Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ρε παίδες, αυτό το μελαχροινό στην πρώτη στάση δεξιά πηγαίνοντας για Βίλκα το είχα πάρει πρίν 2 χρόνια περίπου, τρελό μωρό δε θυμάμαι όνομα άλλα θυμάμαι ότι στο κρεβάτι ήταν σούπερ, αλλά έχει εξαφανιστεί, όποτε περνάω από εκεί ποτέ δεν την βλέπω.
Τι έγινε τα κονόμησε και μας άφησε με το πουλί στο χέρι ;;

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
αδερφε χοντακια αν λες ενα που παντα ηταν ξεκολε ντυμενο σαν αλογο,ψηλο με μακρι μαυρο μαλλι ηταν πολυ καυλα....εχω κανα χρονο να την πετυχω ισως και παραπανω αλλα εχω ελαττωσει την τσαρκα προς τα κει...Ο μαλακας την ειχα δει τοσες φορες και δεν την πηραααααααααααααααα

Επισκέπτης
Ναι φίλε psaxnwtrans για την ίδια λέμε, δεν θυμάμαι όνομα αλλά την είχα πάρει μια φορά πριν 2 χρόνια περίπου, απίστευτο γαμήσι, μετά χά8ηκα εγώ από τα στέκια για λίγο και τώρα την ψάχνω και δεν την βρίσκω.

Δε μου λες ρε φίλε psaxnwtrans, έχεις κανένα καλό τραβελάκι να πάω τώρα που θα κατεβώ Θεσσαλονίκη, κανένα δυνατό όμως να αξίζει.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Μπαοχι αδερφε δυστηχως οπως σου ειπα εχω κοψει τις βολτες...Πριν που ελεγες την Αννουλα εννοεις αυτην που εμπενε και στο τσατ?που εμενε 40 πανω και δεξια απ το καυτατζογλειο?ειχα το τηλ της αν εννοεις αυτην αλλα νομιζω οτι την εχει κοπανησει αθηνα με την φιλη της αντιγονη..

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Μπαοχι αδερφε δυστηχως οπως σου ειπα εχω κοψει τις βολτες...Πριν που ελεγες την Αννουλα εννοεις αυτην που εμπενε και στο τσατ?που εμενε 40 πανω και δεξια απ το καυτατζογλειο?ειχα το τηλ της αν εννοεις αυτην αλλα νομιζω οτι την εχει κοπανησει αθηνα με την φιλη της αντιγονη..
Στην Συγγρου,μετα την Dirent, βγαινει με ενα μαυρο Opel Tigra και νουμερα Θεσ/νικης μια με μακρυα μαυρα μαλλια, αρκετα ψηλη, σχετικα αδυνατη ,με "εργαλειο".

Επισκέπτης
COMMANDER για δωσε λίγο στίγμα γιατί με ενδιαφέρει, πια είναι η Συγγρου, έχει δοκιμάσει αξιζει

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
στανταρ αυτη που λεμε θα ηταν.....ρε χοντακια δεν ξερεις την συγγρου?ειναι ο μεγαλος δρομος που κατεβαινει για πειραια και γλυφαδα.Απ τις Στυλες Ολ.Διος αν τραβηξεις κατω οοοοοοολο θα την καταλαβεις ειναι απο τους ελαχιστους δρομους μεγαλους χωρις φαναρια...

Επισκέπτης
Ρε παιδιά αφου μιλούσαμε για Θεσσαλονίκη πως βρεθήκαμε στην Συγγρού της Αθήνας............
Λέω κι εγλώ τραβελοπιατσα στην Θεσσαλονίκη σε δρόμο με όνομα Συγγρου και δεν την ξέρω.....

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Ρε παιδιά αφου μιλούσαμε για Θεσσαλονίκη πως βρεθήκαμε στην Συγγρού της Αθήνας............
Λέω κι εγλώ τραβελοπιατσα στην Θεσσαλονίκη σε δρόμο με όνομα Συγγρου και δεν την ξέρω.....
mpoyxaxaaxaxxaaxaxaxaxax

qook

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
πα ντε κανένα ταξιδάκι να περάσετε καλά , γιατί θες/νίκη είναι σκατά

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Παιδιά είχα ρωτήσει τι προτείνετε για έναν αρχάριο από τις τρανς που κυκλοφορούν στις πιάτσες, αλλά το post μου σβήστικε με τα προβλήματα που έχει το site τελευταία

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
φιονα τζον...2η σταση φιξ..πολυ καλο αλλα ψιλοκρυα..κασταοξανθη,σθνηθως μονη στη 2η σταση προς βιλκα

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
χαχαχαχαχαχαχ τι μαλακας που εισαι....χεχεχεχεχεχεχ

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
φιόνα τζον; καλή; θα την ψάξω αν είναι, ευχαριστώ παλικάρια

gothiam

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
τις φαγαν οι μπατσοι ολες προχθες...μετα τισ 130 2 αερας

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Ενημερωση προς Θεσσαλονικεις:Σαββατο βραδυ κατα τις 1-1:30 σε βολτα στον οπαπ και στις γνωστες τραβελοπιατσες δεν υπηρχε ψυχη εκτος απο τον οπαπ οπου ηταν η γνωστη σκυλομουρα με την μαυρη μερσεντα που ουτε να της μιλησω δεν κανω τον κοπο,ηταν και μια σαν καινουργια μου φανηκε,ισως να κανω και λαθος αλλα λογω της θεσης που ηταν το λεω.Στεκοταν εκτος αυτοκινητου,οπως μπαινεις απ το στενο του στερ ακριβως απεναντι σου κι οχι δεξια στο πεζοδρομιο που συμηθως ειναι..Απο βιλκα μπαντα η απολυτη νεκρα..
ΥΓ Το ιδιο βραδυ περασα κι απ τα ρδελα κι ειδα ενα καινουργιο να χει ανοιξει απεναντι απο το Ερως και προς τα πανω..Επισης δεν παιρνω ορκο οτι ειναι νεο μιας κι ειχα να περασω κανα 20ημερο ισως και παραπανω απ το συγκεκριμενο στενο!

ΥΓ2 θα μεταφερω την ενημερωση και στα της θεσνικης αν και ειναι πεθαμενα τα θεματα μετα την φυγη του τρελου αγοριου!!!

wolfgar

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Like
260
Πόντοι
21
φιλε δεν ξερω αν εννοουμε την ιδια.αλλα ειναι μια τυπισσα η οποια εμφανιζεται με μινακια συνηθως σε εκεινη τν περιοχη και εχει ωραια ποδια.με αερα καλο αν και λιγο αγριοφατσα αλλα πολυ εξυπηρετικη στο σερβις.δεν θυμαμαι και το ονομα της γιατι ημουν λιγο φεσι οταν την ψωνισα.αλλα θυμαμαι πωσ ηταν καλη απο σερβις χωρις βιασυνες.εκτοσ αν λες την ελσα που βρισκεται ενιοτε εκει τις ωρες που λες.δωσε λεπτομεριες περισσοτερες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom