ακριβως αυτο εκανα,το καλο και το ριξα στο γυαλο...δε γαμιεται...
κανε το καλο και ριχτο στο γυαλό που λένε
τι ειχες τι έχασες άλλωστε?
τι να χασω ρε συ τιποτα..Στον κολο μου θα μπει?μπουχαχααχαχ!
ακριβως αυτο εκανα,το καλο και το ριξα στο γυαλο...δε γαμιεται...
κανε το καλο και ριχτο στο γυαλό που λένε
τι ειχες τι έχασες άλλωστε?
εχω μιλησει και εγω με μελιτα φιλε μου..το βελουδενιο χαδι η καπως ετσι ε?κι εμενα τα ιδια μου λεγε αλλα κατι δεν μου καθοταν καλα..πολυ ευκολα με καλεσε για δωρεαν αν και δηλωνε επαγγελματιας..την καινουριο ξανθια που λες την πειρες?θυμασε φραγκα?α κι εινβαι εγχειρησμενη η οχι?η στο στενο της φραγκων η στο στενο που σου ειπα ναι βγαινει αυτη η τζενη...αλλα σου ειπα τι μου εκανε και απο τοτε εφαγε ακυρο....το μελαχροινο που λεσ τελικα ειναι η δωρα πολυ καλη εγχειρισμενη με εντυπωσιακο κορμι...οσο για το τσινκουε...σου κανει κολπακια ξερεις σου τριβετε σου τον παιζει και στον γλειφει εναλλαξ....αλλα στη τελικη στον παιρνει αν της πεις πως θελεις να το βαλεις....απλα σου ειπα με ξενερωσε το σκηνικο ελα μωρο μου να στο βαλω κι ετσι....οσο για το ξανθο που λες...υποπτευομαι πως ειναι μια καινουργια απο γερμανια λαζογερμανιδα καλο σερβις σε αμαξι....φιλοξενη με υπομονη και δεν σε ξεπεταει και συζητησιμη....ειχα επαφες και με καποια μελιτα μεσω μσν...το ψηναμε να βρεθουμε και μαλιστα τζαμπα αν και ελεγε πωσ ειναι επαγγελματιας...αλλα δεν ελεγε να παω μονος καθως ειχα ακουσει πως αλλιως στα παρουσιαζει πριν πας και μετα οταν πας θελει να στον φορεσει....μαλιστα με ειχε καλεσει ανοιχτα να φερω και φιλο μου μαζι
παιδια αυτη που λετε στο δρομο για βιλκα η ψυλη με τα μισα βιζια απ'εξω και το σπιτι στηνν παραλιακη ειναι ενχειρισμενη?και κατι αλλο....αυτη η ξανθια η γκομενα που ειναι με τον πουστη μεσα στο αμαξι στο στενο σε παει με τα ποδια 'η θελει αμαξι?και ποσα ζηταει?