Σίγουρα έχει αναφερθεί πάντως ότι παίρνει 50 στο αμάξι. Για τον τρόπο δεν έχω ιδέα, λογικά θα την ανεβάζεις στο αμάξι και θα την πηγαίνεις εσύ ως εκεί, οι έμπειροι συναγωνιστές θα ξέρουν.
Μια άλλη απορία που είχα εγώ είναι αν η Φιόνα είναι με διαφορά η καλύτερη που κυκλοφορεί ή υπάρχουν κι άλλες τέτοιες.
Μάλλον πρέπει να κάνουμε μία βόλτα απ τις πιάτσες σε κάθε περίπτωση. Πέρα απ το θέμα της Φιόνας απ ότι ακούμε τελευταία κυκλοφορούν και καλές κοπελίτσες εκτός από τις γριές, τα μπάζα, τα γυφτάκια και τα τζάνκια που βρίσκει κανείς σε μεγάλους αριθμούς στις πιάτσες

julian13

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Εκτός τις φιόνας έχω πάει πριν αρκετό καιρο με μια κοκκινομάλλα.(δεν έλεγε πολλά) Αλλά την φιόνα δεν την αλλάζω. Μόνο που την βλέπω στημένη στο δρόμο με ανάβει. Όντως στο αυτοκίνητο παίρνει 50. Πέρσι που πήγα σπίτι της ήταν 80. Σίγουρα σπίτι περνάς καλύτερα, αλλά όπως είπε και ο JohnWoo είναι θέμα χημείας και διάθεσης. Εγώ την βρίσκω μαζί της.

Συνημμένα

• tbirdbaby001.jpg
    tbirdbaby001.jpg
    70,2 KB · Εμφανίσεις: 33

DEXERW

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Like
49
Πόντοι
0
Παντος ένα θέμα που πρέπει να συζητησουμε είνια κ το θέμα της καθαριοτητας κ της υγειάς γενικά αυτών των κοριτσιών που δεν ελένχονται όπως πιθανόν σε κάποιο νόμιμο μπουρδέλο. Εμένα αυτό με φοβίζει πάρα πολυ.

DEXERW

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Like
49
Πόντοι
0
Η Φιόνα δεν είναι στην προέκταση της Πολυτεχνείου? Ειδα καλά φαντάζομαι

julian13

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Η Φιόνα συνήθως είναι στη πρώτη στάση προς Βίλκα

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Φίλε απ ότι έχω διαβάσει στο παρόν τόπικ νομίζω ότι η ταρίφα της για το σπίτι είναι 70 ή 80, χωρίς να μαι σίγουρος. Σίγουρα έχει αναφερθεί πάντως ότι παίρνει 50 στο αμάξι. Για τον τρόπο δεν έχω ιδέα, λογικά θα την ανεβάζεις στο αμάξι και θα την πηγαίνεις εσύ ως εκεί, οι έμπειροι συναγωνιστές θα ξέρουν.
Μια άλλη απορία που είχα εγώ είναι αν η Φιόνα είναι με διαφορά η καλύτερη που κυκλοφορεί ή υπάρχουν κι άλλες τέτοιες.
Μάλλον πρέπει να κάνουμε μία βόλτα απ τις πιάτσες σε κάθε περίπτωση. Πέρα απ το θέμα της Φιόνας απ ότι ακούμε τελευταία κυκλοφορούν και καλές κοπελίτσες εκτός από τις γριές, τα μπάζα, τα γυφτάκια και τα τζάνκια που βρίσκει κανείς σε μεγάλους αριθμούς στις πιάτσες
H Φιονα μενει συνδικα με Παραλια (περιπου) και την πας με το αυτοκινητο . απο κει και περα μπορεις να κλεινεις νομιζω και ραντεβου μαζι της τηλεφωνικα ωστε να μη βαζεις χρονοδιακοπτη (01:00 με 05:00) στο ποτε θα εχεις ορεξεις. θα σου προτεινα αρχικα να δοκιμασεις με εγχειρισμενη. και σαν μακραν καλυτερη θεωρω την Αλεξια που εχω αναφερει προσφατα στο θεμα με τρανσεξουαλ. αυτη με το μπλε μεγκαν με πινακιδες βολου. να γινει η μεταβαση των επιλογων σου ομαλα ωστε να καμφθει ο οποιος πουριτανισμος σου σταδιακα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom