You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (2 μέλη και 6 επισκέπτες)
Φίλε foyfoy μπορείς να μου δώσεις το τηλέφωνο της Κατερίνας με πρωσοπικό μήνυμα;θα σου είμουν υπόχρεος:gpouto@otenet.gr.κάποτε μου το έδωσε και εμένα και μου έπεσε το κινητό στον κουβά σφουγγαρίσματος και χάθηκε όλος ο κατάλογος των HOT .
Στης ειδησεις σημερα ακουσα οτι πιασανε Ουκρανη που μεσα απο το διαδικτιο εκδιδονταν με 1500 ευρο.
Μα καλα υπαρχουν ατομα που δινουν 1500 ετσι χαλουν την πιατσα και κανουν καποιους και καποιες μαγκες
Ποια ήταν πάλι αυτή; Την βρήκαν οι αρχές και εμείς δεν την ξέραμε; Ήταν κανένα επίδοξο ct ή άλλο φρούτο;
δεν ξερο ηταν αθηνα θεσσαλονικη με 1500 ετσι ειπαν στη tv παντοσ αν της τα εδιναν μεγαλο κακο θα μας βρη εγω περιμενο μια παρασκευοι να πληρωθω να τα ριξω,,, αντε μας εφυγε η τιμη της πατατας αντε της βενζινας αντε δεν ελενχουμε της φωτιες..αλλα της πουτανες της κανουμε κουμαντο
ας μιλησει κανεις ΄΄΄΄΄΄
ας μιλησει κανεις ΄΄΄΄΄΄
KaiserSoze
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Έχω στείλει κι εγώ Pm στον φουφου για το τηλέφωνο της Κατερίνας αλλά δεν μου έχει απαντήσει.
Αν κάνει κάποιος συνάδελφος το καλό???
Αν κάνει κάποιος συνάδελφος το καλό???
φίλε giopaneli καλημέρα η αλήθεια είναι ότι την ώρα που πήγες συνήθως δεν έχει τίποτα (όχι ότι θα βρεις πολλά πράγματα αν πας και ποιό αργά αλλά ίσως κάτι να παίζει...)
Εκείνη την ώρα το μόνο που θα συναντήσεις επί της Γιαννιτσών και γύρω από city gate είναι μόνο κάτι γυφτάκια και κάτι θείες που ούτε και ναυαγός σε νήσι να ήσουν δεν θα πήγαινες μαζί τους..... Δυστυχώς...
Εκείνη την ώρα το μόνο που θα συναντήσεις επί της Γιαννιτσών και γύρω από city gate είναι μόνο κάτι γυφτάκια και κάτι θείες που ούτε και ναυαγός σε νήσι να ήσουν δεν θα πήγαινες μαζί τους..... Δυστυχώς...
ποιο παρκινγκ εννοεις;το υπαιθριο στο καρφουρ;περασα και εγω καναδυο φορες αλλα δεν ειδα κατι.στη κατω μερια δυπλα απο το παρκιν εχει οχι επανω στη πιατσα ψαξτε και δεν θα χασετε
εγω πετυχα αστερι εκει δυπλα απο το παρκιν η κοπελα μου ειπε οτι δεν πανε πλεον στη πιατσα διοτι πανε γυφτοι και τισ ζητανε χρηματα και τη να κανουν αυτες να φωναξουν τη ν αστυνομια ψαξτε στα γυρο στενα καιοχι στα παλια ,,,,
πες ρε foyfoy ξεκάθαρα !!! μη μας βάζεις γρίφους και αινίγματα!!!
εχει τίποτα καλό εκεί? στις τελευταίες γύρες που έκανα μόνο κατσιβελάκια και πρεζάκια τελειωμένα βρήκα...
Έχουμε εξελίξεις ???
Αν θελουν να σωσουν το ιματζ της πολης καλο θα ειναι να την σιμαζεψουν απο τα χαλια που εχει και οχι απο τα κοριτσια που κανουν εργο.....
αααα δεν μαζευουν αυτες που φεραν απο την αθηνα
παντρεμενες προισταμενες τμηματων υπουργιον ..
για να θυμιθουμε τον νεκταριο βλεπε Ι.Κ.Α
και να αφησουν του 50ευρου να τη βγαζουμε και εμεις .........
αααα δεν μαζευουν αυτες που φεραν απο την αθηνα
παντρεμενες προισταμενες τμηματων υπουργιον ..
για να θυμιθουμε τον νεκταριο βλεπε Ι.Κ.Α
και να αφησουν του 50ευρου να τη βγαζουμε και εμεις .........
ξερι κανεις να μου πη για το ταβερνακη που υπαρχει κοντα στο στριπτιζ και βγαζει τραπεζακια εξω αν πεζι τιποτα εκει
αν παιζει λεει απο ολα μπριζολες κοκορετσακι κλεφτικο και πατατουλες φρεσκιες........καλη μας ορεξη!!!!
bianconero
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
αλλος ενας "ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΗΣ" του σεξ.....ξερι κανεις να μου πη για το ταβερνακη που υπαρχει κοντα στο στριπτιζ και βγαζει τραπεζακια εξω αν πεζι τιποτα εκει
ηρεμα ρε παιδια. Παντου πουτανες βλεπετε
file an soy einai eykolo kai mporis na moy stilis ilefono tis kopelas kai perisotera gia aytin mpas kai doyme tipota kalo bare8ika tis gyftises kai ta alla ta xalia perimeno...
γεια σας στη γιαννιτσων οντως δε καθονται τα ωραια και εχουν δικιο μεσα στης γυφτισσες χανουν ... απλα πανε στα γυρο στενα και οση ψαχνουν κερδιζουν ,,,, εγω πηρα μια Κατερινα κορμι ωραιο αδυνατι μικρο βυζι50ευρο ξεντυθικε εντελος απιθανη και οχι αντε και αντε το απολαυσα εδωσε τηλ για ραντεβου.....αυτα ειμαι καινουργιος εδω θα τα λεμε
FILOXENOUMENOS
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 40
- Like
- 1.190
- Πόντοι
- 4.387
εχει παρει κανεις απο τον παλιο σταθμο μια κοπελα, μαλλον αλβανακι, αξιοπρεπεστατη εμφανισιακα με φοβερο ντυσιμο??? 50 ευρω επαιρνε ,την εβλεπα ιουλιο αλλα τωρα οχι.
επισης εμφανιστηκε στη Γιαννιτσων μια ρωσσιδα πολυ πανω του μεσου ορου της περιοχης η οποια ομως ζηταει 70 ευρω και ΜΟΝΟ αυτοκινητο.
Παντως κατι κινειται αυτες τις μερες στην περιοχη (ισως λογω ελευσης επαρχιωτων γαμπρων για την εκθεση).
Τρανς απο τα παλια, και σκορπιες καποιες γυναικες (δε μιλαω για πρεζονια και γυφτακια)
επισης εμφανιστηκε στη Γιαννιτσων μια ρωσσιδα πολυ πανω του μεσου ορου της περιοχης η οποια ομως ζηταει 70 ευρω και ΜΟΝΟ αυτοκινητο.
Παντως κατι κινειται αυτες τις μερες στην περιοχη (ισως λογω ελευσης επαρχιωτων γαμπρων για την εκθεση).
Τρανς απο τα παλια, και σκορπιες καποιες γυναικες (δε μιλαω για πρεζονια και γυφτακια)