Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

god_gr

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Like
4
Πόντοι
6
H fiona είναι μια εντυπωσιακή trans που κανει πιάτσα στην αρχή της 26ης Οκτωβρίου. Όντως είναι συνήθως με τα βυζιά απ'εξω. Θα βάλω εδώ και μια φώτο της Βίκυς Κουλιανού, στην οποία έχει τρομερή ομοιότητα με τη Φιονα.
Όσον αφορά τις Στέλλες είναι δύο. Μια γυναικα κανονική (!) και μια ΜΗ κανονική !!!
Η ***τανίτσα Στέλλα κάνει πιάτσα στη Γιαννιτσών. Μπαίνοντας από το ΝΣ Σταθμό στη Γιαννιστών στο κομμάτι που ο δρόμος γίνεται διπλός. Η άλλα η Στέλλα (trans) έχει ένα 307cc Peugeot και κάνει πιάτσα στην Πολυτεχνείου (προέκταση Τσιμισκή) στα δικαστήρια.

Συνημμένα

• vickykoulianou0172ld.jpg
    vickykoulianou0172ld.jpg
    23 KB · Εμφανίσεις: 48

netronios

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
1
καταλαβα πια ειναι η φιονα.σ'αυεχαριστω.αν ξερεις γι'αυτην που σου λεω που κανει πιατσα στο βαθος της 26ης θα το εκτιμουσα αν ελεγες.

god_gr

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Like
4
Πόντοι
6
φιλε netronios δυστυχώς δεν είμαι πλεον θεσσαλονίκη. Σπούδαζα εκεί και τώρα έχω φύγει. Κατεβαίνω συχνά όμως. Δεν κατάλαβα ποια είναι αυτή η κοκκινομάλλα. Αλλά αν μάθεις όνομα μπορώ μετά να μάθω και λεπτομέριες. Υπάρχει ακόμα ένα καλό στην 26ης. αλλά δεν κατεβαίνει συχνά. Είναι φίλη (-φίλος !!!) μου και συστήνεται είτε ως βίκυ ή βαλέρια.

Στην γιαννιτσώ τώρα, ευκαιριακά βγαίνουν και άλλα πουτανάκια, σε ένα ποσοστό φοιτήτριες (!!!) Απλά τις κυνηγάνε οι νταβατζογυφτάδες και εξαφανίζονται γρήγορα. Κάτι καλό εμφανίζεται κατά καιρούς στο city gate απέναντι, αλλά δεν θυμάμαι το όνομα (είναι παλιά συμμαθήτρια ενός γνωστού μου). Σε λίγες μέρες θα κάνω μια γύρα από τα παλιά λημέρια και ελπίζω να έχω νεότερα...

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Αλήθεια αυτή η Φιόνα που την έχω παρατηρήσει κι εγώ και αν δεν είμαι φαν των τρανς μου φαίνεται πολύ εντυπωσιακή, κάνει και καλό σέρβις εκτός την εμφάνισή της;

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
ΧΧΧΧΧΧΧ682....trelo gkomenaki,se spiti!!!2-10 ergazetai....kentro

τι είναι αυτό το τηλέφωνο, φίλε; Δώσε καμία παραπάνω πληροφορία για να καταλάβει ο κόσμος! Κι επίσης απ όσο ήξερα δεν κάνει να βάζουμε ολόκληρα τηλέφωνα στο φόρουμ

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Τελικά μπορεί κάποιος γνώστης να μου πει πώς είναι το σέρβις της Φιόνας; Προσωπικά δεν είμαι αφοσιωμένος λάτρης των τρανς αλλά ειδικά με την κατάσταση που επικρατεί στην πόλη μας στις κλασικές πουτάνες, call-girls κλπ κλπ κλπ, έχω σκεφτεί πολλές φορές να δοκιμάσω μία βασισμένος στην λογική του "καλύτερα να γαμήσεις μία καλή τραβεστί παρά ένα μπάζο "κλασική" πουτάνα". Έλα όμως που όσες φορές έχω πάει σε τραβεστί από αγγελία, είτε κατά λάθος (έψαχνα κανονικό κωλ-γκερλ και δεν έγραφε η αγγελία όταν ήταν τρανς) είτε επίτηδες βρήκα τρελά μπάζα, τραβέλια-μπετατζήδες που καλύτερα να γαμούσα καμιά 80χρονη πουτάνα παρά αυτά... Έλεος! Σε πιάτσα όμως, αν και δεν μου κάνει καθόλου κλικ το όλο κλίμα της πιάτσας και να "φορτώνεις" στην μέση του δρόμου, έχω δει περνώντας και μερικά εξαιρετικά κομμάτια που δύσκολα θα πίστευα ότι είναι όντως τρανς (όπως η Φιόνα) και αν αυτές κάνουν ΚΑΙ καλό σέρβις τότε δεν θα δίσταζα να δοκιμάσω. "Στην αναμουνιά καλό και το τραβέλι", συναγωνιστές!

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
1
Απ ότι έχω καταλάβει (και οι πιο "γνώστες" συνάδελφοι ας με διορθώσουν) η φιόνα είναι μια εντυπωσιακή τρανς, ξανθιά, που στέκεται στην 26ης με τα βυζιά απ έξω. Ακόμα κι εγώ που έχω περάσει λίγες φορές από κει την έχω προσέξει και σε βάζει σε πειρασμό και να μην είσαι φαν των τραβεστί. Αν δεν ήξερα ότι στην συγκεκριμένη περιοχή κάνουν πιάτσα αυτές θα την περνούσα άνετα για κανονική γκόμενα

αυτη ειναι φιλε. την περνας για κανονικη γκομενα...μεχρι να πιασεις τον πουτσο της....την πητα χθες...αστερι....πεταει αμεσως εξω τα βυζια τα οποια λενε πολλα ...ωραιο τσιμπουκακο...απαιχτη trans αλλα 50€

gothiam

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
παρασκευη βραδυ 130 με 230 βρεθηκα σαλονικα και ειπα να γυρισω λιγο...

Γιαννιτσων της πουτανας...τοσο μαζεμενο κοσμο μονο το μεσημερι βλεπεις...εκτος απο τα  πουτανοτσιγκανογυφτακια που δε γαμας με τιποτα εχει και τους διαφορους τυπους κυριως αλβανους μαζεμενους σε καθε γωνια...δε ξερω αν φταιει που ταν παρασκευη παντως το κλιμα δε σηκωνει και πολλα πολλα...
λιγο πιο ηρεμια στην της αρχη γιαννιτσων απο οσε ...μια νταρντανα ξανθια και αλλη μια πιο κατω ψιλη ξανθιαπολυ αδυνατη...και τις 2 για τραβελια παντως τις περασα...αυτη την Στελλα δεν την ειδα εκτος κ αν ηταν μια απο αυτες!!!

παρακατω οπαπ λιγα πραγματα...ή διακοπες πηγαν ή ηταν με πελατες...εναν μπογο ειδα μονο οπως περνουσα....

26ης η πολυσηζητημενη φιονα κ πιο κατω η αλλη με το μπλε μικρα

πολυτεχνειου επισης η ¨τζουλια αλεξανδρατου" αυτη με το 207cc...περνιεται ανετα για γκομενα

τελος φραγκων καλυτερα να πεσει βομβα...2 μπαζα τραβελια και κανενας πουστης

υπηρχε πουθενα αλλου κ δεν πηγα??ας μου πει καποιος!!!

Συμπερασμα...παρασκευες τριγυρναει πολυς κοσμος για τα δικα μου γουστα...
περα απο μια βολτα απο τις πιατσες για επιστημονικους λογους δεν αξιζει για τιποτα αλλο η ολη φαση απο γκομενες...
πολυ αλκοτεστ!!!σε 2 σημεια στη δωδεκανησου και σε ενα στα δικαστηρια...αντι να γαμησουμε πανε να μας γαμησουν.
τελος για τους ντετεκτιβ ...σε 2 περασματα απο δωδεκανησου σε διαστημα μισης ωρας κ απεναντι ακριβως απο το 2 αλκοτεστ στο υψος του φαναριου μια αρκετα εμφανισιμη μετριου αναστηματος ξανθια...απλα στεκοταν σα να περιμενει καποιον...μηπως περιμενε??? ή μηπως ημουν τοσο κολημενος που παντου εβλεπα πουτανες!!!....αν καποιος εχει δει κατι ας ριξει φως

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
Η Στελλα (η 100% woman) κανει οντως πιατσα εκει που λεει ο φιλος στην Γιαννιτσων. Την εχει παρει ο κολλητος μου, 40ε οπως ειπωθηκε και εδω. Του εδωσε βεβαια και τηλ σε περιπτωση που θελει να βρεθουν σε ξενοδοχειο, και συγχωρεστε με που δεν θυμαμαι ακριβως τιμη εχει περασει ενας χρονος, δεν ζητουσε πολλα. Σε συγκριση παντωε με τα τρελομπαζα που παιζουν στην Γιανντσων μια χαρα ειναι η κοπελιτσα αν και δεν την κανω για 20-22, μαλλον 24-29 θα ελεγα.

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6

Γιαννιτσων της πουτανας...τοσο μαζεμενο κοσμο μονο το μεσημερι βλεπεις...εκτος απο τα  πουτανοτσιγκανογυφτακια που δε γαμας με τιποτα εχει και τους διαφορους τυπους κυριως αλβανους μαζεμενους σε καθε γωνια...δε ξερω αν φταιει που ταν παρασκευη παντως το κλιμα δε σηκωνει και πολλα πολλα...
λιγο πιο ηρεμια στην της αρχη γιαννιτσων απο οσε ...μια νταρντανα ξανθια και αλλη μια πιο κατω ψιλη ξανθιαπολυ αδυνατη...και τις 2 για τραβελια παντως τις περασα...αυτη την Στελλα δεν την ειδα εκτος κ αν ηταν μια απο αυτες!!!

παρακατω οπαπ λιγα πραγματα...ή διακοπες πηγαν ή ηταν με πελατες...εναν μπογο ειδα μονο οπως περνουσα....

26ης η πολυσηζητημενη φιονα κ πιο κατω η αλλη με το μπλε μικρα

πολυτεχνειου επισης η ¨τζουλια αλεξανδρατου" αυτη με το 207cc...περνιεται ανετα για γκομενα

τελος φραγκων καλυτερα να πεσει βομβα...2 μπαζα τραβελια και κανενας πουστης

υπηρχε πουθενα αλλου κ δεν πηγα??ας μου πει καποιος!!!

Συμπερασμα...παρασκευες τριγυρναει πολυς κοσμος για τα δικα μου γουστα...
περα απο μια βολτα απο τις πιατσες για επιστημονικους λογους δεν αξιζει για τιποτα αλλο η ολη φαση απο γκομενες...
πολυ αλκοτεστ!!!σε 2 σημεια στη δωδεκανησου και σε ενα στα δικαστηρια...αντι να γαμησουμε πανε να μας γαμησουν.
τελος για τους ντετεκτιβ ...σε 2 περασματα απο δωδεκανησου σε διαστημα μισης ωρας κ απεναντι ακριβως απο το 2 αλκοτεστ στο υψος του φαναριου μια αρκετα εμφανισιμη μετριου αναστηματος ξανθια...απλα στεκοταν σα να περιμενει καποιον...μηπως περιμενε??? ή μηπως ημουν τοσο κολημενος που παντου εβλεπα πουτανες!!!....αν καποιος εχει δει κατι ας ριξει φως

Μπράβο στον συναγωνιστή για μία καλή και εμπεριστατωμένη αναφορά από τις πιάτσες!
Κι εγώ μία φορά που έτυχε να περάσω απ την περιοχή πριν λίγες μέρες περίπου 11-12 το βράδυ το μόνο που παρατήρησα ήταν 3-4 σκόρπιες πουτάνες στην γιαννιτσών. Οι 2 ήταν μπάζα αλλά μου φάνηκε ότι οι άλλες 2 ήταν σαφώς καλύτερες απ ότι περίμενα από τις εκεί πιάτσες. Πάντως δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία γιατί ήμουν με έναν φίλο για άλλη δουλειά και όχι για τσάρκα στις πιάτσες.
Αυτή η Στέλλα δεν ξέρω ποια είναι, αλλά αν τα καλά κομμάτια που βλέπει κανείς χρεώνουν ένα 40ευρω τότε το πράγμα συμφέρει... Εκτός αν είναι τίποτα τζάνκια ή αμφιβόλου υγιεινής.
Η λεγόμενη "τζούλια αλεξανδράτου" ποια είναι, παιδιά; Που ακριβώς συχνάζει;

gothiam

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
το τραβελι με το cc που τη πεφτει πολυτεχνειου.... και καλα σαν τη τζουλια αλεξανδρατου...εχει παντως ενα υφος ντιβας ή ετσι μου φανηκε?
τη στελλα απο γιαννιτσων...(τη γυναικα ετσι??) μπορει να τη περιγραψει καποιος??

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
κοιτα να δεις Woo, η Στελλα οπως την θυμαμαι εγω δεν φαινοταν καθολου για ζακι, και ειμαι αρκετα παρατηρητικος σε αυτο το θεμα οταν βλεπω γκομενες στον δρομο. Ο φιλος που την ψωνησε ειπε οτι ηταν πολυ καθαρη (δεν εκανε βεβαια και εξετασεις αιματος, απλα εννοεουσε οτι μυριζε ωραια, ηταν καθαρη, με τα χαρτομαντιλακια της κτλ κτλ, και δεν εκανε και ακαποτο)
Τωρα βεβαια το ανα αξιζει λιγο σχετικο ειναι.Δδλ στον Βαρδαρη πας με 30ε και οι κοπελες στην γιαννιτσων θελουν 40. Και τα 2 γαμησια του ποδαριου ειναι, το ενα σε μπουρδελο, το αλλο σε παρκινγκ μεσα στο αυτοκινητο σου.Το Value for money δεν εντυπωσιαζει αλλα ειναι μια εναλλακτικη οπως και να εχει

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
θετικό αυτό που λες, φίλε. Εγώ απλώς ρωτούσα γιατί είχα την αίσθηση ότι στις πιάτσες το πιο αξιόλογο που κυκλοφορεί είναι τα τραβέλια! Νόμιζα ότι από γυναίκες κυκλοφορούσαν μόνο μπάζα, γύφτισες και τζάνκια, και καμία κατηγορία δεν με εμπνέει ιδιαίτερα. Το ότι κυκλοφορεί αυτή η Στέλλα που λες και είναι οκ περίπτωση είναι πολύ θετικό.
Σίγουρα είναι και τα 2 γαμήσια του ποδαριού αλλά προτιμώ μακράν γαμήσι έστω και στην σέλα από παπάκι από την ξεπέτα των μπουρδέλων, δεν το συζητάω...

vip

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2006
Like
4
Πόντοι
0

Αυτος ειναι και ο βασικός λόγος που  δεν βγαινω αργά το βράδυ με το αυτοκίνητο.Γαμώ το κράτος που ζούμε και να δω ποιους θα ψηφίσουμε γατί το πράγμα εχει ξεφύγει ασχημα μονο και μονο για να μας πάρουν κάποια φράγκα παραπάνω.
Σιγα μην νοιαζεται κανεις αν εχουμε κατεβασει 1-2 ποτά γιατι εκει που εχει φτασει το οριο δεν θελει και παραπάνω για να σου χωσουν ενα 300αρι το λιγοτερο.
Παντως Δευτέρα και Τρίτη βράδυ συνήθως δεν παιζουν αλκοοτέστ γιατι συμφωνα πάντα με την δημοσιουπαλληλική νοοτροποια τις ελληνικής αστυνομίας ο μέσος ελληνας καράβλαχος και ασχετος  θα βγεί Παρασκευή και Σαββατο.
Οπότε ας την πέσουμε για κανένα φραπέ να περάσει η νύχτα ακίνδυνα λενε απο μέσα τους τα οργανα της ταξης.
Ενταξει δεν εχει μεγάλη σχεση με το topic αλλα μας  εχουν σπάσει πλεον τα νευρα ..αντε βρες το κουράγιο να γαμίσεις κατω απο τετοιες συνθήκες σε πεζοδρομιο ,αμαξι,ξενοδοχειο του Βαρδάρη.
Θα το παλέψω πάντως παρόλο που γκρινιάζω και μεσα στον Σεπτέμβρη θα κανω μια εξωνυχιστική γύρα στις πιατσες και θα αναφέρω εντυπωσεις.

foyfoy

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
γεια σας στη γιαννιτσων οντως δε καθονται τα ωραια και εχουν δικιο μεσα στης γυφτισσες χανουν ... απλα πανε στα γυρο στενα και οση ψαχνουν κερδιζουν ,,,, εγω πηρα μια  Κατερινα κορμι ωραιο αδυνατι μικρο βυζι50ευρο ξεντυθικε εντελος απιθανη και οχι αντε και αντε το απολαυσα εδωσε τηλ για ραντεβου.....αυτα ειμαι καινουργιος εδω  θα τα λεμε

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
γεια σας στη γιαννιτσων οντως δε καθονται τα ωραια και εχουν δικιο μεσα στης γυφτισσες χανουν ... απλα πανε στα γυρο στενα και οση ψαχνουν κερδιζουν ,,,, εγω πηρα μια  Κατερινα κορμι ωραιο αδυνατι μικρο βυζι50ευρο ξεντυθικε εντελος απιθανη και οχι αντε και αντε το απολαυσα εδωσε τηλ για ραντεβου.....αυτα ειμαι καινουργιος εδω  θα τα λεμε
εννοεις στα παλια ξυλαδικα,στα στενα οπου ειναι κυριωσ μεταφορικες;

god_gr

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Like
4
Πόντοι
6
και για πες, ελληνιδα η κοπέλα;

god_gr

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Like
4
Πόντοι
6
φίλε foyfoy σου έστειλε pm. για δες το λίγο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom